6.Aλέξανδρος Τζιόλης
-
john4serres
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Ο Τζιόλης πραγματικά είναι σαν κώνος στο κέντρο του ΠΑΟΚ. Αργός στο σώμα, αργός και στην σκέψη.
Αν είναι δυνατόν να ανανεωθεί το συμβόλαιο για ένα χρόνο! Θέλουμε γρήγορο, ψηλό και αθλητικό αμυντικό χαφ στην θέση του.
Αν είναι δυνατόν να ανανεωθεί το συμβόλαιο για ένα χρόνο! Θέλουμε γρήγορο, ψηλό και αθλητικό αμυντικό χαφ στην θέση του.
Είναι απορίας άξιο,τι βλέπει ο προπονητής μας και σε βάζει να παίξεις..Αν οι Κάτσε και Σάμπο είναι χειρότεροι,ζήτω που καήκαμε..
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Συγνωμη κιολας αλλα αν το εκανε κανενας αλλος παικτης του ΠΑΟΚ τι θα λεγαμε.
Εγώ πάλι δεν κρατιέμαι ρε john4 από τις Σέρρες...Κλαίω ασταμάτητα και μάλιστα με λυγμούς...john4serres έγραψε:μου ερχεται να κλαψω οταν τον βλεπω στο κεντρο.
Υ.Γ. Και "καίει" και τον Τσίμιροτ όποτε παίζουν μαζί ο $%#@$%##@@#...
- pagotatzis
Μεγαλέξανδρε κρατά γερά !!!!
Για πολλούς ειςαι το εύκολο θύμα !!!
Αν τρως τόσο κράξιμο εσυ ,οι άλλοι τη πρέπει να ακούν δλδ ;;;
Καλά που δεν παίρνεις 800.000 €
Για πολλούς ειςαι το εύκολο θύμα !!!
Αν τρως τόσο κράξιμο εσυ ,οι άλλοι τη πρέπει να ακούν δλδ ;;;
Καλά που δεν παίρνεις 800.000 €
- Sick Bastard
Word.Odi έγραψε:Είναι απορίας άξιο,τι βλέπει ο προπονητής μας και σε βάζει να παίξεις..Αν οι Κάτσε και Σάμπο είναι χειρότεροι,ζήτω που καήκαμε..
- ΑποστόληςΑ
Το alter ego του, πήρε ξανά τη θέση του για το δεύτερο γύρο.
Απορώ ώρες ώρες ποιος είναι ο πραγματικός Τζιώλης.
Ο τύπος που στο πρώτο γύρο έχει αρχοντικό ρόλο στο κέντρο ή ο τύπος που μοιάζει με περιπατητή στο δεύτερο;
Απορώ ώρες ώρες ποιος είναι ο πραγματικός Τζιώλης.
Ο τύπος που στο πρώτο γύρο έχει αρχοντικό ρόλο στο κέντρο ή ο τύπος που μοιάζει με περιπατητή στο δεύτερο;
-
Μπαρκαρούτσος
Οχι απλα οταν εισαι σε mode ξεσκισματος, τα πληκτρα δε νοεειτα να γραψουν καλα λογια..
Εδω και τον Πελκα οι αμπαλοι τον εκραζαν..
Και μενα μου αρεσε πολυ (μεχρι π κουραστηκε στο 60') αλλα εχω να τον κραξω για το στημενο που δεν επιασε τον Ταυλαριδη και τον αφησε στον Κιτσιου...
Εδω και τον Πελκα οι αμπαλοι τον εκραζαν..
Και μενα μου αρεσε πολυ (μεχρι π κουραστηκε στο 60') αλλα εχω να τον κραξω για το στημενο που δεν επιασε τον Ταυλαριδη και τον αφησε στον Κιτσιου...
Για κλάματα κι εσύ κι αυτός που συνεχίζει να επιμένει σε σένα...Για 18-20 ματς την σεζόν θα είσαι καλός σαν "βάθος πάγκου" και μόνο...Αν μείνεις... :ugeek:
Αναρωτιέμαι ο Φουστέρ που ο π@υστόγαυρος "τον έχει στον πάγο" πόσο χειρότερος είναι από σένα;

Αναρωτιέμαι ο Φουστέρ που ο π@υστόγαυρος "τον έχει στον πάγο" πόσο χειρότερος είναι από σένα;