Ο Ξερόλας της Κερκίδας 2015-2016
Re: Ο Ξερόλας της Κερκίδας 2015-2016
Μπράβο στον Kostomanolis αλλά πολλά μπράβο και στον "ρούκι" painkiller4...Είστε ωραίοι καρντάσια...tzelas έγραψε:Μόνος άπλας ο Kostomanolis με την 7η νίκη του.
Συνεχίζει με την εξαιρετική δυναμική του ο painkiller4 ανεβαίνοντας στις 4 νίκες στις μόλις 12 συμμετοχές του, δηλαδή μία νίκη ανά τρείς συμμετοχές. Πάει φορτσάτος για ΜΒΠ Ιανουαρίου![]()
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ 'ΑΠΛΑ
7 Νίκες: Kostomanolis
6 Νίκες: Ekatnetworkltd, Kronou18, paokovios1974
5 Νίκες: panpangr77, nikos_algio
4 Νίκες: painkiller4
3 Νίκες: sourmenetes, che4, cambiaso, Lacedaemonian, Dinos_liverpool, gvpaok89, DC
2 Νίκες: simba, GiorgosAtha, nothu, Mr.Charlie, grg80, NIKOS_PAOK04, sn0ufel4, theo-drama
1 Νίκες: KostasX, Mapogo, johnys999, theo86, pisakaipoupoula, Ale, gpaok, dim72, john4serres, K_geo, obanebane, fwtis, tzelas, giannistoumpa4,Dimitris_L4
- painkiller4
Εθισμενος στον ξερολα λεμε, ευχαριστω για τα καλα σας λογια παιδια.
Τι κριμα να το ξεκινουσ απο την αρχη
τεσπα προλαβαινω για την επικη ανατροπη

Τι κριμα να το ξεκινουσ απο την αρχη
- Kostomanolis
Ευχαριστω παιδια, εχει πολυ δρομο ακομα και ο Κοσμας ακονιζει τα δοντια του...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Τζελα, νομιζω οτι εχεις κανεις λαθος στην βαθμολογια. Οσοι παιξαν απο τον DC και μετα (συμφωνα με το χρονοδιαγραμμα του ekat) δεν θα επρεπε να παρουν τους ιδιους ποντους ανεξαρτητως του τι εχουν παιξει; Εκτος αν το εχω καταλαβει λαθος.tzelas έγραψε: 27/1/2016: Κύπελλο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-1
Η 11αδα που ξεκίνησε τον αγώνα
Αλλαγές:
Jairo, Mystakidis, Sabo
Έχουμε πάλι νικητές με μπόνους μετά από καιρό![]()
Νικητής με 11/11, μπόνους ενδεκάδας 10 πόντων, 3/3 αλλαγές και μπόνους αλλαγών 3 πόντων σύνολο 52 πόντοι ο:
Kostomanolis
και ο
painkiller4
Συγχαρητήρια και στους δύο![]()
Οι βαθμοί του αγώνα με Πανιώνιο:
Kostomanolis....52
painkiller4.......52
john4serres......36
Lacedaemonian..36
DC.................34
goran 64..........34
gvpaok89.........34
sourmenetes......34
vs40...............34
Ekatnetworkltd...32
omerta76.........32
PAOKhead.........32
theo86.............32
Μαυρο Χιονι.......32
Dimitris_L4........31
Dinos_Liverpool ..31
fwtis................31
gpaok...............31
paokovios1974....31
tzelas...............31
Kronou18...........29
stelyk...............29
theo-drama........29
grg80...............27
nikos_algio.........26
nothu...............26
panpangr77........26
simba..............26
sn0ufel4...........26
che4...............23
Mr.Charlie........23
cambiaso..........18
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Βελίδης,
Κίτσιου, βιτορ, Κόστα, Κοροβέσης,
Τζιόλης , Kace , Πέλκας,
Μυστακίδης , Ζάιρο , γκαρυ
Αλλαγές: Τσιμιροτ , σαμπο , Μak
Κίτσιου, βιτορ, Κόστα, Κοροβέσης,
Τζιόλης , Kace , Πέλκας,
Μυστακίδης , Ζάιρο , γκαρυ
Αλλαγές: Τσιμιροτ , σαμπο , Μak
Επειδή ήταν αρκετοί, που σημαίνει ότι ακόμη προσαρμοζόμαστε, και το διάστημα μικρό έκρινα εκ του τελικού αποτελέσματος.
- Kostomanolis
Η πορεία μου μέχρι στιγμής στον ξερόλα, είναι ντροπιαστική, με ευθύνη 100% του Τούντορ με τις αλλοπρόσαλες επιλογές του. Σε συνδιασμό με την παράγκα του Μπαρμπα Ντίνου φυσικά.
Κάθε φορά που θα γκελάρω σε παίκτη ενδεκάδας, ο Ιγκόρ θα τον βάλει αλλαγή. Αφού ρε χριστιανέ θα τον έβαζες που θα τον έβαζες .... και να πεις ότι δεν στο είπα ...
Χέσε μας ναουμναούμ.
