33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DC

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από DC »

Εγώ μια χαρά τον βλέπω.
Προς το παρόν είναι ο πρώτος μας σκόρερ (8 γκολ) με τον δεύτερο να έχει τα μισά του γκολ. Με σύστημα που δεν τον ευνοούσε μέχρι πριν 3 αγώνες και τάισμα με το σταγονόμετρο.
Το προηγούμενο βασικό μας φορ (το αλάνι), είχε, αν θυμάμαι καλά, 14 γκολ σε 3 σεζόν. Και δεν του έλειπε και η κίνηση. :)
Αναφέρομαι πάντα στο πρωτάθλημα γιατί βαριέμαι να ψάχνω στατιστικά από κύπελλο και Ευρώπη.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Όταν με το καλό κάποιος μας βρει ένα φορ που να παστελώνει καμιά 20ριά, γκαραντί, την χρονιά, σε όλες τις διοργανώσεις, ας τον πουλήσουν, ας τον βάλουν πάγκο, ας τον κάνουν ό,τι θέλουν.
Θα είναι ο Μπερμπάτοφ αυτός; Θα είναι κάποιος άλλος; Δεν με πολυνοιάζει. Ούτε και με νοιάζει αν θα έχει ντρίπλα, κίνηση ή δεν ξέρω τι άλλο. Την μπάλα στο πλεκτό θέλω να βλέπω. Εγώ.
Μέχρι τότε θα τον τιμώ και θα τον σέβομαι τον Κλάους σαν αρχηγό και πρώτο σκόρερ της ομάδας μου. Εγώ πάλι.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ο σεβασμός είναι δεδομένος. Και οι ιαχές εναντίον του είναι λυπηρές.
Από την άλλη αγαπητέ DC, επαναλαμβάνω πως ο περσινός του πρώτος γύρος με προϊδέαζε για μία εμφατική ωρίμανσή του ως παίκτη, την οποία όμως δεν βλέπω φέτος σε καμία περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Συντ/ρχη, τα περί σεβασμού αφορούν μόνο την δική μου θέση. ;)
Για τον Κλάους: δεν διάγει την καλύτερη περίοδό του αλλά όποιος θέλει, μπορεί να του βρει ελαφρυντικά. Ανύπαρκτη προετοιμασία, τραυματισμός, συστήματα, ατομισμός συμπαικτών.

Κάποτε έγραψα (πάνω από μία φορά), ότι η ενδεκάδα ξεκινούσε από τον Κάτσε (τον οποίο συνεχίζω να εκτιμώ) και μακάρι να βρισκόταν κάποιος καλύτερος από αυτόν. Αυτό θα ήταν σημάδι προόδου. Βήματα εμπρός.
Ε, απ' ό,τι φαίνεται, αυτός ο κάποιος βρέθηκε και είναι ο Χαρίσης. Και μακάρι να βρούμε και κάποιον καλύτερο και από αυτόν.
Μέχρι τότε, θα έχω την ίδια θέση απέναντί του (στον Χαρίση) και που είναι ίδια με των περισσοτέρων απέναντί του (σήμερα γιατί όπως θα έχεις καταλάβει αυτά αλλάζουν πολύ εύκολα) και που είναι ίδια με αυτήν που έχω και στον Κλάους.
Καταλαβαίνεις το πνεύμα ΜΟΥ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ωραιοι DC και Aureliano!
Αποψεις που χαιρεσαι να διαβαζεις και λειπουν πολυ απ'το φορουμ
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Ενώ έπρεπε στις διακοπές να προσπαθήσεις να επανακτήσεις το χαμένο χρόνο από τις προπονήσεις της προετοιμασίας, πήγες Ντουμπάι προς μεγάλη μου απογοήτευση. Ντάξει, προσωπική ζωή, διακοπές καταλαβαίνω, αλλά όχι όταν δεν είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου. Κάποιοι έχαναν μάνες κι έρχονταν από την άλλη άκρη του κόσμου να παίξουν σε εντελώς ξένη για αυτούς ομάδα. Εσύ δεν μπόρεσες να θυσιάσεις 2 (sic) εβδομάδες διακοπών για ατομικό πρόγραμμα. Τώρα θα σέρνεσαι και θα εκνευρίζεις όλους εμάς που σε θέλουμε ΑΡΧΗΓΟ. Μη μας κάνεις να θέλουμε να φύγεις. Ξέρουμε ότι διαβάζεις παοκμανια, πάτα το γκάζι λίγο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Πολυ σωστη επισημανση darkbishop!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Αθανασιάδης ΔΕΝ είναι ο πρώτος μας σκόρερ, γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει σε 3 διοργανώσεις και όχι μόνο στην Superleague. Συνολικά λοιπόν έχει πετύχει 9 γκολ. Οι άλλοι μας σκόρερς είναι:
Μak 15
Πέλκας 6
Rodrigues 5
Berbatov 5
Sabo 3
Μυστακίδης 3
κλπ

