Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τώρα ντεσπε να πω για τον αντιπρόεδρο... Δε λέω...
οτι και να ππουμε για τον αντιπροεδρο,μας αρεσει δεν μας αρεσει σαν στελεχος ή σαν ανθρωπος,απο το μυαλο του παντος δεν τα βγαζει
ειναι λογικο οτι μετα απο τις οποιες σηζητησεις της τριανδριας (Ιβαν-Τζακ-Νικολας) οι στοχοι που μπηκαν ηταν αυτοι
θελουμε δεν θελουμε η διοικηση θετει τος στοχους και χαιρομαι γιατι μετα απο χρονια βγηκε καποιος και μιλησε για ξεκαθαρους στοχους
οι @@ των 3ετων πλανων και τα βλεπουμε παιχνιδι το παιχνιδι ειναι για ομαδες επιπεδου ξανθη και απο ανθρωπους ευθυνοφοβους
Απ την Ξανθη της Αγγλιας και της Γερμανιας μας ηρθε ο ''ευθυνοφοβος'' Φρανκ.
επειδη καποιοι στην πρεμουρα σας να πειτε την εξυπναδα σας δεν διαβαζετε με προσοχη αυτα που βλεπετε...θα στο ξαναγραψω και ελπιζω να το πιασεις αυτη τη φορα
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟΥς ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ Τ.Δ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΡΑΝΚ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ
Είμαι γεννημένος το 1984.Η πρώτη ομάδα που υποστήριξα ήταν το χανούμι,λόγω θείου.Με έκανε ΠΑΟΚ ο αδερφός μου σε ένα ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ το 1994,4-3,ημίχρονο 2-0,με 2 γκολ του Σαραβάκου,από ένα πέναλτι και ένα φάουλ που προήλθαν από βουτιές.Ο αδερφός μου μεγαλύτερος και πικραμένος με ρωτάει,σου αρέσει να νικάς έτσι?Στο ημίχρονο το παίρνω απόφαση και γίνομαι ΠΑΟΚ.Τρώμε άλλα 2,μειώνουμε 4-3 στο τελευταίο δεκάλεπτο και μπορεί τότε να μην καταλάβαινα τι απόφαση πήρα,αλλά μάλλον είχα αποφασίσει να είμαι πάντα μαχητής μέχρι τέλους,άσχετα αν στο τέλος γεύομαι πίκρες.Όπως τότε,το 4-3,στο παρατσάκ.
Δεν είμαι πολύ μεγάλος ηλικιακά,δεν αναφέρομαι σε μεγαλύτερους που έχουν ζήσει δεκαετία 70,δε νομίζω κιόλας πως η πλειοψηφία που γράφει εδώ ανήκει σε αυτή την κατηγορία.Θα φανεί λίγο αιρετικό αυτό που θα πω,αλλά εγώ μεγάλο ΠΑΟΚ,αγωνιστικά προφανώς,δεν έχω ζήσει.Έχω τερματίσει περισσότερες φορές κάτω από 9ος,παρά 2ος...Καλά πρώτος ούτε λόγος.Ο ΠΑΟΚ που έχω ζήσει 21 στα 22 χρόνια που τον αγαπώ,έχει βγει 2(δυο) φορές δεύτερος.Και από το πρωτάθλημα του 85 και μετά,αυτές οι 2 φορές είναι οι μοναδικές δεύτερες θέσεις.Που θέλω να καταλήξω?Από που κι ως που ρε συνοπαδέ ο Τούντορ να είναι αποτυχημένος αν δεν βγούμε δεύτεροι?Τα τελευταία 30 χρόνια,το πέτυχαν 2 όλοι κι όλοι,ο Σάντος και ο Δώνης.Ναι ο Δώνης,που αν δεν είχε το +4 από Ατρόμητο στην κανονική διάρκεια δεν θα έβγαινες πρώτος στα πλέι οφ.Και αν ο Στοχ μετά από 3 μήνες το παστέλωνε το 3-2 με τη Σάλκε τώρα θα είχαμε αλλάξει επίπεδο.Στο παρατσάκ πάλι.Και με Άγιαξ το 2010 να κυνηγάς το όνειρο,να πας για την επική ανατροπή,αλλά...όλα στο παρατσάκ και τότε.Και πάντα.
