Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
kastrakis

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από kastrakis »

joshua έγραψε:Εγω θελω ειλικρινα να μου απαντησει καποιος τι βλεπει μεχρι τωρα στη δουλεια του Τουντορ.Να ακουσω πχ δουλευει πολυ καλα στο τακτικο κομματι,διαβαζει αριστα τον αντιπαλο,διαχειριζεται πολυ καλα το υλικο του,δουλευει καλα τα στημενα σε αμυνα και επιθεση,δουλευει καλα πανω στην ψυχολογια των παικτων του.Πειτε μου...
Γιατί δεν ρωτάς τους παίκτες του ΠΑΟΚ??

Έως τώρα όλοι υπερασπίστηκαν αυτόν και την δουλειά του,με πολλαπλές δηλώσεις ότι δουλεύουν σωστά και οτι η δουλειά του θα "βγει"...

Αλλά τι να ξέρουν κι αυτοί,ε?
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

joshua θεωρεις οτι η ομαδα παραπαιει τοσο ωστε να χρειαζεται ταρακουνημα?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εχεις ακουσει κανεναν να λεει ποτε ασχημα λογια για νυν προπονητη του?

ενας τζαβελλας πηγε και ειπε κανα δυο πραγματακια περσι και τον ξεσκισαμε
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Στα δύσκολα πάντως οι παίχτες στον προπονητή τρεξαν να πανηγυρισουν
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

joshua έγραψε:Εγω θελω ειλικρινα να μου απαντησει καποιος τι βλεπει μεχρι τωρα στη δουλεια του Τουντορ.Να ακουσω πχ δουλευει πολυ καλα στο τακτικο κομματι,διαβαζει αριστα τον αντιπαλο,διαχειριζεται πολυ καλα το υλικο του,δουλευει καλα τα στημενα σε αμυνα και επιθεση,δουλευει καλα πανω στην ψυχολογια των παικτων του.Πειτε μου...
Μπορει να μην φαινεται τιποτα αλλα απο την αλλη, και ο Τουντορ αλλα και ο Αρνεσεν ηρθαν σε μια ομαδα που δεν εχει καταφερει να κανει κορμο 4 χρονια τωρα, και αυτο οφειλεται και στον ΤΔ που ειχαμε μεχρι τωρα, και στις αλλαγες προπονητων αλλα και στον Σαββιδη για την επιμονη του για αμεσους στοχους. Και παντα υπαρχει η πιθανοτητα οι παιχτες που υπηρχαν και υπαρχουν ακομα να μην ειναι οι παιχτες που θελει ο προπονητης για να αποδωσει η ομαδα αυτο που εχει στο μυαλο του. Ειμαστε σε μεταβατικο σταδιο κατα την γνωμη μου απο το "μπαχαλο" τεσσαρων χρονων στο "παμε να κανουμε εναν κορμο επιτελους" με λιγο καλυτερους παιχτες σε ποιοτητα και αποψη μου ειναι οτι πρεπει να μεινουμε σε αυτο. Οταν θα γινει αυτη η μεταβαση, τοτε θα μπορει να κριθει ο Τουντορ και ο καθε Τουντορ κατα εμενα. Πρεπει να αποκτησουμε πρωτα αγωνιστικη ταυτοτητα σαν συλλογος για να αποκτησουμε και χαρακτηρα μετα. Ουτε το ενα εχουμε τωρα, ουτε και το αλλο κατα συνεπεια.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ελα και συ ρε νοθου αφου δε τον στηριζουν αφου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:
K_geo έγραψε:
ο μικρόκοσμος μας ειναι μεταξύ των 88 και 108 μεγάκυκλων, των 10-15 σαϊτ, των 1-2-3 φόρουμ και μακριά απο εκεί που πρέπει να είναι. δλδ το γήπεδο.
ποιος ακριβως εισαι εσυ ρε παλικαρε που θα πεις ποιος ειναι ο μικροκοσμος μου?
ποιος εισαι εσυ που μου λες οτι ειμαι ζαβλακας παγιδευμενος σε ραδιο,εφημεριδες και σαιτ?
ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις οτι λειπω και δεν ειμαι στο σπιτι του ΠΑΟΚ?

