Oldenburg - Π.Α.Ο.Κ. 83-71 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Μπαρκαρούτσος
Re: EWE Baskets Oldenburg - Π.Α.Ο.Κ. 26/01 21:00 (NS3)
Κοίτα τις κερκίδες...και σκαμπίλι φτάνεις να ρίξεις στον πάγκο..
Οι άλλοι κάνουν κερκίδα με ξυλάκια και με "defence, defence" (?)...άιντε...
Αγωνιστικά δεν μπορώ να κρίνω τίποτα, συντονίστηκα πριν 5' και το link κολλάει πολύ... Στο β' ημίχρονο συντονίζομαι ουσιαστικά...
Κακώς αφήσαμε στο τέλος να μεγαλώσει η διαφορά...!
Αγωνιστικά δεν μπορώ να κρίνω τίποτα, συντονίστηκα πριν 5' και το link κολλάει πολύ... Στο β' ημίχρονο συντονίζομαι ουσιαστικά...
Κακώς αφήσαμε στο τέλος να μεγαλώσει η διαφορά...!
Χωρις λογο πηραν διαφορα 9 ποντων.. στις 4 τελευταιες επιθεσεις καναμε ηλιθια λαθη
Αν ημουν προπονητης και εβλεπα τον παικτη μου στο isolation να προετοιμαζεται με το να σκουπιζει της πατουσες του θα επαιρνα ταιμ ουτ και παγκο μετα για κανα 10 λεπτο. Θα μου πεις συνηθειες ειναι αυτες αλλα τι να κανουμε, με εκνευρισε ασχημα ο τσαπατσουλης
- Duke_Rolson
πως σκατά από το -1 φτάσαμε στο -9 μέσα σε μία επίθεση???
τσόχλας όντως τραγικός...

τσόχλας όντως τραγικός...
Σούλη ακόμα να διαβάσεις τους Γερμανούς. Ευτυχώς έχει φασαρία στο γήπεδο μπας και ξυπνήσεις.
ρε σείς με την χαμπουργερ να πουμε παιζετε. τι μαλακίες είναι αυτές στην επίθεση (στην άμυνα το καταλαβαίνω, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΛΑ)??? 
- Lacedaemonian
Roman - ο κόσμος που πάει στη Γερμανία σε γήπεδο μπάσκετ είναι ο ίδιος που στη Θεσσαλονίκη πηγαίνει στα εγκαίνια της έκθεσης.RoMaN έγραψε:Κοίτα τις κερκίδες...και σκαμπίλι φτάνεις να ρίξεις στον πάγκο..
Αγωνιστικά δεν μπορώ να κρίνω τίποτα, συντονίστηκα πριν 5' και το link κολλάει πολύ... Στο β' ημίχρονο συντονίζομαι ουσιαστικά... Κακώς αφήσαμε στο τέλος να μεγαλώσει η διαφορά...!
αυτό link παίζει; http://www.oeins.de/tv/webtv-media-player/
-
Μπαρκαρούτσος
Live stats.
Limoges - Valencia 10-9, ξεκίνησε πριν λίγο..
Limoges - Valencia 10-9, ξεκίνησε πριν λίγο..
Παρών!Lacedaemonian έγραψε:Αντε ρε Ρομαν που είσαι;;;;
Ο Σοφο δεν ειναι καλα σημερα....καλα για την περιφερειακη μας αμυνα να μην μιλησω....2 παικτες τους ειναι τρομερα ευστοχοι και αυτους τους δινουμε ελευθερα τριποντα ( Pauldings-Alexandrov) .
Ε δηλαδη τι να πεις?? Ο Βασιλειαδης κανει αλλαγες στα σκριν και παντα μα παντα θα βρεθει καποιος απο τους παικτες τους ελευθερος....Επιθετικα δεν ειμαστε κακοι απλα κανουμε ευκολα λαθη.
Τα κορακια σφυριζουν δυσκολα φαουλ και αυτο δεν μας συμφερει...παιζουν σκληρη αμυνα και τα κορακια δεν σφυριζουν.
Ε δηλαδη τι να πεις?? Ο Βασιλειαδης κανει αλλαγες στα σκριν και παντα μα παντα θα βρεθει καποιος απο τους παικτες τους ελευθερος....Επιθετικα δεν ειμαστε κακοι απλα κανουμε ευκολα λαθη.
Τα κορακια σφυριζουν δυσκολα φαουλ και αυτο δεν μας συμφερει...παιζουν σκληρη αμυνα και τα κορακια δεν σφυριζουν.
-
Μπαρκαρούτσος
3 λάθη ο Τσόχλας, 4 ο Hatcher... 8 και 10 πόντοι αντίστοιχα.. 10 ο Βασιλειάδης..
Σε εμένα δεν έπαιξε το link και έβαλα και στο hola ότι είμαι από Αλλεμανία.. Βέβαια είχα λίγο "φορτωμένη" σύνδεση, αν θέλεις ξαναδοκιμάζω ύστερα..
Καλά, για τον κόσμο το περίμενα...γι'αυτό μας πηδάνε όπως μας πηδάνε...
karl έγραψε:Roman - ο κόσμος που πάει στη Γερμανία σε γήπεδο μπάσκετ είναι ο ίδιος που στη Θεσσαλονίκη πηγαίνει στα εγκαίνια της έκθεσης.RoMaN έγραψε:Κοίτα τις κερκίδες...και σκαμπίλι φτάνεις να ρίξεις στον πάγκο..
Αγωνιστικά δεν μπορώ να κρίνω τίποτα, συντονίστηκα πριν 5' και το link κολλάει πολύ... Στο β' ημίχρονο συντονίζομαι ουσιαστικά... Κακώς αφήσαμε στο τέλος να μεγαλώσει η διαφορά...!
αυτό link παίζει; http://www.oeins.de/tv/webtv-media-player/
Σε εμένα δεν έπαιξε το link και έβαλα και στο hola ότι είμαι από Αλλεμανία.. Βέβαια είχα λίγο "φορτωμένη" σύνδεση, αν θέλεις ξαναδοκιμάζω ύστερα..
Καλά, για τον κόσμο το περίμενα...γι'αυτό μας πηδάνε όπως μας πηδάνε...
Το 5 μας πρώτη φορά το βλέπω ποιος είναι;
Στάλθηκε από το 4013D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπαρκαρούτσος
Μιχάλης Λιάπης.. Πιτσιρικάς, ήταν και πέρσι στον Π.Α.Ο.Κ., αλλά ο Σούλης δεν πολυβάζει τους νέους (ή τους άμουσους...), οπότε λογικό να μην τον έχεις δει.. Φέτος πάντως παίζει λίιιιιγο περισσότερο από πέρσι..
Α εντάξει ευχαριστώ πολύRoMaN έγραψε:Μιχάλης Λιάπης.. Πιτσιρικάς, ήταν και πέρσι στον Π.Α.Ο.Κ., αλλά ο Σούλης δεν πολυβάζει τους νέους (ή τους άμουσους...), οπότε λογικό να μην τον έχεις δει.. Φέτος πάντως παίζει λίιιιιγο περισσότερο από πέρσι..
- kataramenos5
Τωρα προκανα .Γκαντεμια το χω ν αρχιζει πριν στρωθω.
Πως παιζουμε?