33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Συγγνωμη αλλα αμα μιλατε σημερα για τον κλαους μαλλον βλεπετε αλλο ματς...
Οταν θα του γυρισουν τα εξτρεμ μια μπαλια θα το ξανασυζητησουμε...
Οταν θα του γυρισουν τα εξτρεμ μια μπαλια θα το ξανασυζητησουμε...
Πάνω στα νεύρα πολλά λέγονται ρε αδερφέ..Μην τα παίρνεις τόσο τοις μετρητοίς όλα..Αν τα παίρναμε έτσι τα μισά post θα έφευγαν άμεσα.Εξήγησα το σκεπτικό μου.efthimis_paok έγραψε:Σήμερα δεν θα τον έπαιρνα ούτε σε 5χ5 γιατί δεν είδα ούτε μια θετική ενέργεια, ενώ αντιθέτως χάλασε κ 2,3 επιθετικές προσπάθειες με προοπτικές. Όταν χρειάστηκε να κάνει παιχνίδι με τους συμπαίκτες του δεν το κάνε και έχασε όλες τις μονομαχίες. Τώρα που αφήνεις άτομα σε 40 ποστ να τους αφήνεις να μας προτρέπουν να τους αδειάσουμε την γωνία μάλλον δεν κανεις καλά τη δουλειά σου κύριε οντι.
Ότι ναναι.
- efthimis_paok
Αν είναι δυνατόν να σε παρεξήγησα ρε οντι. Πιστεύω ότι πάντα αντιλαμβάνεσαι τον τροπο που γράφω.
Ο Κλάους είναι ένας επιθετικος με πολύ καλά τελειωματα καλές τοποθετήσεις στην περιοχή. Ούτε μπορεί να κάνει παιχνίδι ούτε να δημιουργήσει συνθήκες ανισοροπιας με τριπλα ούτε μπορεί να παίξει σωστά με τη μια ούτε μπορεί να βοηθήσει σε μια γρήγορη επίθεση. 6 Χρόνια έτσι έπαιζε δεν προκύτε να αλλάξει τώρα. Όσο η ομάδα δεν κάνει ευκαιρίες θα φαίνονται μόνο τα αρνητικά. Αν η ομάδα είναι καλή και γρήγορη θα φαίνεται παιχταρας.
- The_Stalker
Είναι γεγονός ότι ο Κλάους εδώ και πολλά παιχνίδια είναι κακός. Για σήμερα όμως είστε εντελώς άδικοι.
Μόνο εγώ είδα ότι έπαιζε πιο πίσω; Μόνο εγώ είδα ότι έβγαλε επιθέσεις από κεφαλιές και μονομαχίες, ειδικά στο α'; Μόνο εγώ είδα ότι είχε μια (1) σέντρα μόνο που κι αυτή ήταν δύσκολη;
Η γενικότερη παρουσία του σήμερα με βάση αυτά που ήθελε και τον τρόπο που έστησε την ομάδα ο προπονητής, ήταν θετική.
Μόνο εγώ είδα ότι έπαιζε πιο πίσω; Μόνο εγώ είδα ότι έβγαλε επιθέσεις από κεφαλιές και μονομαχίες, ειδικά στο α'; Μόνο εγώ είδα ότι είχε μια (1) σέντρα μόνο που κι αυτή ήταν δύσκολη;
Η γενικότερη παρουσία του σήμερα με βάση αυτά που ήθελε και τον τρόπο που έστησε την ομάδα ο προπονητής, ήταν θετική.
δεν κάθομαι καν να διαβάσω τα σχόλια, όποιος έχει πρόβλημα με τον σημερινό Κλάους, τότε μονο εμπαθής είναι και σόρρυ που το θέτω έτσι άκομψα. Αλλά τι να πούμε που εδώ έκανε προσποίηση σε κάποια φάση και ο άλλος δίπλα μου είπε ότι "να ρε, ούτε να την τσιμπήσει δεν μπορεί"

-
μαιστα ο μοντ ζητα και συγνωμη απο το τυπο που δε θα παιρνε το κλαους 5χ5 και ζητα κατανοηση για το μπουλινγκ που υφισταται απο τα φαν μποις του κλαους.. ΠΑΟΚμανια φορουμ vol. 4444
Ζητω συγνώμη για την ειρωνία, θα αναθεωρήσω όταν μου δείξετε τις μονομαχίες που έχασε σήμερα, τις πάσες που θα μπορούσε και δεν έδωσε, τα κοντρόλ που έχασε, τις ευκαιρίες που έχασε κτλ κτλ..
ΑΣΙΣΤ λεγεται όταν δίνεις την πασα για το γκολ, και ο Κλαους μετρησε 1 σήμερα..
Ζητω συγνώμη για την ειρωνία, θα αναθεωρήσω όταν μου δείξετε τις μονομαχίες που έχασε σήμερα, τις πάσες που θα μπορούσε και δεν έδωσε, τα κοντρόλ που έχασε, τις ευκαιρίες που έχασε κτλ κτλ..
ΑΣΙΣΤ λεγεται όταν δίνεις την πασα για το γκολ, και ο Κλαους μετρησε 1 σήμερα..
- efthimis_paok
Δεν χρειάζεται να αναθεωρήσεις τίποτα. Τα φαν μποις και οι γκρουπις δικαιολογούν τα πάντα στα ινδάλματα τους.
-
οκ ειμαι γκρουπι, θα μου βρεις τις λαθος πασες και τα χαμενα κοντρολ?
παίδες, λίγο ήρεμα, παρακαλώ. το έχουμε ξεσκίσει τις τελευταίες ημέρες (και δε βγαζω τη σκούφια μου απέξω)...
επίσης, με την ευκαιρία του παραπάνω ποστ, αντε στο πρωτάθλημα κάτιτης το βρίσκουμε απο το σαϊτ της σουπερλγκ. για το κυπελλο εχει κανεις καμια ιδεα που μπορουμε να βρουμε στατιστικα στοιχεια;