αν θες να μιλησεις για τον εαυτο σου πες οτι θες
για τους αλλους δεν εχεις κανενα δικαιωμα να εκφραζεις τιποτα
εκτος αν σε χρισαμε τον μεγαλο ΠΑΟΚαρχη και δεν το ξερω
++++++++++++++++++ Θεε μου τι σου εκανα!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

nothu έγραψε:Στα δύσκολα πάντως οι παίχτες στον προπονητή τρεξαν να πανηγυρισουν
και καποιος απ αυτους δεν ξαναβγηκε απο την 11αδα σερνονταν δε σερνονταν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

joshua έγραψε:
Sfinas έγραψε:
Dimg4 έγραψε:6 μηνες μετα δεν εχει καταλαβει τι συστημα θελει να παιξει, ποιοι παικτες ειναι για ποια θεση, πως εγινε ρομπα μολις μπηκε ο Ζαιρο και τους εκανε ανω κατω, πως ο κλαους φετος θυμιζει παλαιμαχο, πως ο μπερμπατοφ ειναι σεντερ φορ (παιζει να ειναι ο μονος προπονητης στον πλανητη που δεν το ξερει), πως ο μακ δεν ειναι φορ και πως ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΒΑΛΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ.
θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις εσυ ποιον θα έβγαζες για να βάλεις βασικο τον ζάιρο .... τον μακ ? η τον γκάρι? :shock:
Τον Κιτσιου η τον Κλαους.
με τετράδα πίσω θα βάλουμε zairo στην θέση κίτσιου???ε να βάλουμε και αριστερά στην τετράδα τις άμυνας τον μυστακιδη, και άμα φάμε κάνα goal τότε η μεγάλη αλλαγή που θα έχει να επιλέξει ο τούντορ για να γυρίσουμε το παιχνίδι θα είναι ο κίτσιου και ο κοροβέσης.... :D

ορεα τον βαζουμε στον klaus?και ο βέρμπα πάγκο??? η δεκαρι??

Πραγματικα ο Κιτσιου ειναι ο ορισμος της κολωνας στην αμυνα,μιλαμε για ογκολιθο πραγματικο,πως να καταφερει να ανταπεξελθει ο Ροντριγκεζ στην θεση του...τα γελια μας μαραναν...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

dimitris70 έγραψε:εγω μετα τον τραγικο χαβαλε που εκανε στην χθεσινη συνεντευξη τυπου εχω χασει πασα ιδεα γ αυτον τον ανθρωπο. ελπιζω ο Αρνεσεν να διορθωσει το λαθος του συντομα. τελη γεναρη και η ομαδα αντι να καλυτερευει γινεται ολο και χειροτερη...
Και ποτε καλυτέρευε η ομάδα τέλη Γενάρη για να καλυτερεύσει τώρα. Μέτρια ομάδα έφτιαξες, μέτριο προπονητή έφερες. Δεν τα λυπάσαι τα λεφτά του Ιβαν να φερει ακριβό προπονητή όπως πρόπερσι και να τον βρίζουν σε 3 μήνες κι αυτόν; Αφού δεν δίνει μεγάλο μπάτζετ για να φτιαχτεί ομάδα.
Κάτσε με τον Τούντορ να βγει η χρονιά και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

desperando έγραψε:
nothu έγραψε:Στα δύσκολα πάντως οι παίχτες στον προπονητή τρεξαν να πανηγυρισουν
και καποιος απ αυτους δεν ξαναβγηκε απο την 11αδα σερνονταν δε σερνονταν
Για όλα έχουμε μια θεωρία. Με βισμα παιζουν και φέτος.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

