Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
johnys999

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από johnys999 »

Ο Τούντορ από τότε που άλλαξε σύστημα έχει κάνει κακή διαχείριση σε μερικούς, λίγους κατά τη γνώμη μου αγώνες, που χάθηκαν κυρίως με ευθύνη των ποδοσφαιριστών κι όχι δική του. Έχει όμως κάνει εγκλήματα στη διαχείριση μερικών τραυματιών, στην περίπτωση Όλσεν, του Σάμπο, του Τζιώλη, που τον έχει εκεί, βαρίδι σε κάθε αγώνα να θυμίζει τον παλιό αργό Π.Α.Ο.Κ. Από μένα δεν παίρνει θετικό βαθμό, τον θεωρώ μέτριο προπονητή που μεταδίδει εκνευρισμό στην ομάδα.
Αλλά στην περίπτωση του Μπερμπάτωφ έχει δίκιο και καλά κάνει. Βασικά δε νομίζω ότι είναι προσωπικό το θέμα τους, απλά ήθελε άλλου τύπου παίχτη. Είναι νέος προπονητής με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου. Και θέλει να κάνει καριέρα. Και πώς θα κάνει καριέρα όταν θα δέχεται παρεμβάσεις στη δουλειά του? Ξέρετε κανέναν καλό προπονητή να παίρνει χαρτάκι? Εσείς τι θα κάνατε στη θέση του? Μπερμπάτωφ δεν ζήτησε, άλλου τύπου παίχτη και ηλικία ήθελε να κάνει άλλα πράγματα στο γήπεδο. Του τον φόρτωσαν. Κι αυτό που ήθελε δεν του το πήραν ούτε το καλοκαίρι ούτε τώρα και κάνει αλχημείες να στήσει ομάδα. Λέτε συνέχεια για Σάντος. Θα έπαιρνε χαρτάκι ο Σάντος ποιος θα παίζει και ποιος όχι ή θα μας χαιρετούσε την επόμενη μέρα, όπως έγινε με την εθνική? Δείτε τον Πογιέτ πώς τέλειωσε το πουλέν του Μελισσανίδη. Δείτε το Σίλβα του γαύρου. Παίζουν οι μεταγραφές του αφεντικού, ο Φιμπόγκασον κι ο Καμπιάσο που στοίχισαν από 2 εκ η καθεμία? Ο Μανιάτης, ο αγαπημένος του χοντρού? Εκεί όμως δεν τολμάνε να του μιλήσουν γιατί τα μάζεψε κι έφυγε. Και το ίδιο θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να έχει κάνει κι ο Τούντορ από το Σεπτέμβρη. Κι όχι να υφίσταται εξευτελισμό από όλους τους δημοσιογράφους καθημερινά και η ΠΑΕ να κάνει ότι δε βλέπει. Με αυτές τις πρακτικές δεν ξαναπατάει σοβαρός προπονητής στον Π.Α.Ο.Κ. Αυτά και τέλος για μένα το θέμα Τούντορ γιατί νιώθω να τον υπερασπίζομαι χωρίς να το δικαιούται απόλυτα. Στο δικαίωμά του όμως να κάνει τις επιλογές που θέλει αυτός μαζί του κι ας θεωρώ ότι έχει κάνει λάθη όπως έγραψα και πιο πάνω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Στον από πάνω++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Υ.Γ. Κάποιος ακούγεται από βαθιά...Από ποιο χωριό είπαμε ότι είναι αυτός αλήθεια; :?

Υ.Γ. 2...Όποιος έχει επιχειρήματα απαντάει σε όποιον τον κάνει ρόμπα με τα δικά του και δεν "ψάχνεται" για καυγάδες με κάποιον άλλον που έβαλε μερικά ++++++ σε ό,τι θεωρεί σωστό κατά την άποψη του... :roll:

Υ.Γ. 3...Κακώς ασχολούμαι (έστω κι από απόσταση) φυσικά... :(

Υ.Γ. 4..."Αλλοτριώθηκε ο χαρακτήρας του Π.Α.Ο.Κ.τσή Goran"...Τάσο "μασκοφόρε" πόσο δίκαιο έχεις... :shock: :!:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 28 Ιαν 2016, 01:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Θα έχεις παρατήρησει και εσύ αγαπητέ μοντ, ότι ο συγκεκριμενος απαντά ειρωνικά σε όλους οσους δε συμφωνεί και μάλιστα ασαπ. Λες και κοιμάται παρέα με το πι σι

ακριβως. Ειρωνειες ασταματητες χωρις ιχνος επιχειρηματος

Ενώ εσύ έχεις πάντα επιχειρηματα.....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Thanix έγραψε:Ειναι κάτι που συζητούσα το απόγευμα με έναν συνοπαδο..."η ομάδα και ο κόσμος της δεν άλλαξε 90 χρονια, δεν θα αλλάξει τωρα δυστυχώς"

Προτιμώ να αγαπώ τον ΠΑΟΚ και ας με πληγώνει απο το να τον πληγωσω εγώ με κάποια πράξη μου! Καληνύχτα αδερφέ και ας είμαι εγώ ο μ@λ@κ@ς, εγώ να μαλώσω μαζί σου και να κανω αυτο που παλεύουν όλοι οι ΑΡΔ δεν....

