33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Sfinas

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Sfinas »

εντάξει ο στέφανος δεν πήρε ούτε μια πασα, τι περιμένατε να κάνει χωρίς να πάρει πασα? όλα τα αλλα τα έκανε πολύ καλά, κυνηγούσε σαν σκυλί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό :opaokara:

ας θυμηθούμε τώρα και τις ποιο αρχδατες δηλώσεις ποδοσφαιριστή που πέρασε από τον ΠΑΟΚ ''άμα ήμουν ο πρόεδρος θα μας έδιωχνα όλους'' :opaokara:
https://www.facebook.com/11696706168021 ... 219768853/
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

simba έγραψε:Ειλικρινα δεν πιαστηκα απ'το δικο σου, κυριως απ'τα υπολοιπα σχολια που ακομα κ σημερα, μ'αυτη την εικονα των υπολοιπων, τον ξεφτυλιζουν, εστω και ως ενδομυχη αντιδραση για μπερμπα...

Σημερα ηταν μια χαρα τηρουμενων των αναλογιων..
Τωρα που βλεπεις το χαιδεμα αυτιων ή την προσωπολατρεια δεν ξερω..
Γιατι εγω ο ιδιος ειπα οτι ηταν πολυ κακος στα προηγουμενα και ειδικα με κουλα θεωρουσα λαθος που δεν αρχισε ο μπερμπα στη θεση του..

Απλα δε γινεται με το στανιο καθε φορα να βγαινει αχρηστος και να επαναλαμβανονται απο καποιους τοσες ειρωνιες, αυτο ειναι το κακεντρεχες κατ'εμε..

Μαλλον καποιοι εχετε μαθει να παγιωνετε την αποψη σας για οποιοδηποτε παικτη και να λετε συνεχως τα ιδια ειτε καλα ειτε κακα..Σε μενα τουλαχιστον δεν ισχυει αυτο..Ο,τι βλεπω, το λεω!
-Ποιες είναι αυτές οι αναλογίες ρε συ simba?Όλη ομάδα σέρνεται σήμερα και εγώ περιμένω κάποιον να την πάρει στις πλάτες του.Περιμένω Μακ,Αθανασιάδη,Ροντρίγκεζ,Πέλκα επιθετικά και βάζω το βάρος στον Αθανασιάδη.Κακό είναι;Από αυτόν έχω τις απαιτήσεις.Πρέπει να γράψουμε ντε και καλά οτι ήταν μαχητικός και κέρδισε 3 κεφαλιές;Είναι παράσημο αυτό για έναν σέντερ φορ;Μου θυμίζει εποχές Ηλιάδη που "δεν τον κράζαμε γιατί έτρεχε" χωρίς βέβαια να αναλύσουμε οτι έτρεχε γιατί δεν πετύχαινε συμπαίκτη ούτε με αίτηση του νόμου 105.

Είπα εγώ την λέξη άχρηστος;Έχω γράψει εκατοντάδες φορές καλά λόγια για τον Αθανασιάδη.Φέτος που δεν παίζει καλά,λέω οτι δεν παίζει καλα!!Δικαιούται ελαστικής κριτικής γιατί είναι χρόνια στην ομάδα;Sorry αλλά όχι για μένα.

Δηλαδή πρέπει ντε και καλά να γράφουμε θετικά πράγματα για τον παίκτη επειδή τον γουστάρουμε και μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές και είναι ΠΑΟΚτσάκι;Και εγώ 30 χρόνια να είμαι σε μια δουλειά,άμα κάνω 5-6 μ@λ@κίες μαζεμένες,θα την ακούσω.

Ούτε μηδενίζουμε,ούτε την πέφτουμε στον παίκτη,ούτε άχρηστο τον βγάζουμε.Κριτική κάνουμε.
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

Φιλοτιμος νο2 έιναι κριτικη όχι μηδενισμός, το ότι δε κερδισε μια μονομαχια σημερα το ιδιο, το ότι δε κανει ούτε για 5χ5 επίσης.. Οκ το πιασαμε
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αυτά δεν νομίζω να τα έγραψα εγώ.