Με τα σχόλια που έχω διαβάσει εδώ και στο fb,έχω ξανακοιτάξει καμιά εικοσαριά φορές το τελικό σκορ σήμερα.Ο ΠΑΟΚ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 που κατά 70-80% του δίνει πρόκριση ή έχασε 3-0?Τι μίρλα είναι αυτή?Ο Πανιώνιος δεν παίζει μπάλα?Μόνοι μας παίζουμε?Ποιους νομίζετε έχουμε στο ρόστερ μας και πιστεύετε ότι είναι αυτονόητη η δεύτερη θέση και πως πρέπει να πάρουμε το κύπελλο αλλιώς είναι αποτυχημένος ο Τούντορ?Ας το δούμε και μια φορά διαφορετικά το σενάριο ρε συνοπαδέ.Ας στηρίξουμε μια φορά μια προσπάθεια και που ξέρεις,μπορεί να βγούμε και τρίτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια δεύτεροι...
Δε με νοιάζει ο Δώνης,ο Σάντος ή ο Τούντορ.Με νοιάζει που έχω ακούσει άνθρωπο στο ράδιο να λέει μετά το ΠΑΟΚ-βάζελος το 2013,2-0,ότι επειδή δεν έπαιζε ο Γκαρσία,ήθελε να χάσουμε για να φύγει ο Δώνης και ότι στεναχωρέθηκε που κερδίσαμε.Με νοιάζει που ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ θα κράξει τον Τζαβέλλα ή τον Κλάους μέσα στο γήπεδο και στην πρώτη μ@λ@κία τους θα πει "μόνο για τατού","μόνο για σέλφι είσαι".Με νοιάζει που στα στραβά αποτελέσματα γίνεται χαμός εδώ και στις νίκες επικρατεί ησυχία,τάξη και ασφάλεια.Με στεναχωρεί που έχουμε γεμίσει "σταλεγάκηδες" που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από τον ΠΑΟΚ.Αντί να έχουμε 25 χιλιάδες σε κάθε αγώνα για να στηρίξουμε όλα αυτά τα νέα πρόσωπα,τεχν.διευθυντή παγκόσμιας εμβέλειας,νέο και άπειρο προπονητή αλλά με όρεξη,ένα σωρό νέους παίχτες που καυλώνουν να παίξουν για τον ΠΑΟΚ και τον (καλό) κόσμο του,αντί να στηρίξουμε τον Ιβάν με τα καλά του και τα στραβά του,σπάμε κάθε ρεκόρ μίρλας και γκρίνιας,δηλητηριασμένοι από το μύρτσο τον πετρουλάκη το γρηγοριάδη και το ζαχαριαδη,προκειμένου να πούμε στο τέλος της ημέρας στο φίλο μας "ΣΤΑ'ΛΕΓΑ ΕΓΩ"!!!
Όπως είπε ο Μασκοφόρος,όπως έγραψε ο goran64.Αλλοτριώθηκε ο χαρακτήρας του ΠΑΟΚΤΣΗ...
Γ@μώ την τρέλα μου,δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό!!!
bizna4 έγραψε:Είμαι γεννημένος το 1984.Η πρώτη ομάδα που υποστήριξα ήταν το χανούμι,λόγω θείου.Με έκανε ΠΑΟΚ ο αδερφός μου σε ένα ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ το 1994,4-3,ημίχρονο 2-0,με 2 γκολ του Σαραβάκου,από ένα πέναλτι και ένα φάουλ που προήλθαν από βουτιές.Ο αδερφός μου μεγαλύτερος και πικραμένος με ρωτάει,σου αρέσει να νικάς έτσι?Στο ημίχρονο το παίρνω απόφαση και γίνομαι ΠΑΟΚ.Τρώμε άλλα 2,μειώνουμε 4-3 στο τελευταίο δεκάλεπτο και μπορεί τότε να μην καταλάβαινα τι απόφαση πήρα,αλλά μάλλον είχα αποφασίσει να είμαι πάντα μαχητής μέχρι τέλους,άσχετα αν στο τέλος γεύομαι πίκρες.Όπως τότε,το 4-3,στο παρατσάκ.
