Igor Tudor
- hasio_john
Re: Igor Tudor
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη τεχνικού για τον Μπέρμπα!
"Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δίνει μεγάλη σημασία στο τι κάνει ο Μπερμπάτοφ, γιατί ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Έχω διαφορετική άποψη επί του θέματος γιατί έχω να αντιμετωπίσω και καλούμαι να πάρω αποφάσεις για 20 ποδοσφαιριστές καθημερινά με γνώμονα το καλό της ομάδας.
Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μην θέλει το καλό της ομάδας. Ο κόσμος το βλέπει διαφορετικά, δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, τις λεπτομέρειες εντός της ομάδας. Εγώ αποφασίζω σκεπτόμενος το καλό της ομάδας, έτσι όταν κάνω τις επιλογές για την ομάδα σκέφτομαι μόνο το καλύτερο για εκείνην.
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ομάδα στον κόσμο που βγάζει ενδεκάδα βάσει των χρημάτων που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές της. Δεν γνωρίζω πόσα παίρνουν οι ποδοσφαιριστές...".
Ψωντρα. gr
"Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δίνει μεγάλη σημασία στο τι κάνει ο Μπερμπάτοφ, γιατί ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Έχω διαφορετική άποψη επί του θέματος γιατί έχω να αντιμετωπίσω και καλούμαι να πάρω αποφάσεις για 20 ποδοσφαιριστές καθημερινά με γνώμονα το καλό της ομάδας.
Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μην θέλει το καλό της ομάδας. Ο κόσμος το βλέπει διαφορετικά, δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, τις λεπτομέρειες εντός της ομάδας. Εγώ αποφασίζω σκεπτόμενος το καλό της ομάδας, έτσι όταν κάνω τις επιλογές για την ομάδα σκέφτομαι μόνο το καλύτερο για εκείνην.
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ομάδα στον κόσμο που βγάζει ενδεκάδα βάσει των χρημάτων που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές της. Δεν γνωρίζω πόσα παίρνουν οι ποδοσφαιριστές...".
Ψωντρα. gr
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 27 Ιαν 2016, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπα αυτή έγινε δεύτερη μας φύσηgiliopoulos έγραψε:Τι ειπε ρε παιδια ο ανθρωπος??? Το αναμενομενο δεν ειπε? Τι σας παραξενευει?
Τι θα μπορουσε να πει δηλαδη?
Σταματηστε την μιρλαααααααααααααααααααααααααα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Απο που τις πηρες τις δηλωσεις hasio γιατι με το που ειδα το ΗΤΑΝ ενας πολυ μεγαλος παιχτης μου γυρισανε τα μυαλα. ΕΙΝΑΙ ειπε ο Τουντορ και οποιος τις παρεφρασε ειναι ξεκαθαρος προπαγανδιστης και γκεμπελςhasio_john έγραψε:Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη τεχνικού για τον Μπέρμπα!
Έλα ντε τι φοβερό είπεCCCP έγραψε:Αυτες ειναι οι φοβερες δηλωσεις και καλα του Τουντορ?
Ο βοθρωτος τον ρώτησε για μπερμπα;
Αυτός ρε ο πουθενας ο βοθρωτος από το βοθροπολις
- hasio_john
Από το σιχαμένο contra είναι! Ας βάλει κάποιος το κανονικό κείμενο γιατί και μένα μου γύρισαν τα μυαλά με το ήταν!
Αλλά και ΕΙΝΑΙ να είπε, πάλι δεν μου αρέσουν αυτά που είπε γιατί τον βγάζει άχρηστο με πλάγιο τρόπο!
Από την μια ο Μπέρμπα μας λέει πως είναι ετοιμοπόλεμος και κ@υλωμένος για να παίξει αλλά τρώει πάγκο και από την άλλη ο Τούντορ μας λέει πως βλέπει άλλα από κοντά! Ποιον να πιστέψουμε??
Αλλά και ΕΙΝΑΙ να είπε, πάλι δεν μου αρέσουν αυτά που είπε γιατί τον βγάζει άχρηστο με πλάγιο τρόπο!
Από την μια ο Μπέρμπα μας λέει πως είναι ετοιμοπόλεμος και κ@υλωμένος για να παίξει αλλά τρώει πάγκο και από την άλλη ο Τούντορ μας λέει πως βλέπει άλλα από κοντά! Ποιον να πιστέψουμε??
Ο Τουντορ ξερει τι κανει στο θεμα Μπερμπατοφ. Θελει να δωσει στο βιογραφικο του την εικονα του οτι δεν υπολογιζει ονοματα, μαστερ της πειθαρχιας κ δικαιος.... ολα καλα αλλα δυστυχως στην καμπουρα του ΠΑΟΚ γινονται αυτα
- buffalobill4
Ρε συ μπαφαλο τι δεν καταλαβαινεις και εσυ? Γιατι στηριζεις?buffalobill4 έγραψε:Και στο Σπλιτ παντως εχουν παγκους.joshua έγραψε:Δεν εχει καμια σχεση ο παγκος του προπονητη σε σχεση με του παικτη.buffalobill4 έγραψε:Αυτο που λες josh, το οτι δηλαδη στο νησι εχουν ποδοσφαιρικη κουλτουρα, ειναι ακριβως αυτο που ειπε και ο Αρνεσεν το καλοκαιρι.
