Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Coulibali πάντως παπάδες παλι χθες!!
Χάφ ο kone ο Παναγιώτης πως θα φαινόταν ;;;
Χάφ ο kone ο Παναγιώτης πως θα φαινόταν ;;;
- buffalobill4
Ναι και να λεμε στους "αντιφρονουντες" ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΜΩΡΗ αλα Ζητα Νι.Amon Tobin έγραψε:Ένα crew...κάτι...
Το crew μου.... κ τέτοια![]()
![]()
Χαιρομαι ειλικρινα που τουλαχιστον εδω υπαρχουν ακομα λογικες φωνες. Γιατι αυτα που διαβαζω σε σχολια σε διαφορα σαιτ με κανουν να λυπαμαι για τους συνοπαδους μου. Συνηθως δεν μπαινω καν στον κοπο να απαντησω εκει. Ειρησθω εν παροδω, ο Tasos Tasos ειναι κανενας που γραφει εδω μεσα? Γιατι αν ειναι να σταματησω να του τη μπαινω σε κατι σχολια στο ινπαοκ.
- Aigle_Noir
Έγραψες!!!alp920 έγραψε:θα γίνει και αντιμιρλοδιαδήλωση?

Τελικά οι ψύχραιμοι ευτυχώς δείχνουν να είναι οι περισσότεροι. Το κακό είναι ότι συνήθως είμαστε χωρίς φωνή. Φαίνονται οι φωνακλάδες, παίρνουν έρεισμα και οι ΑΡΔ, διογκώνουν την κατάσταση ακόμα περισσότερο, φυτιλιάζουν τον κόσμο και γινόμαστε πάλι μύλος...Γαλατικό χωριό. Τουλάχιστον εκεί, εμφανιζόταν που και που ο Ρωμαίος και γινόντουσαν πάλι ένα, εμείς είμαστε μονίμως με τα ψάρια στα χέρια...
- anekfrastos
Το πρόβλημα δεν είναι η μίρλα. Το πρόβλημα είναι οι ακραίες/ισοπεδωτικές απόψεις που δείχνουν φανατισμό και εμπάθεια. ΠΑΟΚ είμαστε αλλά δε χρειάζεται να τα βλέπουμε όλα ασπρα ή μαύρα. Οι 50 αποχρώσεις του γκρι ειναι η ουσία. (μουσικό χαλί "Je t'aime"- Jane Birkin et Serge Gainsbourg)
-
Υπαρχει κανενα νουμερο ποσοι κρυφο ΑΡΔ ειναι εδω μεσα με ασχετο nickname

- ace79grpaok
- Aigle_Noir
Θα διαφωνήσω εν μέρει, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι!anekfrastos έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι η μίρλα. Το πρόβλημα είναι οι ακραίες/ισοπεδωτικές απόψεις που δείχνουν φανατισμό και εμπάθεια. ΠΑΟΚ είμαστε αλλά δε χρειάζεται να τα βλέπουμε όλα ασπρα ή μαύρα. Οι 50 αποχρώσεις του γκρι ειναι η ουσία. (μουσικό χαλί "Je t'aime"- Jane Birkin et Serge Gainsbourg)