Δεν είμαι πολύ μεγάλος ηλικιακά,δεν αναφέρομαι σε μεγαλύτερους που έχουν ζήσει δεκαετία 70,δε νομίζω κιόλας πως η πλειοψηφία που γράφει εδώ ανήκει σε αυτή την κατηγορία.Θα φανεί λίγο αιρετικό αυτό που θα πω,αλλά εγώ μεγάλο ΠΑΟΚ,αγωνιστικά προφανώς,δεν έχω ζήσει.Έχω τερματίσει περισσότερες φορές κάτω από 9ος,παρά 2ος...Καλά πρώτος ούτε λόγος.Ο ΠΑΟΚ που έχω ζήσει 21 στα 22 χρόνια που τον αγαπώ,έχει βγει 2(δυο) φορές δεύτερος.Και από το πρωτάθλημα του 85 και μετά,αυτές οι 2 φορές είναι οι μοναδικές δεύτερες θέσεις.Που θέλω να καταλήξω?Από που κι ως που ρε συνοπαδέ ο Τούντορ να είναι αποτυχημένος αν δεν βγούμε δεύτεροι?Τα τελευταία 30 χρόνια,το πέτυχαν 2 όλοι κι όλοι,ο Σάντος και ο Δώνης.Ναι ο Δώνης,που αν δεν είχε το +4 από Ατρόμητο στην κανονική διάρκεια δεν θα έβγαινες πρώτος στα πλέι οφ.Και αν ο Στοχ μετά από 3 μήνες το παστέλωνε το 3-2 με τη Σάλκε τώρα θα είχαμε αλλάξει επίπεδο.Στο παρατσάκ πάλι.Και με Άγιαξ το 2010 να κυνηγάς το όνειρο,να πας για την επική ανατροπή,αλλά...όλα στο παρατσάκ και τότε.Και πάντα.
Με τα σχόλια που έχω διαβάσει εδώ και στο fb,έχω ξανακοιτάξει καμιά εικοσαριά φορές το τελικό σκορ σήμερα.Ο ΠΑΟΚ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 που κατά 70-80% του δίνει πρόκριση ή έχασε 3-0?Τι μίρλα είναι αυτή?Ο Πανιώνιος δεν παίζει μπάλα?Μόνοι μας παίζουμε?Ποιους νομίζετε έχουμε στο ρόστερ μας και πιστεύετε ότι είναι αυτονόητη η δεύτερη θέση και πως πρέπει να πάρουμε το κύπελλο αλλιώς είναι αποτυχημένος ο Τούντορ?Ας το δούμε και μια φορά διαφορετικά το σενάριο ρε συνοπαδέ.Ας στηρίξουμε μια φορά μια προσπάθεια και που ξέρεις,μπορεί να βγούμε και τρίτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια δεύτεροι...
Δε με νοιάζει ο Δώνης,ο Σάντος ή ο Τούντορ.Με νοιάζει που έχω ακούσει άνθρωπο στο ράδιο να λέει μετά το ΠΑΟΚ-βάζελος το 2013,2-0,ότι επειδή δεν έπαιζε ο Γκαρσία,ήθελε να χάσουμε για να φύγει ο Δώνης και ότι στεναχωρέθηκε που κερδίσαμε.Με νοιάζει που ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ θα κράξει τον Τζαβέλλα ή τον Κλάους μέσα στο γήπεδο και στην πρώτη μ@λ@κία τους θα πει "μόνο για τατού","μόνο για σέλφι είσαι".Με νοιάζει που στα στραβά αποτελέσματα γίνεται χαμός εδώ και στις νίκες επικρατεί ησυχία,τάξη και ασφάλεια.Με στεναχωρεί που έχουμε γεμίσει "σταλεγάκηδες" που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από τον ΠΑΟΚ.Αντί να έχουμε 25 χιλιάδες σε κάθε αγώνα για να στηρίξουμε όλα αυτά τα νέα πρόσωπα,τεχν.διευθυντή παγκόσμιας εμβέλειας,νέο και άπειρο προπονητή αλλά με όρεξη,ένα σωρό νέους παίχτες που καυλώνουν να παίξουν για τον ΠΑΟΚ και τον (καλό) κόσμο του,αντί να στηρίξουμε τον Ιβάν με τα καλά του και τα στραβά του,σπάμε κάθε ρεκόρ μίρλας και γκρίνιας,δηλητηριασμένοι από το μύρτσο τον πετρουλάκη το γρηγοριάδη και το ζαχαριαδη,προκειμένου να πούμε στο τέλος της ημέρας στο φίλο μας "ΣΤΑ'ΛΕΓΑ ΕΓΩ"!!!
Όπως είπε ο Μασκοφόρος,όπως έγραψε ο goran64.Αλλοτριώθηκε ο χαρακτήρας του ΠΑΟΚΤΣΗ...
