Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Ενα ειναι σιγουρο ο σαντος εχει ετοιμες βαλιτσες καλου κακου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
στον ΠΑΟΚ ή γενικά;sn0ufel4 έγραψε:K_geo έγραψε:δοκαρι και μεσα προπονηταρας, δοκαρι και εξω για κανα χωριο...
παντα ετσι δε γινεται?
- pagotatzis
Αυτο συμβαίνει όταν σε ενα πλάνο τριετίας θέτεις στον πρώτο χρόνο κύπελλο και 2.θεση !!!!sn0ufel4 έγραψε:K_geo έγραψε:δοκαρι και μεσα προπονηταρας, δοκαρι και εξω για κανα χωριο...
παντα ετσι δε γινεται?
Ποιος σου φταίει ;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Κατ αρχην το γραπτο διευκρινησα μετα οτι ειναι του Thanix που συμφωνω μαζι του.Dimg4 έγραψε:Theo-drama
1. Χτισιμο αφανιζοντας τον βασικοτατο υπερπολυτιμο Κατσε πως γινεται? Διωχνοντας τον 27χρονο διεθνη Ολσεν που μετα απο ανοδο του τον πετας παγκο κ τελικα εκτος ομαδας? Αφανιζοντας τον Μαλεζα ενω εχουμε τραγικη αμυνα? Ξενερωνοντας τον φανταστικο φετος Μυστακιδη?
2. Παιξαμε σε ομιλο με μοναδικο μεγαθηριο την Ντορτμουντ και δεν πηρε νικη με καποια γκαμπαλα και την κρασνονταρ που οσο πλουσια κι αν ειναι, ντορτμουντ δεν ειναι. Καταφερε να μην προκριθει
3. Η ομαδα επαιξε στρωτο ποδοσφαιρο στην αρχη για λιγο... ισχυει... τωρα? Ποιος του φταιει αν αλλαζει συστηματα σαν πουκαμισα? Και μη μου πεις τον πιεζαν τα μμε... αφου αυτος δε μασαει απο τιποτα και απο ονοματα...
4. Ηττα με τραγικη εμφανιση στην... καλλονη...
Χ με τραγικη εμφανιση απεναντι στον φετινο χειροτερο νιονιο.... ευχαριστημενος κι εκει?
5. Ο ιβαν εδωσε τα κλειδια στον αρνεσεν αλλα βλεπει οτι γινεται οτι ναναι στην επενδυση και ειδικοτερα στην επενδυση Μπερμπατοφ απο τον πειραματιστη και επενεβη. Βλεπει πως αντι να εκμεταλλευτει στο επακρον τον παγκοσμιας κλασης μπερμπατοφ τον εκανε ρεζερβα του φετινου... κλαους
Σου απαντω λοιπον οτι στο
1. οτι εχει παιξει στην λιγδα ο Κατσε 850 λεπτα κ5-6 ματς στην ευρωπη δεν το λες παραγκωνισμο αυτο.Εξαλλου ειχε κ 1 μηνα τραυματισμο αν δεν κανω λαθος και απο τη στιγμη που γυρισαν απο τραυματισμο οι Τσιμιροτ-Χαρισης λογω περισσοτερου ισως ταλεντου επαιζαν αυτοι.Θα ερθει και ησειρα του να τον βαλει.Για τον ολσεν λιγο απο ολα(μπορει να ηθελε να ναι κοντα στην οικογενεια του )=δικο μου αυτο.
Για Μαλεζα μαλλον θεωρει καλυτερο τον Κοστα(τελευταια ειχε κ τραυματισμο.
Τον Μυστακιδη τον φτιαχνει ακομη τακτικα σαν παικτη κ τον διαχειριζεται πολυ καλα για μενα.
2.Βασικος στοχος ηταν(αν θυμασαι ξεκινησαμε Ιουλιο),ηταν να μπουμε ομιλους κ για τα λεφτα.Και ποσες φορες περασες ομιλους 2 φορες ολες κι ολες.Και οχι με Σαντος.
3.Ολοι μας απο λιγο συντελεσαμε σε αυτο.
4.Οχι δεν ειμαι απο την αποδοση,αλλα δεν ειμαστε εξω απο τους στοχους που του εθεσαν.
5.Νομιζω οτι εδω ειδικα μεσα, στην κουλα μπορουσε να τον ξεκινησει,ομως λογω ισως ελλειπης προετοιμασιας κλπ,κλπ δεν μπορει να τον βαζει καθε 3-4 μερες να παιζει,δλδ αν τραυματιζοταν που τραυματιστηκε σε καποια(νομιζω 2 ματς)θα λεγαμε παλι διαφορα.
Δεν νομιζω. Το κυπελλο ειναι εξαιρετικα δυσκολη περιπτωση φετος, απο πολλες αποψεις.pagotatzis έγραψε:Ειναη ξεκάθαρο
Παίρνει την 2. Θέση + το κύπελλο ,μένει !!!!
Χάνει την 2 .θεση και πέρνει το κύπελλο ,πάλι μένει !!!
Όλα τα αλλα ,φεύγει !!!
Θα ηταν τεραστιο κατορθωμα.
Για την 2η θεση, μιας και θα βγει απο το μινι πρωταθλημα των πλει-οφ, σε συνδυασμο με το πως θα παιξει η ομαδα, και τι βελτιωση θα δειξει, απο εκει θα βγει το συμπερασμα λογικα...
K_geo έγραψε:στον ΠΑΟΚ ή γενικά;sn0ufel4 έγραψε:K_geo έγραψε:δοκαρι και μεσα προπονηταρας, δοκαρι και εξω για κανα χωριο...
παντα ετσι δε γινεται?
παντου
- pagotatzis
Φίλε εγω γράφω αυτα που μας λένε !
Στόχος ειναι το κύπελλο και 2.θεση.στοντελος θα κριθεί ο προπονητης .
Αυτα λένε απο την ΠΑΕ .ειναη απλα
Στόχος ειναι το κύπελλο και 2.θεση.στοντελος θα κριθεί ο προπονητης .
Αυτα λένε απο την ΠΑΕ .ειναη απλα
ο αρνεσεν ειχε πει θεσεις 2-4pagotatzis έγραψε:Αυτο συμβαίνει όταν σε ενα πλάνο τριετίας θέτεις στον πρώτο χρόνο κύπελλο και 2.θεση !!!!sn0ufel4 έγραψε:K_geo έγραψε:δοκαρι και μεσα προπονηταρας, δοκαρι και εξω για κανα χωριο...
παντα ετσι δε γινεται?
Ποιος σου φταίει ;
το κυπελλο νομιζω βγηκε στην πορεια κυριως ως στοχος σαββιδη για τα 90 χρονια....οχι?

