Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από pilotos »

Να σου πω εγώ.
Οι 6-7 που και ελεύθερους να τους αφήσεις, δε θα βρουν θέση ούτε στο ροστερ της καλλονης

SM-G920F
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

nothu έγραψε:Εκτός αν δίνει κανένας άλλος απο πίσω.
Πατερας ?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Εγώ επιμένω σε αυτό που ξέρω από άτομο που "ανακατεύεται" με τους Πάνθηρες και τον Πανιώνιο... Για τον Boumalle ακόμα γελάνε που τσιμπήσαν 400αρα και 2 παίχτες για το "παλτό". Το αν κάνουν λάθος είναι άλλη ιστορία... θα δείξει το μέλλον. Αλλά σόρρυ, εμπιστεύομαι αυτούς σε θέμα που αφορά παιχτες από την ομάδα τους... και όχι εμάς που έχουμε την τάση να εξυμνούμε κάθε τι "ξένο".
Για τον Αργεντίνο τώρα... θα συμφωνήσω ότι είναι καλή κίνηση αλλά σε θέση που έχουμε Mak, Garry, Jairo και μπορεί να παίξει ο Μύστα κτλ.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

omerta76 έγραψε:
Libra έγραψε:εχετε δει τον μπακασετα με τον πανιονιο? 2 κλασεις ανωτερος απο τον πελκα.. αν θελετε προσωπικη μου γνωμη..

στον αστερα τριπολης επαιζε επιθετικος.. ο ουζουνιδης τον μετετρεψε πισω παο τον επιθετικο δηλαδη 10αρι αλλα παιζει κ δεξι εξτρεμ κ αριστερο με καλες τοποθετησεις.. τετοιους παιχτες πρεπει να τους κλεινεις να τους παιρνεις..
χ"ησαιας )ψηλος εξελιξιμος μπακασετας οποιος βλεπει τον πανιωνιο στο φετινο πρωταθλημα εχω δει ολα του τα παιχνιδια σχεδον.. 10αρι καλο!! εκει ομςσ παραλληλα με τις προσθηκες θελουμε οπως γραφανε σημερα ενα 10αρι εμπειρο για τον μιλανοφ μην το αποκλειεται για δανεικο με οψιον αγορας..

απο οτι βλεπω δει μπακ ομως δεν παιιρνουμε θα τη βγαλουμε με τον σκονδρα/κιτσιου)

οπως καλος απ αυτους(πανιωνιος) ειναι κ ο ρισβανης που εχουν.. του βαζελου.. κ ο μπουμαλ που τον πηρε ο βαζελος!! την επομενη χρονια θα δειτε οποιος βλεπει ποδοσφαιρο απο τον πανιωνιο θα βγει ενας μασουρας που εχουν.. αριστερο εξτρεμ κ ενας σιωπης αμυντικο χαφ..
Πες τα ρε φιλε. Ολόκληρη Γιούβε στην Ιταλια και κοιτάζει πρώτα να παρει οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια αγορά χωρίς να τους καταστρέφει όπως ο γαύρος. Αυτη πρεπει να ειναι και η πολιτική μας στην Ελλάδα, νέους και εξελιξιμους δίπλα στους έμπειρους η ξένους παιχταράδες απο εξωτερικό. Ο Σιωπής πάντως ειναι του γαύρου ξεχνά τον
Ο Ρισβάνης φίλε είναι καλός μόνο στο ψηλό παιχνίδι (άποψη μου)...Ο Σιώπης όντως μπορεί να έχει εξέλιξη..Νομίζω τον άφησε ελεύθερο ο Ολυμπιακός..Ο Μασούρας αμφιβάλω..θα δούμε...
proedros

Δημοσίευση από proedros »

GiorgosAtha έγραψε:Εγώ επιμένω σε αυτό που ξέρω από άτομο που "ανακατεύεται" με τους Πάνθηρες και τον Πανιώνιο... Για τον Boumalle ακόμα γελάνε που τσιμπήσαν 400αρα και 2 παίχτες για το "παλτό". Το αν κάνουν λάθος είναι άλλη ιστορία... θα δείξει το μέλλον. Αλλά σόρρυ, εμπιστεύομαι αυτούς σε θέμα που αφορά παιχτες από την ομάδα τους... και όχι εμάς που έχουμε την τάση να εξυμνούμε κάθε τι "ξένο".
Για τον Αργεντίνο τώρα... θα συμφωνήσω ότι είναι καλή κίνηση αλλά σε θέση που έχουμε Mak, Garry, Jairo και μπορεί να παίξει ο Μύστα κτλ.
Αν εξαιρέσεις τον Μυστακίδη, εκτιμώ πως κανείς άλλος δεν μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις (Αρ.Εξτρεμ, Δεξιο Εξτρεμ, 10αρι)
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Όπως και να έχει... τον θεωρώ απλά μια καλή κίνηση.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Φερτε οτι καλο κινειται στην Ελλαδα σε Ελληνα και ξενο.

