1. Μάρκος Βελλίδης
Re: 1. Μαρκος Βελλίδης
Simba Βλέπεις λίγο φαντάσματα ε;
Όταν γράφεις κάτι,μπορούμε να ρωτάμε κάτι στην ανάλυση σου;Αν δεν μπορούμε,δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όταν γράφεις κάτι,μπορούμε να ρωτάμε κάτι στην ανάλυση σου;Αν δεν μπορούμε,δεν υπάρχει πρόβλημα.
DC έγραψε:pilotos έγραψε:Αυτόν τον είδαν πριν τον πάρουν;
Δεν ξαναγράφω σε αυτό το τοπικ.-
SM-G920Face79grpaok έγραψε:παλτο απλα και εγω δεν ξαναγραφω αλλο εδωΜαυρο Χιονι έγραψε:Επειδή είμαι πολύ προκατειλημμένος με το Βελιδη είναι η τελευταία φορά που γράφω στο τοπικ του. Μάλλον θα ξαναγράψω το καλοκαίρι όταν και θα γυρίσει πίσω στο Γιάννενο

@ thanos-xanthi
οκ κανε την παπια και μην απαντας σε τιποτα, υπηρχαν αλλωστε τοσα πολλα ποστ που θα μπορουσαν να ερμηνευτουν ως "αγχωδης αναζητηση ελαφρυντικων και αλλοθι, για τις χτεσινες γκαφες του βελλιδη σε αντιδιαστολη με το σταυρωμα του ολσεν" οπως ειπες, που δεν αναφεροσουν στο ποστ μου για τις εξοδους..
Τα πονηρα αοριστα και μετα "οποιος εχει τη μυγα" ταχουμε μαθει πολυ καλα..
Δεν θ'ασχολουμαι μαζι σου, οσο δε θα το κανεις και συ..
Γιατι μπορω πολυ ανετα να το παιξω κακεντρεχης και πονηρουλης, και κατω απο τα ποστ σου να μιλαω αοριστα με ξεκαθαρες νυξεις σ'οσα αναφερεις και αστηρικτες συγκρισουλες για εντυπωσεις..
Κλεινοντας μαζι σου μια και καλη, σου ξαναλεω, στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλαμε για σκοινι..
Με μια απλη αναζητηση μπορει κανεις πολυ ευκολα να διαπιστωσει οτι ενσαρκωνεις με τον καλυτερο τροπο αυτο που συνεχως λοιδωρεις, αφου για καποιους εχεις πει πολυ χειροτερα, με επιμονη σε χαρακτηρισμους χωρις κριτικη ενω σε αλλους ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
Ειδικα στο δευτερο μισο του ποστ που αναφερομουν στην πολυ βασιμη και με περιεχομενο ερωτηση σου "Για το γκολ που τρώει ο Βελλίδης θα βαλεις βίντεο?"
Εκτος και αν, θεωρεις πως δεν ηταν προκλητικη και με διαθεση ειρωνιας, οποτε να το καθιερωσουμε,
κατω απο καθε ποστ σου για υιους του ανεμου, για κλαους, μαους και δε συμμαζευεται, να διατυπωνω αντιστοιχες "μη" εμπρηστικες και "ευλογες" ερωτησεις?

οκ κανε την παπια και μην απαντας σε τιποτα, υπηρχαν αλλωστε τοσα πολλα ποστ που θα μπορουσαν να ερμηνευτουν ως "αγχωδης αναζητηση ελαφρυντικων και αλλοθι, για τις χτεσινες γκαφες του βελλιδη σε αντιδιαστολη με το σταυρωμα του ολσεν" οπως ειπες, που δεν αναφεροσουν στο ποστ μου για τις εξοδους..
Τα πονηρα αοριστα και μετα "οποιος εχει τη μυγα" ταχουμε μαθει πολυ καλα..
Δεν θ'ασχολουμαι μαζι σου, οσο δε θα το κανεις και συ..
Γιατι μπορω πολυ ανετα να το παιξω κακεντρεχης και πονηρουλης, και κατω απο τα ποστ σου να μιλαω αοριστα με ξεκαθαρες νυξεις σ'οσα αναφερεις και αστηρικτες συγκρισουλες για εντυπωσεις..
Κλεινοντας μαζι σου μια και καλη, σου ξαναλεω, στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλαμε για σκοινι..
Με μια απλη αναζητηση μπορει κανεις πολυ ευκολα να διαπιστωσει οτι ενσαρκωνεις με τον καλυτερο τροπο αυτο που συνεχως λοιδωρεις, αφου για καποιους εχεις πει πολυ χειροτερα, με επιμονη σε χαρακτηρισμους χωρις κριτικη ενω σε αλλους ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
Odi, και φωνες μπορει ν'ακουω, απαντηση δε βλεπω ομως και περιμενω ανυπομονα...Odi έγραψε:Simba Βλέπεις λίγο φαντάσματα ε;
Ειδικα στο δευτερο μισο του ποστ που αναφερομουν στην πολυ βασιμη και με περιεχομενο ερωτηση σου "Για το γκολ που τρώει ο Βελλίδης θα βαλεις βίντεο?"
Εκτος και αν, θεωρεις πως δεν ηταν προκλητικη και με διαθεση ειρωνιας, οποτε να το καθιερωσουμε,
κατω απο καθε ποστ σου για υιους του ανεμου, για κλαους, μαους και δε συμμαζευεται, να διατυπωνω αντιστοιχες "μη" εμπρηστικες και "ευλογες" ερωτησεις?
Ότι και να είναι, έκανε χαζομάρα στη φάση του γκόλ
επίσης ότι και να είναι, και με πρόσφατο το παράδειγμα Όλσεν, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον στηρίξουμε. Να μάθει απο το λάθος του και να επανέλθει καλύτερος.

επίσης ότι και να είναι, και με πρόσφατο το παράδειγμα Όλσεν, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον στηρίξουμε. Να μάθει απο το λάθος του και να επανέλθει καλύτερος.
Στον ΠΑΟΚ φιλε μου Μαρκο, μπορεις να τρως μονο γκολ που πανε στο παραθυρακι με ταχυτητα 3000 χλμ/ωρα τα υπολοιπα σουτ του αντιπαλου δεν επιτρεπεται να μπαινουν γκολ. Μονο αυτα.
Αν ειναι η ομαδα αρρωστη μια φορα, εμεις ειμαστε 10. Δυστυχως.

Αν ειναι η ομαδα αρρωστη μια φορα, εμεις ειμαστε 10. Δυστυχως.
- Aureliano Buendia
Ήταν άπιαστο αυτό το γκολ;;; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;; 
ΟΚ, έχω δει και (πολύ) χειρότερα από κίπερς του ΠΑΟΚ, αλλά μην αποτρελαθούμε τελείως, άκου άπιαστο...

ΟΚ, έχω δει και (πολύ) χειρότερα από κίπερς του ΠΑΟΚ, αλλά μην αποτρελαθούμε τελείως, άκου άπιαστο...
Δύσκολο γκολ πόσο μάλλον σε ροή αγώνα.
Αν φταίνε κάποιοι είναι αυτοί που άφησαν ανενόχλητους τους παίκτες του νιώνιου να βγάλουν σέντρα και με ευκολία να πάρουν κεφαλιά.

Αν φταίνε κάποιοι είναι αυτοί που άφησαν ανενόχλητους τους παίκτες του νιώνιου να βγάλουν σέντρα και με ευκολία να πάρουν κεφαλιά.
Το ερώτημα με το οποίο θα κριθεί στο τέλος, δεν είναι μόνο τα γκολ που θα φάει, αλλά αν γίνει ηρεμία στην άμυνα. 
Η φάση που βγαίνει και μπλέκεται με τον Κόροβεση.....
SM-G920F