Σίγουρα, οι ακραίες και ισοπεδωτικές απόψεις είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά ακόμα και η διαρκής μίρλα, η εσωστρέφεια και η εσωτερική φαγωμάρα, απομακρύνει την πλειοψηφία από το γήπεδο, ενώ και αυτοί που πάνε (με εξαίρεση φυσικά τη Θ4 που της βγάζω το καπέλο το τελευταίο διάστημα), πάνε για να βρίσουν τους δικούς μας. Δυστυχώς, είναι αρρώστια και η μεγαλύτερη τροχοπέδη για την περαιτέρω βελτίωσή μας. Είμαι πεπεισμένος ότι αν η Τούμπα είχε 20.000 κόσμο να βροντοφωνάζει για τη φανέλα, βρέξει χιονίσει, θα είχαμε πάρει πολλούς περισσότερους βαθμούς ως τώρα. Όνειρα θερινής νυκτός όμως, δυστυχώς δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα κάτι τέτοιο.
- Amon Tobin
buffalobill4 έγραψε:Ναι και να λεμε στους "αντιφρονουντες" ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΜΩΡΗ αλα Ζητα Νι.Amon Tobin έγραψε:Ένα crew...κάτι...
Το crew μου.... κ τέτοια![]()
![]()
Χαιρομαι ειλικρινα που τουλαχιστον εδω υπαρχουν ακομα λογικες φωνες. Γιατι αυτα που διαβαζω σε σχολια σε διαφορα σαιτ με κανουν να λυπαμαι για τους συνοπαδους μου. Συνηθως δεν μπαινω καν στον κοπο να απαντησω εκει. Ειρησθω εν παροδω, ο Tasos Tasos ειναι κανενας που γραφει εδω μεσα? Γιατι αν ειναι να σταματησω να του τη μπαινω σε κατι σχολια στο ινπαοκ.

Κ εγώ χαίρομαι γιατί όσο υπάρχουν οι ψύχραιμες κ λογικές φωνές,υπάρχει ελπίδα.
Απο την άλλη όσο αυτή η "περιρρέουσα ατμόσφαιρα" του ΠΑΟΚ,επηρεάζει τόσο πολύ τον λαό και την ίδια την ομάδα,τότε είναι που απελπίζομαι...
Αντε ρε Φράνκ πάρε κ ένα τούμπανο δεκάρι να τους πάρουμε παραμάζωμα...
Aσχετο...αυτός σας λέει τίποτα???
http://www.transfermarkt.co.uk/jano-ana ... ler/105496
Ξέρει κανείς σε τι κατάσταση είναι κ αν μπορούμε γιατι ήταν πριν 2-3 χρόνια διακαής πόθος στο manager αλλά δεν ερχόταν με τίποτα
- Kostas_Peraia4
Για τον Milanov διαβαζω πως τον ηθελαν η Celtic και η Sevilla αλλα δεν προχωρησε το θεμα
K_geo έγραψε:το δεκαρι θα ειναι αριστερος και θα τον γουσταρει ο τσε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι άλλους δεξιούς ρε!K_geo έγραψε:δεξιος ειναι.
στο ποδάρι ε;
Με λίγα λόγια θα παρω κι αλλο τροπαιο
- Aigle_Noir
che4 έγραψε:Δεν μπορώ τα μαζικά κινήματα αν και το ξεκίνησα αποχωρώ

Έτσι κι αλλιώς, εδώ που τα λέμε, ένας che δε θα μπορούσε να ηγείται μιας ομάδας ψυχραιμίας, νηφαλιότητας, υπομονής και στήριξης! Το αίμα δεν βράζει αρκετά

τα περισσότερα ονόματα που ακούστηκαν για επιτελικό είναι αριστεροπόδαροι ή κάνω λάθος;
- buffalobill4
τα ποντικια εγκαταλειπουν πρωτα το πλοιο που βυθιζεταιche4 έγραψε:Δεν μπορώ τα μαζικά κινήματα αν και το ξεκίνησα αποχωρώ

Αν και ουτε ποντικι εισαι ουτε κανενα πλοιο βυθιζεται
Ωραία, τώρα που έφυγε ο Che,
ευκαιρία να μπω κι εγώ στο κλαμπ που λέτε.

Βασικά το παραπάνω, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι εφικτή μεταγραφή. Είναι Μπαμ-Μπουμ-Πάταγος.Kostas_Peraia4 έγραψε:Ο Milanov δανεικος με μια ρητρα κοντα στα 2 εκατομμυρια ειναι εφικτη μεταγραφη
Κρίμα, τον προτιμούσα αντί για Βελλίδη. Θα δείξει το μέλλον.paoktzis έγραψε:ο αθανασιαδης που μας περιμενε ποσο καιρο αφου πηραμε βελλιδη ο αθανασιαδης εκλεισε αστερα