Και το που ερχονται θα ξερουν και ανεβαινει και το ιδιο το πρωταθλημα ετσι
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

nothu έγραψε:Εκτός αν δίνει κανένας άλλος απο πίσω.
Προφανως αυτο συμβαινει εδω και καιρο..
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Από το PaokNextGeneration4

Όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί ΠΑΟΚ και Πανιώνιος βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για να φορέσουν τα ασπρόμαυρα οι Δημήτρης Χατζηϊσαίας και Τάσος Μπακασέτας και το μόνο που μένει είναι να βρεθούν οι αντικαταστάτες τους. Ο ιστορικός θέλει να επαναφέρει δύο δικά του παιδιά, που βρίσκονται σε αγωνιστική απραξία στον Ολυμπιακό, τους Αυλωνίτη και Κολοβό. Μόλις πάρει το ok από τους Σίλβα-Μαρινάκη θα έχουμε λογικά τις επίσημες ανακοινώσεις, που για εύκολα κατανοητούς λόγους θα γίνουν πιθανότατα μετά την αυριανή μεταξύ μας αναμέτρηση!
Δηλαδή αν ο φαταούλ πει όχι, πάμε για άκυρο;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

anekfrastos έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Από το PaokNextGeneration4

Όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί ΠΑΟΚ και Πανιώνιος βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για να φορέσουν τα ασπρόμαυρα οι Δημήτρης Χατζηϊσαίας και Τάσος Μπακασέτας και το μόνο που μένει είναι να βρεθούν οι αντικαταστάτες τους. Ο ιστορικός θέλει να επαναφέρει δύο δικά του παιδιά, που βρίσκονται σε αγωνιστική απραξία στον Ολυμπιακό, τους Αυλωνίτη και Κολοβό. Μόλις πάρει το ok από τους Σίλβα-Μαρινάκη θα έχουμε λογικά τις επίσημες ανακοινώσεις, που για εύκολα κατανοητούς λόγους θα γίνουν πιθανότατα μετά την αυριανή μεταξύ μας αναμέτρηση!
Δηλαδή αν ο φαταούλ πει όχι, πάμε για άκυρο;
Ούτε ο κυρ Σάββας να τους το έδωσε να το γράψουν αυτό το σενάριο...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

nothu έγραψε:Ποιοι είναι οι δήθεν ποδοσφαιριστες μας;
δεν αναφερομαι για την φετινη σεζον , αλλα για τα τελευταια χρονια

πχ: Γκολασα 450 χιλιαρικα , Μαρτενς 700 χιλιαρικα

Ειναι κινησεις γιατι απο Ελλαδα δεν μπορουσες να φερεις ευκολα εναν παικτη.
Αυτο αρχιζει να αλλαζει , εφερες Χαριση και πας για δυο πολυ καλους νεους με αποδοση φετος ( Χατζι-Μπακα )
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

omerta76 έγραψε:
Libra έγραψε:εχετε δει τον μπακασετα με τον πανιονιο? 2 κλασεις ανωτερος απο τον πελκα.. αν θελετε προσωπικη μου γνωμη..

στον αστερα τριπολης επαιζε επιθετικος.. ο ουζουνιδης τον μετετρεψε πισω παο τον επιθετικο δηλαδη 10αρι αλλα παιζει κ δεξι εξτρεμ κ αριστερο με καλες τοποθετησεις.. τετοιους παιχτες πρεπει να τους κλεινεις να τους παιρνεις..
χ"ησαιας )ψηλος εξελιξιμος μπακασετας οποιος βλεπει τον πανιωνιο στο φετινο πρωταθλημα εχω δει ολα του τα παιχνιδια σχεδον.. 10αρι καλο!! εκει ομςσ παραλληλα με τις προσθηκες θελουμε οπως γραφανε σημερα ενα 10αρι εμπειρο για τον μιλανοφ μην το αποκλειεται για δανεικο με οψιον αγορας..

απο οτι βλεπω δει μπακ ομως δεν παιιρνουμε θα τη βγαλουμε με τον σκονδρα/κιτσιου)

οπως καλος απ αυτους(πανιωνιος) ειναι κ ο ρισβανης που εχουν.. του βαζελου.. κ ο μπουμαλ που τον πηρε ο βαζελος!! την επομενη χρονια θα δειτε οποιος βλεπει ποδοσφαιρο απο τον πανιωνιο θα βγει ενας μασουρας που εχουν.. αριστερο εξτρεμ κ ενας σιωπης αμυντικο χαφ..
Πες τα ρε φιλε. Ολόκληρη Γιούβε στην Ιταλια και κοιτάζει πρώτα να παρει οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια αγορά χωρίς να τους καταστρέφει όπως ο γαύρος. Αυτη πρεπει να ειναι και η πολιτική μας στην Ελλάδα, νέους και εξελιξιμους δίπλα στους έμπειρους η ξένους παιχταράδες απο εξωτερικό. Ο Σιωπής πάντως ειναι του γαύρου ξεχνά τον
αυτα λεω φιλε μου.. εδωσα κ παραδειγματα αν προσεξες γιατι να καταστρεφονται τα παιδια οπως στον gay που πανε κ ειναι ανενεργοι τους χαλανε την καριερα? βλεπε (κολοβο/γουτα/μαρτινεζ/γιαννωτα/καραμανο κτλπ..