SM-G920F
- 
				theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
+Απλως θελω να τον δω σε 2-3 ματς ακομη.Σαν προσοντα δεν φαινεται προς το παρον να εχει καλυτερα ουτε απο τον Ολσεν ουτε ακομη και απο τον Γλυκο.Μπορει ομως να με διαψευσει αργοτερα και θα το ηθελα.Ειδομεν.Aureliano Buendia έγραψε:Ήταν άπιαστο αυτό το γκολ;;; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;
Ο Βελλίδης είναι κοντός για τερματοφύλακας το ξέραμε νομίζω.
Σήμερα φάνηκε και αυτό..
Με επιτόπιο άλμα δεν έφτασε την εστία.
Αν ήταν ένας ψηλός στην θέση του νομίζω άνετα μπορούσε να αποκρούσει.
Να φας κεφαλιά από τέτοια απόσταση και χωρίς η μπάλα να πάει σε γωνία μόνο άπιαστο δεν είναι.
Εδώ ο Ολσεν έφαγε γκολ με σουτ κεραυνό που πήγε στο γάμα και ακούμπησε κιόλας την μπάλα και λέγαν ότι φταίει και ο Τούντορ του το χρέωσε ως ολέθριο λάθος..
Τώρα με τον Βελλίδη τι θα κάνει?
Προφανώς και θα τον στηρίξει γιατί είναι δικιά του επιλογή να αλλάξει ο τερματοφύλακας.
Και καλά θα κάνει όπως όμως έπρεπε να στηρίξει και με τον Ολσεν.
Τέλοσπάντων ότι έγινε έγινε συνεχίζουμε με Βελίδη και χρειάζεται στήριξη από όλους γιατί η ομάδα έχει στόχους φέτος και νομίζω ότι μπορεί να τους πετύχει.
Αυτά από μένα για τον Βελίδη.. Τον θεωρώ μέτριο γκολκίπερ όχι κακό αλλά μέχρι το τέλος της χρονιάς ας τον στηρίξουμε τουλάχιστον μέχρι να γυρίσει ο Γλύκος (ελπίζουμε στα πλέι οφ να είναι εντάξει)

Σήμερα φάνηκε και αυτό..
Με επιτόπιο άλμα δεν έφτασε την εστία.
Αν ήταν ένας ψηλός στην θέση του νομίζω άνετα μπορούσε να αποκρούσει.
Να φας κεφαλιά από τέτοια απόσταση και χωρίς η μπάλα να πάει σε γωνία μόνο άπιαστο δεν είναι.
Εδώ ο Ολσεν έφαγε γκολ με σουτ κεραυνό που πήγε στο γάμα και ακούμπησε κιόλας την μπάλα και λέγαν ότι φταίει και ο Τούντορ του το χρέωσε ως ολέθριο λάθος..
Τώρα με τον Βελλίδη τι θα κάνει?
Προφανώς και θα τον στηρίξει γιατί είναι δικιά του επιλογή να αλλάξει ο τερματοφύλακας.
Και καλά θα κάνει όπως όμως έπρεπε να στηρίξει και με τον Ολσεν.
Τέλοσπάντων ότι έγινε έγινε συνεχίζουμε με Βελίδη και χρειάζεται στήριξη από όλους γιατί η ομάδα έχει στόχους φέτος και νομίζω ότι μπορεί να τους πετύχει.
Αυτά από μένα για τον Βελίδη.. Τον θεωρώ μέτριο γκολκίπερ όχι κακό αλλά μέχρι το τέλος της χρονιάς ας τον στηρίξουμε τουλάχιστον μέχρι να γυρίσει ο Γλύκος (ελπίζουμε στα πλέι οφ να είναι εντάξει)
pilotos έγραψε:Αυτόν τον είδαν πριν τον πάρουν;
Δεν ξαναγράφω σε αυτό το τοπικ.-
SM-G920F
pilotos έγραψε:Το ερώτημα με το οποίο θα κριθεί στο τέλος, δεν είναι μόνο τα γκολ που θα φάει, αλλά αν γίνει ηρεμία στην άμυνα.
SM-G920F