Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Thanix

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Thanix »

Τζάμπα προσπαθούμε τόσες μέρες να επικοινωνήσουμε ρε, φτανει! Μην τον ταϊζετε αλλο...
Τι θες αγόρι μου να φύγει; Να φύγει
Να παίζει ο μπερμπα; Να παίζει
Να γεμίσει η τουμπα, να γεμίσει!

Φτανει εγώ δεν την παλεύω αλλο μου δημιουργεί εκνευρισμό το παλικάρι! Έχουμε και δουλειές και πηγαίνουμε τσίτα!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Τελείως άσκοπη διαμάχη γίνεται εδώ και 2 μήνες για τον Τούντορ λες και για το άμα θα μείνει ή θα φύγει αποφασίζουμε εμείς.
Αντε να πουμε ότι δεν κάνει κι εμείς, τι θα καταλάβετε; θα πείτε ότι δικαιωθήκατε; Δεν έχει καν νόημα αυτό το πράγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Πέμ 28 Ιαν 2016, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Thanix έγραψε:Τζάμπα προσπαθούμε τόσες μέρες να επικοινωνήσουμε ρε, φτανει! Μην τον ταϊζετε αλλο...

Φτανει εγώ δεν την παλεύω αλλο μου δημιουργεί εκνευρισμό το παλικάρι! Έχουμε και δουλειές και πηγαίνουμε τσίτα!

Πατ απαν που λένε οι πόντιοι :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Πολυ γκρινια απο μερικους, μπαινεις να δεις καποια σοβαρη κουβεντα να γινεται αλλα τιποτα,γι αυτο καλυτερα λιγη αποτοξινωση να παω να κανω μερικες μερες.Εως την Κυριακη αποχη απο μενα.Καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι γινονται κουραστικοι συνεχως.
ΥΓ.Και οταν διαβαζα εδω μεσα πριν να αρχισω να γραφω το ιδιο εργο γινοταν.Αυτομπαναριζομαι για 3 μερες αφου δεν μπορουν αλλοι να το κανουν μονοι τους.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εγώ να κάνω ένα άλλο ερώτημα. Άντε να πούμε οτι ο τούντορ είναι άσχετος απο ποδόσφαιρο. Οτι κάνει κουμάντο τους πάντες στην παε και όλοι τους είναι σούζα μπροστά του. Οτι δε βαζει τον μπερμπατοφ για καπρίτσιο.

Πιστευετε πραγματικα οτι αν φυγει τωρα θα αλλαξει τιποτα;;; Τεσσερα χρονια το εργο δεν το εχετε δει; Απολυση προπονητη, η ομαδα στον παγο μεχρι το τελος της χρονιας και αντε ξηλωμα και απο την αρχη ξανα! Πειράζει αν μια φορά αφήσουμε έναν να πάει ως το τέλος και τον κρίνουμε εκ των αποτελεσμάτων;;;
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ντροπη μη λες τετοια μαθητευομενος αφου
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Σκότωσε τον μπάτσο που έχεις μέσα σου, σκότωσε τον μπάτσο πριν να είναι αργά. .....
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

zarathustra79 έγραψε:Εγώ να κάνω ένα άλλο ερώτημα. Άντε να πούμε οτι ο τούντορ είναι άσχετος απο ποδόσφαιρο. Οτι κάνει κουμάντο τους πάντες στην παε και όλοι τους είναι σούζα μπροστά του. Οτι δε βαζει τον μπερμπατοφ για καπρίτσιο.

Πιστευετε πραγματικα οτι αν φυγει τωρα θα αλλαξει τιποτα;;; Τεσσερα χρονια το εργο δεν το εχετε δει; Απολυση προπονητη, η ομαδα στον παγο μεχρι το τελος της χρονιας και αντε ξηλωμα και απο την αρχη ξανα! Πειράζει αν μια φορά αφήσουμε έναν να πάει ως το τέλος και τον κρίνουμε εκ των αποτελεσμάτων;;;

Δεν έχει σημασία, ας έρθουμε και πέμπτοι, πρέπει να φύγει για να ικανοποιηθεί η απαίτηση του λαού.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

κάποιοι εχετε καταντήσει κουραστική, εριστική και επιθετική...............Παρακαλώ σεβαστείτε τον αδελφό σας αν δεν θέλετε να σεβαστείτε τον εαυτό σας......
Τελος άλλο η κριτική και άλλο η γκρινια....και κάποιοι Λες και σας έχουν γ@μ την γκόμενα..........

Ήμαρτον......
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Thanix έγραψε:Τζάμπα προσπαθούμε τόσες μέρες να επικοινωνήσουμε ρε, φτανει! Μην τον ταϊζετε αλλο...

:lol: ηρεμησε ρε μαν, αν ειναι να εξαπτεσαι παμε αλλιως
ζητω ο τουντορ
ουυυυ παλτο μπερμπατοφ
καλυτερα αδεια η τουμπα!

