Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Marianov6

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Marianov6 »

Επειδη μολις ειδα το βιντεο με την συνεντευξη του Τουντορ, αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι για μια ακομα φορα καποιοι μεταφρασανε αυτα που λεει με το δικο τους μικρος μυαλο.

Ο Τουντορ ειπε: "Καταλαβαινω οτι πολλοι που ασχολουνται με τον ΠΑΟΚ δινουν μεγαλοι σημασια στον Μπερμπατοφ γιατι ηταν ενας μεγαλος ποδοσφαιριστης..."

Αυτο δεν μεταφραζεται ΣΚΕΤΟ ως: "Ο Μπερμπατοφ ηταν μεγαλος ποδοσφαιριστης" :redcard: Αλλα μεταφραζεται οτι "ειναι λογικο να δινουν μεγαλη σημασια στον Μπερμπατοφ λογω του παρελθον του" με την εννοια οτι αν ερχοταν ο Κιτσιου πχ, κανενας δεν θα εδινε ισως τοσο μεγαλη σημασια γιατι δεν ΗΤΑΝ μεγαλος ποδοσφαιριστης.

Επισης για κατι αλλο που γραφτηκε και εδω, ο Τουντορ ειπε: "Skondras was OK" και οχι "Skondras was good" γιατι μεταφραστηκε ως "Ηταν καλος ο Σκονδρας" ενω η μεταφραση του "ΟΚ" στα ελληνικα ισως να ειναι "υποφερτος" (?) Κατι τετοιο τεσπα

Τριτο μερος της συνεντευξης που μου αρεσε δεν ηταν απο τον Τουντορ αλλα απο το παιδι που κανει την μεταφραση, οταν ρωτηθηκε ο κοουτς για Κοστα και Κοροβεση, και γυρισε στον Τουντορ για να κανει την μεταφραση και ειπε: "Their are not his friends" :lol: :lol: συνεχιζοντας ενα αστειο που ξεκινησε απο μια αλλη συνεντευξη για τον Μυστακιδη. Ελιωσα σε αυτο το σημειο και τουλαχιστον προτιμω αυτη την ατμοσφαιρα απο μουντρουχιασμενα και σκυθρωπα προσωπα. Πολυ καλο ηταν :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo έγραψε:για τον καμπιασο παντως δεν ειδα απαντησεις... :mrgreen: :lol:

εκει δεν βρηκαν κανα θεμα, κατι, κανα πλακωμα στα αποδυτήρια που να τους χώρισε ο σαλίνο; :lol:
Δεν...συμφέρει...αφού... :?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

KOSTAS54 έγραψε:
eorptol έγραψε:Βασιλοπουλος άλλος που νομίζει ότι επηρεάζει πρόσωπα και πράγματα στον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα τι λέει ....και εγώ είμαι στους καλώς :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από τότε, που ήρθε ο θείος Νίκος, μας τα χει πρήξει, μέχρι τότε καλός.
Κάποιο στόχο έχουν βάλει αυτοί οι δύο, ΝΒ,ΚΒ ίσως και με τον πανίβλακα κοτρωνουλάκη.
Και βέβαια, μόνο επιχειρήματα δεν είναι αυτά που αραδιάζει.
Εσύ σαν πολλά να ξέρεις.... ;)

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Aigle_Noir έγραψε:
K_geo έγραψε:εντάξει. εδώ ανεβηκε κειμενο του τοκσιτσκη που ελεγε οτι σιγα ουτως η άλλος ο τουντορ δεν εκανε τπτ απολύτως στη σπλιτ, ενω με ενα ανοιγμα απλο του γουικιπεδια βλεπει κανείς οτι κατέκτησε και ενα κυπελλάκι... αλλα να, να είχαμε να λέγαμε...