Τι να πω εγώ φίλε τα είπες ΌΛΑ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντως εχει μεγάλο ενδιαφερον να παρακολουθείς μερικούς που πέρσι με την ομάδα ενός τρίτου σε μπατζετ και πρώτη είχαν φαγωθεί με τον προπονητή ανεξάρτητου ονόματος και είχαν ευαγγέλιο κάποιον κόλκα που οταν κατηγορούσα και παρέθετα τη ζημιά που κανει και το πως λειτουργεί γινόμουν και δέκτης ειρωνίας τωρα με την ομάδα τεταρτη να την εχει απο κάτω η ΑΕΚ νεοφώτιστη ο βαζελος του αφραγκουζου έχοντας ηδη μείον τρεις επιπλέον να παρακολουθούμε ενα πονοματο, έχουν αποφασίσει ετσι ψυχανεμιζομενοι,χωρις κατι χειροπιαστό , να παρέχουν τυφλά απεριοριςτη Και μανιακή στήριξη στο τουντορ (υποβαθμίζοντας ταυτόχρονα και ενα παίκτη παγκοςμιας κλάσης για χάρη του)και θυμήθηκαν και τους αρδ ..άβυσσος
Δεν είναι λύση να φύγει ο πρπονητης ούτε περσυ απλά περσυ παράδοξος μετά το ματς με γαβρο οι τεσσαρες ήταν κανόνας φέτος έχεις πονοματο αλλα όχι τεσσαρες χάναμε με όλους με τεσσαρες. ....ο κολκας πάντα έχει τον γνωστό ρόλο. ....αυτά με την Παναγία έχουν καταντήσει ανέκδοτο. ....αν και σε λέω έπρεπε να τελειώσει την σαιζόν και ας έχασε τα αβγά και τα πασχάλια .....τον άγγελο που σέβομαι αυτά που πρόσφερε τον ξεπέρασε ο χρόνος. ...Άστον στην ησυχία του
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σταματήσουμε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και να γράψουμε κάτι υπέρ της ομάδας. Ούτε εμένα μ' αρέσει ο Τούντορ, αλλά θα τον άλλαζα μόνον αν φέρναμε κάποιον καταξιωμένο προπονητή. Όχι Ελληνικές @@ριες.
Οπότε συνεχίζουμε με Τούντορ.
Το αποτέλεσμα που θέλαμε το πήραμε χθες. Κατά πάσα πιθανότητα οι 4 μεγάλοι θα περάσουν στους ημιτελικούς. Εκεί θα δούμε τι ψάρια πιάνουμε, και στον τελικό φυσικά.
Ποδόσφαιρο καλό δεν παίξαμε χθες, αλλά ο αγώνας ήταν αγώνας σκοπιμότητας. Και ήταν θετικό το ότι η άμυνά μας δεν έκανε νερά, όπως πχ στην Ξάνθη και σε άλλους αγώνες παλιότερα.
Περιμένουμε και την βοήθεια κάποιων παικτών (Leovac, Χαρίση, Berba, μεταγραφές) για να έχουμε ένα πιο ολοκληρωμένο ρόστερ.
Καλα δε νομιζω κανεις απο αυτους που λενε για αλλαγη προπονητη θελει να φυγει ο Τουντορ για να ερθει ο Γεωργιαδης η καποιος προσωρινός. Οταν ερχεται καινούργιος προπονητης νομιζω οτι ολοι θελουν να του δοθεί χρόνος για να δουλέψει και να δειξει τι μπορει να κανει. Μερικες φορες ομως ακομη και χωρις να φταίει απαραίτητα ο ίδιος τα πραγματα δεν προχωράνε, δεν υπαρχει χημεία. Νομιζω με τον τουντορ εχουμε φτασει σ ενα τετοιο σημειο. Και αυτος εχει χαλαστεί με πολλα και πολλοι γυρω του μ αυτον και δεν εννοω φυσικά τους οπαδούς των οποίων η γνωμη δεν εχει σχεδον καμια σημασία.
Μην ξεχνάμε οτι το πλάνο ειναι τριετίας οχι απαραίτητα ο προπονητης. Αν για διάφορους λόγους θεωρήσουν οτι ο προπονητης δεν ταιριάζει με το πλάνο πρεπει να αλλαχθεί. Το να κρατήσουμε εναν προπονητη μεχρι το τελος της χρονιάς απλα για να πουμε οτι τον κρατήσαμε ειναι εντελως παράλογο.
Αν ερθει καινούργιος δε θα ερθει για φετος θα ερθει για του χρονου.
Αν παλι αυτοι που αποφασίζουν θεωρούν οτι δεν υπαρχει προβλημα χημείας και οτι αυτα που συμβαίνουν ειναι φυσιολογικά λογω πολλών νέων προσώπων και ισως κάποιων παικτών που κληρονόμησε η ομαδα τοτε ας τον κρατήσουν αλλα μη μου τον διώξουν στο τελος της χρονιάς.
Γιατι απο τους στόχους το κύπελλο το θεωρω πολυ δυσκολο και με ελαχιςτες πιθανότητες ενω για τη δεύτερη θεση οι πιθανότητες ειναι μοιρασμένες νομιζω μεταξυ Παναθηναϊκου αεκ κ ΠΑΟΚ. Το ποιο πιθανό δλδ ειναι να χασουμε κ αυτο το στόχο οποτε αν δεν αλλαξουν τωρα προπονητη θα αλλαξουν πιθανότατα στο τελος της χρονιάς.
