ας θυμηθούμε τώρα και τις ποιο αρχδατες δηλώσεις ποδοσφαιριστή που πέρασε από τον ΠΑΟΚ ''άμα ήμουν ο πρόεδρος θα μας έδιωχνα όλους''

https://www.facebook.com/11696706168021 ... 219768853/
-Ποιες είναι αυτές οι αναλογίες ρε συ simba?Όλη ομάδα σέρνεται σήμερα και εγώ περιμένω κάποιον να την πάρει στις πλάτες του.Περιμένω Μακ,Αθανασιάδη,Ροντρίγκεζ,Πέλκα επιθετικά και βάζω το βάρος στον Αθανασιάδη.Κακό είναι;Από αυτόν έχω τις απαιτήσεις.Πρέπει να γράψουμε ντε και καλά οτι ήταν μαχητικός και κέρδισε 3 κεφαλιές;Είναι παράσημο αυτό για έναν σέντερ φορ;Μου θυμίζει εποχές Ηλιάδη που "δεν τον κράζαμε γιατί έτρεχε" χωρίς βέβαια να αναλύσουμε οτι έτρεχε γιατί δεν πετύχαινε συμπαίκτη ούτε με αίτηση του νόμου 105.simba έγραψε:Ειλικρινα δεν πιαστηκα απ'το δικο σου, κυριως απ'τα υπολοιπα σχολια που ακομα κ σημερα, μ'αυτη την εικονα των υπολοιπων, τον ξεφτυλιζουν, εστω και ως ενδομυχη αντιδραση για μπερμπα...
Σημερα ηταν μια χαρα τηρουμενων των αναλογιων..
Τωρα που βλεπεις το χαιδεμα αυτιων ή την προσωπολατρεια δεν ξερω..
Γιατι εγω ο ιδιος ειπα οτι ηταν πολυ κακος στα προηγουμενα και ειδικα με κουλα θεωρουσα λαθος που δεν αρχισε ο μπερμπα στη θεση του..
Απλα δε γινεται με το στανιο καθε φορα να βγαινει αχρηστος και να επαναλαμβανονται απο καποιους τοσες ειρωνιες, αυτο ειναι το κακεντρεχες κατ'εμε..
Μαλλον καποιοι εχετε μαθει να παγιωνετε την αποψη σας για οποιοδηποτε παικτη και να λετε συνεχως τα ιδια ειτε καλα ειτε κακα..Σε μενα τουλαχιστον δεν ισχυει αυτο..Ο,τι βλεπω, το λεω!
Odi, τις τελευταίες μέρες έχω γράψει τόσο πολύ στο τόπικ του Κλάους (ενώ γνωρίζετε πόσο αποφεύγω τα τόπικ των παικτών) που έχω αρχίσει να νιώθω δικηγόρος του Κλάους, χωρίς να είμαι.Odi έγραψε:.....
Πάλι κακεντρεχείς είμαστε;Πάλι;Έχουμε πει χίλια δυο,έχουμε πει πως έχει δώσει πολλά,μας έχει δώσει πολλές χαρές.Αλλά να χαιδεύουμε αυτιά μπροστά σε ολα,αυτός είναι ο ορισμός της προσωπολατρείας.
Ο μόνος λόγος που κρίνεται αυστηρά είναι γιατί από αυτόν έχουμε αυξημένες απαιτήσεις και τίποτα άλλο.Δηλαδή δεν μπορούμε να γράψουμε χωρίς να είμαστε στημένοι,κακεντρεχείς και ντε και καλά πρέπει να θέλουμε να φάμε τον παίκτη;
Αν είναι δυνατόν..
Δεν είμαι σερίφης,για να κόβω τα πάντα..Νομίζω ξεχωρίζει το ποιοι γράφουν με διάθεση να μηδενίσουν και ποιοι με διαθεση να κάνουν κουβέντα.Δεν θα ήταν δημοκρατικό εκ μέρους να διαγράψω απόψεις και ας είναι λάθος από την στιγμή που δεν είναι υβριστικές.Γράφει ο άλλος "δεν θα τον έπαιρνα σε 5χ5.Άποψη του είναι,σε ολα τα topic υπάρχουν αυτά.Perestroika_G4 έγραψε:Ενα μπλε χρωμα στο nick σου νομιζω σημαινει mod, όχι? Τα ποστ υπάρχουν εδώ, και συ διαμαρτύρεσαι γιατί
κάποιοι αντιδρούμε στη δίκαιη κατα σε κριτική που του γίνεται... Βλεπεις κάπου το λάθος?
Ε, οταν συμβαινει κ αυτο (γιατι δεν τον λες και φυρα ουτε οτι ηταν παντα ετσι, τοσα γκολ εχει βαλει) μπαινει κ η χιλιοειπωμενη κουβεντα που λεμε οτι θελουμε κατι πιο δυναμικο-συνθετο..Odi έγραψε: Simba και όταν η ομάδα ήταν καλά,τον ίδιο Κλάους βλέπαμε.