Ας πάρουμε όμως μόνο την SL:
Έχει παίξει 1203 λεπτά και έχει 19 τελικές και 8 γκολ. Δηλαδή κάνει μία τελική ανά 63,3 λεπτά! Αν αυτό είναι καλό για ένα φορ εγώ πάω πάσο.
Τι ίδιες τελικές έχει και ο Rodrigues σε περίπου ίδιο χρόνο συμμετοχής (1219 λεπτά), αλλά αυτός έπαιξε πολλούς αγώνες σαν full-back.
Ο Μακ σε 1613 λεπτά έχει 37 τελικές (1 τελική ανά 43,6 λεπτά)
Ο Πέλκας έχει 28 τελικές(!) σε 1161 λεπτά (1 τελική ανά 41,5 λεπτά)
Ο Berba έχει 14 τελικές σε 577 λεπτά (1 τελική ανά 41,2 λεπτά)
Ο Χαρίσης έχει 9 τελικές σε 424 λεπτά (1 τελική ανά 47,1 λεπτά)
Ο Kace έχει 12 τελικές σε 852 λεπτά (1 τελική ανά 71 λεπτά)
Ο Sabo έχει 10 τελικές σε 602 λεπτά (1/60,2)
και τέλος ο Μυστακίδης πρόλαβε να κάνει 6 τελικές σε 371 λεπτά (1/61,83)

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sfinas έγραψε:όντως σέρνεται ο στέφανος :redcard: 8 γκολ σε 18 τελικές προσπάθειες, κατά μέσο όρο δηλαδή, 1 γκολ ανά 2,25 τελικές προσπάθειες...που να μην σερνόταν δηλαδή 18 στα 18 θα είχε :lol:
Αυτά είναι σκέτα νούμερα.Ποιες είναι οι 2,25 τελικές προσπάθειες;Και εμένα αν με βάλεις στο κουτί και περιμένω τους υπόλοιπους δέκα να μου την σερβίρουν την μπάλα σε απόσταση <10 μέτρων από την εστία,σε ιδανική θέση για να σκοράρω με την μία,μπορεί να έχω το ίδιο στατιστικό.Δεν θα είμαι μέγας φορ όμως.

Ο σέντερ φορ πρέπει να δημιουργεί καταστάσεις μόνος του.Να κρατάει μπάλα,να μοιράζει το τόπι στα 5-10 μέτρα από αυτόν,να σουτάρει,να παίζει σωστά το 1-2 τουλάχιστον.

Ο Κλάους από όλα αυτά δυστυχώς δεν κάνει τίποτα.Το παιχνίδι του είναι μονοδιάστατο και προβλέψιμο.Έξω από την περιοχή θα χάσει την μπάλα 9 στις 10 φορές,κοντρόλ σωστό θα κάνει 1 στις 5,πάσα σωστή 1/10.

Για αυτό και όλοι σχεδόν λησμονούμε τον Μουσλίμοβιτς.Υποδεχόταν την μπάλα,σούταρε και λίγο,άνοιγε διαδρόμους,έκανε τα βασικά.Και ας μην σκόραρε πολύ.Και τότε ο ΠΑΟΚ δεν τάιζε τον φορ του και όμως αυτός ξεχώρισε.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Αθανασιάδης ΔΕΝ είναι ο πρώτος μας σκόρερ, γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει σε 3 διοργανώσεις και όχι μόνο στην Superleague. Συνολικά λοιπόν έχει πετύχει 9 γκολ. Οι άλλοι μας σκόρερς είναι:
Μak 15
Πέλκας 6
Rodrigues 5
Berbatov 5
Sabo 3
Μυστακίδης 3
κλπ