Αν ειναι να γινει αυτο δε θα ηταν καλυτερα να αλλαξει νωρίτερα ώστε ο νέος προπονητης να εχει χρονο να αξιολογήσει το ρόστερ; Καλυτερα ειναι ν αλλάξουμε μεσα καλοκαιριού και να τρέχουμε παλι;
ariskatiforos έγραψε:Παντως εχει μεγάλο ενδιαφερον να παρακολουθείς μερικούς που πέρσι με την ομάδα ενός τρίτου σε μπατζετ και πρώτη είχαν φαγωθεί με τον προπονητή ανεξάρτητου ονόματος και είχαν ευαγγέλιο κάποιον κόλκα που οταν κατηγορούσα και παρέθετα τη ζημιά που κανει και το πως λειτουργεί γινόμουν και δέκτης ειρωνίας τωρα με την ομάδα τεταρτη να την εχει απο κάτω η ΑΕΚ νεοφώτιστη ο βαζελος του αφραγκουζου έχοντας ηδη μείον τρεις επιπλέον να παρακολουθούμε ενα πονοματο, έχουν αποφασίσει ετσι ψυχανεμιζομενοι,χωρις κατι χειροπιαστό , να παρέχουν τυφλά απεριοριςτη Και μανιακή στήριξη στο τουντορ (υποβαθμίζοντας ταυτόχρονα και ενα παίκτη παγκοςμιας κλάσης για χάρη του)και θυμήθηκαν και τους αρδ ..άβυσσος
Είναι επειδή τον περσινό μετά από 15 χρονια τον ξέραμε απ έξω κι ανακατωτά και ήμασταν σίγουροι ότι δεν έχει κανένα μέλλον στον ΠΑΟΚ και ούτε ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον μαζί του, δε περιμέναμε τον Κόλκα να μας το πει. Δεν είχε κανένα νόημα η στήριξη του.
Thanix έγραψε:
Ξεκινησε μια χρονια που μας ειπαν απο την αρχη οτι
1.η ομαδα φετος θα χτιστει και οτι αυτος ειναι ο στοχος(μεχρι φετος κραζαμε γιατι δεν μας λεγαν τους στοχους και οτι η ομαδα θα χτιστει και εμεις πιστευαμε οτι θα παρουμε πρωταθλημα.)
Ποιός το πίστευε ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα;
2. Οτι αν περασουμε στους ομιλους θα ειναι επιτυχια επειδη ξεκινησαμε να παιζουμε 10 μερες μετα τα play off (περασαμε, δηλαδη πετυχαμε τον στοχο) αλλα επειδη δεν περασαμε απο τους ομιλους και καταφεραμε να παρουμε 4 ποντους απο Ντορτμουντ εμεις σας λαος πιστευουμε οτι αποτυχαμε.
Πάντως δεν πετύχαμε. Θα μπορούσαμε να το παλέψουμε περισσότερο
θα ήταν πολύ πιο ωραία αν πηγαίναμε Γερμανία με στόχο την πρόκριση κι ας χάναμε. Ειδικά την Γκαμπάλα, έπρεπε να την κερδίσουμε αν όχι μέσα-έξω, μέσα τουλάχιστον. Παρόλα αυτά, το Europa League ήταν το κερασάκι όχι η τούρτα.
3. Η ομαδα ξεκινησε να παιζει και ομορφο και γρηγορο ποδοσφαιρο με το 3-5-2 (αυτοματα σαν ΠΑΟΚτσηδες με το που το ειδαμε αλλαξαμε σε ενα βραδυ στοχους μονοι μας και καναμε αυτοσκοπο να σηκωσουμε το πρωταθλημα)
Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Μιλάω για τον αυτοσκοπό που λες. Όμορφο και γρήγορο ποδόσφαιρο
κατά μεγάλα διαστήματα έπαιξε
αλλα ξαφνικα επεσε ΟΛΗ η Θεσσαλονικη επανω στον προπονητη να αλλαξει το συστημα γιατι...αυτο μαθαμε εδω τα τελευταια χρονια που μαμουσαμε και σπερναμε.
Επίσης λανθασμένο και φάση-αντίφαση με την εξής έννοια: Αφού παίζαμε γαμάτα και κάναμε αυτοσκοπό ότι θα παίρναμε πρωτάθλημα, γιατί ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΗ η Θεσ/νίκη να αλλάξει το σύστημα; Όλη η Θεσ/νλικη
που χειροκροτούσε στην ήττα απ τον γαύρο;
Επίσης, το 3-5-2 άλλαξε ξανφνικά ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ σε έναν αγώνα στη μακρινή Ρωσσία.
Υποτίθεται απ την πίεση των ΑΡΔ. Σόρρυ, αν ισχύει αυτό τότε η ομάδα είναι για γέλια.
Που δεν το πιστεύω ότι ισχύει.
5.Ο ιβαν εδωσε τα κλειδια για 3 χρονια στον Αρνενσεν αλλα τα πηρε πισω στο 3 μηνο και επειδη δεν τον εμπιστευεται εφερε και αλλους 12 να τον πλαισιωσουν. Bingo.
6. Πηραμε παιχτες και πανηγυριζαμε σαν οπαδοι που αυτοι εχουν μελλον αλλα μετα καταλαβαμε οτι ακομα θελουν δουλεια αρα δεν κανουν.
Ποιός πανηγύριζε που πήραμε Σάμπο; Επειδή κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα να πείσουν (πρώτα τους εαυτούς τους), ότι είναι το θωρηκτό στα χαφ; Ο οποιοσδήποτε με δύο δράμια μυαλό, στην καλύτερη έλεγε ότι είναι παίχτες που έχουν να δώσουν αλλά είναι παίχτες-στοιχήματα.
Ξερετε οτι εχουμε καταντησει ανεκδοτο σε ολη την Ελλαδα ετσι? Ολοι εχουμε ευθυνες, απο τον Ιβαν μεχρι τους οπαδους. Τι ποσοστό για τον καθένα; Γιατί δεν μπορεί οι ευθύνες του Τραμπάκουλα
να είναι ίδιες με τις ευθύνες του Σαββίδη.
Ειμαστε το μοναδικο πρωταθλημα που ο πρωτος δεν χανει πουθενα ποντους...ΠΟΥΘΕΝΑ. Ας κανουμε μια υποθεση και ας βγαλουμε τον γαυρο απο την βαθμολογια, ειναι ανταγωνιστικο το πρωταθλημα η οχι??? Ετσι ειναι στις πιο πολλες χωρες, εχεις 3-4 καλες ομαδες που πηγαινουν καλα αλλα κανουν και γκελες και μετα ειναι οι υπολοιπες.
Επισης κατι που ακουστηκε πριν οτι ο βαζελος και η κουλα σωσαν την χρονια.Αυτες οι δυο ομαδες εχουν συσπειρωση και στο οπαδικο αλλα και στο γυρω γυρω δηλαδη στο επικοινωνιακο. Εκει δεν κραζουν ολη μερα οι εφημεριδες τους παντες και τα παντα, εδω η μια εφημεριδα εχει διωξει τον προπονητη, τον τεχνικο διευθυντη και μισους παιχτες εδω και 3 μηνες επειδη ο Φραγκος Φραγκουλης ειπε οτι δεν κανουν, η αλλη εφημεριδα κραζει καθε μερα λογο Μπερμπατοφ και τα ραδιοφωνα κραζουν οποιος φοραει ασπρομαυρα με απωτερο σκοπο να γινει μπαχαλο η ομαδα μας.
Πρώτον, είναι ήττα της ομάδας σαν σύλλογος, που στην αυλή της, αλωνίζουν διάφοροι αληταράδες. Δεύτερον τα χουμε πει 1000 φορές. Μην τους ακούτε. Δεν είναι δύσκολο, ένα γαμημένο κουμπάκι είναι.
Αν δεχτούμε ότι ο ΠΑΟΚ άγεται και φέρεται από μια ομάδα αμόρφωτων φωνασκούντων τότε πρέπει
να επανεκτιμηθεί το μέγεθος του συλλόγου, προς τα κάτω.
Και εμεις αντι να γινουμε μια γροθια και να παμε ενωμενοι μαλωνουμε μεταξυ μας. Ας απαντησω ξανα στον φιλο που μου ειπε οτι υποστηριζω τον απολλων καλαμαριας. Επειδη υποστηριζω τον ΠΑΟΚ αδερφε και επειδη βαρεθηκα να τον βλεπω τοσα χρονια σαν πανιωνιο και Ηρακλη επιλεγω να στηριξω και να αγαπησω οτι εχει αυτη η ομαδα. Ο λογος? Ειδα τοσα χρονια οτι με το μπαχαλο και τις αλλαγες το μονο που κερδιζουμε ειναι νουμερα στα ραδιοφωνα και τζερτζελε εδω.
Απο εμενα λοιπον στηριξη! Φυσικα κριτικη και σκληρη κριτικη αλλα με επιχειρηματα!
