Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Odi »

Ωραίος είναι ο Μπακασέτας.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ο Μπακασετας αν γινει ειναι μια πολυ καλη μεταγραφη!!!!δεν ειναι το κλασικο φορ αλλα κατι σαν κρυφο φορ....στον πανιωνιο παιζει πισω απο τον ανσαριφαντ και τον εχει κανει μαγκα πολλες φορες....εχει ποιοτητα και ειναι σε πολυ καλη ηλικια....5γκολ 6 ασιστ φετος και ο πιο επικινδυνος παιχτης του πανιωνιου μπροστα!!!!στο μετξυ μας δεν επαιξε ηταν τιμωρημενος...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Πάντως δεν μπορεί κάποιος να αμελήσει την εκκωφαντική αναντιστοιχία λέξεων και πράξεων (δεκάρι, δεξί μπακ, παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά..).
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Αν πάρουμε και Μπακασέτα, θα έχουμε πάρει 2 παίχτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του Άρη, Βελλίδη-Μπακασέτα. Just sayin'...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

gvpaok89 έγραψε:για Χατζησαια δεν εχω εικονα αλλα τον Μπακασετα που τον εχω παρακολουθήσει φετος κανει ωραια πραγματα.
Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι δεν επιασε στην τριπολι

εντιτ ωραιος ace :lol:
Στην Τρίπολη φίλε δεν επιασε γιατι ηταν σχετικα μικρος και τον δανειζανε αριστερα και δεξια (Θρασυβουλος, σκουλήκι). Ασε που σε αυτους επαιζε μπροστα, στον Πανιώνιο παίζει πιο πίσω από τον επιθετικό βλέπω.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μ αρεσει η λογικη του μπαλωματος και του χαμηλου ρισκου στην μεταγραφικη περιοδο του χειμωνα.Το θεμα ειναι τι τους κανεις ολους αυτους το καλοκαιρι που υποτιθεται οτι πας για παικτες που θα σε ανεβασουν επιπεδο.Δεν γουσταρω ''δανεια'' απο δω και απο κει οπως κανει ο γαυρος.Απο την αλλη βλεπω παιδομαζωμα με ταλαντουχους Ελληνες ποδοσφαιριστες και μου ερχεται στο μυαλο το παιδομαζωμα του Παντελακη....με τα γνωστα αποτελεσματα του

ΥΓ.Το gazzetta λεει οτι θα τον παρουμε το καλοκαιρι,ενω το inpaok λεει οτι θα ερθει απο τωρα
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Και ο Μπακασετας καλος φαινεται,εχει κανει το ξεπεταγμα του απο περσυ και ειδικα φετος ειναι στους καλυτερους του Νιονιου.Αρκετα γρηγορος και με καλη τεχνικη,η θεση που παιζιε και εχει δηλωσει οτι του αρεσει ειναι πισω απο τον φορ,ειχα δει και μια συμεμετευξη του στη Νοβα και μου φανηκε παιδι χαμηλων τονων.Επισης πολυ θετικο που φαινεται απο τα στατιστικα του οτι και σκοραρει,αλλα και πασαρει.Σε 18 ματς φετος 5 γκολ,6 ασσιρτ..Μου αρεσει να αποιρνουμε νεους Ελληνες αλλα με καλα στοιχεια και με προοπτικη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Τρί 26 Ιαν 2016, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

omerta76 έγραψε:
gvpaok89 έγραψε:για Χατζησαια δεν εχω εικονα αλλα τον Μπακασετα που τον εχω παρακολουθήσει φετος κανει ωραια πραγματα.
Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι δεν επιασε στην τριπολι