υποθετικό σενάριο.
έχουμε αποκλειστεί με φουστιά απο το γαύρο στα ημιτελικά που εχει στήσει και τα δοκάρια και είμαστε στα πλευ οφφ όπου τελευταίο ματς με κουλα στη Τούμπα, αν κερδίσουμε παμε για 2η θεση και προκριματικά τσ.λ
και βγαίνει ο Μπερμπάτοφ που έχει μπει αλλαγή στο 72' με το σκορ στο 0-0 τετ α τετ, αλά παναιτωλικός. Και το χάνει.
θα φύγει;
υποθετικό σενάριο, υποθετική απάντηση, να χαμε να λέγαμε...
έχουμε αποκλειστεί με φουστιά απο το γαύρο στα ημιτελικά που εχει στήσει και τα δοκάρια και είμαστε στα πλευ οφφ όπου τελευταίο ματς με κουλα στη Τούμπα, αν κερδίσουμε παμε για 2η θεση και προκριματικά τσ.λ
και βγαίνει ο Μπερμπάτοφ που έχει μπει αλλαγή στο 72' με το σκορ στο 0-0 τετ α τετ, αλά παναιτωλικός. Και το χάνει.

θα φύγει;
υποθετικό σενάριο, υποθετική απάντηση, να χαμε να λέγαμε...

-
σορρυ κιολας, αλλα αυτό που λες το ειπα και εγω, δεν χρειάζεται να το ξαναπεις για να μας την πεις, ντεμεκ.
μπορείς κάλιστα να δώσεις υποθετική απάντηση αφού μιλάμε για υποθετικά σενάρια. εκτός αν θεωρείς ότι... ξέρουμε...
μπορείς κάλιστα να δώσεις υποθετική απάντηση αφού μιλάμε για υποθετικά σενάρια. εκτός αν θεωρείς ότι... ξέρουμε...

Είπαμε ο κακος της υπόθεσης είναι ο τουντορ μη το χαλάς
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dimg4 ειλικρινα αδερφέ αν δεν εισαι ο μουστακιας και ξερω τι λέω...δεν έχω να πω κάτι, σέβομαι και το εννοώ την άποψη σου αλλα αν επιτρέπεις μια συμβουλή, προσπάθησε να βγάλεις το δηλητήριο που σου έχουν βάλει στο μυαλό σου!
Ξερω αγαπάς και θέλεις την πρόοδο της ομάδας αλλα προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα καθαρά! Και για να σου πω κάτι για να μην με θεωρείς εγκάθετο απέναντι σου, εχεις δίκιο για τον μπερμπα αλλα έως ενα σημείο!
Sent from my mind using boobs power
Ξερω αγαπάς και θέλεις την πρόοδο της ομάδας αλλα προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα καθαρά! Και για να σου πω κάτι για να μην με θεωρείς εγκάθετο απέναντι σου, εχεις δίκιο για τον μπερμπα αλλα έως ενα σημείο!
Sent from my mind using boobs power
-
Η μεγάλη των μπάτσων σχολήeorptol έγραψε:Είπαμε ο κακος της υπόθεσης είναι ο τουντορ μη το χαλάς:)