Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεκαρ χ 10 ten tio on
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

paok87 έγραψε:
Κλείνοντας, ο ΠΑΟΚ θα κάνει την τελευταία προσπάθεια για να πάρει επιτελικό μέσο, με τον Ιβάν Σαββίδη να μην έχει προχωρήσει σε αυτή την επένδυση γιατί τα νούμερα στις περιπτώσεις που του έχουν προταθεί είναι υπέρογκα.

Όλες οι αξιόλογες περιπτώσεις που του έχουν προταθεί, αγγίζουν ίσως και ξεπερνάνε τα δύο εκατ. ευρώ, νούμερο που δεν είναι σωστό να δοθεί αυτή την περίοδο.

Από εκεί και πέρα, ο Άρνεσεν θα κάνει την τελική προσπάθεια να διαπραγματευτεί με τις περιπτώσεις που υπάρχουν, έτσι ώστε να κατέβουν και να φτάσουν σε νορμάλ επίπεδα.

Από το πόσο θα κατέβουν, θα εξαρτηθεί και το κατά πόσο ο Ιβάν Σαββίδης θα κάνει την κίνησή του. Και είναι κάτι λογικό εδώ που ήρθε το πράγμα.
Kolkas
Ό,τι να ναι απόψεις. Αν του τις έχουν σφυρίξει κι όλας ακόμα χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το δεν είναι σωστό να δοθεί τώρα, φαντάζομαι το λέει, ως λογιστής της ΠΑΕ

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ούτε κρύο ούτε ζέστη για μένα Το ότι έψαχναν για δεξί μπακ και δεκάρι και τελικά καταλήγουν σε έναν κεντρικό αμυντικό δείχνει το πόσο οργανωμένοι ήταν και σ'αυτές τις μεταγραφές.
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

κρυο κρυο καμια σχεση
οπότε μάλλον θα είναι από ζεστή χώρα δηλαδή Βραζιλία??
το κρύο κρύο μου κάνει συνειρμό και με κόλο κόλο..
ωραιος συνειρμός!!
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Εγώ είμαι σίγουρος θα πει κατι άκυρο ο Μήλιος και θα ξενερώσουμε όλοι που περιμένουμε κιολας το λίγο του
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Τελικά τα λεφτά του Σαββίδη φέτος πήγαν σε 2 άτομα, στον Αρνεσεν και τον Μπερμπάτοφ.
Και κανένας από τους δύο δεν κάνει σωστά την δουλειά του.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ας επερνε μονο τον τουντορ θα του βγαινει και πιο φθηνα ;)
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Το να μην παρθει δεκαρι θα ειναι ποδοσφαιρικο εγκλημα.Η μονη μου παρηγορια ειναι οτι και το καλοκαιρι τα ιδια λεγαμε για τον σεντερ φορ και ξαφνικα εσκασε ο Berbatov,ασχετα με την προσφορα του στην ομαδα
heavenandhell \,,/

Δημοσίευση από heavenandhell \,,/ »

eorptol έγραψε:
heavenandhell \,,/ έγραψε:Στις επάλξεις ο ΠΑΟΚτσής αναμένει πως και πως μεταγραφές. Βαρέθηκε να κράζει τους ίδιους και τους ίδιους. 5 καράβια παίχτες τον φέρανε σε 3 χρόνια, ένας δεν του άρεσε.
Καναπέ, ράδιο και Νίκο Βεζυρτζή να κάνει έρευνα για τις θλάσεις θέλει.
Και εγώ στις τέρμα πάνω πινακίδες να με τρώει το αγιάζι για να μην ακούω τον ΠΑΟΚτσή. Αλλά για πόσο;
Ούτε τα χρόνια με κούρασαν, ούτε τα χλμ ανέβα-κατέβα, ούτε οι πίκρες. Αυτός ο @#$% ο ΠΑΟΚτσής θα με κάνει να το κόψω το γήπεδο.
Η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει στην τουμπα σε αυτά τα τσιμέντα κι όχι στα κινητά και στα ταμπλετ ΑΥΤΆ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ. ....ΦΊΛΕ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ RESPECT ΑΠΌ ΜΈΝΑ ΌΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΎΓΕΙΣ ΦΎΓΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΉΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ 100 ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΤΙΜΉ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΆΡΙ ΜΑΣ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Θεσσαλονίκη την κάνει τη ζημιά, και λείπει κιόλας!
Futre εσύ, Βόλο εγώ, Γιαννιτσά δίπλα, Σέρρες πιο δίπλα...
Προς το παρόν αντέχουμε!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

