Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οποτε και πρόκριση
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Και να ειναι καλα ο βιτορ ενα τέτοιο νταμάρι χρειαζόταν πίσω εχω βαρεθεί σε κάθε στημένο να πηγαίνει η καρδιά μου στην κουλουρη,φέρε και βαν τώρα να γίνει το μελε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ξερω οτι αν αποκτηθει ο ΤΔ μου ελεγε πριν 15 μερες οτι εχουμε κενα στο ροστερ στη θεση του δεξιου μπακ και του επιτελικου και εμεις θα εχουμε παρει τερματοφυλακα και κεντρικο αμυντικο χωρις καν ο τελευταιος να ειναι ο κεντρικος αμυντικος ηγετης που ολοι περιμενουμε αλλα ενας ελπιδοφορς Ελληνας.Και η παρανοια καλα κρατει...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

καλως να ερθει ο Σταυρουπολιτης

επιτελους θα καθαρισουμε λιγο στην αεραμυνα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

24 χρονων μια χαρα ετοιμος ειναι για εντεκαδα. Ελπιδοφορος ειναι 18-19 οχι 24 χρονων νταμαρι
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

joshua έγραψε:Εγω ξερω οτι αν αποκτηθει ο ΤΔ μου ελεγε πριν 15 μερες οτι εχουμε κενα στο ροστερ στη θεση του δεξιου μπακ και του επιτελικου και εμεις θα εχουμε παρει τερματοφυλακα και κεντρικο αμυντικο χωρις καν ο τελευταιος να ειναι ο κεντρικος αμυντικος ηγετης που ολοι περιμενουμε αλλα ενας ελπιδοφορς Ελληνας.Και η παρανοια καλα κρατει...
Και όταν έλεγε πως χρειαζόμαστε μονο μπακ και επιτελικο μέσου έτρωγε βρισίδι γιατί δεν εβλεπε το κενό που έχουμε στο κεντρο της αμυνας και την τρύπα στο τερμα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σωματοδομικά είναι αυτό που μας έλειπε στην άμυνα.

Ποδοσφαιρικά δεν τον ξέρω καθόλου.Μια φορά που τον είδα δεν ήταν καλός,αλλά ακούω πολλά θετικά από ανθρώπους που τον παρακολουθούν.Καλώς να ορίσει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ετοιμο για εντεκαδα εναν παικτη με 1,5 χρονο παρουσιας στην κατηγορια με την φανελα του νιονιου δεν το λες και ευκολα.
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

savvastheod έγραψε:Πάντως αδέρφια εγώ θεωρώ την συνέντευξη ξεκάρφωμα...Πιστεύω πάμε για Βελλίδη Χατζησαία που σήμερα μου άρεσε απέναντι σε Μπέργκ (εντάξει παίρνει κάποιες λάθος θέσεις αλλά πολύ δυνατός και γρήγορος) σύν δεκάρι....

ΠΑΩ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 3 ΣΤΑ 3...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Πολυ καλη κινηση αν τελικα γινει. Νομιζω οτι οι κινησεις δεν γινονται τοσο πολυ για τωρα αλλα για το καλοκαιρι.

Με την λογικη δηλαδη, η ομαδα να ψαξει οσο λιγοτερους γινεται το καλοκαιρι και να ειναι ετοιμη οσο τον δυνατον πιο γρηγορα γινεται το καλοκαιρι.

Ο Χατζηισαιας ειναι για παραδειγμα μια πολυ καλη επιλογη για 2ο3ος στοπερ στην ομαδα με την λογικη οτι Βιτορ-Κοστα θα μας χαιρετησουν και θα παρουμε εναν με δυο ποιοτικους στοπερ το καλοκαιρι.