Συμφωνώ στη θεωρία, αλλά επί του πρακτέου τα πράγματα μπερδεύονται άσχημα.
Όταν ας πούμε δεν υπάρχει μια γενική ομοφωνία στο ότι η ομάδα δεν τσουλάει και πολύ
αλλά αντιθέτως υποστηρίζεται από μία-δύ-δέκα μερίδες ότι παίζουμε και καλά, ε τότε ναι,
θα ''μαλώσουμε''.Και μεταξύ μας και με την κοινή λογική. Δεν μπορεί και καλά να παίζουμε και καλά τακτικά να είμαστε και να είμαστε 4οι με -6 με -2/3 δεν θυμάμαι (απο ομάδα που έχει φάει κι αφαίρεση βαθμών έτσι, μην το ξεχνάμε) μόνο με την ''κακή μας τύχη.''
Είπαμε η ομάδα είναι νέα, κάναμε 10+ μεταγραφές. Το ίδιο και η κούλα, πάνω κάτω τόσους πήρε.
Αν πάει τόσο καλά (για το ρόστερ της) επειδή οι ΑΡΔ της είναι στρατευμένοι τότε πάσο. Δεν είναι όμως ο τάδε ΑΡΔ
που βάζει την μπάλα μέσα ούτε ο δείνα ΑΡΔ που δεν τρώει γκολ. Κάπου να το δούμε κι αυτό.
Και σιγά τον κόσμο που μαζεύει η κούλα. Εκεί, ο κόσμος φταίει που ''δεν στηρίζει'' καραμέλα με πλούσια γεύση;
Ο ζέλος που κι αυτός μας περνάει και στα po δεν τον έχουμε περάσει ποτέ (είτε αγωνιστικά είτε έξωαγωνιστικά)
παίζει να έχει κάνει σύνολο (μαζί με τον Γενάρη) κι αυτός άλλους 10. Αυτά, σαν ένα γενικό πλαίσιο.
Είπαμε, υπομονή η ομάδα χτίζεται. Ωραία. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ του Ιουλίου-Νοεμβρίου είναι κατά πολύ καλύτερος
του ΠΑΟΚ του Νοεμβρίου-Γενάρη. Υπομονή να κάνουμε, αλλά να βλέπουμε και κάποια πρόοδο.
Το χθεσινό ματς ήταν από απόψη απόδοσης και προσφοράς θεάματος απ την ομάδα μας, απλά αισχρό.
Κι επιτέλους, το ''τα po μόνο μετράνε'' είναι μια κουβέρτα που είναι κοντή. Δεν μπορεί να έχεις μια χ απόδοση όλη τη χρονιά και να ''γυρνάει ένα κουμπί'' το Μάϊο και να πηγαίνεις τρένο.
aquila έγραψε:Καλα δε νομιζω κανεις απο αυτους που λενε για αλλαγη προπονητη θελει να φυγει ο Τουντορ για να ερθει ο Γεωργιαδης η καποιος προσωρινός. Οταν ερχεται καινούργιος προπονητης νομιζω οτι ολοι θελουν να του δοθεί χρόνος για να δουλέψει και να δειξει τι μπορει να κανει. Μερικες φορες ομως ακομη και χωρις να φταίει απαραίτητα ο ίδιος τα πραγματα δεν προχωράνε, δεν υπαρχει χημεία. Νομιζω με τον τουντορ εχουμε φτασει σ ενα τετοιο σημειο. Και αυτος εχει χαλαστεί με πολλα και πολλοι γυρω του μ αυτον και δεν εννοω φυσικά τους οπαδούς των οποίων η γνωμη δεν εχει σχεδον καμια σημασία.
Μην ξεχνάμε οτι το πλάνο ειναι τριετίας οχι απαραίτητα ο προπονητης. Αν για διάφορους λόγους θεωρήσουν οτι ο προπονητης δεν ταιριάζει με το πλάνο πρεπει να αλλαχθεί. Το να κρατήσουμε εναν προπονητη μεχρι το τελος της χρονιάς απλα για να πουμε οτι τον κρατήσαμε ειναι εντελως παράλογο.
Αν ερθει καινούργιος δε θα ερθει για φετος θα ερθει για του χρονου.
