Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο Ουζουνίδης τον μετέτρεψε σε δεκάρι όπως λένε.
Τον παίκτη δεν τον έχω παρακολουθήσει φέτος. Τον θυμάμαι όταν ήταν στο σκουλήκι...ποτέ δεν τον θεώρησα πάντως κάτι ΤΟ εξαιρετικό ως ταλέντο.
[quote="Περιπτερος"]Γεια σας παλικάρια, μετά από πολύ καιρό.
Πρώτα από όλα (και off topic) την Κυριακή δεχθήκαμε ένα γκολ από οφσάιτ, η δε φάση του Μπερμπάτοφ θα έπρεπε να σφυριχτεί πέναλτι. Οταν παίζει ο ΠΑΟΚ, αυτά χάνονται, σβήνονται, θάβονται.
Πές τα φιλε γιατί θα μας τρελάνουν. Και η προβολή στο κεφάλι του Τζιόλη είναι δεύτερη κίτρινη -κόκκινη κάρτα.
Μην αγχώνεστε που αργούν οι καλές μεταγραφές. Κόλπο είναι όπως και η ήττα μας στην ΑΕΚ για να μην δουν τον νέο ΠΑΟΚ και τρομάξουν οι αντίπαλοι και κάνουν μεταγραφές. Όλες θα ανακοινωθούν στις 31 Ιανουαρίου
Χωρις να θελω να μειωσω τον παικτη γιατι δεν τον εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα, χρειαζεται εναν πολυ πιο δυνατο παικτη εκεινη η θεση για να αξιοποιησουμε τον Κλαους και τον Κουλουρ... ε τον Μπερμπατοφ
εχετε δει τον μπακασετα με τον πανιονιο? 2 κλασεις ανωτερος απο τον πελκα.. αν θελετε προσωπικη μου γνωμη..
στον αστερα τριπολης επαιζε επιθετικος.. ο ουζουνιδης τον μετετρεψε πισω παο τον επιθετικο δηλαδη 10αρι αλλα παιζει κ δεξι εξτρεμ κ αριστερο με καλες τοποθετησεις.. τετοιους παιχτες πρεπει να τους κλεινεις να τους παιρνεις..
χ"ησαιας )ψηλος εξελιξιμος μπακασετας οποιος βλεπει τον πανιωνιο στο φετινο πρωταθλημα εχω δει ολα του τα παιχνιδια σχεδον.. 10αρι καλο!! εκει ομςσ παραλληλα με τις προσθηκες θελουμε οπως γραφανε σημερα ενα 10αρι εμπειρο για τον μιλανοφ μην το αποκλειεται για δανεικο με οψιον αγορας..
απο οτι βλεπω δει μπακ ομως δεν παιιρνουμε θα τη βγαλουμε με τον σκονδρα/κιτσιου)
οπως καλος απ αυτους(πανιωνιος) ειναι κ ο ρισβανης που εχουν.. του βαζελου.. κ ο μπουμαλ που τον πηρε ο βαζελος!! την επομενη χρονια θα δειτε οποιος βλεπει ποδοσφαιρο απο τον πανιωνιο θα βγει ενας μασουρας που εχουν.. αριστερο εξτρεμ κ ενας σιωπης αμυντικο χαφ..