Παντως μιλωντας για στοπερ ο φετινος Τζαβελλας με τις εμφανισεις που κανει, το καλοκαιρι θα ειναι ο ενας σιγουρος μας στοπερ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

joshua έγραψε:Ετοιμο για εντεκαδα εναν παικτη με 1,5 χρονο παρουσιας στην κατηγορια με την φανελα του νιονιου δεν το λες και ευκολα.
Σε συγκριση με τον εμπειρο και πανακριβο Κοστα παντως λουκουμι ειναι και δεν ξερεις πως θα εξελιχθει :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Odi έγραψε:Σωματοδομικά είναι αυτό που μας έλειπε στην άμυνα.

Ποδοσφαιρικά δεν τον ξέρω καθόλου.Μια φορά που τον είδα δεν ήταν καλός,αλλά ακούω πολλά θετικά από ανθρώπους που τον παρακολουθούν.Καλώς να ορίσει.
Τον Berg παντως τον εσβησε τις προαλλες.Οταν λεμε τον εσβησε,τον εσβησε.Αρχοντικη εμφανιση.Με εμας δεν ηταν ιδιαιτερα καλος,αν θυμαμαι καλα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

paoktzis έγραψε:
Mīngus έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Προς στιγμήν ήλπιζα ότι αυτός ο Di Caprio που είδαμε σήμερα όπως διάβασα σε έναν τίτλο άρθρου θα είναι κάποιος Iταλός μεσοεπιθετικός τύπου Πίρλο αλλα τελικά κατάλαβα ότι το χω κάψει με τις μεταγραφές και τα ονόματα και ίσως να πρέπει να αποστασιοποιηθω από το συγκεκριμένο topic για λιγο :lol: :lol: :lol: :lol:
Δυνατό παικτάκι. Πήρε πρόσφατα χρυσή σφαίρα και πάει καρφί για όσκαρ, οπότε έχει ανέβει πολύ το κασέ του για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ.
Θα μπορούσε να έρθει και δανεικός βέβαια, ίσα ίσα για να παίξει στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για τα 90 χρόνια μας.

Off topic και παντελώς άκυρο, όποιος ασχολείται με το online στοίχημα, ανεπιφύλακτα να ποντάρει Inarritu για όσκαρ σκηνοθεσίας. Πριν 4-5 μέρες ήταν στα 2 ευρώ απόδοση. Σίγουρα λεφτά.
ΕΧΩ ΠΟΣΝΤΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
ΟΣΚΑΡ Α ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ ΣΤΟ 2,00 ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ 1,10 ΠΗΓΕ
ΟΣΚΑΡ Β ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΣΤΑΛΟΝΕ ΣΤΟ 7 ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ 1,80 ΠΗΓΕ
ΟΣΚΑΡ ΤΑΙΝΙΑΣ SPOTLIGHT ΣΤΟ 2,20 ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ 1,80 ΠΗΓΕ
ΟΣΚΑΡ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ INARRITU ΣΤΟ 4 ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ 1,90 ΠΗΓΕ
ΠΑΩ ΓΙΑ 4-4
Μόνο για το ταινίας έχω ενστάσεις. Κατά τα άλλα έχεις κάνει τρελό betάρισμα φίλε. Ωραίος.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

joshua έγραψε:Ετοιμο για εντεκαδα εναν παικτη με 1,5 χρονο παρουσιας στην κατηγορια με την φανελα του νιονιου δεν το λες και ευκολα.
Οταν κοιτας και βλεπεις ποιους εχουμε (η μαλλον δεν εχουμε) ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ το λες.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

σταυρουπολη ωχ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απ τα παμπερς θα αρχισουν παλι ολοι οι αρδ δεκα αρθρα για το ποσο ΠΑΟΚ ειναι κτλ

μεταγραφη νο 2 και ο μηνας εχει 25 ειπε κανεις τιποτα για ιβαν....γκουχ γκουχ και οχι δανεικοι μεταγραφες κανονικες

φερε ρε και το κερασακι που ολοι περιμενουμε να τρελαθουμε να ξαναπορωθουμε γμω την τρελα μου μεσα για μιρλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”