20.Ricardo Costa
Re: 20.Ricardo Costa
με τα μισά λεφτά που παιρνει τώρα (έστω το 60%), θα ήθελα να μείνει γιατί ναι, είναι πολλά αυτή τη στιγμή. κατα τα άλλα θεωρώ ότι σαν αμυντικός, δλδ στο μαρκάρισμα κτλ είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας και στο 1με1 με τη μπάλα χαμηλά, ίσως ο καλύτερος στην Ελλάδα.
τεσπα. μη λεμε και πολλά, έχει ακόμα μισή χρονιά για να δείξει αυτά που περιμένουμε να δείξει ώστε να δούμε αν όντως αξίζει να πάρει ενα καινούριο συμβόλαιο...
τεσπα. μη λεμε και πολλά, έχει ακόμα μισή χρονιά για να δείξει αυτά που περιμένουμε να δείξει ώστε να δούμε αν όντως αξίζει να πάρει ενα καινούριο συμβόλαιο...
Τι λέει καλός ο Κόστα σήμερα;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostomanolis
Εχω θυμαμαι το κραξιμο να πηγαινει συννεφο... Ελπιζω και εν οψη του τελους του συμβολαιου να ειναι καλυτερος. Το καλοκαιρι αναλογα και με το τι ζηταει το συζηταμε...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Τα λεφτά πολλά άλλα είναι καλός παίκτη μην τρελαθούμε κιόλας
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Eυτυχως δεν εχει η ομαδα απο Φλεβαρη και μετα συνεχομενα παιχνιδια ,αλλιως με ενα-δυο ασχημα ματς, παλι αχρηστος θα βγει.eorptol έγραψε:Τα λεφτά πολλά άλλα είναι καλός παίκτη μην τρελαθούμε κιόλας
- desperando
- Επικοινωνία:
ειναι ο αγαπημενος μου παικτης γι αυτο οτι και να γραψω δεν θα ειναι και πολυ αντικειμενικο
μακαρι ομως ολοι εκει μεσα να ειχαν την μιση φλωγα και τσαγανο που εχεις εσυ
μακαρι ομως ολοι εκει μεσα να ειχαν την μιση φλωγα και τσαγανο που εχεις εσυ
και ο τζαβέλλας φέτος βγάζει μπόλικη τρέλα... και προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτό σε ενα αμυντικό...
Ο καλύτερος της άμυνας...Με αντίπαλο σέντερ φορeorptol έγραψε:Τι λέει καλός ο Κόστα σήμερα;
Μακάρι να τα πάει έτσι και με Έλληνες και Ευρωπαίους σέντερ φορ από δω και στο εξής... :ugeek:
Ίδωμεν...
-
vothratzis
- desperando
- Επικοινωνία:
ο φετινος τζαβελλας αν ηταν καμια μεταγραφη του φρανκ...οι περισσοτεροι θα την βγαζαν και θα την χτυπουσαν σε τραπεζια και ντουβαριαK_geo έγραψε:και ο τζαβέλλας φέτος βγάζει μπόλικη τρέλα... και προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτό σε ενα αμυντικό...
αλλα ας οψεται ο εσφιγμενιτης
- ΑποστόληςΑ
Σιγά μην τον δούμε και αυτόν
:)
Θα τον βάλει ο Θοδωρής ;
:) καλη η επιστροφή του πέρα από την πλάκα
Θα τον βάλει ο Θοδωρής ;
σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι και καλυτερος απο τον κοντρερας..... τα τσαφ των προηγουμενων αγωνων τα εχετε ξεχασει ...
-
sakoulepsu_teen
Ο Κοστα συμπλήρωσε 1 χρόνο στην ομάδα , η ομάδα ανάσανε αμυντικά μόλις δεν παίζαν αυτός και ο συμπατριώτης του. Με το που γύρισαν ξεκίνησαν τα μούφα γκολ 2 καλονή 1 ξάνθη αεκούλα και νιονιος ο όψιμος αρχηγός δηλώνει ότι βελτιωθήκαμε , .... και η ομάδα ψωνίζει σεντερμπακ απ το μπαμπα γκαγκάτση ...... τι να πεις ......ΠΑΟΚ είσαι και δίχως τελίες !
Ακριβώς το ανάποδο έγινε.
Μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός, σίγουρα εμπλέκονται περισσότεροι από ένας παράγοντες, αλλά ο Ρικάρντο έπαιξε για τελευταία φορά στην Τρίπολη. Μέχρι τότε, κατά γενική ομολογία, παίζαμε καλή μπάλα, ασχέτως αποτελεσμάτων, σίγουρα καλύτερη από ματς όπως με Πλατανιά.
Για μένα η προσωπικότητά του είναι απαραίτητη στην ομάδα (ακόμη και με το στάνταρ λάθος που κάνει ανά ματς), τουλάχιστον μέχρι να βρούμε (κι) άλλους παίκτες με τη δική του μενταλιτέ.
Μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός, σίγουρα εμπλέκονται περισσότεροι από ένας παράγοντες, αλλά ο Ρικάρντο έπαιξε για τελευταία φορά στην Τρίπολη. Μέχρι τότε, κατά γενική ομολογία, παίζαμε καλή μπάλα, ασχέτως αποτελεσμάτων, σίγουρα καλύτερη από ματς όπως με Πλατανιά.
Για μένα η προσωπικότητά του είναι απαραίτητη στην ομάδα (ακόμη και με το στάνταρ λάθος που κάνει ανά ματς), τουλάχιστον μέχρι να βρούμε (κι) άλλους παίκτες με τη δική του μενταλιτέ.