Τώρα οκ,αν τον βλέπετε και λέτε "εντάξει,είναι καλύτερος του Τζιόλη,πήρε και 5 κεφαλιές,άρα οκ" πάω πάσο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μα σου ειπα οτι δεν αναφερομουν σε σενα, αλλα κυριως σε οσους κ σημερα κ συνεχως καταφερονται με ειρωνιες και χαρακτηρισμους..
Κριτικη να γινεται και γουσταρω (απ'ολους σε σε ολους αλλωστε.. ή μηπως οχι :?: )

Τι αναλογιες τις ειπες και μονος σου..Εχεις μακ π σερνεται, σκονδρα π δε βοηθα, κεντρο που δε μπορει να ανεβασει μετρα, τι στον φουτσο να κανει ο (ουτως η αλλως μετριος σ'αυτον τον τομεα) Αθανασιαδης??
Οι περισσοτερες υποδοχες του και σπασιματα τουλαχιστον σημερα ηταν πολυ καλες..
Ποτε παιχτηκε το παιχνιδι στο μισο του νιωνιου? Ποτε πηρε 2 σεντρες?
Οκ κ γω θα ηθελα τοτε που βγηκε απ'τα αριστερα να δημιουργουσε κατι μονος του..Και παλι ομως την εβγαλε ωραια στο Τζιολη που σκοτωσε ενα αμυντικο..

Σε ειπα και πριν, και γω θα ηθελα ενα πιο συνθετο/δυναμικο παικτη..Τι να κανω δλδ, να τον βριζω συνεχεια ή να τον ειρωνευομαι (που δεν πανε απαραιτητα σε σενα) επειδη ο Ιγκορ δε βαζει τον μπερμπα?

Υ.Γ. ειδες τι καλα πανε οι συζητησεις οταν δεν υπαρχουν ασκοπες προκλησεις? ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 27 Ιαν 2016, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Perestroika_G4

Ενα μπλε χρωμα στο nick σου νομιζω σημαινει mod, όχι? Τα ποστ υπάρχουν εδώ, και συ διαμαρτύρεσαι γιατί
κάποιοι αντιδρούμε στη δίκαιη κατα σε κριτική που του γίνεται... Βλεπεις κάπου το λάθος?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εντάξει ρε παίδες οκ.Δεν τον βοηθάει η ομάδα,δεν παίρνει μπαλιές,δεν παίρνει σέντρες,δεν υπάρχουν μέτρα από τα χαφ..Επί 30+ παιχνίδια φέτος.

Δεν λέω να πάρει την μπάλα μόνος του και τριπλάρει όλη την αντίπαλη ομάδα.Λέω να κάνει αυτό που έκανε π.χ σήμερα ο Ιντέγιε στο 2-0 του γαύρου.Κοντρόλ-γύρισμα στην εστία-γκολ.Να μην είναι τόσο μονοδιάστατος.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Odi έγραψε:.....
Πάλι κακεντρεχείς είμαστε;Πάλι;Έχουμε πει χίλια δυο,έχουμε πει πως έχει δώσει πολλά,μας έχει δώσει πολλές χαρές.Αλλά να χαιδεύουμε αυτιά μπροστά σε ολα,αυτός είναι ο ορισμός της προσωπολατρείας.

Ο μόνος λόγος που κρίνεται αυστηρά είναι γιατί από αυτόν έχουμε αυξημένες απαιτήσεις και τίποτα άλλο.Δηλαδή δεν μπορούμε να γράψουμε χωρίς να είμαστε στημένοι,κακεντρεχείς και ντε και καλά πρέπει να θέλουμε να φάμε τον παίκτη;

