31.Γιώργος Τζαβέλλας
- buffalobill4
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
ειλικρινα μπραβο τζαβελλα. με ολο τον κοσμο σχεδον κατα σου και παιζεις οπως παιζεις. ειλικρινα μπραβο.
- back in black
Με διαφορά απο το δευτερο, ο καλύτερος και πιο σταθερός μας παίκτης μέχρι σήμερα...μας αρέσει...δεν μας αρέσει.
Τζαβέλα συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και θα έρθουν και τα αποτελέσματα.
Στάλθηκε από το HTC Desire 310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Πραγματικά είσαι σταθερά στους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ. Τώρα το αν αυτό δείχνει την δική σου άνοδο, ή την κάθοδο των υπολοίπων είναι κάτι που σηκώνει πολλή κουβέντα. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν σηκώνει κουβέντα ότι αξίζεις συγχαρητήρια.
Ο Τζαβέλλας όπως και οι Κόστα, Βίτορ, έχουν το εξής χαρακτηριστικό: Αν υποθέσουμε ότι γίνονται 10 σέντρες από στημένα στο ίδιο ακριβώς σημείο σ έναν αγώνα. 4 φορές θα πηδήξουν δυνατά και θα καθαρίσουν, άλλες 3 δεν θα πηδήξουν και θα μαρκάρουν με τα χέρια και 2 φορές δεν θα κάνουν τίποτα και θα κοιτάνε. Ο καλός αμυντικός είναι κυρίως αυτός που αντιδρά με τον ίδιο καλό τρόπο, που έχει αμυντική συνέπεια κι έτσι βοηθιέται κι ο τερματοφύλακας.
Κανείς στη σημερινή άμυνα της ομάδας δεν το έχει αυτό σε καλό βαθμό. Φαίνονται παιχταράδες σε μία φάση και παλτά σε μία άλλη παρόμοια.
Κανείς στη σημερινή άμυνα της ομάδας δεν το έχει αυτό σε καλό βαθμό. Φαίνονται παιχταράδες σε μία φάση και παλτά σε μία άλλη παρόμοια.
- ΑποστόληςΑ
Την 10η το πιθανότερο είναι να βάλουν αυτογκόλ...Γι αυτό το...απέφυγε μάλλον... 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Eagle1980 έγραψε:Τζαβέλα συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και θα έρθουν και τα αποτελέσματα.
Υ.Γ. Συνέχισε να "πουλάς τρέλα" και "αγκαλίτσες" και θα έρθουν :ugeek: κι οι παραπανίσιες κίτρινες κι οι αχρείαστες κόκκινες στα "must win" ματς των ημιτελικών και των play off και τότε δεν θα κράζουμε μόνο τα κοράκια...

Bέρτη ήταν χθες το παλικάρι μας.
Καλά έκανε.
Άδεια τους έδωσε η προπονητάρα μας που έφυγε Κροατία...
Καλά έκανε.
Δεν ξέρω γιατί το λες έτσι..fossa έγραψε:Bέρτη ήταν χθες το παλικάρι μας.
Καλά έκανε.
Λες και έκανε κάτι κακό.
δεν πάμε καλά φυλακισμένος είναι; Ρεπό δεν είχαν;fossa έγραψε:Bέρτη ήταν χθες το παλικάρι μας.
Καλά έκανε.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk