33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Tolaros »

simba έγραψε:Δεν πειραζει Ντινο, τι να κανεις..
Πολλοί βαδιζουν στο δρομο π χαραξε ο καμορα με ευκολους μηδενισμους και απαξιωση παικτών όπως κατσε,πελκας,κλαους, ΠΑΟΚτσακια και γενικα γηγενείς (ακομα κ μαλεζα, γλυκο)

Αλλα στους ξενους, τι στοργη, τι υπομονη, τι απουσία κριτικης (ενω για γηγενεις απο αυστηρη εως απαξιωση), τι αγαπη, τοσο δυσαναλογη των δείγματων κ της προσφορας τους..
Sorry αλλά ότι να' ναι από άλλη διάσταση. Αν ισχύει κάτι είναι το ακριβώς αντίθετο.
Αν φέρναμε ξένη μεταγραφή για βασικό 10ρι κ είχε την απόδοση του Πέλκα θα λέγαμε που βρήκαμε το παλτό.
Αν φέρναμε σέντερ φορ από έξω κ του δίναμε το μεγαλύτερο συμβόλαιο (εκτός Μπέρμπα προφανώς) κ είχε την απόδοση του φετινού Κλάους θα τον είχαμε κρεμάσει στην Αριστοτέλους τον ίδιο κ αυτόν που μας τον κουβαλησε. Τώρα είναι ΟΚ κ υπομονή.

Εσύ δηλαδή είδες τους αρδ να παίρνουν θέση υπέρ του Ολσεν κ κατά του Γλύκου? Υπέρ του Κόστα κ κατά του Μαλεζα? Μέχρι κ στο Λεοβατς τα ρίξανε ότι τρώει τη θέση του Κοροβέση
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

ΟΚ, τωρα είδα την απάντηση στον kgeo για το δεύτερο σκέλος
Αβαντα σε κανέναν όλοι κρίνονται στο χορτάρι
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Οχι οτι ειναι αποδειξη για τιποτα αλλα αυτο ειναι πραγματικα ενα απο τα ποιο εξωπραγματικα fails που εχω δει ποτε. Η μπαλα ειναι πανω στη γραμμη και το ποδι ρολλαρει πανω στη μπαλα και με το πως πεφτει η μπαλα πιεζεται προς τα πισω.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Γελαω ρε Κλαους.Πραγματικα γελαω ρε φιλε.Παιζεις εσύ και οχι ο Βουλγαρος.
Πως γενεν αυτό μονο ο Τουντορας ξερει.Ενα κοντρολ σε 3 αναπηδησεις της μπαλας ρε φιλε δεν εκανες.
Κλαινε και τα κοντρολ στο πληκτρολογιο μου
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ρε παληκαρι πως γινεται να μην κερδισες ΟΥΤΕ ΜΙΑ μονομαχια. Θελει προσπαθεια αυτο.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Αν κανόνιζα για 5x5 πάντως ρε φίλε, δεν θα σ'επαιρνα τηλέφωνο...
Ταλαιπώρια σκέτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Τετ 27 Ιαν 2016, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Φιλότιμος.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

john4serres έγραψε:Φιλότιμος.
τουλάχιστον ο αλλος το ακουσε στα 33 οχι στα 27.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

VAGGT έγραψε: Κλαινε και τα κοντρολ στο πληκτρολογιο μου
:lol: ;) :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

κλαους εισαι ο φιλοτιμος ν2 η επιστροφη.Εγω αν επαιζα φορ σημερα ποσο χειροτερα θα πηγαινα απο εσενα ρε κλαους?βαλε κανα κολκα να σε αβανταρει τωρα οπως τον εβαλες περσυ για να παρεις 700000 συμβολαιο. :evil:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dinos_Liverpool έγραψε:OK, ντεφορμέ φέτος, αλλά το έχετε σκίσει το παλικάρι και είναι άδικο.

Ναι, για μένα είναι παικταράς που σίγουρα κάνει για την ομάδα μας. Η καλή τεχνική του, η εκτελεστική του ικανότητα, η ικανότητά του να βοηθάει ακόμα και σαν χαφάκι, όταν χρειάζεται, είναι εμφανέστατες. Λέτε για το κοντρόλ.. εγώ έχω δει ακόμα και κοντρόλ με το λαιμό να κάνει το παλικάρι, τι λέμε τώρα; To φορ δεν είναι απαραίτητο να έχει την τεχνική που έχει ένας ολοκληρωμένος χαφ. Καλό είναι να την έχει, αλλά δεν είναι must.

Φυσική κατάσταση. Εξαιρετική! ΟΚ, υστερεί σε δύναμη και στα ψηλά ίσως! Ε, έχει χίλια δυο άλλα καλά που τα εξισορροπεί αυτά.

Το να απαξιώνουμε δικά μας παιδιά, παοκτσάκια από την κούνια, με κάνει Τούρκο, ρε γμτ!
Ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να νώθω μοναξιά.

Για σήμερα: προφανώς ευθύνεται 100% που η μπάλα δεν έφτανε σε αυτόν ούτε με κούριερ συστημένο. Αν έπαιζε ο Μπέρμπα, θα την τραβούσε σαν μαγνήτης την μπάλα και θα έφευγε μόνη από τα πόδια του Μακ και θα κολλούσε στα δικά του.
Η πολεμική στον τελευταίο που φταίει για τον πονόματο που βλέπουμε, αγγίζει τα όρια του τρολαρίσματος. Για να είμαι επιεικής και καλοπροαίρετος προς τους συμφορουμίτες μου, οι οποίοι δεν χάνουν και τίποτα να πάνε να δοκιμαστούν στην Τούμπα. :)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

VAGGT έγραψε:Γελαω ρε Κλαους.Πραγματικα γελαω ρε φιλε.Παιζεις εσύ και οχι ο Βουλγαρος.
Πως γενεν αυτό μονο ο Τουντορας ξερει.Ενα κοντρολ σε 3 αναπηδησεις της μπαλας ρε φιλε δεν εκανες.
Κλαινε και τα κοντρολ στο πληκτρολογιο μου

Και οχι οποιος ναναι Βουλγαρος... ο γαμωΜπερμπατοφ ρε θα τρελαθουμε ομαδικως
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

john4serres έγραψε:Φιλότιμος.
ωωωωωωωχ
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

ace79grpaok έγραψε:κλαους εισαι ο φιλοτιμος ν2 η επιστροφη.Εγω αν επαιζα φορ σημερα ποσο χειροτερα θα πηγαινα απο εσενα ρε κλαους?βαλε κανα κολκα να σε αβανταρει τωρα οπως τον εβαλες περσυ για να παρεις 700000 συμβολαιο. :evil:
Tolaros έγραψε:
VAGGT έγραψε: Κλαινε και τα κοντρολ στο πληκτρολογιο μου
:lol: ;) :lol: :lol: :lol:
efthimis_paok έγραψε:Αν κανόνιζα για 5x5 πάντως ρε φίλε, δεν θα σ'επαιρνα τηλέφωνο...
Ταλαιπώρια σκέτη.
DimitrisS έγραψε:Ρε παληκαρι πως γινεται να μην κερδισες ΟΥΤΕ ΜΙΑ μονομαχια. Θελει προσπαθεια αυτο.
Οχι απλα αλλο παιχνίδι, άλλο άθλημα βλέπετε συγνώμη κιόλας πάτε για κανα 5χ5 και αδειάστε μας τη γωνιά..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δηλαδή εσύ τον είδες καλό σήμερα;Μια απ τα ίδια ήταν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”