Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από BigBaby »

Demir έγραψε:Coulibali πάντως παπάδες παλι χθες!!
Χάφ ο kone ο Παναγιώτης πως θα φαινόταν ;;;
Αν σου πω οτι αυτον εβλεπα στο Transfermarkt θα με πιστεψεις??
Βεβαια εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του ο Κονε...
Ο χαρακτηρας του ειναι το μεγαλυτερο αρνητικο που εχει και εχει αφησει την καριερα του στασιμη τα τελευταια χρονια γιατι απο ποδοσφαιρικο ταλεντο το παιδι εχει και με το παραπανω.
Αλλα ειναι φιλαρακι του Μαυριδη (που κανει την εκπομπη) και τα τιμαει τα Club οσο κανενας αλλος!!!
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Libra έγραψε:εχετε δει τον μπακασετα με τον πανιονιο? 2 κλασεις ανωτερος απο τον πελκα.. αν θελετε προσωπικη μου γνωμη..

στον αστερα τριπολης επαιζε επιθετικος.. ο ουζουνιδης τον μετετρεψε πισω παο τον επιθετικο δηλαδη 10αρι αλλα παιζει κ δεξι εξτρεμ κ αριστερο με καλες τοποθετησεις.. τετοιους παιχτες πρεπει να τους κλεινεις να τους παιρνεις
Libra δεν ειναι 10αρι το παιδι ουτε εγινε φετος. Ο Μπακασετας παιζει σαν 2ο φορ στον Πανιωνιο (ψευτικο εννιαρι οπως χαρακτηριζεται τελευταια). Ο τομεας του ειναι το κουτι...δεν ειναι οργανωτης απλα συμμετεχει στην αναπτυξη.
Συμμετοχικο φορ θα το χαρακτηριζα εγω που παιζει πισω απο τον σεντερ φορ (βλεπε Μακ).
Το 10αρι παιζει μπροστα απο τα 2 χαφ της ομαδας και οργανωνει....μοιραζει το παιχνιδι και γενικοτερα ολες οι μπαλες περνανε απο τα ποδια του. Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι αυτο κανει ο Μπακασετας?? (εχω δει αρκετα παιχνιδια του Πανιωνιου γιατι μου αρεσει σαν ομαδα).
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δυστυχώς οτι πιο ποιοτικό και έτοιμο για να κάνει διάφορα το πήρε ο βάζελος!!! Και μπουμαλ και βιγιαφανεζ!! Με τι πληρώνουν δεν ξέρω!! 300.000 για μπουμαλ και καμία 600.000 για βιγιαφαβεζ..
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

για τον μπουμαλ δεν συμφωνω, πιστευω ο Μπακασετας ειναι καλυτερος.
για τον αλλον ναι, θα τον ήθελα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ε, όχι και κάνουν τη διαφορά οι Μπουμάλ, Βιγιαφάνες!
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

BigBaby έγραψε:
Libra έγραψε:εχετε δει τον μπακασετα με τον πανιονιο? 2 κλασεις ανωτερος απο τον πελκα.. αν θελετε προσωπικη μου γνωμη..

στον αστερα τριπολης επαιζε επιθετικος.. ο ουζουνιδης τον μετετρεψε πισω παο τον επιθετικο δηλαδη 10αρι αλλα παιζει κ δεξι εξτρεμ κ αριστερο με καλες τοποθετησεις.. τετοιους παιχτες πρεπει να τους κλεινεις να τους παιρνεις
Libra δεν ειναι 10αρι το παιδι ουτε εγινε φετος. Ο Μπακασετας παιζει σαν 2ο φορ στον Πανιωνιο (ψευτικο εννιαρι οπως χαρακτηριζεται τελευταια). Ο τομεας του ειναι το κουτι...δεν ειναι οργανωτης απλα συμμετεχει στην αναπτυξη.
Συμμετοχικο φορ θα το χαρακτηριζα εγω που παιζει πισω απο τον σεντερ φορ (βλεπε Μακ).
Το 10αρι παιζει μπροστα απο τα 2 χαφ της ομαδας και οργανωνει....μοιραζει το παιχνιδι και γενικοτερα ολες οι μπαλες περνανε απο τα ποδια του. Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι αυτο κανει ο Μπακασετας?? (εχω δει αρκετα παιχνιδια του Πανιωνιου γιατι μου αρεσει σαν ομαδα).
φιλος ο μακ ειναι εξτρεμ η φυσικη του θεση ο τουντορ τον εβαζε μπροστα λογο ταχυτητας το 10αρι παιζει μπροστα απο τα 2 αμυντικα χαφ να οργανωνει ο μπακασετας ειναι ενα στυλ πελκα πιο πολυ να σεμμετεχει σε σχεση με τον πελκα που ειναι επιπολαιος.. ο ουσουνιδης τον βαζει πισω απο τον ανσαριφαντ πως σκατα τον λενε.. η με το συστημα τους αν βαζει τον καραμανο δν εχουν σεντερ φορ παιζουν οπως παιζαμε εμεις με τν ρροντριγκες κ μακ επιθεση υποτιθετε στ πλαγια να κλεινουν προς τα μεσα..

