Δυστυχώς την παρουσία μας στο Champions League δεν την πήρε στα σοβαρά πρωτίστως η Διοίκηση. Όταν το μήνυμα που στέλνεται στον κόσμο απο πέρσυ που κατακτήσαμε το Ντάμπλ είναι, "να δούμε αν αξίζει να παίξουμε, τα έξοδα και ξερω γώ, τζάμπα έξοδα μωρε, έ εντάξει ας παίξουμε για τη συμμετοχή". Ε, τότε η κερκίδα απαντά αναλόγως. Να θυμήσω οτι ο Προπονητής πέρσι είχε δηλώσει οτι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να συμμετάσχει στη διοργάνωση μόνον τυπικά, αλλά και ουσιαστικά, να προσπαθήσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός.
Λυπάμαι, η Διοίκηση δεν έχει δικαιολογία για πέρσι. Κατέστρεψε μια καλοκουρδισμένη μηχανή μία εβδομάδα μετά το ντάμπλ, με την κουτοπονηριά
τους απολύω μέχρι τον επόμενο Γενάρι, τη βγάζω φθηνά και κάνω ντού απο Γενάρι για να ξανακακτήσω το Ντάμπλ έχοντας γλιτώσει μισθούς. Τριτοκοσμικές αντιλήψεις, σε μια τριτοκοσμική πόλη. Αυτά απο εμένα, έναν γέννημα θρέμα Τουμπιώτη.
Ήθελα να τα γράψω εδώ και μερικές μέρες, καθότι μετά τα τελευταία ΩΝΤΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ μεταγραφικά χτυπήματα, κάποιοι έγραψαν για άδικο κράξιμο οτι προέτρεξαν πολλοί και τα λοιπά. Δεν είναι κράξιμο, είναι κριτική. Η κριτική δεν βλάπτει. Εδώ μερικοί τα χώνεται στο Σαββίδη επειδή έχει στήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πρότυπα Ευρωπαϊκών συλλόγων, σας φταίει η κριτική στα παραγοντάκια του Α.Σ.? Να θυμήσω οτι ακόμη και σήμερα ως νταμπλούχοι παλεύουμε να μπούμε στην τετράδα του πρωταθλήματος, πίσω απο Κηφισιά και Σύρο.
Να σημειώσω ωστόσο οτι το ΤΑΠ ΠΑΟΚ έχει ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, νομίζω οτι είναι και ο Πρόεδρος της Mateco Hellas. Σοβαρή εταιρία και ο Νέος Πρόεδρος μου άφησε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ εντυπώσεις απο τις δηλώσεις που διάβασα εχθές, σχετικά με τους στόχους του τμήματος. Μακάρι να συνεχίσει ο νέος Πρόεδρος με την ίδια νοοτροποία. Μακάρι να δικαιωθούν οι κινήσεις του και η Ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της και μακάρι τον Μάϊο να μη γίνουν τα ίδια λάθη με πέρσι και να μην κυριαρχήσουν οι ίδιες νοοτροποίες.
Όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε την τεράστια προσπάθεια Ομάδας και Διοίκησης!