Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
nickgg

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από nickgg »

Thanix έγραψε:Οποίος βλέπει πρόβλημα στην τακτική σήμερα ειναι ύποπτα αμπαλος!
Κουράστηκα φτανει

Sent from my mind using boobs power

δεν είναι ότι βλέπουμε πρόβλημα στην τακτική , ούτε ότι έπαιξε ο Χ αντι για τον Ψ.
αυτά είναι λεπτομέρειες πλέον. έχουν διορθωθεί πολλά στραβά.

αυτό που δε βλέπουμε ακόμα είναι μια ομάδα να αξιοποιεί τα ΑΤΟΥ της.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Πάρε τον δρόμο που σου πρέπει τον αγυριστοοοοοοοοοοοο,αφου κατάφερες να ξενερώσεις και έναν. Παίκτη σαν τον μπερμπατοφ τι να πω ,τι να πω φυγεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

aoratos έγραψε:Θα μου πάρει πάρα πολύ καιρό να χωνέψω ότι πήγες και έστησες την ομάδα σου πίσω από την σέντρα με αυτήν την ΑΕΚ...Μετά από 7 μήνες δουλειάς και 36 ματς συνολικά ακόμη ψάχνεσε τι θέλεις να κάνεις με το ρόστερ.
Έχεις θιάξει τον πιο αφελή ΠΑΟΚ που θυμάμε.
Πάρα πολύ σωστός.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:Πάρε τον δρόμο που σου πρέπει τον αγυριστοοοοοοοοοοοο,αφου κατάφερες να ξενερώσεις και έναν. Παίκτη σαν τον μπερμπατοφ τι να πω ,τι να πω φυγεεεεεεε
Φύγε ο μπερμπα προπονητής και παίκτης για να μην ξενέρωσει κιαλο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχω τονίσει επανειλημμένα ότι είμαι εναντίον της απομάκρυνσης προπονητή εν μέσω της σεζόν. Αλλά αυτός ο Τούντορ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Παρ' όλα αυτά δεν δέχομαι την αντικατάστασή του παρά μόνον από καταξιωμένο προπονητή. Όχι τίποτε ΓΧ, ΑΑ, ΤΜ, ΜΛΚ...
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Jose is free
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω τονίσει επανειλημμένα ότι είμαι εναντίον της απομάκρυνσης προπονητή εν μέσω της σεζόν. Αλλά αυτός ο Τούντορ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Παρ' όλα αυτά δεν δέχομαι την αντικατάστασή του παρά μόνον από καταξιωμένο προπονητή. Όχι τίποτε ΓΧ, ΑΑ, ΤΜ, ΜΛΚ...
Μλκ ποιος είναι ? Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Και εγώ δεν είμαι υπέρ της αλλαγής προπονητή στη μέση της χρονιάς. Δυστυχώς όμως απο τον χθεσινό αγώνα η σύγκριση των 2 προπονητών είναι ξεκάθαρα σε βάρος του Τούντορ. Απο τη μια είχαμε έναν προπονητή που "ξεζουμίζει" στην κυριολεξία τους (μέτριους) παίκτες του και κατορθώνει να πάρει απο αυτούς το maximoum και απο την άλλη έναν προπονητή που ενώ έχει σαφώς ποιοτικότερους παίχτες δεν έχει κατορθώσει, μετά απο 36 παιχνίδια, να δώσει στην ομάδα την απαραίτητη σταθερότητα, οργάνωση και αυτοπεπόιθηση για να ανταποκριθεί στο μετριότατο επίπεδο της λιγδας.
Εκτός αυτού δεν τον θυμάμαι σε κανένα παιχνίδι να παραδέχθηκε ότι έχει και αυτός τις δικές του ευθύνες, ενώ επιπρόσθετα αρέσκεται σε ατυχή εφυολογήματα (μπαλαρίνες, κοντοί αμυντικοί που δεν έπιναν το γάλα τους κλπ) που προκαλούν εντός και εκτός της ομάδας.
Δεν ξέρω αν τελικά ο Τούντορ θα γίνει ποτέ καλός προπονητής, αυτό που μου δείχνει ΤΩΡΑ είναι ότι δεν είναι και η ιδέα ότι μαθαίνει προπονητική στην πλάτη του ΠΑΟΚ μας με εξοργίζει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εννοείται κατά της αλλαγής προπονητή.Αλλά πρέπει να διορθώσει πολλά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Στο χτεσινό παιχνίδι δεν είδα κάτι που με παραξένεψε - κρατάω μια πισινή γιατί απο τηλεόραση είδα μέχρι το 30 ενώ μετά έπαιξε ραδιόφωνο.

Κρατάω 3 πράγματα

1) Αν δεν ερχόταν το αστείο γκολ , πολύ δύσκολα θα χάναμε. Πιθανότερο θα ήταν εμείς να προηγηθούμε σε κάποια αντεπίθεση καθώς η κατοχή που είχε η ΑΕΚ δεν ήταν ανάλογη με τελικές προσπάθειες και γενικότερα επικίνδυνες φάσεις.

