10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
γενικα προσπαθω να αποφευγω τις ακραιες κρισεις και ουτε εχω επιτεθει σε προπονητη(εκτος τουντορ) απο τοτε που ειμαι στο φορουμ περα απο τη φυσιολογικη μετρημενη κριτικη,αλλα αυτη η ιστορια μ εχει τρελανει ,δε το χωραει ο νους μου αυτο που συμβαινει..να εχεις διπλα στη πολη την υπερμιζερια που μας βλεπουν και αρρωσταινουν με την οικονομικη μας υγεια και εσυ να καταφερνεις να μιζεριασεις παραπανω..αυτο που ειναι μια απιστευτη ευλογια να εχεις στην ομαδα σου ενα παικτη παγκοσμιο αστερι σε φορμα και παθιασμενο καταντησε προβλημα και μιζερια..
- buffalobill4
26/01/2016
Αν το πάθος μου για το ποδόσφαιρο σταματούσε τότε θα σταματούσα να είμαι θυμωμένος και να φωνάζω και να χειρονομώ στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό θα σήμαινε ότι για το ποδόσφαιρο και όποια ομάδα αγωνιζόμουν, δε θα νοιαζόμουν. Το πάθος θα είχε φύγει… Αλλά αυτό δε συμβαίνει τώρα με εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου τώρα και μάχομαι για την ομάδα μου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει μερικές φορές μία κόκκινη κάρτα».
27/01/2016

Αν το πάθος μου για το ποδόσφαιρο σταματούσε τότε θα σταματούσα να είμαι θυμωμένος και να φωνάζω και να χειρονομώ στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό θα σήμαινε ότι για το ποδόσφαιρο και όποια ομάδα αγωνιζόμουν, δε θα νοιαζόμουν. Το πάθος θα είχε φύγει… Αλλά αυτό δε συμβαίνει τώρα με εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου τώρα και μάχομαι για την ομάδα μου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει μερικές φορές μία κόκκινη κάρτα».
27/01/2016

Μιλούσε με την γυναίκα,κανόνιζε το ταξίδι που θα πάνε τώρα που πήρε απευθείας κόκκινη.Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ τόσα χρόνια και σήμερα κοντέψαμε να βγάλουμε το σαγόνι μας από τα χασμουρητά.buffalobill4 έγραψε:26/01/2016
27/01/2016
Σοβαρευτείτε παρακαλώ.
- buffalobill4
Μην τσιγκλιεστε παιδια. Εγω ενα αποσπασμα των δηλωσεων του ανεβασα με υπερτονισμενο ενα σημειο αυτων, και μια φωτογραφια απο σημερα.
Δεν ειπα τιποτα. Σκεφτηκα διαφορα ομως.
Κυριε mod, δεν ξερω τι κανονιζε, αν ηξερα θα το εγραφα δεν εχω κολληματα. Γιατι τσιγκλιεστε ομως?
Δεν ειπα τιποτα. Σκεφτηκα διαφορα ομως.
Κυριε mod, δεν ξερω τι κανονιζε, αν ηξερα θα το εγραφα δεν εχω κολληματα. Γιατι τσιγκλιεστε ομως?
- buffalobill4
νταξ. μπορεί να κουδούνισε εκείνη τη στιγμή. μάλλον κανα λαϊκ στη συνεντευξη...του.
εγώ λεω να χαλαρώσουμε λίγο και απο αυτόν αλλά και απο τον "άλλον". ε; τι λέτε;

εγώ λεω να χαλαρώσουμε λίγο και απο αυτόν αλλά και απο τον "άλλον". ε; τι λέτε;

Ή από την εφημερίδα, ή από το ραδιόφωνο, ή από κανένα site, όπως κι ο πάλαι ποτέ τεράστιος λαός αλλά κι όλες οι διοικήσεις του Π.Α.Ο.Κ. 30 και πλέον χρόνια τώραBagheera έγραψε: Όπως λέει και ο μέγας Αρκάς:
"Προσπαθώ να βγω από το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα"

Υ.Γ. Sorry για το off topic αλλά δεν "κρατήθηκα"...
Υ.Γ. @ Bagheera μιλάω εντελώς "μεταφορικά" καρντάση και με καμία προσωπική αναφορά...

Ηρθε ο Μπερμπατοφ για να διαβαζουμε καποιους να τον.ειρωνευονται.
Ρε μονο.για σαλμον ειστε μερικοι
Ρε μονο.για σαλμον ειστε μερικοι