10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από K_geo »

και ομως. ο Τούντορ πήγε να του δώσει ρυθμό=ματς και οδηγηθήκαμε σε δυο απανωτές θλάσεις σε διάστημα δυο μηνών!

σίγουρα κανείς μπορεί να πει ότι στο τελευταίο εικοσαήμερο θα μπορούσε να παρει περισσότερο χρόνο, ειδικά στο ματς με τα Γιάννενα γιατί στο προχθεσινό έχω την αμφιβολία για τον αν τον προόριζε για βασικό στο κύπελλο οπότε η χρήση του για 45 λεπτά θα θεωρηθεί λογική βάση των δεδομένων που έχουμε απο τη μέχρι στιγμής πορεία του στον ΠΑΟΚ. Και εκεί θα ήθελα να φανεί η...εξυπνάδα του και να μην παρει μια ανόητη κόκκινη, άσχετα αν πολλάκις προκλήθηκε.

Επίσης, το επιχείρημα με το τι γινόταν στη Μονακό, αποτελεί και επιχείρημα γιατί ίσως όταν έπαιξε φορ δεν είχε τόση συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας. Γιατί πέρυσι είχε συμπαίχτες τους μαρτιαλ, καρασκο, μουτινιο κτλ κτλ... ίσως και για αυτό, και όπως και οι αριθμοί δείχνουν, προτιμήθηκε να πάρει περισσότερες επαφές με τη μπάλα δίνοντας την ποιότητα του στην ανάπτυξη της ομάδας, αγωνιζόμενος ελαφρά πιο πίσω σε ένα άτυπο ρόλο 9/10.

τουλάχιστον οι αριθμοί δείχνουν ότι με αυτή τη λογική, όντως έχει και περισσότερες τελικές (όταν δλδ δεν είναι ΜΟΝΟΣ στην κορυφή της επίθεση όπως πχ με λιβαδειά) αλλά και εξαιρετικά μεγαλύτερη συμμετοχή στο χτίσιμο των επιθέσεων της ομάδας.

υγ: για να τον εκμεταλλευτούμε ορθά ως φορ, ίσως καλό θα είναι να βρούμε ενα 10 που να μπορεί να συμμετέχει καλά στο χτίσιμο της επίθεσης αλλά και να μπορεί να παίζει ώς 9αρι, ώστε ο Βούλγαρος να έχει τον απαραίτητο χώρο για να συμμετέχει πιο πολύ στις επιθέσεις όταν θα τραβιέται και έξω απο την περιοχή γιατί έχει την ποιότητα να το κάνει... ιδανικός ρόλος πχ αυτός που εχει φέτος ο Πιζάρο στη Βέρντερ Βρέμης ώς deep lying forward :roll:
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Kgeo εχεις ακριβως το ιδιο μειονεκτημα με τον ΙΤ. Ξερεις και αναλυεις τα τεχνικα κ τα στατιστικα του ποδοσφαιρου, αλλα δε λαμβανεις καθολου υποψη οτι στην αποδοση του προσωπικου σου παιζει ρολο η ψυχολογια κ τα θελω τους. Δεν ειναι στρατος η ομαδα ποδοσφαιρου, δεν ειναι πιονια οι ποδοσφαιριστες. Μπορει τεχνικα να εχεις δικιο (εγω δεν εχω τις γνωσεις για να το κρινω) αλλα η ουσια ειναι πολυ μακρια απο αυτα που περιγραφεις. Κι επιπλεον μην παραθετεις τοσο στατιστικη, διοτι οι αριθμοι απο μονοι τους σε μια παραγωγικη διαδικασια λενε τη μιση αληθεια.

Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πως το λενε να δεις στους υπολοίπους παίχτες.... α! ναι. αν εχει ψυχολογικά να μην παίρνει 1 εκκατομυριο... άλλοι πεινάνε. 8-) όταν μπει να δώσει το 110% και ας παίζει ενα ματς το χρόνο. 8-) (φυσικά τρολλάρω γιατί δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιου είδους τέτοιο θέμα)

και ξαναλέω, θεωρω ότι ο ρόλος που έχει είναι σίγουρα μετά απο συμφωνία με τον Τούντορ. 8-)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ανεβασε στο facebook ενα σεντονι ο Μπερμπατοφ , στα βουλγαρικα
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

john4serres έγραψε:ανεβασε στο facebook ενα σεντονι ο Μπερμπατοφ , στα βουλγαρικα
Μάλλον θα απαντάει στον Kgeo
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

northend4 έγραψε:
john4serres έγραψε:ανεβασε στο facebook ενα σεντονι ο Μπερμπατοφ , στα βουλγαρικα
Μάλλον θα απαντάει στον Kgeo
Λολ ρε

