Οχι ολους. Σιγα σιγα παει.eorptol έγραψε:Βρε τους έφαγε όλους τι να μασησει ο σοιμπλεDimg4 έγραψε:Μια χαρα θα ηταν ο Τουντορ οπως ειναι και τωρα. Κομπλε, εφαγε και τον Ολσεν. Παμε παρακατω
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
- kataramenos5
Μην ξυνεις πληγές.....αν και εγώ πιστεύω ότι αυτός που εννοείς πρόσφερε παλαιότερα
:)

Πραγματικά δυσκολεύομαι να χωνέψω τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο προπονητής και γενικά η παε. Μην εκπλαγείτε αν σε λίγα χρόνια είναι βασικός τερματοφύλακας της σουηδίας. Το ότι κάποιοι παίκτες έχουν ασυλία ενώ κάποιους άλλους τους διώχνουμε για πλάκα ( ιτανζ, βουκιτς, περειρα μου έρχονται τώρα στο μυαλό) όχι απλά με ξεπερνάει αλλά μου φαίνεται και ''ύποπτο''.
Μακαρι το καλοκαιρι ναρθει εδω με την οικογενεια του, ωστε να παρει τη 2η ευκαιρια που δικαιουταν αλλα δεν πηρε, να αποδειξει οτι εχει δουλεψει στις αδυναμιες του και οτι η αρχικη του εικονα ηταν θεμα ψυχολογιας/προσαρμογης οπως ειπε ο Κ_geo με το νεογεννητο κ τη γυναικα του που δεν ηταν εδω..
Καλη τυχη στη σουηδια και μακαρι να επιστρεψει βελτιωμενος, γιατι ειναι μια επενδυση για την ομαδα.
Υ.Γ. btw θα ηθελα ο riegel να κατονομασει αυτους εδω μεσα που αναφερει στην πρωτη του παραγραφο, ετσι για να δουμε ρε παιδι μου ποιοι ειναι αυτοι..
Καλη τυχη στη σουηδια και μακαρι να επιστρεψει βελτιωμενος, γιατι ειναι μια επενδυση για την ομαδα.
Υ.Γ. btw θα ηθελα ο riegel να κατονομασει αυτους εδω μεσα που αναφερει στην πρωτη του παραγραφο, ετσι για να δουμε ρε παιδι μου ποιοι ειναι αυτοι..
Ναι ομως ειναι valid επιχειρημα, για ανθρωπο που ο ιδιος παραδεχτηκε σημαντικα προβληματα στην προσαρμογη του 

simba έγραψε: Υ.Γ. btw θα ηθελα ο riegel να κατονομασει αυτους εδω μεσα που αναφερει στην πρωτη του παραγραφο, ετσι για να δουμε ρε παιδι μου ποιοι ειναι αυτοι..
Δεν χρειάζεται να κατονομάσω κανέναν, ο καθένας ας σκεφτεί ποια ηταν η αντίδραση του με τον ολσεν ( και με την εμπιςτοςυνη που του εδειχνε τοτε ο ΤΟυντορ) εκει γύρω στον Οκτώβρη και ποια ειναι τώρα .. Καμία σημασία δεν εχει ποιος - ονομαστικά- εχει πει τι και κανένα νόημα να το προσωποποιείς.
Σημασια εχει οτι εκείνη την εποχή η "μόδα" για το ποιος ειναι η πηγή όλων των δεινών του ΠΑΟΚ ηταν ο ολσεν.. τώρα ειναι ο Τουντορ σε 2-3 μήνες θα ειναι κάποιος άλλος.
Χιλιοπαιγμένο έργο
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ το ίδιο ελπίζω. Εσύ έχεις κανέναν υπόψιν;ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Σε περιμενω πισω το καλοκαιρι ελπιζοντας οτι ο νεος προπονητης μας δεν θα διακατεχεται απο εμπαθεια
-
- Επικοινωνία:
υπαρχει καμια οψιον αγορας απο την κοπεγχαγη αν ξερει κανεις? γιατι ακουσα για 1,2χαρτια(λογικα παπας θα ειναι)
η να δωσουν τωρα καποιο χρηματικο ποσο να πληρωσον ολο το συμβολαιο ακουσε κανεις τιποτα συγκεκριμενο? η πληρωνουμε κ το σμυβολαιο ενα μερος.. κ δεν πηραμε κ για τον δανεισμο ουτε φραγκο?