εντιτ ωραιος ace :lol:
Στην Τρίπολη φίλε δεν επιασε γιατι ηταν σχετικα μικρος και τον δανειζανε αριστερα και δεξια (Θρασυβουλος, σκουλήκι). Ασε που σε αυτους επαιζε μπροστα, στον Πανιώνιο παίζει πιο πίσω από τον επιθετικό βλέπω.
ναι φιλε σωστα, μετα ειδα οτι ειναι μολις 22 αρα τοτε ηταν πιτσιρικας.
Μακαρι να ερθει απο τωρα
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Ωραίος ο μπακασετας δυνατός και νευρικός μου αρέσουν οι κινήσεις που κάνουμε ...
Άβαταρ μέλους
koupa10

Δημοσίευση από koupa10 »

Δηλαδή ποιον θα θέλατε εσείς που μιρλιάζετε να φέρουν ; Με Χατζηισαια και με Μπακασέτα και ακόμη και τον Κυβρακίδη θα χτίσεις ομάδα... όχι με αεροδρόμια.... Μακάρι να έρθουν και οι τρείς είναι ταλεντάκια και παίκτες της εθνικής ομάδας της επόμενης δεκαετίας! Αυτές θα είναι μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού... Τα αεροδρόμια ας έρθουν (αν έρθουν) το καλοκαίρι. :pano:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν ξερω αν ο μπακασετας μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις του κλαμπ, παντως παιζει εκει που θελουμε παικτη. Καποιος που τον εχει παρακολουθησει ενδελεχως ας γραψει για τα δυνατα του και τα αυνατα σημεια
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Συζητήθηκε αλλά...
Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του PAOK24

Το όνομα του 23χρονου διεθνή άσου συζητήθηκε στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, ωστόσο, η περίπτωσή του δεν προχωράει, όπως όλα δείχνουν...
Στο μίτινγκ που έγινε την Κυριακή (24/1) παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων όλα τα "καυτά" θέματα που απασχολούν τον Δικέφαλο.

Το θέμα των μεταγραφών ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης των "ασπρόμαυρων", γεγονός που φάνηκε και από τις εξελίξεις στο θέμα του κεντρικού αμυντικού.

Μπορεί ο Δημήτρη Χατζηισαΐας να έχει μπει στο πλάνο του ΠΑΟΚ, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τον Τάσο Μπακασέτα. Το όνομα του συζητήθηκε εντός του Δικεφάλου αλλά οι "ασπρόμαυροι" αποφάσισαν τελικώς να μην προχωρήσουν στην απόκτησή του...
PAOK24
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Φέρτε και τον φαν δεκν την παλεύω αλλοοοοοοοο
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

northend4 έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Όταν έλεγαν σε όλους τους τόνους ότι θα αποκτηθούν μόνο παίκτες έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά, είδα σαν όραμα μπροστά μου τον Βελλίδη και τον Χατζηισαϊα.
Αλλάξαμε επίπεδο.
Κατεβήκαμε, ανεβήκαμε δεν ξέρω.
Δεν υπαρχουν παιχτες που να κανουν τη διαφορα τον Ιανουαριο.Το καλοκαιρι υπαρχουν αλλα δεν ερχονται λογω καπιταλ κοντρολ.Τους παρακαλαει ο Σαββιδης να δεχτουν τα εκατομμύριά του κι αυτοι ανενδοτοι.Ασε που υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να φταιει το κατεστημενο των αθηνων.
Sekeris σε ρώτησα και στο τοπικ του Σαββίδη όταν έγραψες αυτό αλλά δεν απάντησες(πιθανόν να μην το πρόσεξες)
Γιατι στην 5η χρονια εχεις γλυκο,σκονδρα,μαλεζα,βιτορ,'εναναπομας',κιτσιου,τζιολη,γκολασα,κατσε,κοροβεση,πελκα,φερνεις βελλιδη και παραλιγο γκαλιτσιο.

Τι εννοείς στην 5η χρονιά ??
Aπο αυτα που εγραψα,εκει κολλησες?Ωραια,δεν ειναι 5η αλλα 4η.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Επειδή δεν το έβγαλαν πρώτοι, θα χαλάσουν την μεταγραφή οι 24
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”