Καλυτερα ετσι? Να συμφωνουμε ολοι?
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

kataramenos5 έγραψε:
aquila έγραψε:Καλα δε νομιζω κανεις απο αυτους που λενε για αλλαγη προπονητη θελει να φυγει ο Τουντορ για να ερθει ο Γεωργιαδης η καποιος προσωρινός. Οταν ερχεται καινούργιος προπονητης νομιζω οτι ολοι θελουν να του δοθεί χρόνος για να δουλέψει και να δειξει τι μπορει να κανει. Μερικες φορες ομως ακομη και χωρις να φταίει απαραίτητα ο ίδιος τα πραγματα δεν προχωράνε, δεν υπαρχει χημεία. Νομιζω με τον τουντορ εχουμε φτασει σ ενα τετοιο σημειο. Και αυτος εχει χαλαστεί με πολλα και πολλοι γυρω του μ αυτον και δεν εννοω φυσικά τους οπαδούς των οποίων η γνωμη δεν εχει σχεδον καμια σημασία.
Μην ξεχνάμε οτι το πλάνο ειναι τριετίας οχι απαραίτητα ο προπονητης. Αν για διάφορους λόγους θεωρήσουν οτι ο προπονητης δεν ταιριάζει με το πλάνο πρεπει να αλλαχθεί. Το να κρατήσουμε εναν προπονητη μεχρι το τελος της χρονιάς απλα για να πουμε οτι τον κρατήσαμε ειναι εντελως παράλογο.
Αν ερθει καινούργιος δε θα ερθει για φετος θα ερθει για του χρονου.
Αν δεχτουμε οτι οντως υπαρχει ζητημα χημεια(πιθανον) τοτε να αλλαχτει αλλα το θεμα ειναι με ποιον.Υπαρχει αυτη την εποχη καποιος που θα πληρει καποιες προυποθεσεις (κατα Αρνεσεν) ωστε να τα παει καλυτερα απο Τουντορ και ειδικα σ αυτο το θεμα(χημεια)?Ακομα ποσος χρονος χρειαζεται ωστε να τεκμηριωθει το προβλημα αυτο.ΣΕ μια ομαδα που δεν εκανε ολοκληρωμενη προετοιμασια,που επαιζε απο Ιουλιο με την πιεση των αποτελεσματων,με πολλαπλους τραυματισμους μπορει να γινει σωστο μονταρισμα και να υπαρχει αυτη η περιβοητη χημεια?Μπορουμε μεις απ εξω να κρινουμε καλυτερα απο εναν εμπειρο ΤΔ που εχει ολη την πληροφορηση για το τι γινεται εντος των τειχών?
Μια ομαδα εχει πολλα περισοτερα να κερδισει αν υπαρχουν καποιες σταθερες για χρονια.Οι αλλαγες προπονητων φερνουν και αλλαγες συστηματων,νοοτροπιας και παικτων(που ταιριαζουν στο καθε συστημα) κι αυτο δε βοηθαει καθολου στη δημιουργια ενος συμπαγους συνολου που να ξερει τι θελει και πως να το εφαρμοσει στο γηπεδο.
Ο Οφη ηταν μια μικρη επαρχιακη ομαδουλα που κρατωντας τον ιδιο (αγνωστο μεχρι τοτε) προπονητη για χρονια καταφερε να καθιερωθει στην Α εθνικη,να σηκώσει κυπελλο, να βγει Ουεφα και να φτασει μεχρι τους 16 της διοργανωσης.

Δε νομιζω οτι διαφωνούμε. Απλα οπως τα βλεπω εγω τα πραγματα εχω την εντυπωση οτι το κλίμα εχει στραβώσει. Βλεπεις ο ενας αυτο συνεντευξιάζεται ο αλλος απαξιώνει παικτες η ομαδα δεν παιζει ελκυστικό ποδοσφαιρο αρκετό καιρο τωρα. Σιγουρα αυτοι που ειναι υπεύθυνοι ξέρουν καλυτερα απο μενα αν ισχυει αυτο η οχι. Αλλα αν ισχυει δεν εχει νοημα να σερνόμαστε ετσι μεχρι το τελος της χρονιάς. Απλα χάνουμε το χρονο μας. Για μενα αν αποφασίσουν να τον κρατήσουν μεχρι τελος της χρονιάς θα πρεπει να τον κρατήσουν κ του χρονου ανεξαρτήτως αν επιτευχθούν οι στόχοι για φετος η οχι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Βαρεθηκα να διαβαζω υπερασπιστες του προπονητη που εδω και 6 μηνες δεν εχει κανει τους παικτες να μπορουν να αλλαξουν 2 πασες με εξαιρεση καποιες εκλαμψεις που και με χαβο ειχαμε.
Αν αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ που θελετε με γεια σας με χαρα σας, μην πειραξουμε το τοτεμ της κροατιας και ποιος γ@μαει τον ΠΑΟΚ ε?
Κι επειδη αλλξαμε πολλους προπονητες τι παει να πει αυτο? Οποιοι αξιζαν και δεν τα εκαναν μπουρδελο εμειναν. Οπως ο τελευταιος καλος προπονητης που ηταν ο Σαντος. Με πειραματα και εγωιστες δεν πας πουθενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Πέμ 28 Ιαν 2016, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά σε λέει ο άλλος ηρέμησε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ειδικά για τις πάσες. Πρωτοι είμαστε με 1000 πάσες διάφορα απ τον δεύτερο. Βρες κάτι αλλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”