joshua έγραψε:Γραφαν και παλυ στην αρχη της σεζον για το φοβερο ξεκινημα Μαντουρο στην γκρονιγκεν...Εξεδρα και παλυ παρεα με Χουσεν λεει...Πραγματικα θα ειχε ενδιαφερον να γινει μια ερευνα για το που κατεληξαν οσοι παικτες περασαν τα τελευταια χρονια απο την ομαδα.Κατα τα αλλα ο κοσμος φταιει...
Ναι αλλά...αφού δεν τραυματίστηκε φέτος όμως (όπως έγραψε κάποιος πριν καιρό εδώ μέσα για τον Μαντούρο)...αφού... :roll:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Athens έγραψε:Βλέπω χατζησαια ένα όρθιο αγγούρι...ουτε μπάλα κατεβάζει ούτε παιχνίδι από πίσω κάνει....
Μεταγραφή για να σε κάνει πρωταθλητή δεν είναι...θα λέμε Κόστα και θα κλαιμε
Γιατι, ο Κόστα κακός ήταν σήμερα; πάντως ο Χ"Σαϊας, σήμερα μου άρεσε και γιατί έκοβε στην περιοχή αλλά και γιατί μια σε Μακ και μια σε Ζάιρο τους πήρε πολύ καλά τα βήματα και άνοιξε ταχύτητα. Μπαλιστικά :D δεν είναι κάτι το εξτρίμ αλλά και τα κοντρόλ του και τα λοιπά του ήταν οκ. Ταχυδυναμικά είναι πολύ, πολύ καλός.
DC έγραψε:Δεν έχω άποψη ούτε για Χατζησαΐα ούτε για Μπακασέτα αλλά αναρωτιέμαι: αν ήταν καλά παικτάκια, δεν θα τους είχε μπλοκάρει ο γάβρος;
Μπορεί να ρώτησαν τον τσανδάρη. :ugeek:
paok87 έγραψε:Αφου ο λουκας δεν παιρνει αλλη μεταγραφη φετος
σωστότατος. ήδη έχει αγωνιστεί με δυο ομάδες, ότι και να είναι, θα είναι για το καλοκαίρι. εκτός αν πλερώ απο τώρα που μπορούν και τον αφήσουν ντεμεκ μεχρι τότε δανεικό. ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

eorptol έγραψε:Ο κόσμος αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ειναι στην τουμπα βρέξει χιονίσει όπως παλιά εκεί θα κράξει στο τέλος του αγώνα εκεί θα αποθέωσει στην διάρκεια του μόνο φωνή. ...ναι σε αυτό φταίει ο κόσμος γιατί επηραζεται από τους ΑΡΔ της πόλης

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sorry φίλε μου αλλά χρόνια τώρα η σειρά που τα γράφεις είναι "λιγάκι" διαφορετική: Οι αρδ επηρεάζουν (στην ωμή πραγματικότητα κάνουν πραγματικά "κουμάντο") τους διοικούντες του Π.Α.Ο.Κ. κι ο κόσμος επηρεάζεται απ τις χοντρομ@λακίες που κάνουν μετά οι "επηρεασμένες" διοικήσεις της ομάδας !!!

Κι επειδή φέτος αυτό είναι ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ που συμβαίνει ΑΔΕΙΑΣΕ ΠΛΕΟΝ Η ΤΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ !!!

Υ.Γ. Sorry για το off topic αλλά...ΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Λοιπόν να πω κι εγώ την παπαριά μου, πέτυχα πριν 3 ώρες στο ασανσέρ έναν Σλοβάκο που μένει στην πολυκατοικία μου και μου είπε ότι θα μας φύγει o Μακ για Ιταλία. Δεν εξεπλαγην αφου ειχε γραφτει κατι, αυτόν ίσως εννοεί o Μήλιος.

Sent from my AT270 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ο μηλιος μαλλον θα γραψει για πωληση παιχτη πιστευω η μακ η κατσε η μπερμπα

διαιασθηση απλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”