Ας πάρουμε όμως μόνο την SL:
Έχει παίξει 1203 λεπτά και έχει 19 τελικές και 8 γκολ. Δηλαδή κάνει μία τελική ανά 63,3 λεπτά! Αν αυτό είναι καλό για ένα φορ εγώ πάω πάσο.
Τι ίδιες τελικές έχει και ο Rodrigues σε περίπου ίδιο χρόνο συμμετοχής (1219 λεπτά), αλλά αυτός έπαιξε πολλούς αγώνες σαν full-back.
Ο Μακ σε 1613 λεπτά έχει 37 τελικές (1 τελική ανά 43,6 λεπτά)
Ο Πέλκας έχει 28 τελικές(!) σε 1161 λεπτά (1 τελική ανά 41,5 λεπτά)
Ο Berba έχει 14 τελικές σε 577 λεπτά (1 τελική ανά 41,2 λεπτά)
Ο Χαρίσης έχει 9 τελικές σε 424 λεπτά (1 τελική ανά 47,1 λεπτά)
Ο Kace έχει 12 τελικές σε 852 λεπτά (1 τελική ανά 71 λεπτά)
Ο Sabo έχει 10 τελικές σε 602 λεπτά (1/60,2)
και τέλος ο Μυστακίδης πρόλαβε να κάνει 6 τελικές σε 371 λεπτά (1/61,83)

Τα συμπεράσματα δικά σας.
εύγε

Και επειδή μερικές φορές πρέπει να γράφουμε και τα αυτονόητα, ο Κλάους έχει και ανέκαθεν είχε ταλέντο στην εκτέλεση (πλασέ, ριμπάουντ, προβολές) και στις θέσεις που παίρνει. Γι αυτό με τόσες λίγες τελικές έχει τόσα γκολ και η αναλογία 1γκολ/2,5τελικές είναι σίγουρα πολύ καλή. Αλλά έμεινε εκεί. Αν είχε βελτιωθεί όλα αυτά τα χρόνια, όχι σε όλα τα αδύνατα του σημεία αλλά έστω και σε κάποια, τώρα θα λέγαμε για φορ επιπέδου τσουλού. Δεν είναι ότι θα έβαζε απλώς περισσότερα γκολ (που θα έβαζε) αλλά θα τον ένοιωθαν και περισσότερο οι άμυνες, θα κρατούσε την ομάδα ψηλά, θα απασχολούσε κανέναν αμυντικό παραπάνω.
Δεν περίμενα να μάθει κάνει ατομική ένέργεια και να περνάει 2 παίκτες όπως ο Μακ ή ο Ροντρίγκεζ. Ήθελα όμως να μάθει να γυρίζει με τη μπάλα όταν την παίρνει με πλάτη, να κάνει ένα καλύτερο πρώτο κοντρόλ, να δυναμώσει μια ιδέα και να παίρνει μια μονομαχία. Τώρα φταίνε οι συμπαίκτες του που δεν του δίνουν σωστά τη μπάλα.
Και όπως κάποιοι ήδη ανέφεραν, προτάσεις δεν έχουμε από πουθενά για τον "κίλερ". Και αυτό λέει πολλά. Κρίμα γιατί είναι ίσως το πιο αυθεντικό ταλέντο που έχουμε βγάλει τα τελευταία 20 χρόνια και έμεινε στο 70%-80% των δυνατοτήτων του.

Και εντάξει ο Κλάους ας πούμε ότι δε δούλεψε όσο έπρεπε για να βελτιωθεί. Ο ΠΑΟΚ τι λάθος έκανε; Τι έπρεπε να κάνει για να τον βελτιώσει; Αυτή είναι η μεγάλη μου απορία (την έγραψα με πολλά λόγια και στο φορουμ των υποδομών αλλά απάντηση δεν έχω πάρει, ίσως να είναι χαζή η ερώτηση, δεν ξέρω). Είναι τεράστιο κρίμα να φτάνουν οι παίκτες αυτοί στο 70-80% των δυνατοτήτων τους στα 20 τους και να παραμένουν εκεί. Κάτι πρέπει να μπορεί να γίνει...και δε γίνεται.
Αυτό πιστεύω ότι πρέπει να είναι το μεγαλύτερο μάθημα από την ιστορία του Κλάους.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Odi έγραψε:
Sfinas έγραψε:όντως σέρνεται ο στέφανος :redcard: 8 γκολ σε 18 τελικές προσπάθειες, κατά μέσο όρο δηλαδή, 1 γκολ ανά 2,25 τελικές προσπάθειες...που να μην σερνόταν δηλαδή 18 στα 18 θα είχε :lol:
Αυτά είναι σκέτα νούμερα.Ποιες είναι οι 2,25 τελικές προσπάθειες;Και εμένα αν με βάλεις στο κουτί και περιμένω τους υπόλοιπους δέκα να μου την σερβίρουν την μπάλα σε απόσταση <10 μέτρων από την εστία,σε ιδανική θέση για να σκοράρω με την μία,μπορεί να έχω το ίδιο στατιστικό.Δεν θα είμαι μέγας φορ όμως.