το πιο εξψφρενικο ειναι αυτο που σιγα σιγα ψιθυριζεται.ο σαββιδης φταει,να γινει προπονητης να διωξει τον εαυτο του κλπ..
ναι φταιει που στον ΠΑΟΚ παιζει ο μπερμπατοφ φταιει που η ομαδα υστερα απο τιτανιους αγωνες και απειρες κοροιδιες ειναι καθαρη απο χρεη που εχουμε 20μυρια μπατζετ και δε βολοδερνουμε καπου ποιος ξερει που..
για τον χτεσινο τουντορ ο οποιος κανει αστειακια με γαλατα ενω εμεις τρωμε σαρκες,δινει παικτες στεγνα και τους εκθετει αδικα πολλες φορες χοντροκομμενα απενεργοποιωντας τους..αν τον χαρακτηρισει καποιος κροατικο διγι δεν θα απεχει και πολυ...
το οτι αλλαζουμε προπονητες ειναι λαθος αλλα και να παρεχουμε τοση στηριξη σε στυλ λαχνου που κερδισε ο τουντορ,χωρις να εχουμε εστω κατι χειροπιαστο που να εμπνεει και ν αφηνει υποσχεσεις,ειναι βλακωδες..τι μας την εδωσε ο δημιουργος τη κριση και τη διακριση..
το να λεμε ο σαββιδης φταιει και να προκαταβαλουμε οτι θα φυγει και ο αρνεσεν αν τυχον φυγει ο τουντορ ειναι επικινδυνο...
στη τελικη ποιος ειναι ο τουντορ??θα τρελαθουμε ρε παιδια
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Ο Τούντορ για μένα, ειδικά σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος την Τετάρτη, πρέπει να παραιτηθεί ώστε να πάρει και το ένσημο -γιατί για νέο τεχνικό ένσημο είναι- ότι δε δέχτηκε να πάρει χαρτάκι και να κάνει το χατήρι της πριμαντόνας εις βάρος του συνόλου. Έτσι κι αλλιώς τελειωμένος είναι, αργά ή γρήγορα. Στήριξη υπάρχει μόνο στα λόγια, γιατί αλλιώς θα του είχαν πάρει 2-3 παίχτες να καλυφτούν τα κενά της ομάδας και το καλοκαίρι, που δεν υπήρχαν λεφτά για δεύτερο επιθετικό ώστε να βγαίνει το 352 αλλά μετά βρέθηκαν 2 εκ για τον Μπερμπάτωφ, και τώρα, που ψάχνουμε μεν, κοιτάμε Ρωσία λόγω μεγαλομετόχου αλλά μετά διαπιστώνουμε ότι είναι ακριβοί και κάνουμε κύκλους γύρω από την ουρά μας. Οι συνθήκες δουλειάς στον Π.Α.Ο.Κ. είναι τέτοιες που δεν τα κατάφεραν καλύτεροι και πιο έμπειροι τεχνικοί.
Όποιος και να έρθει, όποιος κι αν έχει έρθει, λόγω του τρόπου λειτουργίας της ΠΑΕ φτάνει στο σημείο να κάνει τραγικά, παιδιάστικα λάθη. Δεν είναι μόνο οι παίχτες που δεν αποδίδουν στον Π.Α.Ο.Κ. ούτε οι τεχνικοί διευθυντές. Είναι κυρίως οι προπονητές.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ολοι, μηδενός εξαιρουμένου, απέτυχαν στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Σε λίγο θα βγει αποτυχημένο και το φετινό πλάνο. Δεν νομίζω να είναι τυχαιο αυτό.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Βρε ας φύγει κι αυτός να τελειωνουμε. Μιλάμε είμαστε άρρωστοι. 100 προπονητές σε 5 χρόνια να αλλάξουμε δε θα χορτασουμε. Να ερθει ο επόμενος για να φύγει μετα παλι. Κάθε 3 μηνες το ίδιο παραμύθι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”