Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από john4serres »

το transfermarkt τον εχει ικανο και με τα δυο ποδια (both)

[youtube]Wp3-Npm05qg[/youtube]
κοντρολ εξω απο την περιοχη και δυνατο σουτ

[youtube]FV4N9br4vxM[/youtube]
απευθειας φαουλ, μεγαλυ ευθυνη του Στιλ

[youtube]cz8135U05Rc[/youtube]
0:52 ωραια τριπλα και δυνατο σουτ

[youtube]YMEcHn50IXQ[/youtube]
1ο γκολ. πολυ καλο τελειωμα στο 1 με 1
2ο γκολ. δυνατο σουτ απο το υψος της περιοχης, Κατεβαζει με το αριστερο που λες ειναι το καλο του και σουταρει δυνατα με το δεξι.

Φοράει και το 14. 8-)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πως και κανείς ακόμα, δεν ανέφερε ότι την μεταγραφή χατζηησαια θα την κάνει ο Γκαγκατσης, ή ο γιος ή ο μπαμπάς;
Τους ξέφυγε μάλλον...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Χθες τέτοια ωρα όλοι μαζί γραφανε οτι δε θα κάνουμε αλλη μεταγραφή. Κάποιος τους δουλεύει χοντρά με φαίνεται γι αυτό βγάζουν τέτοια χολή ώρες ώρες.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Για Μπακασέτα -όπως και για Χ'ισαϊα- μου είχε πει ότι ακούγετε πολύ στην πλατεία ότι θα κινηθούμε εδώ και 2 εβδομάδες ένας φίλος -γέννημα θρέμμα νεοσμυρνιώτης και Πανιώνιος- στο γραφείο που ο αδερφός του ασχολείται με τους Πάνθηρες. Απλά δεν το είπα εδώ γιατί α) δεν ήξερα αν είναι παπάς και β) δεν ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά της "μουρμούρας" -Με Μπακασέτα δεν πάμε πουθενά... ότι να 'ναι... και άλλα τέτοια "χαρωπά"- την στιγμή που δεν ακουγόταν τίποτα και τρωγόμασταν μεταξύ μας.
Επίσης τους θεωρούν και τους 2 πολύ καλούς και εξελίξιμους παίχτες και με "μυαλό". Σε αντίθεση με τον Boumalle που γελάγανε που φορτώσαν το "μαύρο παλτό" -όπως χαρακτηριστικά μου είπε το παλικάρι που γνωρίζω- στην ζέλα.

Τώρα που ακούστηκε και για τους 2 από τους ΑΡΔ είπα να μιλήσω.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έχουν σκυλιασει πάντως κάποιοι..
Είμαι αυτοκίνητο και αντί να ακούσω 101.3 τα ποντιακά μου, έβαλα άλλο σταθμό και "φτιάχτηκα"

Εποχές μπατατουδη είπαν ότι ζούμε .
Μάλλον άλλοι έχουν πιο γρήγορη ενημέρωση και αυτό πονά ανθρώπους που κάνουν ρεπορτάζ......με SMS.

SM-G920F
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ποια εποχη μπατατουδη; Ο Μπατατουδης εχωνε φραγκα στα ΑΡΔ, απο Ιβαν δεν εχουν δει ουτε σφηνακι βοτκα.

Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

καταιγισμος πληροφοριων
ανταγωνισμος μεταξυ αρδοσαιτ
στο 24 τωρα γραφουν γι αυτον...

http://www.transfermarkt.co.uk/georgi-m ... ler/134158
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ήθελαν να μειώσουν την τωρινή κατάσταση. Και για να κάνουν επίδειξη βλακείας πέταξαν μια παπαρια.
Βέβαια αν ήμουν Σαββίδης, τώρα ήδη θα είχα κάνει ασφαλιστικά μέτρα για συκοφαντική δυσφήμηση, μιας και με εξομοιωνουν με έναν υποδικο