Ο σέντερ φορ πρέπει να δημιουργεί καταστάσεις μόνος του.Να κρατάει μπάλα,να μοιράζει το τόπι στα 5-10 μέτρα από αυτόν,να σουτάρει,να παίζει σωστά το 1-2 τουλάχιστον.

Ο Κλάους από όλα αυτά δυστυχώς δεν κάνει τίποτα.Το παιχνίδι του είναι μονοδιάστατο και προβλέψιμο.Έξω από την περιοχή θα χάσει την μπάλα 9 στις 10 φορές,κοντρόλ σωστό θα κάνει 1 στις 5,πάσα σωστή 1/10.

Για αυτό και όλοι σχεδόν λησμονούμε τον Μουσλίμοβιτς.Υποδεχόταν την μπάλα,σούταρε και λίγο,άνοιγε διαδρόμους,έκανε τα βασικά.Και ας μην σκόραρε πολύ.Και τότε ο ΠΑΟΚ δεν τάιζε τον φορ του και όμως αυτός ξεχώρισε.
Αυτό
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

εχει 3 ματς στη σειρα κανει κοντρόλ με στήθος και παει να την περασει απο πάνω και φυσικά τον κοβουν!
και άντε μία το έκανε, οκ!
κατεβασε την, γύρνα το κορμί σούταρε αγόρι μου!
κάνε μια προσποίηση, μια σακούλα κάτι...πιο αργός και απο μένα είσαι!!!
στο ψηλ'ο παιχνιδι ε'ιναι τραγικός και αυτό φαίνεται και στην άμυνα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Odi έγραψε:....
Ο σέντερ φορ πρέπει να δημιουργεί καταστάσεις μόνος του.Να κρατάει μπάλα,να μοιράζει το τόπι στα 5-10 μέτρα από αυτόν,να σουτάρει,να παίζει σωστά το 1-2 τουλάχιστον....
Μαζί σου. Για πες τώρα, πόσα και ποια είναι τα φορ που περιγράφεις, πόσα γκολ έχουν ανά σεζόν, που παίζουν και πόσα παίρνουν.
Έναν Φινμπόγκασον ξέρω αλλά μας πρόλαβε ο γάβρος. :D

Odi έγραψε:.....
Ώπα φίλε ... ώπα. Ποιοι "όλοι σχεδόν"; Και που ξεχώρισε;
Προσωπικά δεν γνωρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ που να λησμονεί τον Μούσλι. Το ξαναγράφω: ΚΑΝΕΝΑΝ.
Επιρεπής στους τραυματισμούς, απίστευτα φοβιτσιάρης σε κάθε φάση που τον μαρκάρανε λίγο σκληρά και η σχέση του με τα δίχτυα ήταν ίδια με αυτή ενός πολιτικού με την αλήθεια. Τρία χρόνια, 14 γκολ στο πρωτάθλημα.
Γκαρνταρόμπα ήταν ο Μούσλι και θα τον ευχαριστώ και θα τον μνημονεύω για πάντα, για το γκολ στου σουκρού και τον καλύτερο πανηγυρισμό έβερ που έχω δει από παίκτη μας.
Κι εγώ τον έχω στις επαφές του fb κι εγώ του κάλω λάικ όταν χαβαλεδιάζει με φωτό από ΠΑΟΚ αλλά μέχρι εκεί. Ο Αναστασάκος καλύτερος ήταν.
Μη συγκρίνουμε τις βίδες με τις καραβίδες τώρα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Με Ζλάταν είχαμε την καλύτερη επίθεση απλά δεν τα έβαζε αυτός, έκανε σκόρερ τους άλλους. Κ έπαιζε ξύλο κ έσπαγε την μπάλα άψογα απέναντι σε κάτι Μαιστόροβιτς Μέλμπεργ κ Γκιάρους, όχι τους αστείους που έχει το πρωτάθλημα τελευταία. Τον αδικείς όσο δεν πάει
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

ξυπνα ρε κλαους εχεις χαντακωσει την ομαδα φετος
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Βαρβατο και μπαλλαδορο σεντερ εχουμε να δουμε απ την εποχη του .......Πολωνου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”