2) Από τη στιγμή που ήρθε το γκολ δε μπόρεσες ορθολογικά να αντιδράσεις. Δε φαίνεται να το έχουμε

ΥΓ : το θέμα με τον Μπερμπάτοφ είναι αστείο και που το συζητάμε. Θυμίζει έντονα Δώνη - Γκαρσία και απορώ πώς σαν οργανισμός δεν έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε τέτοια θέματα.
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

ace79grpaok έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω τονίσει επανειλημμένα ότι είμαι εναντίον της απομάκρυνσης προπονητή εν μέσω της σεζόν. Αλλά αυτός ο Τούντορ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Παρ' όλα αυτά δεν δέχομαι την αντικατάστασή του παρά μόνον από καταξιωμένο προπονητή. Όχι τίποτε ΓΧ, ΑΑ, ΤΜ, ΜΛΚ...
Μλκ ποιος είναι ? Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ? :lol: :lol: :lol:
Γιατί ο ΤΜ ποιος είναι? Ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης? :lol: :lol: :lol:
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

όλοι δεν είμαστε υπέρ της αλλαγής προπονητή στην μέση της χρονιάς,αλλά κάνουμε μια εξαίρεση στον Σάντος,στον Βούκοτιτς,στον Μπόλονι,στον Δώνη,στον Στέφενς,στον Αγγελο,στον Τούντορ

βασικά όμως θέλουμε προπονητή για πολλά χρόνια :opaokara:

αλήθεια,γιατί λέμε κάτι που δεν πιστεύουμε και ούτε μπορούμε να τηρήσουμε?(εκτός από έναν,τον Ζαγοράκη,ο μόνος που είχε τα κότσια)

ΥΓ Για μένα ο Τούντορ έκανε ένα και μοναδικό λάθος

δεν απαίτησε το καλοκαίρι καλύτερες μεταγραφές.

Αν εμένα με φώναζε για προπονητή η Γκέτεμποργκ,δεν θα έφερνα μαζί μου από την Ελλάδα τον... Τριποτσέρη(βλέπε Λέοβατς),ούτε θα άφηνα την ομάδα τόσο φτωχή και γυμνή στα χαφ
θα έψαχνα ο,τι καλύτερο για να πετύχω και να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν

ιδίως αν ήταν το πρώτο σοβαρό προπονητικό μου βήμα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Αυτο που δεν θα συγχωρεσω ποτε σε οσους αχρηστους,ανικανους,μαλακες,εχουν περασει απο την ομαδα τα τελευταια χρονια,παικτες,προπονητες,παραγοντες,ειναι οτι καταφεραν να διχασουν τον κοσμο και να πεισουν μεγαλο μερος αυτου πως για ολα τα δεινα της ομαδας φταιει ο κοσμος και οχι αυτοι.
Αυτος ο κοσμος που ποτε δε φταιει....Φταιει παντα ο προπονητης και ας φεραμε μεχρι και γκοτζαμ Χουμπ Στεφενς με την εμπειρια να τρεχει απ τα μπατζακια.Τον φαγαμε με συνοπτικες διαδικασιες γιατι δεν εκανε ...τακτικη. :shock: .Τι κι αν ο ανθρωπος ειχε σηκωσει ευρωπαικο τιτλο.Τιποτε δε μετρησε.Ισως επειδη θελαμε φιλοδοξο νεαρο με ορεξη για διακρισεις και φρεσκες ιδεες.Οπως κανουν στας Ευρωπας. Ουτε αυτος ομως μας κανει γιατι αποδειχτηκε ....απειρος.
Φταίγανε κι οι παικτες, για αυτο περασαν απ τον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια καμια 100ρια.Αλλα δυστυχως κανεις απ αυτους δε κανει.Δημοσιοι υπαλληλοι γιναν ολοι, τη παρτη τους κοιτανε κι απο πανω ειναι και αμπαλοι.Μα ποιος τους φερνει ?Φυσικα οι ασχετοι της διοικησης .Τους διωξαμε κι αυτους φεραμε εναν απ τους καλυτερους στον κοσμο αλλα κι εδω σταθηκαμε ατυχοι(τι καταρα μας κυνηγα ρε πστη μου).Ο Φρανκι δυστυχως δεν ειχε ΠΑΟΚτσηδικο DNA.Μα καλα αιματολογικες δε του εκαναν πριν υπογραψουν?
Εκεινον το Βανια παντως μαλλον θα τον κρατησουμε γιατι εχει λεφτα...αισθηματα.Αμαρτια να τον διωξουμε κι αυτον (πριν τον ξεζουμησουμε).
Σ αυτη τη χωρα μια ζωη φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις .Το παραξενο ομως ειναι οτι οσους κι αν αλλάξουμε (απ τους αλλους) παλι το ιδιο εργο βλεπουμε.Τι να φταιει, τι να φταιει που δε πηγαμε μπροστα?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τα είπες όλα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κάτσε ρε Κατ, μισό λεπτό.
Δεν λέω να φύγει ο Igor, οφείλεις να μου εξηγήσεις όμως

τι και που ακριβώς φταίει ο κόσμος όταν δεν ξεκινάει βασικός ο Μυστακίδης πχ με διαφορά ο πιο φορμαρισμένος παίχτης σου κι όταν έχεις 2 εξτρέμ με ψιλοπροβλήματα τραυματισμών, όταν ο Μπέρμπα ξεκουράζεται με Ξάνθη, ενώ ήταν ο καλύτερος με Βέροια για να παίξει βασικός στο ντέρμπι, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει σχεδόν καμία σταθερά, γιατί ο ΠΑΟΚ επέλεξε να παίξει παιχνίδι αναμονής (για να το πω κομψά), ενώ είχε διαλύσει την ίδια ομάδα παίζοντας παιχνίδι πρωτοβουλίας, στην τελική τελική ποιός φταίει που ο ΠΑΟΚ των 20 μυρίων είναι πίσω απ όλο το ΠΟΚ;
Οι κάτοχοι διαρκείας;
Πρόσεχε. Δε σε λέω ότι φταίει μόνο ο Tudor, προφανώς φταίνε όλοι.
Ο κόσμος που ακριβώς φταίει; (μη σε παρακαλώ, μη, πιάσεις την καραμέλα της μη στήριξης, να χαρείς, είσαι απίστευτα πιο έξυπνος απ αυτό).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”