Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από MANIAKOS »

nothu έγραψε:Βρε ας φύγει κι αυτός να τελειωνουμε. Μιλάμε είμαστε άρρωστοι. 100 προπονητές σε 5 χρόνια να αλλάξουμε δε θα χορτασουμε. Να ερθει ο επόμενος για να φύγει μετα παλι. Κάθε 3 μηνες το ίδιο παραμύθι.

Ειπαμε μεταγγραφη τον πρόεδρο της Άρσεναλ και μετα βασανιστεί τε μυστήρια πλάσματα
goldpiscis78

Δημοσίευση από goldpiscis78 »

Χθές με έπιασε το στομάχι μου απο τη στεναχώρια, όπως και πριν λίγες μέρες με την Ξάνθη. Βλαστήμησα, τσακώθηκα με τους μ@λ@κες τους συντοπίτες μου, καθώς βλέπετε είμαι κάτω απο το "αυλάκι", και το 95% υποστηρίζει ΠΟΚ. Όμως φέτος έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου, οτι θα δω το θέμα όσο πιο ποδοσφαιρικά μπορώ και θα κάνω υπομονή, γιατί οι πραγματικά καλές ομάδες χρειάζονται χρόνο, πέρα απο τη λογική του πεινασμένου - δικαίως - οπαδού.
Το καλοκάιρι έγινε η μισή δουλεία, όσο αφορά το ρόστερ. Δεν γίνονται τρελά πράγματα σε έξι μήνες. Υπομονή έως το επόμενο. Ο προπονητής είναι άπειρος και κάνει αρκετές μαλακίες. Όμως κανείς δε μπορεί να παραβλέπει οτι η ομάδα αναπτύσεται πολυ πιο ορθολογικά απο πέρυσι (πέρυσι δεν ξέραμε τι είναι αυτό), τρέχει, προσπαθεί να παίξει κάθετα και σε πρώτο χρόνο. H μπάλα μένει χαμηλά, και το passing game είναι σε καλά επίπεδα, με εξαίρεση το τελευταίο τέταρτο του γηπέδου. Απο την άλλη στα στημένα είμαστε άθλιοι και αμυντικά και επιθετικά και η τελική πάσα είναι για χριστοπαναγίες.
Είναι χιλιοειπωμένα, η ομάδα θέλει ένα σεντερ μπακ και δημιουργικό χαφ και θα ανέβει ενα επίπεδο, συλλογικά σαν οργανισμός απαξιώσαμε ενα καλό τερματοφύλακα και τώρα μοιρολογάμε, αρχίσανε στη διοίκηση τα νευρικά με μαλακίες τύπου Βεζυρτζή κλπ, οι παλαίμαχοι ανοίγουν το στόμα και πετάνε ότι μαλακία τους κατέβει, οι ΑΡΔ τρίβουν τα χέρια τους και χύνουν απ΄τη χαρά τους για όλα αυτά, αλλά αυτά τα περιμένεις γιατί ΠΑΟΚ είσαι και τα χεις δει, τα χεις φάει και τα ξέρεις. Αλλά οχι ρε πούστη μου, φέτος θα περιμένω και θα υπομένω γιατί η ποδοσφαιρική μου αντίληψη, μου λέει οτι αν δεν τα @αμίσουν πάλι όλα οι γύρω γύρω, κάτι θα γίνει.
Επίσης η ποδοσφαιρική μου αντίληψη μου λέει οτι αν η ομάδα μου έπαιζε οπως η ΑΕΚ χθές, εγώ θα ντρεπόμουν. Στ' αρχίδια μου που κερδίσανε, κάνανε μια ευκαιρία και ένα τσάφ και βάλανε γκόλ (οφσαιτ), και μετά ένα ημίχρονο πέφτανε κάτω και κάνανε καθυστερήσεις, στο ΟΑΚΑ. Αν έμπαινε το πρώτο τετ α τετ του Ροντριγκεζ τότε θα διάβαζα πολύ διαφορετικά πράγματα εδω μέσα.
Τελειώνοντας, σορρυ για το ποστ αλλά δε γράφω συχνά, αλλά πρέπει να σας πω οτι μπαίνω χρόνια εδω μέσα και τον τελευταίο καιρό κάποιοι μου μαυρίζετε την καρδία έτσι οπως ξεσκίζετε την ομάδα. Είναι κρίμα γιατί και το ποδόσφαιρό το αντιλαμβάνεστε και την ιδιοσυγκρασία της ομάδας την ξέρετε και καλλιεργημένοι είσαστε. Είναι λες και μπαίνω σε forum ομάδας του ΠΟΚ, και τους παρακολουθώ να περιγελούν και να βρίζουν την ομάδα μου. Να ξέρετε οτι αυτό είναι το μεγαλύτερο ελλάτωμα που έχετε εκει πάνω. Τρώτε τις σάρκες σας. Κάντε λίγο υπομονή μέχρι να βγεί η χρονιά και μετά και γω μαζί σας.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Τον Δώνη το φύγαμε Απρίλη.
Χουμπ κ Αγγελο Μάρτη.

