25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Μια χαρα θα ηταν ο Τουντορ οπως ειναι και τωρα. Κομπλε, εφαγε και τον Ολσεν. Παμε παρακατω
Βρε τους έφαγε όλους τι να μασησει ο σοιμπλε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι ολους. Σιγα σιγα παει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το προβλημα μαλλον ειναι ποιον εφαγε το καλοκαιρι.Ετσι dim?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μην ξυνεις πληγές.....αν και εγώ πιστεύω ότι αυτός που εννοείς πρόσφερε παλαιότερα :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Πραγματικά δυσκολεύομαι να χωνέψω τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο προπονητής και γενικά η παε. Μην εκπλαγείτε αν σε λίγα χρόνια είναι βασικός τερματοφύλακας της σουηδίας. Το ότι κάποιοι παίκτες έχουν ασυλία ενώ κάποιους άλλους τους διώχνουμε για πλάκα ( ιτανζ, βουκιτς, περειρα μου έρχονται τώρα στο μυαλό) όχι απλά με ξεπερνάει αλλά μου φαίνεται και ''ύποπτο''.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μακαρι το καλοκαιρι ναρθει εδω με την οικογενεια του, ωστε να παρει τη 2η ευκαιρια που δικαιουταν αλλα δεν πηρε, να αποδειξει οτι εχει δουλεψει στις αδυναμιες του και οτι η αρχικη του εικονα ηταν θεμα ψυχολογιας/προσαρμογης οπως ειπε ο Κ_geo με το νεογεννητο κ τη γυναικα του που δεν ηταν εδω..

Καλη τυχη στη σουηδια και μακαρι να επιστρεψει βελτιωμενος, γιατι ειναι μια επενδυση για την ομαδα.

Υ.Γ. btw θα ηθελα ο riegel να κατονομασει αυτους εδω μεσα που αναφερει στην πρωτη του παραγραφο, ετσι για να δουμε ρε παιδι μου ποιοι ειναι αυτοι..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλα, δεν το "ειπα". χιλια "αν" και "ισως" εβαλα αφου σε φημη βασίστηκα. :mrgreen: ;)
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ναι ομως ειναι valid επιχειρημα, για ανθρωπο που ο ιδιος παραδεχτηκε σημαντικα προβληματα στην προσαρμογη του ;)
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

simba έγραψε: Υ.Γ. btw θα ηθελα ο riegel να κατονομασει αυτους εδω μεσα που αναφερει στην πρωτη του παραγραφο, ετσι για να δουμε ρε παιδι μου ποιοι ειναι αυτοι..

Δεν χρειάζεται να κατονομάσω κανέναν, ο καθένας ας σκεφτεί ποια ηταν η αντίδραση του με τον ολσεν ( και με την εμπιςτοςυνη που του εδειχνε τοτε ο ΤΟυντορ) εκει γύρω στον Οκτώβρη και ποια ειναι τώρα .. Καμία σημασία δεν εχει ποιος - ονομαστικά- εχει πει τι και κανένα νόημα να το προσωποποιείς.
Σημασια εχει οτι εκείνη την εποχή η "μόδα" για το ποιος ειναι η πηγή όλων των δεινών του ΠΑΟΚ ηταν ο ολσεν.. τώρα ειναι ο Τουντορ σε 2-3 μήνες θα ειναι κάποιος άλλος.
Χιλιοπαιγμένο έργο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Σε περιμενω πισω το καλοκαιρι ελπιζοντας οτι ο νεος προπονητης μας δεν θα διακατεχεται απο εμπαθεια
Κι εγώ το ίδιο ελπίζω. Εσύ έχεις κανέναν υπόψιν;
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

υπαρχει καμια οψιον αγορας απο την κοπεγχαγη αν ξερει κανεις? γιατι ακουσα για 1,2χαρτια(λογικα παπας θα ειναι)

η να δωσουν τωρα καποιο χρηματικο ποσο να πληρωσον ολο το συμβολαιο ακουσε κανεις τιποτα συγκεκριμενο? η πληρωνουμε κ το σμυβολαιο ενα μερος.. κ δεν πηραμε κ για τον δανεισμο ουτε φραγκο?

*αν γνωριζει καποιος φιλος να γραψει.. να εχουμε 1 εικονα παραπανω.. για τον δανεισμος..
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ειναι τεραστια αποτυχια μας που ΚΑΙ αυτος ο παικτης φευγει χωρις να εχουμε καταφερει να τον κανουμε να γουσταρει να παιξει στον ΠΑΟΚ... Οπως ο Λουκας, ο Νατχο, ο Ρατς, ο Νομποα και πολλοι αλλοι...
Παλια ολοι γουσταραν και ακομα και να φευγαν ειχαν να το λενε... Που πηγε η κ@υλα.που ελεγε και μια ψυχη...

Ρομπιν ελπιζω το καλοκαιρι να γυρισεις πισω...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Σε περιμενω πισω το καλοκαιρι ελπιζοντας οτι ο νεος προπονητης μας δεν θα διακατεχεται απο εμπαθεια
Κι εγώ το ίδιο ελπίζω. Εσύ έχεις κανέναν υπόψιν;
Αυτός που έχω χαλάει την πιάτσα των λαμογιών γιατί κάτι ΑΡΔ και κάτι λοιπούς παρατρεχάμενους τους έχει για πλάκα.

Την αλεπού απ'την Τρανσυλβανία γουστάρω,τον τεράστιο Λάζλο Μπόλονι!
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

υπομονη 5μερες ακομα.. αφου κλεισαμε οπως γραφουν τον χ"ησαια.. μεχρι κυριακη θα εχουμε αλλον 1 σιγουρα ..

δεν πιστεθω ο σαββιδης να μην βλεπει οτι θελει η ομαδα κ 10αρι κ δεξι μπακ κ να ρισκαρει ενω εδωσε κ 12 χαρτια να μας ξεχρεωσει κασερι!

προταθηκαν αρκετα 10αρια ενα δεν θα βρηκαν? αφου ειναι προθυμος να τα σκασειι ας αποφασισουν να ερθει μεχρι κυριακη να τελειωνουμε..
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με την Κοπεγχάγη για τον δανεισμό του Ρόμπιν Όλσεν ως το καλοκαίρι.

Ο Σουηδός τερματοφύλακας ταξίδεψε σήμερα για τη Δανία προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

παλίκαρε εύχομαι ο δανεισμός σου να σε βοηθήσει να ξελαμπικάρεις λίγο και να επιστρέψεις πιο δυνατός γιατί τα προσόντα τα έχεις.Δεν μπορεί να έγινες τροχονόμος από την μια μέρα στην άλλη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”