Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Spiros_S

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Spiros_S »

Μακάρι. Για το καλό του ΠΑΟΚ θα είναι.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Black_White_Heart έγραψε:
Mpoz έγραψε:
Black_White_Heart έγραψε:Απο που βγηκε αυτο?
Δεν θυμάμαι αδερφε που ακριβως,αλλα το λεω γενικά Γιατι και με την ξανθη το ιδιο ελεγαν και με την αεκ τωρα
Πιστευω οτι ακριβος αυτο ειναι το θεμα! Το ειπαν οι ΑΡΔ το ακουσες εδω μεσα?
Δεν κανει να πιστευουμε οτι ακουμε δεξια και αριστερα! Αυτα τα λενε οι ΑΡΔ για να μας νευριαζουν και να τους περνουμε τηλ. :twisted:
Κλειστε τα αυτια σας εκτος βεβαια αν βγει ο Φρανκ και πει "δεν μπορω να κανω μεταγραφες περιμενω το Ιβαν"
Παντα φιλικα αδερφε και χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν!
Γιαυτο ειπα αν ισχυει..εννοείται οτι δεν πιστευουμε τους δημοσιογραφους :opaokara: ναι ρε μην αγχώνεσαι
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

λοιπον τωρα που γυρναει διωχνεις και σαμπο, ζαιρο και φερνεις ιλιτς να αλωνιζει και μπακασετα δικαρρρρ...και για επιδορπιο στο τελος διωχνεις και τον τσιμιροτ και φερνεις τον κορμπο για να ερθει και η δικη του δικαιωση μετα απο τοσα χρονια στα χωρια...

και εχεις μια ομαδα γεματη dna...ΠΑΟΚαρα λαιμαι :lol: :lol:

ρε τι βλεπουμε στον ΠΑΟΚ και φετος :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

O Kranjcar είχε συμβόλαιο στην Ουκρανία 1.6 εκατομύρια το χρόνο, με πόσα θα δεκτεί να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

spyretto έγραψε:O Kranjcar είχε συμβόλαιο στην Ουκρανία 1.6 εκατομύρια το χρόνο, με πόσα θα δεκτεί να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Στην κατάσταση που είναι 700000 και πολλά ειναι αλλιώς κινα η εμιρατα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:
goran 64 έγραψε: Τον πήρα 600 και για να δίνουν τόσα οι ομάδες που αναφέρεις, μάλλον αξίζει περισσότερα...Δεν θα είναι κρίμα λοιπόν να τον δώσω και δίχως ακόμα να "κερδίσω" απ αυτόν παικτικά και με την προοπτική, όταν παίξω C.L. να τον δώσω κανένα 7άρι-8άρι μύρια σε δύο χρόνια;
ΑΝ θα παιξεις CL (αν σ αφησουν) ισως .Αλλιως ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ δε δεινουν περισσοτερα ,αλλου ισως.Κορδελα και ποσοστο μεταπώλησης.Αν δε μεινει τελικα...
Αν βρω καλύτερο το δέχομαι...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Αν δεν είναι σε καλή κατάσταση τι να τον κάνουμε τώρα. Είπαμε να φέρουμε κάποιον να μπει να βοηθήσει άμεσα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

spyretto έγραψε:Αν δεν είναι σε καλή κατάσταση τι να τον κάνουμε τώρα. Είπαμε να φέρουμε κάποιον να μπει να βοηθήσει άμεσα.
Δεν έχει τιποτα ο χριστιανός,απλά λόγω αδράνειας φετινής και έλλειψη προτάσεων ενώ πέρσι είχε 25 Συμμετοχές στην πρεμιερ
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ισως με 400-450 χιλιάρικα αν δεν βρει ομάδα να έρθει μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και κάτι ακούγεται για Αυστρία.

Καλός παίκτης πάντως και ακριβώς το δεκάρι που ψάχνουμε αν είναι καλά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Η ομαδα θελει 2 σεντερ μπακ . 1 καλος με την μπαλα κατω και ενα νταμαρι στυλ μαρκος αντονιο.

Θελει ακραια μπακ.. διοτι με κιτσιου και κοροβεση ( παιχτες για μικρομεσαιες ομαδες Α εθνικης ) δουλεια δεν γινετε.

Θελουμε 1 δεκαρρρρ κακαλατο.. διοτι με τον τζαστιν μπιμπερ που η μπαλα απο κορνερ δεν φτανει καν στην μεγαλη περιοχη ανεβαινει η πιεση στο 200.

ΚΑι τελος ισως χρειαζεται και μια προσθηκη στα εξτρεμ.. διοτι αμα λειπει καποιος απο τους μακ η ροντριγκες .. ο επομενος ειναι ο σαμπο.. ( γελανε και τα δοκαρια )
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Εγω πάντως πιστεύω πιο πολυ μας χρειαζεται στοπερ...καλυτερα να μην χανουμε παρα να βλεπουμε αμυνα ισαξια με σχολικής ομαδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:@ γκοραν
λοιπον την προοπτικη τσου λου ξεχνα την δεν περνας απο τεταρτο γερμανιας αγγλιας κλπ

αυτο που δε με καταλαβες ειναι οτι εδω λογω συνθηκων που δε χρειαζεται να αναλυσουμε δεν κωλλησε αρα τον παμε αλλου για πασαρελα ... ψυχρα επαγγελματικα και μπραβο τους

νομιζω αν βαλεις στην εξισωση αυτη ητν παραμετρο που λεω οτι εδω καηκε και το δεχτεις θα συμφωνησεις ... αν δεν καηκε γιοα τον οποιοδηποτε λογο δεν εχει σημασια θα συμφωνησω μαζι σου αλλα η λογικη ειναι με το δικο μου σεναριο αυτη τη στιγμη
Το σενάριο σου ισχύει ρε che, το παραδέχομαι...Τι είμαστε όμως ρε φίλε; Εμπορικό πολυκατάστημα;

Δεν θέλω να παραδεχτώ ότι είμαι οπαδός του "εμπορικού πολυκαταστήματος" Π.Α.Ο.Κ. με "σκεπτικά" σαν το δικό σου, όπως π.χ. να "ξεχάσω την προοπτική C.L. γιατί δεν περνάω από τέταρτο Γερμανίας, Αγγλίας κ.τ.λ.", όπως αναφέρεις παίρνοντας το τόσο ελαφριά...Αυτούς θέλω να περνάω ρε φίλε che σαν Π.Α.Ο.Κ. που είμαι, όπως το έκανα και στο παρελθόν, γιατί τότε μόνο θα είμαι (ξανά) επιτέλους ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ...

Κι οι μεγάλες ομάδες φίλε μου che γίνονται με μεγάλους μεγαλομετόχους, μεγάλους προπονητές, μεγάλους Τ.Δ., μεγάλους ποδοσφαιριστές, μεγάλη οργάνωση και ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ...

Αναρωτήσου ποια απ όλα αυτά μας λείπουν και ξεκίνα (απ την μεριά σου) όπως κι εγώ να τα συμπληρώνουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 25 Ιαν 2016, 15:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Libra... είχες πει για ένα 10αρι από Ρωσία μεριά. Φάγαμε "άκυρο" και από εκεί? Αν ξέρεις...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

o BNβ παντως τα τσουκρισε με τον προπονητη του σε σημερινες του δηλωσεις ο μερινο ειπε οτι θελουν να απαλαγουν απο αυτον το συντομοτερο,ετσι κουβεντα να γινεται
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πούντο πουν το το δεκαράκι ψάξε ψάξε δε θα το βρεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”