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

Συνέντευξη με τον ντίμιταρ μπερμπάτοφ που διεξήχθη από δημοσιογράφο ντίμιταρ μπερμπάτοφ..
Zhdb: Γεια σας, πώς αισθάνεσαι;
Eb: γεια σου. Εντάξει, αλλά απογοητευμένος. Χάσαμε εναντίον της ΑΕΚ, και πήρα μια κόκκινη κάρτα.
Zhdb: νομίζεις ότι ήταν δίκαιο κόκκινη κάρτα;
Eb: Ναι... Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με κράτησε και τρικλοποδιά σε θέση καλύτερα στην περιοχή του πέναλτι και αυτό και το γεγονός ότι ήμουν νευρική και θυμωμένος, με έκανε να τον χτυπήσω...
Zhdb: αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να χτυπήσω ένα ποδοσφαιριστής! Πολλοί παίκτες κράτα τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού...
Eb: Αυτό είναι σωστό... Οπότε το αρχείο είναι δικαιολογημένη. Η πράξη δεν απαντά τις αρετές μου και το ποδόσφαιρο που αποδεικνύουν. Υποθέτω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι ηλίθιο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Zhdb: από τι γεννήθηκε αυτή η αντίδρασή σου, από τι ήσουν θυμωμένη;
Eb: είδα την ομάδα της ΑΕΚ ύδατα στα αποτελέσματα, όχι και τόσο καλά. Και εγώ δεν παίζω και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα... Ακόμα, είναι ένα ντέρμπι και ήρθα να παίξουμε σωστά σε τέτοια παιχνίδια που επάρκειά μου και ποιότητες θα βοηθήσει την ομάδα, όχι να κάθεσαι στο παγκάκι και μην κάνεις τίποτα! Αλλά αποδείχτηκε ακριβώς το αντίθετο.
Zhdb: και γι ' αυτό είσαι απογοητευμένος;
Eb: Ναι... Όταν δεν παίζω, δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη. Το θέμα είναι, το έβγαλα έξω για έναν συνάδελφο από την αντίπαλη ομάδα. Δεν είμαι από τους παίκτες που αναζητούν συγκρούσεις και είναι ένα γνωστό γεγονός, αλλά σε αυτή την κατάσταση, το αντίθετο συμβαίνει, λυπάμαι γι ' αυτό.
Zhdb: και τώρα?..
Eb: και τώρα πρέπει να πληρώσεις το τίμημα... 3 παιχνίδια τιμωρία... Ζητώ συγγνώμη για την ομάδα!
Zhdb: Κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν είσαι πρόθυμος να παίξει στο παοκ ήδη...
Eb: Γι ' αυτό είμαι δίνοντας μια συνέντευξη για σένα, όχι για τα άτομα που εφευρίσκουν ειδήσεις. Αυτά είναι ανοησίες, η οποία στοχεύει να βλάψει την ομάδα. Ή οι άνθρωποι λένε: " Κοίτα αυτό, το άστρο, δεν θα παίξει και συνεπώς κερδίσει μια κόκκινη κάρτα." Το οποίο, φυσικά, δεν είναι αλήθεια. Και η αλήθεια είναι απλή: ακόμα απολαμβάνω το παιχνίδι! Όταν δεν παίζω, είμαι απογοητευμένος και θυμωμένος. Δεν υπάρχει τρόπος να μ ' αρέσει που δεν παίζουν και με πληρώνουν καλά λεφτά, εν μέσω όλα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Και ΠΑΟΚ μπορεί να βοηθήσει στο γήπεδο ποδοσφαίρου, με χαρακτηριστικά που μου ανήκει και το οποίο αποδείχθηκε σε όλη την καριέρα μου. Όταν έχω μια τέτοια ευκαιρία, είναι δύσκολο να κρύψεις την απογοήτευσή μου. Είμαι τόσο που αν το πάθος μου για το ποδόσφαιρο μείωση, τότε θα σταματήσω να θυμώνεις, να φωνάζεις και να υπογράψει στο γήπεδο. Και αυτό θα σήμαινε ότι πια, ή ομάδα ποδοσφαίρου, για την οποία παίζω, δε με νοιάζει και δεν κάνει καμία διαφορά για μένα. Το πάθος είναι έφυγε... Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί. ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου τώρα, και να μάχομαι για την ομάδα μου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει κόκκινη κάρτα κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Λέει πως δίνει συνέντευξη σε Βούλγαρο και όχι εδώ γιατί οι εδώ δημοσιογράφοι λένε ψέματα (γκουχου γκουχου),ότι ζητάει συγνώμη από την ομάδα για την αποβολή και την στάση του,ότι τρελαίνεται που δεν παίζει πολύ (σοκ) και οτι το μυαλό του είναι στον ΠΑΟΚ και όλα τα υπόλοιπα είναι χαζομάρες που σκοπό έχουν να βλάψουν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Και οχι να καθεσαι στο παγκακι... ζητω συγγνωμη απ την ομαδα

