2.Γιάννης Σκόνδρας
- kataramenos5
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
μας χαλάς τη πιάτσα φίλος, δεν το καταλαβαίνεις;
ενα μύριο μινιμουμ αν θέλει κανείς να θεωρείται σοβαρός.

ενα μύριο μινιμουμ αν θέλει κανείς να θεωρείται σοβαρός.

Διαβάζω αυτά που λέτε ορισμένοι για τον παίχτη -όπως και για τον Τζαβέλλα ή τον Σάλπι παλιότερα μεταξύ πολλών άλλων- και πραγματικά απορώ. Πρόκειται για παίχτη της ομάδας μας, ακόμα τουλάχιστον. Τέτοιο κράξιμο δεν έχω δει να γίνεται σε αντιπάλους... Πραγματικά πιστεύετε ότι το κράξιμο βελτιώνει την απόδοση; Απορώ με όσους καταφέρνουν να αντέξουν τη μίρλα της Τούμπας.
Προσωπικά εκτιμώ ότι ο καλός Σκόνδρας -όπως ήταν στο πρώτο μισό του περσινού πρωταθλήματος- θα έπρεπε να αποτελεί σίγουρη λύση για το roster της ομάδας...
Προσωπικά εκτιμώ ότι ο καλός Σκόνδρας -όπως ήταν στο πρώτο μισό του περσινού πρωταθλήματος- θα έπρεπε να αποτελεί σίγουρη λύση για το roster της ομάδας...
ναι ρε, νταξ. λιγο την παε να βοηθήσουμε μπας και αν οντως τον θελουν να παρουμε κατιτης παραπάνω.
παντως ενω περυσι ηταν αρκετα καλος, φετος δεν μου αρεσει και ειδικα στην αμυνα εχει κανει πολλα λαθη + καποια χαζα πεναλτι που εχει δωσει...

παντως ενω περυσι ηταν αρκετα καλος, φετος δεν μου αρεσει και ειδικα στην αμυνα εχει κανει πολλα λαθη + καποια χαζα πεναλτι που εχει δωσει...
- john4serres
ξεχναμε οτι και οι παιχτες ζουν αναμεσα μας με το μπινελικι θα στρωσουν? σε αυτη την χρονικη συγκυρια ο καλος σκονδρας ειναι απαραιτητος χαλαρωστε λιγο
Πού είναι ο καλός Σκόνδρας;GIWRIKASP έγραψε:ξεχναμε οτι και οι παιχτες ζουν αναμεσα μας με το μπινελικι θα στρωσουν? σε αυτη την χρονικη συγκυρια ο καλος σκονδρας ειναι απαραιτητος χαλαρωστε λιγο
pilotos έγραψε:Έχουν κάνα καλό ΔΕΚΑΡ αυτοί;
Να κάνουμε ανταλλαγή
SM-G920F
Βασικά εχουν 3 4 ωραίους
Ακόμα και στην πάλη χάνεις αν κολλάει 9 στις 10 το μυαλό σου...Όσο πας και "κολλάς" περισσότερο απ όταν ήσουν "νεοσύλλεκτος" στην ομάδα...Σύνελθε επιτέλους ρε μουσάτε #@$@%$#&%#$%%#$@...