Αν είναι δυνατόν..
Odi, τις τελευταίες μέρες έχω γράψει τόσο πολύ στο τόπικ του Κλάους (ενώ γνωρίζετε πόσο αποφεύγω τα τόπικ των παικτών) που έχω αρχίσει να νιώθω δικηγόρος του Κλάους, χωρίς να είμαι.
Αντίστιχα, πως αλήθεια νιώθουν οι ίδιοι και οι ίδιοι που τον απαξιούν εδώ και μήνες; Το αντίθετο του δικηγόρου;
Γιατί, με μια πολύ πρόχειρη ανάγνωση θα συναντήσεις τα ίδια σχόλια, από τους ίδιους χρήστες, να επαναλαμβάνονται σε κάθε αγώνα που ο Κλάους δεν θα σκοράρει και μερικές φορές και σε αυτά που σκοράρει.
Θα μπορούσα να μπω στο τριπάκι του χαρακτηρισμού των σχολίων και των χρηστών αλλά προσπαθώ να αποφύγω το να σε υποβάλλω να εκτελέσεις κάποιο δυσάρεστο καθήκον. :)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Perestroika_G4 έγραψε:Ενα μπλε χρωμα στο nick σου νομιζω σημαινει mod, όχι? Τα ποστ υπάρχουν εδώ, και συ διαμαρτύρεσαι γιατί
κάποιοι αντιδρούμε στη δίκαιη κατα σε κριτική που του γίνεται... Βλεπεις κάπου το λάθος?
Δεν είμαι σερίφης,για να κόβω τα πάντα..Νομίζω ξεχωρίζει το ποιοι γράφουν με διάθεση να μηδενίσουν και ποιοι με διαθεση να κάνουν κουβέντα.Δεν θα ήταν δημοκρατικό εκ μέρους να διαγράψω απόψεις και ας είναι λάθος από την στιγμή που δεν είναι υβριστικές.Γράφει ο άλλος "δεν θα τον έπαιρνα σε 5χ5.Άποψη του είναι,σε ολα τα topic υπάρχουν αυτά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μηπως ειναι και η υπολοιπη ομαδα σου μονοδιαστατη ομως οπως σου ανεφερα?
Γιατι για να την παρει ο καθε ιντεγιε εχει κατι προηγηθει..

Γιατι δλδ οταν παιζει ο μπερμπα βριζονται ολοι οι υπολοιποι που του χαλουν τις προσπαθειες ή δεν τον ταιζουν ή ή,
και δεν ισχυει κατι παρομοιο κ με τον κλαους που ειναι φορ περιοχης?

Βλεπεις το χασμα λογικης κ αντιμετωπισης που υπαρχει σε πολλους?

(κ οπως κατι παρεμφερες γινεται με σαμπο-πελκα, με μαλεζα-κοστα, με γλυκο-ολσεν και παει μακρια η βαλιτσα..)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 27 Ιαν 2016, 21:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Για να ολοκληρώσω και να τελειώσει από εμένα η κουβέντα:

Σε κάθε ματς κάνω την κριτική μου.Αν είναι θετική,θα γράψω θετικά σχόλια.Αν είναι αρνητική θα γράψω αντίστοιχα.Αυτό και μόνο.Είναι 6 μήνες τώρα που ακόμη και στα καλά φεγγάρια της ομάδας ο Αθανασιάδης ήταν κακός.Δεν μπορώ να πω ψέματα ή ανακρίβειες.

Τα ίδια γράφω για όλους τους παίκτες.Με μια πρόχειρη ματιά στα Post Μου πιστεύω διαπιστώνεται αυτό.

Simba και όταν η ομάδα ήταν καλά,τον ίδιο Κλάους βλέπαμε.
Perestroika_G4

@Odi, φυσικά δε ζητησα να το κάνεις αυτό, αλλά δε πρέπει να σε εκπλήσσει η αντίδραση
σε τέτοια σχόλια, πόσο μάλλον να απορείς που αντιδρούμε στο μηδενισμό ενός παικτη χωρις ειδικά σημερα
να υπάρχει κάποιος λόγος
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Σήμερα δεν θα τον έπαιρνα ούτε σε 5χ5 γιατί δεν είδα ούτε μια θετική ενέργεια, ενώ αντιθέτως χάλασε κ 2,3 επιθετικές προσπάθειες με προοπτικές. Όταν χρειάστηκε να κάνει παιχνίδι με τους συμπαίκτες του δεν το κάνε και έχασε όλες τις μονομαχίες. Τώρα που αφήνεις άτομα σε 40 ποστ να μας προτρέπουν να τους αδειάσουμε την γωνία μάλλον δεν κανεις καλά τη δουλειά σου κύριε οντι.
Ότι ναναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Τετ 27 Ιαν 2016, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Υπάρχεις εσύ ρε "αρχηγέ"; :? ...Άφαντος είσαι πια... :roll: Μονίμως "μία φάση" πίσω όποτε χρειάζεται... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 27 Ιαν 2016, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Odi έγραψε: Simba και όταν η ομάδα ήταν καλά,τον ίδιο Κλάους βλέπαμε.
Ε, οταν συμβαινει κ αυτο (γιατι δεν τον λες και φυρα ουτε οτι ηταν παντα ετσι, τοσα γκολ εχει βαλει) μπαινει κ η χιλιοειπωμενη κουβεντα που λεμε οτι θελουμε κατι πιο δυναμικο-συνθετο..
Οποτε τα παραπονα μας στον Ιβαν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 27 Ιαν 2016, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”