Frank Arnesen
- john4serres
- kataramenos5
Re: Frank Arnesen
Θελω συνεντευξη απο βδομαδα για το σκεπτικό των μετεγγραφών που γίνανε και αυτών που δεν γίνανε αν δε γίνουνε
Αφού...Ask Frank...να ούμε... 
Μάλλον θα σου τα πει ο κυρ Νίκος (αν δεν γίνουν) που είναι και έμπειρος σ αυτά...

Μάλλον θα σου τα πει ο κυρ Νίκος (αν δεν γίνουν) που είναι και έμπειρος σ αυτά...

Λογικα θα γινει καποια τετοια ερωτηση και θα απαντηθει σιγουρα στο επομενο τευχος του τουμπα μαγκαζιν. ίσως έχουμε και κάποια παρέμβαση του πιο ανοιχτά στα μμε με το πέρας της χειμερινής περιόδου των μεταγραφών.
Έχουμε τον
Νικόλα οι ξένοι όλοι που έρχονται κοιμούνται
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νικόλα οι ξένοι όλοι που έρχονται κοιμούνται
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ λέω να φύγουν όλοι και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα και να βάλει το λουκέτο
MANIAKOS έγραψε:Θελω συνεντευξη απο βδομαδα για το σκεπτικό των μετεγγραφών που γίνανε και αυτών που δεν γίνανε αν δε γίνουνε
Το σκεπτικό αυτών που δεν γίνανε το είπε, ο Χαμαλάινεν κι ένας άλλος - όποιος ήταν αυτός - έκλεισαν αλλού. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πει. Δεν θεωρώ ότι η μεταγραφή Τσάβεζ είναι δική του, απλά έδωσε το οκ με την λογική ότι είναι έμπειρος και γνωρίζει τη λίγκα.
Εχεις 2 μερες για να καλυψεις τα κενα στα οποια αναφερθηκες πριν λιγες μερες.Αν δεν τα καταφερεις και επιστρατευσεις το πλανο του Βρυζα τοτε να ζητησεις και την αμοιβη του για την οποια μαλιστα εδω μεσα εγιναν μαχες για το κατα ποσο δικαιουται να αμοιβεται με 7.000 τον μηνα,εσυ ποσα παιρνεις αληθεια 100.000?
Αυτο ειναι στο χερι του Σαββιδη να το αποφασισει και αν θελει να συνεχισει τα εγκληματα του.