Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Από το PaokNextGeneration4:
2.Βλέπει Κουλιμπαλί, στα υπ'όψιν ο Μιλούνοβιτς
Ο ΠΑΟΚ κι κινείται ελληνικά, κάτι το οποίο είχε σχεδιαστεί να γίνει από πέρυσι όταν κι ουσιαστικά συμφώνησε με τους Βελλίδη, Κλέιτον, Τσάβες, Φυτανίδη και Ναπολέονι. Φέτος ο Δικέφαλος έκανε δικό του τον Έλληνα τερματοφύλακα, πήρε τον Χατζηϊσαΐα, ελέγχει απόλυτα την περίπτωση Μπακασέτα και πάει στην Κρήτη για να κάνει δικούς του, αφενός τον 26χρονο δεξιό αμυντικό Ούσμανε Κουλιμπαλί κι αφετέρου τον δεύτερο επιθετικό, Μιλούνοβιτς. Σε πρώτο πλάνο είμαι ο δεξιός αμυντικός, καθώς υπάρχουν παράπονα από τους Σκόνδρα και Κίτσιου. Φυσικά δεν είναι ελεύθερος κι έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017. Υπάρχει εκεί όμως κι ο Αποστολόπουλος, οπότε μπορεί να γίνει συμφωνία. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά του ποδοσφαιριστή από το Μάλι, με Γαλλικό διαβατήριο στην κρητική ομάδα και μετρά φέτος, 17 συμμετοχές-1 γκολ και 2 ασίστ, παίζοντας δεξί μπακ, αριστερό μπακ, καθώς κι αμυντικός μέσος. Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον Μιλούνοβιτς, 23χρονος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε πέρυσι από τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας εξαιρετική τεχνική κι αίσθηση του γκολ. Φέτος σε 16 συμμετοχές, έχει ήδη πέντε και δύο ασίστ. Αν γίνει μία κίνηση τώρα τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον Κουλιμπαλί, ειδάλλως πάνε κι οι δύο για το καλοκαίρι, όντας ψηλά στην εγχώρια λίστα.
2.Βλέπει Κουλιμπαλί, στα υπ'όψιν ο Μιλούνοβιτς
Ο ΠΑΟΚ κι κινείται ελληνικά, κάτι το οποίο είχε σχεδιαστεί να γίνει από πέρυσι όταν κι ουσιαστικά συμφώνησε με τους Βελλίδη, Κλέιτον, Τσάβες, Φυτανίδη και Ναπολέονι. Φέτος ο Δικέφαλος έκανε δικό του τον Έλληνα τερματοφύλακα, πήρε τον Χατζηϊσαΐα, ελέγχει απόλυτα την περίπτωση Μπακασέτα και πάει στην Κρήτη για να κάνει δικούς του, αφενός τον 26χρονο δεξιό αμυντικό Ούσμανε Κουλιμπαλί κι αφετέρου τον δεύτερο επιθετικό, Μιλούνοβιτς. Σε πρώτο πλάνο είμαι ο δεξιός αμυντικός, καθώς υπάρχουν παράπονα από τους Σκόνδρα και Κίτσιου. Φυσικά δεν είναι ελεύθερος κι έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017. Υπάρχει εκεί όμως κι ο Αποστολόπουλος, οπότε μπορεί να γίνει συμφωνία. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά του ποδοσφαιριστή από το Μάλι, με Γαλλικό διαβατήριο στην κρητική ομάδα και μετρά φέτος, 17 συμμετοχές-1 γκολ και 2 ασίστ, παίζοντας δεξί μπακ, αριστερό μπακ, καθώς κι αμυντικός μέσος. Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον Μιλούνοβιτς, 23χρονος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε πέρυσι από τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας εξαιρετική τεχνική κι αίσθηση του γκολ. Φέτος σε 16 συμμετοχές, έχει ήδη πέντε και δύο ασίστ. Αν γίνει μία κίνηση τώρα τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον Κουλιμπαλί, ειδάλλως πάνε κι οι δύο για το καλοκαίρι, όντας ψηλά στην εγχώρια λίστα.
Καλή μεταγραφή ο Χατζηισαίας. Κατά τ'άλλα, είναι γελοίο να ακούμε για Κουλιμπαλί και λοιπούς τέτοιους..