Αν δεχτουμε οτι οντως υπαρχει ζητημα χημεια(πιθανον) τοτε να αλλαχτει αλλα το θεμα ειναι με ποιον.Υπαρχει αυτη την εποχη καποιος που θα πληρει καποιες προυποθεσεις (κατα Αρνεσεν) ωστε να τα παει καλυτερα απο Τουντορ και ειδικα σ αυτο το θεμα(χημεια)?Ακομα ποσος χρονος χρειαζεται ωστε να τεκμηριωθει το προβλημα αυτο.ΣΕ μια ομαδα που δεν εκανε ολοκληρωμενη προετοιμασια,που επαιζε απο Ιουλιο με την πιεση των αποτελεσματων,με πολλαπλους τραυματισμους μπορει να γινει σωστο μονταρισμα και να υπαρχει αυτη η περιβοητη χημεια?Μπορουμε μεις απ εξω να κρινουμε καλυτερα απο εναν εμπειρο ΤΔ που εχει ολη την πληροφορηση για το τι γινεται εντος των τειχών?
Μια ομαδα εχει πολλα περισοτερα να κερδισει αν υπαρχουν καποιες σταθερες για χρονια.Οι αλλαγες προπονητων φερνουν και αλλαγες συστηματων,νοοτροπιας και παικτων(που ταιριαζουν στο καθε συστημα) κι αυτο δε βοηθαει καθολου στη δημιουργια ενος συμπαγους συνολου που να ξερει τι θελει και πως να το εφαρμοσει στο γηπεδο.
Ο Οφη ηταν μια μικρη επαρχιακη ομαδουλα που κρατωντας τον ιδιο (αγνωστο μεχρι τοτε) προπονητη για χρονια καταφερε να καθιερωθει στην Α εθνικη,να σηκώσει κυπελλο, να βγει Ουεφα και να φτασει μεχρι τους 16 της διοργανωσης.
Dimg4 έγραψε:.....
3. Η ομαδα επαιξε στρωτο ποδοσφαιρο στην αρχη για λιγο... ισχυει... τωρα? Ποιος του φταιει αν αλλαζει συστηματα σαν πουκαμισα? Και μη μου πεις τον πιεζαν τα μμε... αφου αυτος δε μασαει απο τιποτα και απο ονοματα....
Μια παρατήρηση μόνο εδώ.
Το ότι ένας προπονητής αλλάζει σύστημα, δεν τον κάνει κακό προπονητή.
Απεναντίας, εμένα με δείχνει ευελιξία από την πλευρά του και δουλειά στην προπόνηση.
Νομίζω ότι τα πλάνα πρέπει να προσαρμόζονται στους διαθέσιμους παίκτες και τους εκάστοτε αντιπάλους.
Αυτά.
Βασικά η μεταγραφή του Μπερμπάτοφ χάλασε το όλο κλίμα προγραμματισμού και τριετούς πλάνου.
Ναι μεν, ο ΠΑΟΚτσης καύλωσε και γούσταρε που ήρθε ένας τέτοιος παίκτης, ναι μεν ο Σαββίδης απέδειξε ότι έχει φράγκα και πειθώ αλλά γεννήθηκαν προσδοκίες που παραμέρισαν τις δηλώσεις Άρνεσεν και Τούντορ.
Κακά τα ψέματα, το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι κατά πολύ κατώτερο του γαύρου, αλλά ταυτόχρονα είναι ανώτερο ποιοτικά της ΑΕΚ και στην κόψη του Βάζελου.
bizna4 έγραψε:Είμαι γεννημένος το 1984.Η πρώτη ομάδα που υποστήριξα ήταν το χανούμι,λόγω θείου.Με έκανε ΠΑΟΚ ο αδερφός μου σε ένα ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ το 1994,4-3,ημίχρονο 2-0,με 2 γκολ του Σαραβάκου,από ένα πέναλτι και ένα φάουλ που προήλθαν από βουτιές.Ο αδερφός μου μεγαλύτερος και πικραμένος με ρωτάει,σου αρέσει να νικάς έτσι?Στο ημίχρονο το παίρνω απόφαση και γίνομαι ΠΑΟΚ.Τρώμε άλλα 2,μειώνουμε 4-3 στο τελευταίο δεκάλεπτο και μπορεί τότε να μην καταλάβαινα τι απόφαση πήρα,αλλά μάλλον είχα αποφασίσει να είμαι πάντα μαχητής μέχρι τέλους,άσχετα αν στο τέλος γεύομαι πίκρες.Όπως τότε,το 4-3,στο παρατσάκ.
Όπως είπε ο Μασκοφόρος,όπως έγραψε ο "ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ" : "Αλλοτριώθηκε ο χαρακτήρας του ΠΑΟΚΤΣΗ"...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++R E S P E C T ρε bizna4+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+"Γειασά" ρε καρντάση μου, που λέμε κι εμείς οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες στο "χωριό" μου, εμείς που είδαμε με τα μάτια μας τον Π.Α.Ο.Κ. 2 φορές Πρωταθλητή και 4 φορές Κυπελλούχο Ελλάδος και μάλιστα μέσα στο γήπεδο...