kataramenos5 έγραψε:Sick Bastard έγραψε: Έχει την απαίτηση και καλώς την έχει να μην τρως τριάρα κάθε χρόνο στο Γιάννενο.
Να μην παίζεις κάθε χρόνο στην Ξάνθη με τον Τζιόλη στόπερ.
Να μην είσαι ίσως η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή με 4 τερματοφύλακες!
Να μην σε ρίχνει 3 μπαλάκια στην έδρα σου η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα
Να μη χάνεις (στο κύπελο) απ τη χειρότερη ομάδα της Λίγκας.
Να μην σε κάνει ρεκόρ τελικών η ομάδα με τις λιγότερες τελικές στο πρωτάθλημα.
Ενώ βλέπει την ίδια στιγμή η ίδια ομάδα να παίζει μια χαρά μπάλα με ίσες/μεγαλύτερες ομάδες
Αν αυτές δεν είναι απαιτήσεις που σε καλύπτουν και θέλεις κάτι πιο κάτω κι απ αυτό
σε μια προσπάθεια δικαιολόγησης πρόοδου που είναι ελπίδα περισσότερο παρά πραγματικότητα
τότε πρέπει να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε σε θέματα βάσης κι αρχής.
Κουβεντα δε θες να κανεις .Πας να περασεις σα δικη μου αποψη αυτο που γραφεις.Τελος συζητησης.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ''πήρες''. Αυτό που ήθελα να δείξω είναι ότι ξεκινάμε από διαφορετική βάση
δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, ούτε είπα ότι έχεις λάθος.
πχ, αυτό που έγραψες μετά τη ντροπή στο περυσινό κύπελλο:
Μερικοί τα λέμε χρόνια (και είμασταν 2-3οι) για το μαστραπα οπότε....Και 6-7 βαθμους να πεσω πισω απ γαύρο φετος ένιωσα υπέροχα με τη μεχρι τωρα πορεία ,περήφανος και γκ@@λωμενος λογω περειρα στο τηγάνι, και αυτο δεν αλλάζει οτι κι αν γινει .Το να σηκώσεις με μια ομάδα που σχεδιάστηκε γι αλλο σκοπο το καλοκαίρι , με κόντρα διαιτησία και τα παραρτήματα ειναι κατι παραπάνω απο αθλος που λεει ο Ριζλα.
δεν θα το έλεγα ποτέ.
Δεν είναι κακό, είναι αλλού ο πήχης απλά.
Για το γενικότερο μαλλιοτράβηγμα περί Tudor.
Επιγραματικά
Θετικά:
-Πήρε μια ομάδα συνοθύλευμα και με 10+ μεταγραφές της έδωσε μια αγωνιστική ταυτότητα ξεκάθαρη τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο
-Αυτό το διαστημα μέτρησε μια πρόκριση στους ομίλους μέσα από μία διαδικασία που ο ΠΑΟΚ δεν είχε ξαναδει
-Η ομάδα έδειξε (το διάστημα που λέω παραπάνω) καλά στοιχεία, ένταση στο παιχνίδι της, συγκεκριμένο πλάνο και σχέδιο (ένα, αλλά τέλος πάντων το υπηρέτησε σωστά)
-Ανάδειξη παιχτών όπως ο Γκάρυ, Μυστακίδης κι εμπιστοσύνη στον Πέλκα
-Τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα μετά τον άνευ συναγωνισμού κωλόγαβρο
Αρνητικά.
-Η καθίζηση μετά τον Νοέμβριο ίσως και λόγω συνεχόμενων παιχνιδιών
-Αγωνιστική αφέλεια
-Πάρα πολύ κακά στημένα τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά
-Εμμονή σε κάποιους παίχτες (πχ Σάμπο-Κλάους) με αποτέλεσμα χαντάκωμα κάποιων άλλων (πχ Μπέρμπα)
-Εξαφάνιση Κάτσε
-Υπόθεση Όλσεν
-Μπέρδεμα σε τακτικές/rotation (ελαφρυντικό οι τραυματισμοί-αλλά κάποιοι είναι τελείως ανέτιοι)
-Επικοινωνιακά Βατερλώ
-Οι αντιδράσεις στην πίεση δεν είναι ως επί τον πλείστον καλές
Πάνω κάτω αυτά νομίζω.
Θέλω να φύγει; Όχι, απλά θέλω ο ΠΑΟΚ των 20μυρίων να μην 4ος, αυτό σαν μίνιμουμ.
Ξέρω ότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει αλλά δεν είναι βαθμολογική εικόνα αυτή.
Γίνεται; Πιστεύω πως ναι.
Αν πιστεύω ότι θα επιτευχθούν οι στόχοι που έθεσε ο Σαββίδης (κύπελο και 1η θέση στα po); Όχι, δυστυχώς
Το καλοκαίρι θα μείνει; Όχι, δεν νομίζω.
Διδάσκω νηφαλιότητα ο πστης.