Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Dimg4 »

Athens έγραψε:συντομα θα αποτελεσει παρελθον ο 19 διαφορετικες ενδεκαδες
Μακaρι μπας και ερθει κανας κανονικος νορμαλ προπονητης ο οποιος θα κανει τα στοιχειωδη και δε θα του φταιει η.,...ποιοτητα της καλλονης και το οτι δεν επιναν γαλα οι παικτες μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Δευ 25 Ιαν 2016, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Το λες και εμπάθεια.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

sic-4 έγραψε:
goldpiscis78 έγραψε: Τελειώνοντας, σορρυ για το ποστ αλλά δε γράφω συχνά, αλλά πρέπει να σας πω οτι μπαίνω χρόνια εδω μέσα και τον τελευταίο καιρό κάποιοι μου μαυρίζετε την καρδία έτσι οπως ξεσκίζετε την ομάδα. Είναι κρίμα γιατί και το ποδόσφαιρό το αντιλαμβάνεστε και την ιδιοσυγκρασία της ομάδας την ξέρετε και καλλιεργημένοι είσαστε. Είναι λες και μπαίνω σε forum ομάδας του ΠΟΚ, και τους παρακολουθώ να περιγελούν και να βρίζουν την ομάδα μου. Να ξέρετε οτι αυτό είναι το μεγαλύτερο ελλάτωμα που έχετε εκει πάνω. Τρώτε τις σάρκες σας. Κάντε λίγο υπομονή μέχρι να βγεί η χρονιά και μετά και γω μαζί σας.
++++
++++++
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

anekfrastos έγραψε:
pilotos έγραψε:
Athens έγραψε:συντομα θα αποτελεσει παρελθον ο 19 διαφορετικες ενδεκαδες
Το πρόβλημα είναι οι ημιμετριοι παίκτες, που μερικοί φαντάζονται ότι είναι υπερπαικτες κι όχι ο προπονητής που βρήκε ένα μπάχαλο

SM-G920F
η αεκ με χειροτερο ροστερ ειναι δευτερη, και με αλλαγη προπονητη που εμεις φοβομαστε
ο Δέλλας έφυγε όμως μετά από 2,5 χρόνια, όχι σε 7 μήνες[/quote]
Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αν ανατρεξεις λιγους μηνες πριν θα δεις το αντιθετο. Φουλ στηριξη γιατι εβλεπα καλο στρωτο ποδοσφαιρο. Τωρα βλεπω μια παιδικη χαρα, πληρη ειρωνεια και απαξιωση υλικου, εμμονες σε παικτες και χαζοχαβαλε στις συνεντευξεις.
Μπα δε λεγεται εμπαθεια, κριση εκ αποτελεσματος λεγεται. Εμπαθεια θα ηταν να τον εκραζα πριν ξεκινησει δουλεια
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ειναι λαθος η κρίση που στηρίζεται μονο στα αποτελέσματα ομως
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Πάντως είμαι περίεργος , απ όσους δεν θέλουνε να φύγει ο Ιγκόρ , πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά τον πιστεύουνε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εγω τον πιστευω ακομα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Και εγω τον πιστευω.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Λίγα πράγματα για τα χθεσινά και απο μένα γιατι κάποιος κιόλας πέταξε οτι τον ξεσκιζουμε τον προπονητή και ζητούσε κιόλας να του πω τι λάθη έκανε χθες.
Πρώτον ειμαι εναντίον της κάθε αλλαγής προπονητή, ειδικά στον ΠΑΟΚ, για πολλούς λόγους:
1. Καμία αλλαγή προπονητή στην μέση της χρονιάς, αποδεδειγμένο επιστημονικά, δεν φέρνει μακροπρόθεσμα καμία βελτίωση στην ομάδα. Βραχυπρόθεσμα λόγω αλλαγής ψυχολογίας, επιθυμίας των παιχτών να αποδείξουν οτι δεν φταίγαν αυτοί φέρνει μια μικρή βελτίωση. Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν (π.χ κουλα η οποία όμως παίζει με την ιδια ομάδα απο πέρυσι, χωρίς τραυματισμούς κτλ).
2. Ειδικά στον ΠΑΟΚ δίνεις άλλοθι κάθε χρόνο στους παίχτες οτι οτι και να γίνει αυτοί θα περάσουν στο απυρόβλητο και η ζωη συνεχίζεται. Εδώ πρεπει να βγεις και να πεις, αυτόν έχουμε με αυτόν θα τελειώσουμε την χρονια, σκιστειτε να παίξετε αλλιώς τον μπουλο.
3. Πιστεύω οτι στην ζωη πρεπει να ζεις με τις αποφάσεις σου και να μην φορτώνονται οι άλλοι τα λάθη σου. Πιο λαϊκά "τα σκατα πρεπει να τα τρως μόνος σου". Όπως φυσικά και τον έπαινο να τον πάρεις εσυ οταν τον αξίζεις. Ο Τουντορ λόγω ιδιοσυγκρασίας, ανασφάλειας, δεν κάνει αυτα που έκανε στην αρχή. Άλλαξε το σύστημα γιατι τον φάγανε οι ΑΡΔ τα αυτια, άρχισε τις αλλαγές θέσεων παιχτών και κάπου δείχνει να τα χει χάσει.
Ειναι ο ίδιος όμως που έφτιαξε μεχρι το ματς στην Τρίπολη μια στρωμένη ομάδα, μια ομάδα με χαρακτήρα, γρήγορο ποδόσφαιρο και θεαματικό. Οκ, δεν πήρε τα αποτελέσματα που έπρεπε αλλα τι να κανεις. Άρα θεωρώ φυσιολογικό να τον στηρίξεις οχι μονο με λόγια αλλα και με πράξεις .
:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

κατι πηρε το αυτι μου για Ιβιτς μετα τον νιονιο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο Δερμιτζάκης ερχεται λενε
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Στο 1 κ στο 2 συμφωνώ omerta , γιαυτό κ δεν θέλω να φύγει.

Στο 3 έχω κάποιες διαφωνίες.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Καπου διαβασα για Παρασχο

Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Mapogo έγραψε:Πάντως είμαι περίεργος , απ όσους δεν θέλουνε να φύγει ο Ιγκόρ , πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά τον πιστεύουνε.
Νομιζω ελαχιστοι.Ολοι στεκομαστε κριτικα απεναντι του, ολοι θελουμε να δουμε πως θα παει το καραβι.

Δεν ειναι θεμα ονοματος....ειναι θεμα νοοτροπιας.

Τα ιδια ειχαμε και με Στεφενς-γιδωνη-ΑΑ. Αυτοι εφυγαν στην μεση της χρονιας κι η ομαδα εγινε χειροτερη,με αποκορυφωμα τα περσινα χαλια.
Κανενας σοβαρος προπονητης δεν θα θελει να ερθει σε ομαδα που δεν ειναι "δικη" του ,στην μεση της χρονιας,με κινδυνο να χαλασει το ονομα του και με την φημη του Ιβαν να απολυει τους προπονητες καθε 6 μηνες.

Ειναι φανερο σε ολους οτι ο Τουντορ κανει λαθη.Οπως ειναι φανερο οτι δουλευει πολυ.
Ας μεινει να δειξει τι μπορει να κανει ως το τελος της χρονιας.Και να μην καταστραφει ακομη 1 πλανο και ξαναχτισουμε απ την αρχη. Ισως ετσι σωθει και καποια χρονιά.....

Το θετικο που βλεπω ειναι οτι τον στηριζουν ανοιχτα οι παικτες.......κατι θα σημαινει αυτο,δεν μπορει....
Κατι αναλογο θυμαμαι μονο με τον Σαντος......(αν και βεβαια ειναι ιεροσυλια εστω κι η ελαχιστη συγκριση των 2)... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”