Και επειδη εμεις εδω ΔΕΝ εχουμε ποδοσφαιρικη κουλτουρα, ουτε οι διοικησεις, ουτε οι παιχτες, ουτε τα ΜΜΕ, ουτε οι φιλαθλοι, εφερε εναν ανθρωπο που και ειχε μια ποδοσφαιρικη κουλτουρα απο το Καμπιονατο και εχει ξαναζησει ανθρωπους που τους λες 1+1=2 και το επεξεργαζονται κανα δεκα λεπτα μηπως εννοει κατι πισω απο τους αριθμους.
Ξεκινησε μια χρονια που μας ειπαν απο την αρχη οτι
1.η ομαδα φετος θα χτιστει και οτι αυτος ειναι ο στοχος(μεχρι φετος κραζαμε γιατι δεν μας λεγαν τους στοχους και οτι η ομαδα θα χτιστει και εμεις πιστευαμε οτι θα παρουμε πρωταθλημα.)
2. Οτι αν περασουμε στους ομιλους θα ειναι επιτυχια επειδη ξεκινησαμε να παιζουμε 10 μερες μετα τα play off (περασαμε, δηλαδη πετυχαμε τον στοχο) αλλα επειδη δεν περασαμε απο τους ομιλους και καταφεραμε να παρουμε 4 ποντους απο Ντορτμουντ εμεις σας λαος πιστευουμε οτι αποτυχαμε.
3. Η ομαδα ξεκινησε να παιζει και ομορφο και γρηγορο ποδοσφαιρο με το 3-5-2 (αυτοματα σαν ΠΑΟΚτσηδες με το που το ειδαμε αλλαξαμε σε ενα βραδυ στοχους μονοι μας και καναμε αυτοσκοπο να σηκωσουμε το πρωταθλημα) αλλα ξαφνικα επεσε ΟΛΗ η Θεσσαλονικη επανω στον προπονητη να αλλαξει το συστημα γιατι...αυτο μαθαμε εδω τα τελευταια χρονια που μαμουσαμε και σπερναμε.
4. Ειπαμε οτι παμε για το Κυπελλο και η ομαδα παει για προκριση.(αλλα κατι φταιει,εδω δεν ξερω τι αλλα κατι φταιει)
5.Ο ιβαν εδωσε τα κλειδια για 3 χρονια στον Αρνενσεν αλλα τα πηρε πισω στο 3 μηνο και επειδη δεν τον εμπιστευεται εφερε και αλλους 12 να τον πλαισιωσουν.
6. Πηραμε παιχτες και πανηγυριζαμε σαν οπαδοι που αυτοι εχουν μελλον αλλα μετα καταλαβαμε οτι ακομα θελουν δουλεια αρα δεν κανουν.
Ξερετε οτι εχουμε καταντησει ανεκδοτο σε ολη την Ελλαδα ετσι? Ολοι εχουμε ευθυνες, απο τον Ιβαν μεχρι τους οπαδους.
Ειμαστε το μοναδικο πρωταθλημα που ο πρωτος δεν χανει πουθενα ποντους...ΠΟΥΘΕΝΑ. Ας κανουμε μια υποθεση και ας βγαλουμε τον γαυρο απο την βαθμολογια, ειναι ανταγωνιστικο το πρωταθλημα η οχι??? Ετσι ειναι στις πιο πολλες χωρες, εχεις 3-4 καλες ομαδες που πηγαινουν καλα αλλα κανουν και γκελες και μετα ειναι οι υπολοιπες.
Επισης κατι που ακουστηκε πριν οτι ο βαζελος και η κουλα σωσαν την χρονια.Αυτες οι δυο ομαδες εχουν συσπειρωση και στο οπαδικο αλλα και στο γυρω γυρω δηλαδη στο επικοινωνιακο. Εκει δεν κραζουν ολη μερα οι εφημεριδες τους παντες και τα παντα, εδω η μια εφημεριδα εχει διωξει τον προπονητη, τον τεχνικο διευθυντη και μισους παιχτες εδω και 3 μηνες επειδη ο Φραγκος Φραγκουλης ειπε οτι δεν κανουν, η αλλη εφημεριδα κραζει καθε μερα λογο Μπερμπατοφ και τα ραδιοφωνα κραζουν οποιος φοραει ασπρομαυρα με απωτερο σκοπο να γινει μπαχαλο η ομαδα μας.
Και εμεις αντι να γινουμε μια γροθια και να παμε ενωμενοι μαλωνουμε μεταξυ μας. Ας απαντησω ξανα στον φιλο που μου ειπε οτι υποστηριζω τον απολλων καλαμαριας. Επειδη υποστηριζω τον ΠΑΟΚ αδερφε και επειδη βαρεθηκα να τον βλεπω τοσα χρονια σαν πανιωνιο και Ηρακλη επιλεγω να στηριξω και να αγαπησω οτι εχει αυτη η ομαδα. Ο λογος? Ειδα τοσα χρονια οτι με το μπαχαλο και τις αλλαγες το μονο που κερδιζουμε ειναι νουμερα στα ραδιοφωνα και τζερτζελε εδω.
Απο εμενα λοιπον στηριξη! Φυσικα κριτικη και σκληρη κριτικη αλλα με επιχειρηματα!