- thanos-xanthi
δε ξερω τι πινει ο κυριος nextgen
αλλα με Βελλιδη, Μιλουνοβιτς ,Κουλιμπαλι, Ναπολεονι κτλ δε κανεις ομαδα καν για ομιλους γιουροπα
να γεμισεις μετριοτητες το ροστερ χωρις παιχτη να κανει τη διαφορα, θα καταληξεις επιπεδου Ατρομητου, που παιρνει οτι μετριο του αφηνει ο χοντρος απο ελλαδα
αλλα με Βελλιδη, Μιλουνοβιτς ,Κουλιμπαλι, Ναπολεονι κτλ δε κανεις ομαδα καν για ομιλους γιουροπα
να γεμισεις μετριοτητες το ροστερ χωρις παιχτη να κανει τη διαφορα, θα καταληξεις επιπεδου Ατρομητου, που παιρνει οτι μετριο του αφηνει ο χοντρος απο ελλαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Πέμ 28 Ιαν 2016, 10:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
Δν το χωραει ο νους μου οτι ο μπατηρης ο αλαφουζος που δεν εχει μαντηλι να κλαψει παει και παιρνει τον καλυτερο χαφ εξτρεμ για μενα του πρωταθληματος και εγω ασχολουμαι με τον μπακασετα και τον μιλουνοβιτς...δν μπορω να διανοηθω οτι η τριπολη κλεινει τον παιχταρα τσαβεζ και εγω δν μπορω να παρω δεκαρι...δν μπορω να διανοηθω οτι η ζελα παιρνει μολεντο και εγω ησαια....να θυμησω οτι περυσι ειχε ακουστει για εμας και ειχαμε ξεσαλωσει ολοι μας...και μην μου πειτε ηταν τραυματιας και ειναι στοιχημα...γτ και ο χατζη στοιχημα ειναι με παραστασεις μονο στη λιγδα μας...αι σιχτιρ πια...
- john4serres
Πρώτον, ο Αλαφούζος δεν είναι κανένας φτωχός βιοπαλαιστής. Απλά δεν θέλει να ανοιχτεί τόσο στο ποδόσφαιρο.Dimitris_L4 έγραψε:Δν το χωραει ο νους μου οτι ο μπατηρης ο αλαφουζος που δεν εχει μαντηλι να κλαψει παει και παιρνει τον καλυτερο χαφ εξτρεμ για μενα του πρωταθληματος και εγω ασχολουμαι με τον μπακασετα και τον μιλουνοβιτς...δν μπορω να διανοηθω οτι η τριπολη κλεινει τον παιχταρα τσαβεζ και εγω δν μπορω να παρω δεκαρι...δν μπορω να διανοηθω οτι η ζελα παιρνει μολεντο και εγω ησαια....να θυμησω οτι περυσι ειχε ακουστει για εμας και ειχαμε ξεσαλωσει ολοι μας...και μην μου πειτε ηταν τραυματιας και ειναι στοιχημα...γτ και ο χατζη στοιχημα ειναι με παραστασεις μονο στη λιγδα μας...αι σιχτιρ πια...
Ο Τσάβες της Τρίπολης είναι πλέον μια μετριότητα, τον θυμάμαι παλιότερα στην Μπόκα όπου ποτέ δεν μπόρεσε να φτάσει τις προσδοκίες που υπήρχαν. Μεγάλο συμβόλαιο για τα κυβικά τους, για έναν ξεπερασμένο παίκτη.
Ο Μολέντο, έχει να παίξει μπάλα δύο χρόνια. Αν τους βγει, έχουν βρει λαχείο, αν δεν τους βγει -έστω άμεσα σχετικά- θα πέσει πολύ κράξιμο. Εμείς εδώ, θα λέγαμε για πρώην ποδοσφαιριστή κλπ.
Ο Χατζη, ακριβώς επειδή έχει παραστάσεις στη λίγδα μας, θα μπορεί άμεσα να προσφέρει. Και είναι πολύ νέος, με καλά στοιχεία, ώστε να βελτιωθεί.
Ο Τσάβες είναι όπως τα λέει ο Ακάλυπτος, αλλά νομίζω για την Τρίπολη είναι πολύ καλή κίνηση. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται από άποψη φυσικής κατάστασης, αλλά θα ταιριάξει πιστεύω στη φιλοσοφία τους.
Εδώ έχεις τον χοντρόσκονδρα κ τον Κιτσιου που το παιδάκι κάθε χρονο ειναι και χειρότερος!! Ο κούλιμπαλι σε πείραξε; Τον έχεις δει; Εγώ 5 ματς που έχω δει σε όλα ειναι τοπ!
Και ομάδα κανείς περνώντας οτι καλύτερο έχεις στην χώρα σ κάτω απο 25 και μετά φέρνεις απο έξω παίκτες που θα κάνουν διάφορα! Ολες οι ομάδες έτσι κινουνται!
Και ομάδα κανείς περνώντας οτι καλύτερο έχεις στην χώρα σ κάτω απο 25 και μετά φέρνεις απο έξω παίκτες που θα κάνουν διάφορα! Ολες οι ομάδες έτσι κινουνται!
Ακριβώς.Demir έγραψε:Εδώ έχεις τον χοντρόσκονδρα κ τον Κιτσιου που το παιδάκι κάθε χρονο ειναι και χειρότερος!! Ο κούλιμπαλι σε πείραξε; Τον έχεις δει; Εγώ 5 ματς που έχω δει σε όλα ειναι τοπ!
Το εγχώριο παιδομάζωμα πρέπει να γίνεται και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους...
Πεστα ρε φιλέ γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα. Όταν ο γαύρος μαζεύει Αυλωνίτη, Σουμπινιο,,Γουτα,Μαρτινες,Μπουχαλακη.Μπεν κλπ κραζουμε γιατί δεν κάνουμε εμείς κίνησή. Όταν πάμε να τους πάρουμε, λεμέ με αυτούς θα κάνουμε ομαδα!Demir έγραψε:Εδώ έχεις τον χοντρόσκονδρα κ τον Κιτσιου που το παιδάκι κάθε χρονο ειναι και χειρότερος!! Ο κούλιμπαλι σε πείραξε; Τον έχεις δει; Εγώ 5 ματς που έχω δει σε όλα ειναι τοπ!