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ευτυχώς που χθες γράφαν ότι ο Ιβάν είπε ότι δεν θα πάρουμε κανέναν. :lol:
Ότι να 'ναι... οι τύποι δεν ξέρουν τίποτα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μου αρέσουν κινήσεις να γίνονται και στην ελληνική αγορά. Πάντα θα έχεις και χασούρα. Μας βγήκε ήδη λίρα 100 ο Χαρίσης, ενώ όχι ο Κοροβέσης. Είμαι υπέρ του να παίρνεις από ομάδες σαν τον Πανιώνιο παίκτες μέχρι 23 ετών, ώστε να έχουν περιθώρια βελτίωσης. Μου αρέσει πολύ ο ψηλός αμυντικός τους, γιατί το χρειαζόμαστε άμεσα το μπόι του. 1000 φορές ταλέντα από Ελλάδα, παρά μικρής αξίας ξένους παίκτες στιλ Σάμπο. Ο Σάμπο μπορεί να βγει βέβαια, αλλά προτεραιότητα είναι η ελληνική αγορά για μένα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Παω να φαω και ερχομαι με screenshots απ'ολους.Κανονιστε να γεμισετε καμια 10αρια σελιδες με καμια 573 παικτες να μην προλαβαινω :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Γουσταρω μεταγραφικο και παπατζιδικο οργασμο
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Sekeris4 έγραψε:
Δεν υπαρχουν παιχτες που να κανουν τη διαφορα τον Ιανουαριο.Το καλοκαιρι υπαρχουν αλλα δεν ερχονται λογω καπιταλ κοντρολ.Τους παρακαλαει ο Σαββιδης να δεχτουν τα εκατομμύριά του κι αυτοι ανενδοτοι.Ασε που υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να φταιει το κατεστημενο των αθηνων.
Sekeris σε ρώτησα και στο τοπικ του Σαββίδη όταν έγραψες αυτό αλλά δεν απάντησες(πιθανόν να μην το πρόσεξες)
Γιατι στην 5η χρονια εχεις γλυκο,σκονδρα,μαλεζα,βιτορ,'εναναπομας',κιτσιου,τζιολη,γκολασα,κατσε,κοροβεση,πελκα,φερνεις βελλιδη και παραλιγο γκαλιτσιο.

Τι εννοείς στην 5η χρονιά ??[/quote]

Aπο αυτα που εγραψα,εκει κολλησες?Ωραια,δεν ειναι 5η αλλα 4η.[/quote]
Ναι εκεί κόλλησα. Επειδή έχω άλλη άποψη(σεβαστή και η δική σου) και δεν θεωρώ σκόπιμο να κάτσω να αραδιάσω σε πόσα πράγματα εχει ανέβει εκκωφαντικά σε όλα τα επίπεδα (πλην του αγωνιστικού) ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη θα ήθελα το ξέσκισμα τουλάχιστον να είναι δίκαιο.
Ο Σαββίδης λοιπόν είναι 3.5 χρόνια ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (διανύει την 4η χρονιά) μιας και ήρθε τον Αύγουστο του 12 όταν περίπου είχε δρομολογηθεί το πρώτο αγωνιστικό εξάμηνο με πωλήσεις Σταφυλίδη, Βιειρίνια κτλ.
Τώρα ξέσκισε ελεύθερα αλλά όχι για 5 χρόνια
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Ασχετο αλλα τον Ζιβκοβιτς γιατι δεν κανουμε κινηση να τον παρουμε??
Τον Σαπονιτς η Παρτιζαν (το θηριακι της στα φορ που ειχε και συμβολαιο) τον πουλησε στην Μπενφικα για 1.5 εκατομυριο (πολυ λιγα χρηματα για το συγκεκριμενο ταλεντο που με το που τον ειδα το καλοκαιρι τρελαθηκα.)
Ειχε 27 συμμετοχες και 6 γκολ στο πρωτο μισο φετος και ειναι 18....
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μου αρέσουν κινήσεις να γίνονται και στην ελληνική αγορά. Πάντα θα έχεις και χασούρα. Μας βγήκε ήδη λίρα 100 ο Χαρίσης, ενώ όχι ο Κοροβέσης. Είμαι υπέρ του να παίρνεις από ομάδες σαν τον Πανιώνιο παίκτες μέχρι 23 ετών, ώστε να έχουν περιθώρια βελτίωσης. Μου αρέσει πολύ ο ψηλός αμυντικός τους, γιατί το χρειαζόμαστε άμεσα το μπόι του. 1000 φορές ταλέντα από Ελλάδα, παρά μικρής αξίας ξένους παίκτες στιλ Σάμπο. Ο Σάμπο μπορεί να βγει βέβαια, αλλά προτεραιότητα είναι η ελληνική αγορά για μένα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

nothu έγραψε:Χθες τέτοια ωρα όλοι μαζί γραφανε οτι δε θα κάνουμε αλλη μεταγραφή. Κάποιος τους δουλεύει χοντρά με φαίνεται γι αυτό βγάζουν τέτοια χολή ώρες ώρες.
κοπηκανε τα μπιελετακια και να πουμε για τα ψυχολογικα του μπερμπατοφ για το τουντορ που τριζει η καρεκλα του τους ρουφιανους στη παε κτλ κτλ... γνωστες τακτικες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”