Τώρα αρχίσαμε απ το Γενάρη.
Οσο πάμε κ γινόμαστε πιο γρήγοροι...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εχουμε αλλάξει και απο προετοιμασία

Ειμαστε γαματοι τελικα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

MANIAKOS έγραψε:Εχουμε αλλάξει και απο προετοιμασία

Ειμαστε γαματοι τελικα
Θεός είχε βγει σε συνέντευξη με γυαλί ηλίου ο Ιταλός...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Εκείνος είχε κοπεί στις εξετάσεις.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

συντομα θα αποτελεσει παρελθον ο 19 διαφορετικες ενδεκαδες
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Δεν είναι η απάντηση στο πρόβλημα η αλλαγή προπονητή . Πρέπει επιτέλους να πάμε σε ένα βάθος χρόνου με τον ίδιο προπονητή .
Υ.γ : έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που δεχτήκαμε "κανονικό" γκολ . Για να το πω διαφορετικά ....έχουμε πήξει στις μλκιες....
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Μου αρέσει η ενέργεια και η προπονητική του μαγκιά με επιθετικές αλλαγές.Η ομάδα είναι πολύ καλά γυμνασμένη (οι τραυματισμοί δυστυχώς μας δείχνουν την μυοσκελετική αδυναμία κάποιων) και οι παίκτες όλοι τον γουστάρουν. Όλοι πλήν Μπέρμπα... Αυτό κάτι μας λέει γιατί δεν τον δίωχνει!! Βέβαια έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα το οποίο διογκώνεται λόγο απειρείας...ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ Τα πέρνει όλα προσωπικά και δεν μπορεί να αποστασιοποιηθεί από τις καταστάσεις!!!! Πρέπει να αποφασίσουμε με τα σύν και πλήν αν μας κάνει... Το καλοκαίρι όμως και όχι τώρα... Αυτά ελπίζω και στην δικιά του συνεχή βελτίωση
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Athens έγραψε:συντομα θα αποτελεσει παρελθον ο 19 διαφορετικες ενδεκαδες
Το πρόβλημα είναι οι ημιμετριοι παίκτες, που μερικοί φαντάζονται ότι είναι υπερπαικτες κι όχι ο προπονητής που βρήκε ένα μπάχαλο

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

pilotos έγραψε:
Το πρόβλημα είναι οι ημιμετριοι παίκτες, που μερικοί φαντάζονται ότι είναι υπερπαικτες κι όχι ο προπονητής που βρήκε ένα μπάχαλο

SM-G920F
η αεκ με χειροτερο ροστερ ειναι δευτερη, και με αλλαγη προπονητη που εμεις φοβομαστε
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

goldpiscis78 έγραψε: Τελειώνοντας, σορρυ για το ποστ αλλά δε γράφω συχνά, αλλά πρέπει να σας πω οτι μπαίνω χρόνια εδω μέσα και τον τελευταίο καιρό κάποιοι μου μαυρίζετε την καρδία έτσι οπως ξεσκίζετε την ομάδα. Είναι κρίμα γιατί και το ποδόσφαιρό το αντιλαμβάνεστε και την ιδιοσυγκρασία της ομάδας την ξέρετε και καλλιεργημένοι είσαστε. Είναι λες και μπαίνω σε forum ομάδας του ΠΟΚ, και τους παρακολουθώ να περιγελούν και να βρίζουν την ομάδα μου. Να ξέρετε οτι αυτό είναι το μεγαλύτερο ελλάτωμα που έχετε εκει πάνω. Τρώτε τις σάρκες σας. Κάντε λίγο υπομονή μέχρι να βγεί η χρονιά και μετά και γω μαζί σας.
++++
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Φαγώθηκες

Αν σου πω οτι θελω να μεινει για να σκάσεις
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Athens έγραψε:
pilotos έγραψε:

SM-G920F
η αεκ με χειροτερο ροστερ ειναι δευτερη, και με αλλαγη προπονητη που εμεις φοβομαστε
Στην θεωρία ναι, έχεις καλύτερο.
Στο χορτάρι ο τάδε που θεωρείς ότι έχει μια ά ποιότητα αποδεικνύεται Ω...

Το 1/3 του"καλού ροστερ σου" δεν κάνει ούτε για την καλλονή

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Athens έγραψε:
pilotos έγραψε:

SM-G920F
ο Δέλλας έφυγε όμως μετά από 2,5 χρόνια, όχι σε 7 μήνες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”