Ναι με αυτούς + ποιοτικούς παίχτες από το εξωτερικό. Έλεος πια
- anekfrastos
Ένα σχόλιο μονο για τον τουιτι. Αν δεν είχε το μπαμπά του να τα χώνει όσες φορές πήγε να βαρέσει φαλημεντο, παίζει και να ήταν φτωχός βιοπαλαιστής. Γι αυτο και δεν ανοίγεται όσο (θεωρητικά) θα μπορούσε.Ακάλυπτος έγραψε:Πρώτον, ο Αλαφούζος δεν είναι κανένας φτωχός βιοπαλαιστής. Απλά δεν θέλει να ανοιχτεί τόσο στο ποδόσφαιρο.Dimitris_L4 έγραψε:Δν το χωραει ο νους μου οτι ο μπατηρης ο αλαφουζος που δεν εχει μαντηλι να κλαψει παει και παιρνει τον καλυτερο χαφ εξτρεμ για μενα του πρωταθληματος και εγω ασχολουμαι με τον μπακασετα και τον μιλουνοβιτς...δν μπορω να διανοηθω οτι η τριπολη κλεινει τον παιχταρα τσαβεζ και εγω δν μπορω να παρω δεκαρι...δν μπορω να διανοηθω οτι η ζελα παιρνει μολεντο και εγω ησαια....να θυμησω οτι περυσι ειχε ακουστει για εμας και ειχαμε ξεσαλωσει ολοι μας...και μην μου πειτε ηταν τραυματιας και ειναι στοιχημα...γτ και ο χατζη στοιχημα ειναι με παραστασεις μονο στη λιγδα μας...αι σιχτιρ πια...
Ο Τσάβες της Τρίπολης είναι πλέον μια μετριότητα, τον θυμάμαι παλιότερα στην Μπόκα όπου ποτέ δεν μπόρεσε να φτάσει τις προσδοκίες που υπήρχαν. Μεγάλο συμβόλαιο για τα κυβικά τους, για έναν ξεπερασμένο παίκτη.
Ο Μολέντο, έχει να παίξει μπάλα δύο χρόνια. Αν τους βγει, έχουν βρει λαχείο, αν δεν τους βγει -έστω άμεσα σχετικά- θα πέσει πολύ κράξιμο. Εμείς εδώ, θα λέγαμε για πρώην ποδοσφαιριστή κλπ.
Ο Χατζη, ακριβώς επειδή έχει παραστάσεις στη λίγδα μας, θα μπορεί άμεσα να προσφέρει. Και είναι πολύ νέος, με καλά στοιχεία, ώστε να βελτιωθεί.
Στην περιπτωση του βαζελου πονταρουν σε λαχεια ελπιζοντας να τους βγουν οπως κ ο μπεργκ,αν ειχαμε κανει εμεις ολες αυτες τις μεταγραφες θα ειχαμε λαικα δικαστηρια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- thanos-xanthi
αλλο να μαζεψεις το καλοκαιρι 4-5 παιχτες καλους απο τη λιγδα, για να δημιουργησεις κορμο, να γεμισεις παγκο, να παρεις οτι καλο κινειται
κι αλλο τωρα το χειμωνα, με ηδη ενα μεγαλο ροστερ ,να θες 2-3 παιχτες να σ ανεβασουν επιπεδο,
και εξαιτιας της μεταγραφικης πεινας, να χορταινεις με βελλιδηδες και να ελπιζεις να σου κατσει κανα λαχειο
κι αλλο τωρα το χειμωνα, με ηδη ενα μεγαλο ροστερ ,να θες 2-3 παιχτες να σ ανεβασουν επιπεδο,
και εξαιτιας της μεταγραφικης πεινας, να χορταινεις με βελλιδηδες και να ελπιζεις να σου κατσει κανα λαχειο
- anekfrastos
Κάθε μεταγραφική περίοδο τα ίδια. "Δείτε τι γαματοι είναι όλοι οι άλλοι".
Ποτάμια κόκκινο, κίτρινο και πράσινο μελάνι το καλοκαίρι για Καμπιασο, Φινμπο, Εσσιεν και τον αργεντινο μαγο Μπουονανοτε! Στο χόρτο βέβαια όλοι αυτοί μαζί δεν πρόσφεραν ούτε όσο ο Ροντριγκεζ μόνος του... αλλά εκεί κάνουν μεταγραφές όχι αστεία...
Ποτάμια κόκκινο, κίτρινο και πράσινο μελάνι το καλοκαίρι για Καμπιασο, Φινμπο, Εσσιεν και τον αργεντινο μαγο Μπουονανοτε! Στο χόρτο βέβαια όλοι αυτοί μαζί δεν πρόσφεραν ούτε όσο ο Ροντριγκεζ μόνος του... αλλά εκεί κάνουν μεταγραφές όχι αστεία...