Λάμπρος Βαγγελής
Photis έγραψε:Δεν γίνεται να ξανατραυματιστεί???
Εντάξει ρε παιδιά.. Cooάρετε λίγο. Παίκτης μας είναι όχι εγκληματίας.
Ολοι μακάρι να έχουν την υγεία τους..
Φώτη αδερφέ, καταλαβαίνω το αστείο που λες, αλλά έχω την αίσθηση ότι όταν μιλάμε για υγεία ανθρώπου, όλα τα υπόλοιπα παύουν να ισχύουν!!
ΠΑΟΚ είσαι..
Επιτέλους, ο Λάμπρος Βαγγελής ξεκίνησε το τρέξιμο.
Αυτό χαροποίηση ιδιαίτερα τον Φερνάντο Σάντος..
Μιλώντας μαζί του χθες με είπε ότι κοντά στο Γενάρη θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Πιθανότατα να επιστρέψει μαζί με τον Βιειρίνια..
Και για όσους βγουν και τον χλευάσουν πάλι, να τους θυμίσω ότι ήδη η ομάδα αρχίζει να επιβαρύνεται με απουσίες και το ροτέισον θα επιβληθεί με τον καιρό έτσι ώστε η κόπωση να μην καταβάλει τα βασικά μας στελέχη της ομάδας μας!
Καλή επιστροφή Λάμπρο κι από εδώ μέσα. Γερός και δυνατός και γρήγορα στην ομάδα..
Κανείς δεν είναι περιττός..
Αυτό χαροποίηση ιδιαίτερα τον Φερνάντο Σάντος..
Μιλώντας μαζί του χθες με είπε ότι κοντά στο Γενάρη θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Πιθανότατα να επιστρέψει μαζί με τον Βιειρίνια..
Και για όσους βγουν και τον χλευάσουν πάλι, να τους θυμίσω ότι ήδη η ομάδα αρχίζει να επιβαρύνεται με απουσίες και το ροτέισον θα επιβληθεί με τον καιρό έτσι ώστε η κόπωση να μην καταβάλει τα βασικά μας στελέχη της ομάδας μας!
Καλή επιστροφή Λάμπρο κι από εδώ μέσα. Γερός και δυνατός και γρήγορα στην ομάδα..
Κανείς δεν είναι περιττός..
Εντάξει ρε παιδιά .. το ότι τραυματίστηκε και τον λυπόμαστε δε σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε το ποιός είναι ο Βαγγελής και τι προσφέρει μέσα στο γήπεδο. Μην τρελαθούμε κιόλας ..
Ο Βαγγελής ανήκει στην κατηγορία παικτών που αν θέλεις να πας ψηλά δεν πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα και στην κατηγορία παικτών οι οποίοι αν φύγουν από τον ΠΑΟΚ στην καλύτερη θα πάνε στον Λεβαδειακό.
Ο Βαγγελής ανήκει στην κατηγορία παικτών που αν θέλεις να πας ψηλά δεν πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα και στην κατηγορία παικτών οι οποίοι αν φύγουν από τον ΠΑΟΚ στην καλύτερη θα πάνε στον Λεβαδειακό.

mages o vaggelis ine poli kalos paiktis!apla ixe tin atixia me tous traumatismous ,epipleon omws ixe tin atixia na agwnizetai stin omada s periodous pou den ixame paiktes proswpikotites kai idika stin mesaia grammi...etsi eprep na pexi to rolo tou igeti kai na kouvalisei tin omada..de mporouse na dixi me to roster pou ixame!
twra me garcia kai veron sto kentro na kanoun vrwmiki doulia tha dixi polla an mpi se kanonikous rythmous!exi tromeri texniki kai xeri mpala!
kai me ivic mporei na sinergastei kalA!
tin kiriaki prepi na katharisoume to matsaki!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Το ξαναλέω..
Είστε πάρα πολύ κακοί με μερικούς παίκτες μας κι άποψη μου είναι ότι πολλές φορές τους αδικούμε τζάμπα και βερεσέ..
Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να φωνάζω ότι πέρυσι, μέχρι να τραυματιστεί, αν δεν υπήρχε αυτός ο παίκτης στο κέντρο (πριν την έλευση του Βερόν), ο ΠΑΟΚ θα είχε τεράστιο πρόβλημα..
Είναι παίκτης ψυχολογίας. Δε νοείται δικό μας παιδί, που μάλιστα είναι και ΠΑΟΚτσάκι, συγκριτικά με κάποιους άλλους, να περνάει ένα πολύ δύσκολο και ύπουλο πρόβλημα τραυματισμού κι εμείς από πάνω να του σέρνουμε τα εξ αμάξης!!!
Λίγο σεβασμό και επιείκεια.. Για εμένα έχει να δώσει πολλά. Βάλτε τον τώρα μπροστά από Βερόν και Γκαρσία και δείτε τι μπορεί να κάνει, αν έχει τα κατάλληλα στηρίγματα δίπλα του!
ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΔΕ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!
ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ.. ΕΛΕΟΣ!
Είστε πάρα πολύ κακοί με μερικούς παίκτες μας κι άποψη μου είναι ότι πολλές φορές τους αδικούμε τζάμπα και βερεσέ..
Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να φωνάζω ότι πέρυσι, μέχρι να τραυματιστεί, αν δεν υπήρχε αυτός ο παίκτης στο κέντρο (πριν την έλευση του Βερόν), ο ΠΑΟΚ θα είχε τεράστιο πρόβλημα..
Είναι παίκτης ψυχολογίας. Δε νοείται δικό μας παιδί, που μάλιστα είναι και ΠΑΟΚτσάκι, συγκριτικά με κάποιους άλλους, να περνάει ένα πολύ δύσκολο και ύπουλο πρόβλημα τραυματισμού κι εμείς από πάνω να του σέρνουμε τα εξ αμάξης!!!
Λίγο σεβασμό και επιείκεια.. Για εμένα έχει να δώσει πολλά. Βάλτε τον τώρα μπροστά από Βερόν και Γκαρσία και δείτε τι μπορεί να κάνει, αν έχει τα κατάλληλα στηρίγματα δίπλα του!
ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΔΕ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!
ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ.. ΕΛΕΟΣ!
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Σε αντίθεση με τους πιο πολλούς εδώ μέσα, εμένα ο Βαγγελής μου αρέσει σαν παίχτης.Σαν δεκάρι μπορεί να κρατήσει μπάλα κ να δεί γήπεδο πολύ καλά!Οταν χρειαστεί θα μαρκάρει (οχι τόσο καλα,λιγάκι μπαλαφικά με πολύ ξύλο...αλλά θα μαρκάρει..)!
Τον θεωρώ αδικημένο παίχτη γιατί συνήθως έπαιζε σε λάθος θέση(αμυντικο χαφ) και όταν ακόμη επαιζε εκεί που μπορούσε δεν ειχε καλές βοήθειες από τα αλλα χάφ.
Σε αυτον τον ΠΑΟΚ πιστυω οτί έχει θέση... κ με Βερον,Γκαρσια διπλα του θα παίξει μπαλίτσα αλλά έχει πολυ δουλειά μπροστά του μετα τον τραυματισμό του!
Και αυτό είναι το μόνο μείον του για εμένα, οι συχνοι τραυματισμοί..

Τον θεωρώ αδικημένο παίχτη γιατί συνήθως έπαιζε σε λάθος θέση(αμυντικο χαφ) και όταν ακόμη επαιζε εκεί που μπορούσε δεν ειχε καλές βοήθειες από τα αλλα χάφ.
Σε αυτον τον ΠΑΟΚ πιστυω οτί έχει θέση... κ με Βερον,Γκαρσια διπλα του θα παίξει μπαλίτσα αλλά έχει πολυ δουλειά μπροστά του μετα τον τραυματισμό του!
Και αυτό είναι το μόνο μείον του για εμένα, οι συχνοι τραυματισμοί..