τα μεγαλα ποδοσφαιρικα club οπως juventus dortmund wolsburgh ktlp κοιτανε απο τηνε γχωρια αγορα παιρνουν παιχτες εξελιγιμους μηπως πψληθουν αργοτερα τα βαζουν τα παλικαρια μεσα μαζι με 3-4 εμπειρους κ κανουν ομαδες αυτο παμε να κανουμε κ εμεις κ παραπονιομαστε.. φιλος!! αν διαφωνεις πεσμυο την γνωμη σου.. * ειμαι υπερ να παιρνουμε τετοιυς παιχτες ακομα θα θελα κ στον παοκ αν μπορουσε να παρει ο ιβαν τον βιγιαφανες τον ουαρντα τον κιβρακιδη εξελιξιμους παιχτες κ παρε 3-4παιχτεαραδες να κανουμε κ πορεια στην ευρωπη..
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

μην ξεχναμε και ποιος εφερε τον χαριση...ευχαριστω στον ζηση!!!χαχαχαχα...παντως εγω νομιζω πως δεν θα παρουμε κανεναν απο τους δυο ουτε μπακασετα ουτε τον χατζηισαια
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

Βλαχοδήμος νούμερο δυο για τον Παναθηναϊκό
Η απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό είναι γεγονός με τον 21χρονο άσο να υπογράφει το απόγευμα της Τρίτης το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι.
αίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι από το απόγευμα της Τρίτης (26/1) ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι διάρκειας 3,5 ετών.

Ο 21χρονος άσος, για τον οποίο έγραψε πρώτα το Kicker και το Sport24.gr σας ανέφερε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το θέμα έχει κλείσει, εξασφάλισε την Δευτέρα την ελευθέρας του από την Στουτγάρδη, με τον Γερμανικό σύλλογο να κρατάει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης σε ενδεχόμενο μεταγραφής του, και εν συνεχεία ταξίδεψε στην Αθήνα.

Ο νεαρός κίπερ βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία των πράσινων και συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και από την Τετάρτη (27/1) αναμένεται να φορέσει την πράσινη φανέλα και να ξεκινήσει προπονήσεις.

sports24

ενα ξερω φιλοιμου ο βαζελος την εβγαλε μια χαρα με τον καρελη τον εδωσε 3χαρτια πηρε παιχτες boumal/vlachodimos/vlachodimos gk/mesto(στα 33 εχει να παι3ει απο το 2013 μπαλα ειναια πο τους καλυτερους)/πηραν δανεικους τους/mamoute/evangelista(udineze) αν παρουν κ τον villafanez καναν ομαδα κ εστειλαν νινιδες κ ξενινιδες κ αντζαγκοθνιδες κ μπουρμπους..

κ εμεις λεμε τωρα αν παρουν τον χ"ησαια κ τον μπακασετα.. κ φτασαμε 26 τ μηνα..
κ αυριο θα παι3ουμε με τον γκολασα(τραυματιας ο χαρισης) κ με τον τζιωλη σεντερ μπακ
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

«Μια απλή κρούση»
Ο Πανιώνιος «απάντησε» για Χατζηισαΐα

Το PAOK24 σας έχει ενημερώσει για το τι συμβαίνει τόσο στην περίπτωση του Δημήτρη Χατζηισαΐα όσο και σε αυτήν του Τάσου Μπακασέτα. Ο Πανιώνιος τοποθετήθηκε επίσημα, μέσω του Νίκου Ζαμάνη…
Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα…

«Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια φημολογία, χωρίς καμία βάση. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, το μόνο που έχει γίνει, είναι μια απλή διερευνητική κρούση σε εμένα προσωπικά. Από εκεί όμως και μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις είναι μακρύς ο δρόμος. Για εμάς προέχει ο αυριανός αγώνας και η προσπάθεια πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας».

Η συγκεκριμένη δήλωση, μία μέρα πριν το παιχνίδι Κυπέλλου, μόνο τυχαία δεν είναι, αφού στις τάξεις των φίλων του Πανιωνίου επικρατεί «αναβρασμός». Οι οπαδοί των Κυανέρυθρων δε βλέπουν με καλό μάτι αυτό που συμβαίνει και η τοποθέτηση του Ζαμάνη, είναι ξεκάθαρο πως απευθύνεται σε αυτούς…
PAOK24
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”