*αν γνωριζει καποιος φιλος να γραψει.. να εχουμε 1 εικονα παραπανω.. για τον δανεισμος..
η να δωσουν τωρα καποιο χρηματικο ποσο να πληρωσον ολο το συμβολαιο ακουσε κανεις τιποτα συγκεκριμενο? η πληρωνουμε κ το σμυβολαιο ενα μερος.. κ δεν πηραμε κ για τον δανεισμο ουτε φραγκο?
*αν γνωριζει καποιος φιλος να γραψει.. να εχουμε 1 εικονα παραπανω.. για τον δανεισμος..
- Kostomanolis
Ειναι τεραστια αποτυχια μας που ΚΑΙ αυτος ο παικτης φευγει χωρις να εχουμε καταφερει να τον κανουμε να γουσταρει να παιξει στον ΠΑΟΚ... Οπως ο Λουκας, ο Νατχο, ο Ρατς, ο Νομποα και πολλοι αλλοι...
Παλια ολοι γουσταραν και ακομα και να φευγαν ειχαν να το λενε... Που πηγε η κ@υλα.που ελεγε και μια ψυχη...
Ρομπιν ελπιζω το καλοκαιρι να γυρισεις πισω...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Παλια ολοι γουσταραν και ακομα και να φευγαν ειχαν να το λενε... Που πηγε η κ@υλα.που ελεγε και μια ψυχη...
Ρομπιν ελπιζω το καλοκαιρι να γυρισεις πισω...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αυτός που έχω χαλάει την πιάτσα των λαμογιών γιατί κάτι ΑΡΔ και κάτι λοιπούς παρατρεχάμενους τους έχει για πλάκα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εγώ το ίδιο ελπίζω. Εσύ έχεις κανέναν υπόψιν;ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Σε περιμενω πισω το καλοκαιρι ελπιζοντας οτι ο νεος προπονητης μας δεν θα διακατεχεται απο εμπαθεια
Την αλεπού απ'την Τρανσυλβανία γουστάρω,τον τεράστιο Λάζλο Μπόλονι!
-
- Επικοινωνία:
υπομονη 5μερες ακομα.. αφου κλεισαμε οπως γραφουν τον χ"ησαια.. μεχρι κυριακη θα εχουμε αλλον 1 σιγουρα ..
δεν πιστεθω ο σαββιδης να μην βλεπει οτι θελει η ομαδα κ 10αρι κ δεξι μπακ κ να ρισκαρει ενω εδωσε κ 12 χαρτια να μας ξεχρεωσει κασερι!
προταθηκαν αρκετα 10αρια ενα δεν θα βρηκαν? αφου ειναι προθυμος να τα σκασειι ας αποφασισουν να ερθει μεχρι κυριακη να τελειωνουμε..
δεν πιστεθω ο σαββιδης να μην βλεπει οτι θελει η ομαδα κ 10αρι κ δεξι μπακ κ να ρισκαρει ενω εδωσε κ 12 χαρτια να μας ξεχρεωσει κασερι!
προταθηκαν αρκετα 10αρια ενα δεν θα βρηκαν? αφου ειναι προθυμος να τα σκασειι ας αποφασισουν να ερθει μεχρι κυριακη να τελειωνουμε..
- PAOK_Antarctica
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με την Κοπεγχάγη για τον δανεισμό του Ρόμπιν Όλσεν ως το καλοκαίρι.
Ο Σουηδός τερματοφύλακας ταξίδεψε σήμερα για τη Δανία προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Ο Σουηδός τερματοφύλακας ταξίδεψε σήμερα για τη Δανία προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.
παλίκαρε εύχομαι ο δανεισμός σου να σε βοηθήσει να ξελαμπικάρεις λίγο και να επιστρέψεις πιο δυνατός γιατί τα προσόντα τα έχεις.Δεν μπορεί να έγινες τροχονόμος από την μια μέρα στην άλλη