Sent from my mind using boobs power

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Βρε τον καημένο τον Τούντορα, του ""φόρτωσαν"" τον Μπέρμπα!!! :shock: :shock:
Επίσης χρειάζεται χαρτάκι ένας προπονητής για να δει πως πρέπει ν' αξιοποιήσει έναν θρύλο των γηπέδων!
Μάλιστα!
Τι ήθελα και το άνοιξα το ρημάδι? Ζαλάδα μ' έπιασε!
Μπέρμπα, αν σου τα μεταφράζει κάποιος, σου ζητάω εγώ συγνώμη που ήρθες στην παράνοια!
Στον γαμημέν@ γκέι έπρεπε να είχες πάει που σίγουρα θα είχες καλύτερη τύχη ---> βλ Καρεμπέ, Ριβάλντο, Κοβάσεβιτς , κτλ κτλ που τουλάχιστον τους φέρθηκαν ανάλογα με την ιστορία τους και όχι ανάλογα τα προσωπικά κολλήματα ενός μαθητευόμενου προπονητή! (δεν το λέω ειρωνικά, αλλά είναι μαθητευόμενος και ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ για να κάνει γυμνάσια σε ένα Μπέρμπα!)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Thanix έγραψε:Ξεκινησε μια χρονια που μας ειπαν απο την αρχη οτι
1.η ομαδα φετος θα χτιστει και οτι αυτος ειναι ο στοχος(μεχρι φετος κραζαμε γιατι δεν μας λεγαν τους στοχους και οτι η ομαδα θα χτιστει και εμεις πιστευαμε οτι θα παρουμε πρωταθλημα.)

Thanix γνωριζεις οτι ο νεος αντιπροεδρος της ομαδας (οχι εγω κι εσυ) εχει θεσει ως στοχους το κυπελλο και την πρωτη θεση στα πει οφ?
ουτε πλανα ουτε αεροπλανα...ξεκαθαρα ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Και καμπιασο χασιο και καμπιασο...

Τώρα ντεσπε να πω για τον αντιπρόεδρο... Δε λέω...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ναι αλλά στην αρχη είπε ο νβ ότι το κύπελο δεν είναι σπουδαίος στόχος μετά τα γύρισε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dimi328

Δημοσίευση από dimi328 »

hasio_john έγραψε:Βρε τον καημένο τον Τούντορα, του ""φόρτωσαν"" τον Μπέρμπα!!! :shock: :shock:
Επίσης χρειάζεται χαρτάκι ένας προπονητής για να δει πως πρέπει ν' αξιοποιήσει έναν θρύλο των γηπέδων!
Μάλιστα!
Μπέρμπα, αν σου τα μεταφράζει κάποιος, σου ζητάω εγώ συγνώμη που ήρθες στην παράνοια!
Στον γαμημέν@ γκέι έπρεπε να είχες πάει που σίγουρα θα είχες καλύτερη τύχη ---> βλ Καρεμπέ, Ριβάλντο, Κοβάσεβιτς , κτλ κτλ που τουλάχιστον τους φέρθηκαν ανάλογα με την ιστορία τους και όχι ανάλογα τα προσωπικά κολλήματα ενός μαθητευόμενου προπονητή! (δεν το λέω ειρωνικά, αλλά είναι μαθητευόμενος και ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ για να κάνει γυμνάσια σε ένα Μπέρμπα!)

Σωστοοοοοοοοοοοοοοος.....
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Dimg4 έγραψε:
K_geo έγραψε:ο καθένας έχει δικαίωμα να δώσει τα + του όπου γουστάρει.