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Odi έγραψε:Λέει πως δίνει συνέντευξη σε Βούλγαρο και όχι εδώ γιατί οι εδώ δημοσιογράφοι λένε ψέματα (γκουχου γκουχου),ότι ζητάει συγνώμη από την ομάδα για την αποβολή και την στάση του,ότι τρελαίνεται που δεν παίζει πολύ (σοκ) και οτι το μυαλό του είναι στον ΠΑΟΚ και όλα τα υπόλοιπα είναι χαζομάρες που σκοπό έχουν να βλάψουν την αλήθεια.
Ο ανθρώπος είναι ΠΑΟΚ πριν γεννηθεί... Κι εμείς πλέκουμε ανόητα σενάρια.........

Και με γελοίες αναλύσεις, λέμε ότι δεν μπορεί να σταθεί σε αυτήν την ομάδα.......
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 26 Ιαν 2016, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

farmak76 έγραψε:Και οχι να καθεσαι στο παγκακι... ζητω συγγνωμη απ την ομαδα

google translate ειναι να ξερετε
Άβαταρ μέλους
farmak76

Ναι ρε απλα τονισα δυο σημεια κ κρατησα το παγκακι γιατι μ αρεσε

northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Odi έγραψε:Λέει πως δίνει συνέντευξη σε Βούλγαρο και όχι εδώ γιατί οι εδώ δημοσιογράφοι λένε ψέματα (γκουχου γκουχου),ότι ζητάει συγνώμη από την ομάδα για την αποβολή και την στάση του,ότι τρελαίνεται που δεν παίζει πολύ (σοκ) και οτι το μυαλό του είναι στον ΠΑΟΚ και όλα τα υπόλοιπα είναι χαζομάρες που σκοπό έχουν να βλάψουν την αλήθεια.
Άλλη μια φορά που ζητά συγνώμη από την ομάδα.
Επίσης βγαζει πίκρα που δεν παίζει.
Απλά και όμορφα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Απο εμενα δεκτη η συγνωμη του. Αυτο δεν αναιρει ομως το οτι εχω ξενερωσει με την παρτη του
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

το έβαλε και στα αγγλικα

Interview with Dimitar Berbatov, conducted by journalist Dimitar Berbatov..
JDB: Hi, How are you feeling..
DB: Hi. I am fine but disappointed. We lost against AEK, and i receive a red card.
JDB: Do you think it was a red card.?.
DB: Yes. Player from AEK was holding and preventing me from position myself better in the box and this, and the fact, i was angry and nervous, make me hit him.
JDB: But this is not a reason to hit someone! Many football players get held during games.
DB: Yes. This is true. That is way i say again, this is not something that resonate well with the way i see and play football, but everyone can lose his balance and do something stupid during a game.
JDB: Why was you so nervous and angry?
DB: Because of the fact that i was watching the game, and even that AEK was not the better team, they still score a goal. Because i was not playing and i could do nothing to help. This was a derby and i come here to play exactly in this kind of games, where my quality and experience can help the team, and not for me to stay on the bench and do nothing. But the opposite happened.
JDB: And you are disappointed because of this?
DB: Yes. When i don’t play, i can’t be happy. The problem is that, in this case i took it out on the colleague from the other team. And i am not one of this players looking for a conflict, this is a well known fact, but in this case the opposite happened, for which i am sorry.
JDB: And now?
DB: Now i carry the consequences from my action. 3 games ban. And because of this i say sorry to the team!
JDB: Some media says you don’t want to play for PAOK any more?
DB:This is why i am giving interview to you, and not to people who are coming up with stupid things like this..This is not true, and with this kind of talks some people are trying to harm the team. Or for people to say: “Look at him, he don’t wanna play any more and this is way he get a red card." Which of course is not true. And the truth is this. I still feel joy when i play football. I want to play. When this is not happening i am angry and disappointed. There is no way to feel joy from the fact that i am not playing, and they are paying me good money amid all that is happening in Greece. And i can help PAOK on the pitch, with my football quality i have and demonstrate through my career. When this is not happening, i am disappointed and you can see it. With me, if the passion for football decrease and i stop to get angry, stop yelling and gesticulate on the pitch, then i don’t care for the football or the team i am playing for. The passion is gone. But this is not the case yet. PAOK is my team now, and i fight for my team, even if this means a red card sometimes.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”