Για να καταλάβετε πόσο χάλια, στην επιμέρους βαθμολογία από τότε που ξεκίνησα στις 30/9 (αν και απείχα από τον αγώνα του Βόλου), μέχρι και ο Dinoσαυρος έχει 4 ολόκληρους βαθμούς περισσότερους από μένα, που σημαίνει ότι αν ο ξερόλας άρχιζε την 13η αγωνιστική θα ήμουν 17ος.
Ντροπή, ντροπή, ΝΤΡΟΠΗ.
Κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, η ανατροπή είναι θέμα χρόνου: διώχτε τόνα ρε. (τον Τούντορ, όχι τον Δεινόσαυρο)
PS: Αυτό με τις ώρες και τις διορίες είναι σπαστικό. Δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να είμαστε συνεχώς ενήμεροι για το πότε έγινε η τελευταία προπόνηση, αν είχε κάποια αλλαγή, πότε θα περάσει το δίωρο κλπ. Άλλοι δουλεύουν, άλλοι κοιμούνται (
), άλλοι μπορούν. Μήπως να φιξάρατε μια συγκεκριμένη ώρα; Πχ στις 12 το βράδυ πριν τον αγώνα, ή στις 7 το απόγευμα την προηγούμενη πριν τον αγώνα. Κάτι σταθερό και μόνιμο.
Εγώ πχ, ενημερώνομαι κατά 90% από το paokmania και δεν πολυσερφάρω στο σάιτ της ΠΑΕ ή σε αρδ για να μαθαίνω τις αποστολές.
ΑΝ γίνεται. Απλή πρόταση.
Edit: Ακόμα μια πρόταση: να αφαιρείτε 5 βαθμούς, τουλάχιστον, από όσους αντιγράφουν και ειδικά από εκείνον τον σκατόγερα και ειδικά όταν αντιγράφει από μένα. Δεν είναι μόνο που περνάει με σκονάκι, είναι και που βαριέται να πληκτρολογήσει την ενδεκάδα. Δεν φταίμε εμείς για την ηλικία του.
Κάθε φορά που θα γκελάρω σε παίκτη ενδεκάδας, ο Ιγκόρ θα τον βάλει αλλαγή. Αφού ρε χριστιανέ θα τον έβαζες που θα τον έβαζες .... και να πεις ότι δεν στο είπα ...
Για να καταλάβετε πόσο χάλια, στην επιμέρους βαθμολογία από τότε που ξεκίνησα στις 30/9 (αν και απείχα από τον αγώνα του Βόλου), μέχρι και ο Dinoσαυρος έχει 4 ολόκληρους βαθμούς περισσότερους από μένα, που σημαίνει ότι αν ο ξερόλας άρχιζε την 13η αγωνιστική θα ήμουν 17ος.
Ντροπή, ντροπή, ΝΤΡΟΠΗ.
Κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, η ανατροπή είναι θέμα χρόνου: διώχτε τόνα ρε. (τον Τούντορ, όχι τον Δεινόσαυρο)
PS: Αυτό με τις ώρες και τις διορίες είναι σπαστικό. Δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να είμαστε συνεχώς ενήμεροι για το πότε έγινε η τελευταία προπόνηση, αν είχε κάποια αλλαγή, πότε θα περάσει το δίωρο κλπ. Άλλοι δουλεύουν, άλλοι κοιμούνται (
Εγώ πχ, ενημερώνομαι κατά 90% από το paokmania και δεν πολυσερφάρω στο σάιτ της ΠΑΕ ή σε αρδ για να μαθαίνω τις αποστολές.
ΑΝ γίνεται. Απλή πρόταση.
Edit: Ακόμα μια πρόταση: να αφαιρείτε 5 βαθμούς, τουλάχιστον, από όσους αντιγράφουν και ειδικά από εκείνον τον σκατόγερα και ειδικά όταν αντιγράφει από μένα. Δεν είναι μόνο που περνάει με σκονάκι, είναι και που βαριέται να πληκτρολογήσει την ενδεκάδα. Δεν φταίμε εμείς για την ηλικία του.
- john4serres
- john4serres
- Dinos_Liverpool
Ο DC γονιμοποιείται πατοκόρφως, λέω εγώ...
Το χούφταλο που έχει και προτάσεις και μας κάνει και παρατηρήσεις!
Τράβα στον κουβά σου, ρε άσχετε που μου θες και "ξερόλα"!

Το χούφταλο που έχει και προτάσεις και μας κάνει και παρατηρήσεις!
Τράβα στον κουβά σου, ρε άσχετε που μου θες και "ξερόλα"!
Βελλίδης
Σκονδρας τζαβελλας Κόστα κοροβεσης
Μακ τζιολης τσιμιροτ γκαρι
Πέλκας ζαιρο
Μυστακιδης, σαμπο, γκολασα
Σκονδρας τζαβελλας Κόστα κοροβεσης
Μακ τζιολης τσιμιροτ γκαρι
Πέλκας ζαιρο
Μυστακιδης, σαμπο, γκολασα