Και.ο.καθενας εχει το δικαιωμα να απανταει οπου γουσταρει, ειδικα οταν παραθετουν απαντηση του

Dimg4 στο ειπα και κατα τη διαρκεια του ματς και στο ξαναλεω, εχεις παθει παρακρουση ρε φιλε...δεν εχεις αφησει τοπικ για τοπικ που να μην εισαι φουλ στην επιθετικοτητα...εχεις επαναλαβει εκατο φορες την αποψη σου για τον τουντορ και τον μπερμπατοφ και οποιο και να ειναι το θεμα συζητησης παντα εκει καταληγεις..ολοι εχουμε τις αποψεις μας, τις αδυναμιες μας σε παικτες και τις αντιπαθειες μας αλλα εχεις καταντησει γραφικος....και στην τελικη περιορισου στην αποψη σου και ασε τα μαθηματα ΠΑΟΚοφροσυνης οτι οποιος διαφωνει μαζι σου εχει χαμηλα τον πηχη για την ομαδα κτλ...σου ειπε ο θανιξ κατι πολυ ευγενικα, και εσυ απευθειας στην επιθεση και την ειρωνια προς τον γκοραν που τολμησε να συμφωνησει...ελεος δηλαδη....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Στον από πάνω++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Υ.Γ. Κάποιος ακούγεται από βαθιά...Από ποιο χωριό είπαμε ότι είναι αυτός αλήθεια; :?

Υ.Γ. 2...Όποιος έχει επιχειρήματα απαντάει σε όποιον τον κάνει ρόμπα με τα δικά του και δεν "ψάχνεται" για καυγάδες με κάποιον άλλον που έβαλε μερικά ++++++ σε ό,τι θεωρεί σωστό κατά την άποψη του... :roll:

Υ.Γ. 3...Κακώς ασχολούμαι (έστω κι από απόσταση) φυσικά... :(

Υ.Γ. 4..."Αλλοτριώθηκε ο χαρακτήρας του Π.Α.Ο.Κ.τσή Goran"...Τάσο "μασκοφόρε" πόσο δίκαιο έχεις... :shock: :!:

Πρωτον το να απαξιωνεις την καταγωγη του καθενος αναφεροντας το χωριο δειχνει ποσο εκτος τοπου και χρονου εισαι γιατι αλλιως θα ηξερες οτι η δυναμη του ΠΑΟΚ ηταν και θα ειναι η επαρχια.
Δεν μεγαλωσαν ολοι στη νεα υορκη σαν εσενα. Ακου εκει απο ποιο χωριο...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

hasio_john έγραψε:Βρε τον καημένο τον Τούντορα, του ""φόρτωσαν"" τον Μπέρμπα!!! :shock: :shock:
Μάλιστα!

Τι ψαχνεις να βρεις...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:Και καμπιασο χασιο και καμπιασο...

οτι και να ππουμε για τον αντιπροεδρο,μας αρεσει δεν μας αρεσει σαν στελεχος ή σαν ανθρωπος,απο το μυαλο του παντος δεν τα βγαζει
ειναι λογικο οτι μετα απο τις οποιες σηζητησεις της τριανδριας (Ιβαν-Τζακ-Νικολας) οι στοχοι που μπηκαν ηταν αυτοι
θελουμε δεν θελουμε η διοικηση θετει τος στοχους και χαιρομαι γιατι μετα απο χρονια βγηκε καποιος και μιλησε για ξεκαθαρους στοχους

οι @@ των 3ετων πλανων και τα βλεπουμε παιχνιδι το παιχνιδι ειναι για ομαδες επιπεδου ξανθη και απο ανθρωπους ευθυνοφοβους
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

desperando έγραψε:
K_geo έγραψε:Και καμπιασο χασιο και καμπιασο...

οτι και να ππουμε για τον αντιπροεδρο,μας αρεσει δεν μας αρεσει σαν στελεχος ή σαν ανθρωπος,απο το μυαλο του παντος δεν τα βγαζει
ειναι λογικο οτι μετα απο τις οποιες σηζητησεις της τριανδριας (Ιβαν-Τζακ-Νικολας) οι στοχοι που μπηκαν ηταν αυτοι
θελουμε δεν θελουμε η διοικηση θετει τος στοχους και χαιρομαι γιατι μετα απο χρονια βγηκε καποιος και μιλησε για ξεκαθαρους στοχους

οι @@ των 3ετων πλανων και τα βλεπουμε παιχνιδι το παιχνιδι ειναι για ομαδες επιπεδου ξανθη και απο ανθρωπους ευθυνοφοβους

Απ την Ξανθη της Αγγλιας και της Γερμανιας μας ηρθε ο ''ευθυνοφοβος'' Φρανκ.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του πάντως πάνω στο θέμα γιατί δεν συμβαδίζουν με τα αποτελέσματα. Οκ, να μην παίζει ο Μπερμπάτοφ γιατί εσύ βλέπεις κάτι που δεν βλέπουμε εμείς, αλλά να παίζει και ποδόσφαιρο της προκοπης η ομάδα για να δικαιωθεί η επιλογή σου. Τώρα δεν γίνεται ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”