τελικά δεν μου είπατε; στη μανούρα με σιλβα/καμπιάσο χώθηκε να τους χωρίσει ο σαλίνο ή ο καπίνο; :lol:
Μου αρέσει που το παίζει και ΠΑΟΚι φανατικό ο συγκεκριμένος...Τη γραμμή που αποφάσισαν μόνο και στα @@ τους αν αυτά που λένε στέκουν ή αν στο κάτω κάτω κάνουν κακό στην ομάδα που...υποστηρίζουν (χοχοχο).
Καλά κάνει μπαμ οι εχουν γραμμή βασιλοπουλος τοσκιτσης και σία

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

anekfrastos έγραψε:Πάντως γράφετε συχνά για τους ΑΡΔ αλλά να ξέρετε ότι γενικά οι ΑΡΔ πάνε πακέτο με τους οπαδούς. Σ' αυτούς πρέπει να πουλήσουν την πραμάτεια τους, γι αυτούς γράφουν. Αν μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα μοντέλο του "μέσου οπαδού" μιας ομάδας και του "μέσου ΑΡΔ" της ίδιας ομάδας, θα βλέπαμε ότι πάνω-κάτω τα ίδια θα λέγανε... Η επιρροή είναι αμφίδρομη δηλαδή (δεν ξέρω αν είναι και ισοδύναμη).
Ακόμα και όταν γράφουν κατά παραγγελία κάποιου αφεντικού (οι περισσότεροι είναι χαρτζηλικωτοί), πρέπει να το επικοινωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο κοινό, οπότε τα γράφουν έτσι, ώστε να γίνουν αποδεκτά.
Εκτός από το Μίνο, που είναι λατρεία.
Ο Μινος είναι πουλέν

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ Τούντορ, πέρα από το θέμα Μπερμπατοφ που θεωρώ ότι δεν το χειρίστηκες σωστά ως τώρα, εκτός κι αν έχεις λόγους που λογικό είναι να μην γνωρίζουμε, θεωρώ ότι είσαι πολύ γκαντέμης.

Πάνω που είπες, φτιάχνω κορμό, από αγώνα σε αγώνα σου λείπουν συνέχεια 2-3 παίκτες με νέους τραυματισμούς.

Είπες θέλω δεξί μπακ, ακόμα περιμένεις κι αναγκάζεσαι να καλύψεις τον Σκονδρα...

Για να μην πολυλογώ θα σου πω μόνο το εξής. Είσαι πολύ αληθινός και αυθόρμητος σε αυτά που λες και στην χώρα της ψευτιάς και της πουστιας, δυστυχώς οι αληθινοί δεν πάνε καλά...
Καλό κουράγιο, όσο αντέξεις, όχι εμάς τους οπαδούς που είτε σε πηγαίνουμε είτε όχι, το καλό της ομάδας μας θέλουμε, αλλά με όλους τους παρατρεχάμενους που είτε ζουν από τον ΠΑΟΚ είτε βγάζουν μεροκάματο γράφοντας και μιλώντας υστεροβουλα, με στόχο το κακό του ΠΑΟΚ.

Υγ πήρες μια ομάδα που έτρωγε 4 από κάθε χωριό, και την έκανες να δέχεται 1-2 φάσεις ανά αγώνα...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:Νομίζω ήταν κ μέλος εδώ, αν όχι κάτι παραπάνω.
Dim δεν έχεις καταλάβει ότι εμείς οι λίγοι που δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, που δεν μας άρεσε η τριάρα μες στην Τούμπα από γκει, που δεν μας άρεσε ο αποκλεισμός απ την Ευρώπη, δεν είμαστε ΠΑΟΚ τσηδες; μόνο εάν συμφωνουσες και γουσταρες τον κόουτς κ ότι αυτός κάνει, θα ήσουν αδερφός, αλάνι, μάγκας κ τρελό ΠΑΟΚι από την ξενιτιά. Τώρα. ..
Ξέχασες να πανυγηρισεις την νίκη στο Ντόρτμουντ ονειρεύεσαι τριάρες μες στην τουμπα, τι έπαθες :(:(

Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Αφού κράζετε τους δημοσιογράφους, γιατί διαβάζετε και αναπαράγετε ότι γράφουν;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Για να έχουμε να τρωγόμαστε

SM-G920F
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sfinas έγραψε:@dim

απο sdna προς εγκεφαλικα νεκρους:

''Προφανώς ο Κροάτης τεχνικός δεν πήρε το μήνυμα. Βγάζω το συμπέρασμα από τις ακατανόητες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο. Προσπάθησε να καλύψει την απόφαση περιθωριοποίησης του Μπερμπάτοφ και τα έκανε χειρότερα λέγοντας ότι ο Βούλγαρος υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν.''

