Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Black_White_Heart

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

ace79grpaok έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τους Χατζηισαΐα και τον Βελλίδη πάντως ο Γ. Μίνος τους είχε αναφέρει από τις 10 Γενάρη.
O μόνος δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ που δεκ ειναι αρδ,τον πάω με χιλια :opaokara: Μακάρι να επαληθευτεί και στο δεκάρι .
Ποιον ανεφερε για το 10αρι ace ?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Libra... μήπως ο πληροφοριοδότης σου τα μαθαίνει από τον... Μίνο? :o

No offence ετσί? :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Black_White_Heart έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τους Χατζηισαΐα και τον Βελλίδη πάντως ο Γ. Μίνος τους είχε αναφέρει από τις 10 Γενάρη.
O μόνος δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ που δεκ ειναι αρδ,τον πάω με χιλια :opaokara: Μακάρι να επαληθευτεί και στο δεκάρι .
Ποιον ανεφερε για το 10αρι ace ?
Δεν είπε ονομα απλά είπε ότι θα πάρει σίγουρα 10αρι.Μινος εκ μεταγραφών προφήτης προσχωμεννννννν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Τρί 26 Ιαν 2016, 10:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

GiorgosAtha έγραψε:Libra... μήπως ο πληροφοριοδότης σου τα μαθαίνει από τον... Μίνο? :o

No offence ετσί? :mrgreen: :lol:

δεν ξερω ρε φιλε απο που τα μαθαινει ουτε τον ρωταω μπορει κ απ αυτον ουτε ξερω.. το θεμα ειναι οτι επεσε μεσα σε παιχτες που δεν ξεραμε.. οπως τον Pereyra(που ουτε εγω ουτε ο καθενας μας τους ξεραμε οπως ειχε πεσει

παλαιοτερα για τον Lazar τωρα απο που τα μαθαινει δν με αφορα κιολας να ρωτησω εδω μοιραζομαι πληροφοριες οπως αγωνιο κ γω κ εσεις για το καλθτερο της ομαδος..

*αυτο σε πειραξε εσενα? δηλαδη για να καταλαβω να μπω στην νοοτροπια σου!!
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

file moy ace79grpaok εχεις πολυ σωστες κ ορθες αποψεις σε αυτα που γραφεις κ συμφωνω κκ στ 100% σε αυτα που λες (οπως κ στον γ.μινο)
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι ο Χατζηισαίας αλλά έχουμε τόση μεγάλη έλλειψη στην θέση, που ενας 3ος 4ος στοπερ είναι απαραίτητος.
Εάν τον έχουν τσεκάρει το τελευταίο εξάμηνο μου φτανει και περισσεύει.
Ίσως είναι και ο αντικαταστάτης του Μαλεζα στο ρόστερ της νέας περιόδου και μια προσθηκη σε ύψος και σε δύναμη στην θέση μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς.
Από εκει και πέρα ας ελπίσουμε πως το καλοκαίρι θα φέρουν άλλα δυο στόπερ υψηλού επιπέδου.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Φέρτε και το δεκαρρρρρ δεκ την παλεύουμε αλλοοοοοοο
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Libra έγραψε:...
*αυτο σε πειραξε εσενα? δηλαδη για να καταλαβω να μπω στην νοοτροπια σου!!
Τίποτα δεν με πείραξε... ίσα ίσα... γι αυτό έγραψα το no offence. Δεν περίμενα να το πάρεις στραβά.
Λίγο χαβαλέ κάνουμε... από την μιζέρια και την γκρίνια πιστεύω ότι είναι μια μικρή αλλαγή. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όταν έλεγαν σε όλους τους τόνους ότι θα αποκτηθούν μόνο παίκτες έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά, είδα σαν όραμα μπροστά μου τον Βελλίδη και τον Χατζηισαϊα.
Αλλάξαμε επίπεδο.
Κατεβήκαμε, ανεβήκαμε δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Απ τον Κατσικα στον Χατζηησαια.Αξιος αντικαταστατης.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Τον Χατζηησαΐα τον πήραν επειδή προφανώς βλέπουν σ' αυτόν αυτά που είδαν και σε παίκτες όπως ο Χαρίσης, ο Τσίμιροτ, ο Μυστακίδης, ο Πέλκας, ο Κοροβέσης και ο Σάμπο αλλά και τους "μεγαλύτερους" Ζάιρο και Γκάρι. Δηλαδή ταλέντο και προοπτική. Και στους πρώτους νομίζω δεν τα πήγαν άσχημα. Τώρα αν θα γίνει Γούτας ή Παπασταθόπουλος δεν ξέρουμε. Ξέρουμε ότι έχει το μπόι που λείπει από τα σεντερ μπακ μας και είναι και σχετικά γρήγορος.
Η φετινή χρονιά έτσι κι αλλιώς είναι καμμένη. Από την επόμενη πρέπει να δούμε αποτελέσματα.
Καλώς να έρθει και καλή του επιτυχία.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Mīngus έγραψε:Όταν έλεγαν σε όλους τους τόνους ότι θα αποκτηθούν μόνο παίκτες έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά, είδα σαν όραμα μπροστά μου τον Βελλίδη και τον Χατζηισαϊα.
Αλλάξαμε επίπεδο.
Δεν υπαρχουν παιχτες που να κανουν τη διαφορα τον Ιανουαριο.Το καλοκαιρι υπαρχουν αλλα δεν ερχονται λογω καπιταλ κοντρολ.Τους παρακαλαει ο Σαββιδης να δεχτουν τα εκατομμύριά του κι αυτοι ανενδοτοι.Ασε που υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να φταιει το κατεστημενο των αθηνων.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Οι Έλληνες αμυντικοί είναι γενικά καλοί σε παικτική αξία. Απλό ψηλό και καταστροφέα παιχνιδιού θέλαμε να καθαρίζει πίσω.
Σαν Έλληνες δεν έχουμε δημιουργικούς παίκτες εκεί πάσχουμε.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Sekeris4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Όταν έλεγαν σε όλους τους τόνους ότι θα αποκτηθούν μόνο παίκτες έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά, είδα σαν όραμα μπροστά μου τον Βελλίδη και τον Χατζηισαϊα.
Αλλάξαμε επίπεδο.
Δεν υπαρχουν παιχτες που να κανουν τη διαφορα τον Ιανουαριο.Το καλοκαιρι υπαρχουν αλλα δεν ερχονται λογω καπιταλ κοντρολ.Τους παρακαλαει ο Σαββιδης να δεχτουν τα εκατομμύριά του κι αυτοι ανενδοτοι.Ασε που υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να φταιει το κατεστημενο των αθηνων.
Sekeris σε ρώτησα και στο τοπικ του Σαββίδη όταν έγραψες αυτό αλλά δεν απάντησες(πιθανόν να μην το πρόσεξες)
Γιατι στην 5η χρονια εχεις γλυκο,σκονδρα,μαλεζα,βιτορ,'εναναπομας',κιτσιου,τζιολη,γκολασα,κατσε,κοροβεση,πελκα,φερνεις βελλιδη και παραλιγο γκαλιτσιο.

Τι εννοείς στην 5η χρονιά ??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”