επίσης, με την ευκαιρία του παραπάνω ποστ, αντε στο πρωτάθλημα κάτιτης το βρίσκουμε απο το σαϊτ της σουπερλγκ. για το κυπελλο εχει κανεις καμια ιδεα που μπορουμε να βρουμε στατιστικα στοιχεια;

- efthimis_paok
Κάθεσαι και βλέπεις τα δυο τελευταία ματς με μετριοπάθεια κ νηφαλιότητα και διαπιστώνεις μόνος σου την απόδοση του. End of conversation.
σήμερα, τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών του ματς ήταν καλός. πάνω απο το μ.ο της ομάδα μάλιστα. θεωρώ ότι τα σχόλια κατά του, σήμερα έγιναν λόγω...κεκτημένης ταχύτητας και όχι μετριοπάθειας και νηφαλιότητας...
με την αεκ ήταν κακός.
με την αεκ ήταν κακός.
- efthimis_paok
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Θεωρώ ότι Ρισβάνης χ#ισαιας και βλαχος τον κατάπιαν.
Ρισβάνης χ#ισαιας και βλαχος..
Ρισβάνης χ#ισαιας και βλαχος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Τετ 27 Ιαν 2016, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Αφορμη παιρνω απ το ποστ αυτο να παρακαλεσω αυτο με τον αριθμο των ποστ μη το ξανφερετε σαν επιχειρημα.efthimis_paok έγραψε: Τώρα που αφήνεις άτομα σε 40 ποστ να μας προτρέπουν να τους αδειάσουμε την γωνία μάλλον δεν κανεις καλά τη δουλειά σου κύριε οντι.
Ότι ναναι.
Δηλαδη αμα στο λεγα εγω ρε ευθημη πως θα σου φαινοτανε?Να τα βγαλουμε να τα μετρησουμε? Και τι ναπουν δηλαδη Μανι και Αποστολης?Τι σημασια εχει ο αριθμος των ποστ?ειναι κριτηριο κυρους η ορθοτητας αυτων που λες?
Οκ δεν απαντησε ευγενικα αλλα κι εσεις το ξεχειλωσατε.
Για τον Κλαους κι εγω ρε Οντι το γραψα οτι δε γουστρω τελευταια.Περιμενα περισσότερα(οχι αριθμο τελικων παντως) .Τα γραψαμε .Γυριστε μερικες σελιδες πριν και διαβαστε.Αλλο αυτο ομως κι αλλο η ειρωνεια απο πικραμενους και μη.
Για το γκολ που ..εσωσε με Καλονη εχω την αισθηση οτι Δαφκος οατν προσπαθει να μπλοκαρει τη μπαλα του σπρωχνει λιγο τη γαμπα και το ποδι παει πιο μπροστα απ τη μπαλα.Αν εχετε κανα πιο καθαρο ριπλει βαλτε το.
- pisakaipoupoula
Αν μιλήσουμε για σήμερα, στο ά δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου, όπου να ναι του την πετούσανε σε βαθμό αηδίας, στο ψηλό παιχνίδι αυτός που θα πάρουμε ο Χησαϊας τον έσβησε κανονικά!!
Στο δεύτερο ψιλοτροφοδοτήθηκε αλλά και πάλι άτσαλα...Σκόνδρας και Ζάιρο κυρίως γμούσαν τις φάσεις πριν φτάσει η μπάλα σ αυτόν.
Με την κούλα ναι κ εγώ περίμενα πολλά παραπάνω απ τον αρχηγό....γενικά φέτος δεν είναι ο περσινός Κλάους
Στο δεύτερο ψιλοτροφοδοτήθηκε αλλά και πάλι άτσαλα...Σκόνδρας και Ζάιρο κυρίως γμούσαν τις φάσεις πριν φτάσει η μπάλα σ αυτόν.
Με την κούλα ναι κ εγώ περίμενα πολλά παραπάνω απ τον αρχηγό....γενικά φέτος δεν είναι ο περσινός Κλάους