Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Και ενα ωραιο σχολιο που διαβασα.
"ο ΝΤΙΜΙΤΑΡ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ δεν ήρθε στο δυσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα για να κάνει το back up του Στέφανου Αθανασιάδη η το 10αρι
ΥΓ Πότε δεν ηταν 10αρι
Συμπέρασμα Αν ο τουντορ δεν μπορεί βα διαχειριστεί το μεγαλείο του συγκεκριμένου παίκτη δεν έχει καμια τυχη σαν προπονητης".
Ποσο πιο απλα ειναι τα πραγματα?
"ο ΝΤΙΜΙΤΑΡ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ δεν ήρθε στο δυσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα για να κάνει το back up του Στέφανου Αθανασιάδη η το 10αρι
ΥΓ Πότε δεν ηταν 10αρι
Συμπέρασμα Αν ο τουντορ δεν μπορεί βα διαχειριστεί το μεγαλείο του συγκεκριμένου παίκτη δεν έχει καμια τυχη σαν προπονητης".
Τσιώλη, Δερμιτζάκη, Χάβο, Γ ΓεωργιάδηDimg4 έγραψε:Αμεση απολυση Τουντορ, προσληψη κανονικου προπονητη και σωστη αξιοποιηση υλικου
Διάλεξε και πάρε.
Dimg4 έγραψε:Και ενα ωραιο σχολιο που διαβασα.
ΥΓ Πότε δεν ηταν 10αρι
Το ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί είναι δεδομένο. Αλλά δεν είναι και τωρινό.
Φιλε μην σχολιαζεις τα ποστ μου, μια σοβαρη απαντηση δεν εχεις δωσει. Ασε να κανω διαλογο με καποιον που θα απαντησει σοβαραspyretto έγραψε:Τσιώλη, Δερμιτζάκη, Χάβο, Γ ΓεωργιάδηDimg4 έγραψε:Αμεση απολυση Τουντορ, προσληψη κανονικου προπονητη και σωστη αξιοποιηση υλικου
Διάλεξε και πάρε.
Σοβαρή απάντηση σου έδωσα. Αν διώξεις προπονητή τώρα αυτές είναι οι επιλογές, τις οποίες προφανώς θα στηρίξει και ο αντιπρόεδρος.
Και το καλοκαίρι θα ψάχνεις για κάτι άλλο. αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Και το καλοκαίρι θα ψάχνεις για κάτι άλλο. αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Είναι κανονικοί προπονητες ;spyretto έγραψε:Τσιώλη, Δερμιτζάκη, Χάβο, Γ ΓεωργιάδηDimg4 έγραψε:Αμεση απολυση Τουντορ, προσληψη κανονικου προπονητη και σωστη αξιοποιηση υλικου
Διάλεξε και πάρε.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για κανονικο μιλησαeorptol έγραψε:Είναι κανονικοί προπονητες ;spyretto έγραψε:Τσιώλη, Δερμιτζάκη, Χάβο, Γ ΓεωργιάδηDimg4 έγραψε:Αμεση απολυση Τουντορ, προσληψη κανονικου προπονητη και σωστη αξιοποιηση υλικου
Διάλεξε και πάρε.
Αδερφέ θες να μου πεις ενα ελεύθερο κανονικό προπονητή όπως πιστεύεις που θα ερθει Ελλάδα τωρα;Dimg4 έγραψε:Αμεση απολυση Τουντορ, προσληψη κανονικου προπονητη και σωστη αξιοποιηση υλικου
Sent from my mind using boobs power
Πες έναν που θεωρείς κανονικό και μπορούμε να τον πάρουμε τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 25 Ιαν 2016, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.