ο τούντορ το ξεκαθάρισε στην συνέντευξη ότι δεν μιλούσε μονο για το παρελθόν αλλα και τώρα ότι είναι μεγάλος παίχτης. αλλα οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι γραφουν κειμενάκια μεσα στην ψευτια για εγκεφαλικά νεκρούς, που μετά τα παπαριζουν στην πιάτσα, ωστε να υπαρχει για παντα παρακμη στην ομαδα και να πουλαμε φιλαδες, γιατι το αιμα πουλαει.... :redcard:

https://www.youtube.com/watch?v=QP9Jne_BgGw

Ποιοι ειναι οι εγκεφαλικοι νεκροι? Για διευκρινισε λιγο γιατι εκτος απο αυτους υπαρχουν και τα προβατα που εχουν sfinoμενη τυροπιτα και λενε γιες μεν σε οτι πει ο τουντορ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dim δεν έχεις καταλάβει ότι εμείς οι λίγοι που δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, που δεν μας άρεσε η τριάρα μες στην Τούμπα από γκει, που δεν μας άρεσε ο αποκλεισμός απ την Ευρώπη, δεν είμαστε ΠΑΟΚ τσηδες; μόνο εάν συμφωνουσες και γουσταρες τον κόουτς κ ότι αυτός κάνει, θα ήσουν αδερφός, αλάνι, μάγκας κ τρελό ΠΑΟΚι από την ξενιτιά. Τώρα. ..
Εχω καταλαβει πολλα αδερφε ασε,.. δυστυχως ομως για καποιους δεν ειμαστε λιγοι, μια βολτιτσα στα social media και η γενικη γνωμη που υπαρχει για τουντορ δειχνει ακριβως τι συμβαινει. Το οτι εδω στο φορουμ 10 ατομα προσπαθουν να ωραιοποιησουν την κατασταση δε σημαινει οτι η πλειοψηφια εξω συμφωνει.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Don't feed him anymore...

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ρε dim διαβάζεις τί γράφουμε γενικά ή περνάς γραμμή;

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Ακάλυπτος έγραψε:Αφού κράζετε τους δημοσιογράφους, γιατί διαβάζετε και αναπαράγετε ότι γράφουν;
Γιατί

1. δεν είναι όλοι τους ρεμάλια. Υπάρχουν και μερικοί (ελάχιστοι δυστυχώς) σοβαροί, ανεξάρτητοι και αξιόπιστοι
2. είναι δυστυχώς μέρος της καθημερινότητας της ομάδας. Διαμορφώνουν απόψεις σε πολύ κόσμο, οπότε θέλω να βλέπω το κλίμα που δημιουργούν.

Το σίγουρο, για μένα τουλάχιστον, είναι ότι δεν τους διαβάζω για ενημέρωση. Και σε καμιά περίπτωση δεν αναπαράγω τις @@ τους, εκτός αν είναι για τους κράξω :)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Dimg4 έγραψε:
Εχω καταλαβει πολλα αδερφε ασε,.. δυστυχως ομως για καποιους δεν ειμαστε λιγοι, μια βολτιτσα στα social media και η γενικη γνωμη που υπαρχει για τουντορ δειχνει ακριβως τι συμβαινει. Το οτι εδω στο φορουμ 10 ατομα προσπαθουν να ωραιοποιησουν την κατασταση δε σημαινει οτι η πλειοψηφια εξω συμφωνει.
Δηλαδή κουμάντο στην ΠΑΕ, κάνουν οι "οπαδοί" που μπορεί να μην ξέρουν καν που πέφτει η τούμπα μέσω social media; έτσι πρέπει να κινείται η εταιρεία;.
Αν έχεις facebook φτιάξε σελίδα "να φύγει ο μαθητευόμενος μάγος από τον ΠΑΟΚ"

Άλλο άποψη και κριτική κι άλλο, μόνιμη γκρίνια...

SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 28 Ιαν 2016, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”