ειμαι θετικος να γινονται τετοιες κινησεις με μεταπωλητικες αξιες ποδοσφαιριστων.. στ ελληνικο πρωταθλημα απο να τους παιρνει ο gayros κ να ειναι στ αζητητα βλεπε(κολοβος/γουτας/γιαννιωτας/μαρτινεζ κτλπ) εκει ηθελα να καταληξω οχι ομως να μην παρουμε 10αρι που χρειαζεται η ομαδα οργανωτη με εμπειρια. γενικως ελλειψη εμπιριας που θελουμε να υπαρχουν 2-3 παιχτες 10αρι/δεξι μπακ κ οτι υπαρχουν ελλειψεις)..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

2 ματς ο καλύτερος παίκτης τ βάζελου ειναι πάντως..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Από το PaokNextGeneration4

Όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί ΠΑΟΚ και Πανιώνιος βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για να φορέσουν τα ασπρόμαυρα οι Δημήτρης Χατζηϊσαίας και Τάσος Μπακασέτας και το μόνο που μένει είναι να βρεθούν οι αντικαταστάτες τους. Ο ιστορικός θέλει να επαναφέρει δύο δικά του παιδιά, που βρίσκονται σε αγωνιστική απραξία στον Ολυμπιακό, τους Αυλωνίτη και Κολοβό. Μόλις πάρει το ok από τους Σίλβα-Μαρινάκη θα έχουμε λογικά τις επίσημες ανακοινώσεις, που για εύκολα κατανοητούς λόγους θα γίνουν πιθανότατα μετά την αυριανή μεταξύ μας αναμέτρηση!
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Demir έγραψε:Δυστυχώς οτι πιο ποιοτικό και έτοιμο για να κάνει διάφορα το πήρε ο βάζελος!!! Και μπουμαλ και βιγιαφανεζ!! Με τι πληρώνουν δεν ξέρω!! 300.000 για μπουμαλ και καμία 600.000 για βιγιαφαβεζ..
Mε τα λεφτά του Καρέλη φιλε θα βγάλουν την χρονια και το καλοκαίρι όσο όσο τον Μπεργκ.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Εκτός αν δίνει κανένας άλλος απο πίσω.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

στον αστερα τριπολης επαιζε επιθετικος.. ο ουζουνιδης τον μετετρεψε πισω παο τον επιθετικο δηλαδη 10αρι αλλα παιζει κ δεξι εξτρεμ κ αριστερο με καλες τοποθετησεις.. τετοιους παιχτες πρεπει να τους κλεινεις να τους παιρνεις..
χ"ησαιας )ψηλος εξελιξιμος μπακασετας οποιος βλεπει τον πανιωνιο στο φετινο πρωταθλημα εχω δει ολα του τα παιχνιδια σχεδον.. 10αρι καλο!! εκει ομςσ παραλληλα με τις προσθηκες θελουμε οπως γραφανε σημερα ενα 10αρι εμπειρο για τον μιλανοφ μην το αποκλειεται για δανεικο με οψιον αγορας..

απο οτι βλεπω δει μπακ ομως δεν παιιρνουμε θα τη βγαλουμε με τον σκονδρα/κιτσιου)

οπως καλος απ αυτους(πανιωνιος) ειναι κ ο ρισβανης που εχουν.. του βαζελου.. κ ο μπουμαλ που τον πηρε ο βαζελος!! την επομενη χρονια θα δειτε οποιος βλεπει ποδοσφαιρο απο τον πανιωνιο θα βγει ενας μασουρας που εχουν.. αριστερο εξτρεμ κ ενας σιωπης αμυντικο χαφ..
Πες τα ρε φιλε. Ολόκληρη Γιούβε στην Ιταλια και κοιτάζει πρώτα να παρει οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια αγορά χωρίς να τους καταστρέφει όπως ο γαύρος. Αυτη πρεπει να ειναι και η πολιτική μας στην Ελλάδα, νέους και εξελιξιμους δίπλα στους έμπειρους η ξένους παιχταράδες απο εξωτερικό. Ο Σιωπής πάντως ειναι του γαύρου ξεχνά τον
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αν παιρναμε οτι παιρνει ο γαυρος ( οπου δεν το χειριζεται ) θα ειμασταν πολυ καλα

Μαρτινεζ - δεκαρι
Γουτας - σεντερ μπακ
Κολοβος - περιφερειακος
και ξερω γω ποσοι αλλοι που δεν θυμαμαι

Δεν σου ανεβαζουν επιπεδο αλλα ειναι πολυ καλυτερα εργαλεια απο καποιους ΔΗΘΕΝ ποδοσφαιριστες μας.

γι αυτο ας παρουμε Χατζηισαια και Μπακασετα και να μην λεμε οτι για ολα φταιει ο γαυρος.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

300.000 παίρνουν τον Βιγιαφάνεζ και 400.000 τον Μπουμαλ...Κρίμα εξαιρετικός παίκτης ο Βιγιαφάνεζ παίζοντας και στις τρεις θέσεις, και με πολλά κλεψίματα μιας και πιέζει αρκετά...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ποιοι είναι οι δήθεν ποδοσφαιριστες μας;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλούτσικος ο Βιγιαφάνες, αλλά μέχρις εκεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”