Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από paoktzis »

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΟΣΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

paoktzis έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ
Ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΦΤΑΝΕΙ
ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Βλεπεις μπαλα εσυ ΠΑΟΚΤΖΗ
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

paoktzis έγραψε:6 μηνες κραζατε τον τουντορ γιατι βαζει τον ολσεν και σημερα τον κραζετε γιατι δεν τον εβαλε. τι να πω οσο ο ΠΑΟΚ εχει τετοιους οπαδους 4ος θα ειναι
Τον κραζατε;;; Μην σακουλιαζεις τον κοσμο για να αποδειξεις αυτο που θελεις εσυ. Καλα που ο ΠΑΟΚ εχει εσενα για οπαδο και ειναι πρωταθλητης καθε χρονο
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

paoktzis έγραψε:6 μηνες κραζατε τον τουντορ γιατι βαζει τον ολσεν και σημερα τον κραζετε γιατι δεν τον εβαλε. τι να πω οσο ο ΠΑΟΚ εχει τετοιους οπαδους 4ος θα ειναι
Ενω αν ειναι ολοι σαν κι εσενα βροχη τα πρωταθληματα. Καται γιδα

Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

paoktzis έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΟΣΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

farmak76 έγραψε:

++++++++
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

farmak76 έγραψε:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Το παραμυθι για το κραξιμο στον Τουντορ να σταματησει.Ο Τουντορ αρχισε να κανει τη μια αλχημια πισω απ την αλλη ο Τουντορ αλλαζει συστημα καθε τρεις και λιγο,ο Τουντορ διαχειριζεται τους παικτες οπως τους διαχειριζεται,αυτος παρουσιαζει την ομαδα αυτην απο το ματς με Αστερα και μετα.Δεν αγανακτησε ο οπαδος του ΠΑΟΚ στο ασχετο μαζι του.
Μακαρι να μην τα ειχε κανει ολα αυτα,ισως να κερδιζαμε σημερα(κατ εμε σιγουρα θα την ειχαμε πατησει την ΑΕΚ οπως εγινε και στον πρωτο γυρο).
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι τα στημενα μας και κυριως των αντιπαλων. Ολοι μα ολοι οι αντιπαλοι μολις παιρναν την σεντρα κοιτανε να παρουν φαουλ και μετα εκτελεση-γιομα. Καποιος απο τους δικους μας θα κανει την μαλακια και θα το φαμε.... Το ιδιο ισχυει και στα κορνερ. Η δικαιολογια για κοντους παικτες μου θυμιζει την παροιμια με την κοντη ψω.η που τις φταινε οι τριχες...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Ειμαι υπερ του να στηρίζουμε, αλλα από σημερα θα στέκομε κριτικα απέναντι στο Τουντορ γιατι είναι πλεον 6 μηνες στην ομαδα.
Βασικα δεν μου αρεσε αυτό που ειδα σημερα, και ο τροπος που η ομαδα αντιμετωπιζει καποια παιχνίδια.Αν κατεβαινω για να παιξω αμυνα, ευχαριστω αλλα δε θα παρω!Δηλ με τον ολυμπιακο με τι σκεπτικο θα κατεβω?
Θα παραθεσω ορισμενα πραγματα που δεν σημφωνω.
1)Ο Μακ δεξια χανετε.(δεν το εχεις δει ακομα?)
2)Η ομαδα δεν εχει πειθαρχεια.Ο Κιτσιου αλλα και ο Χαρισης παιζουνε αναρχα και όχι στα σιγουρα.
Αυτό είναι θεμα προπονητη.
3)Παιζεις 6 μηνες 3-5-2 και τωρα που σου λοιπουν τα μπακ(Λεοβατς,Κωσταντινιδης)παιζεις 4-3-3?
4)Η διαχειριση των παιχτων είναι με ?Μπερμπα,Ολσεν,Αντωνης,Κλαους...

Γενικα βαθμος από 1 εως το 10 σημερα από μενα θα παρεις 2.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο καλλιτερος είναι αυτός που δεν παίζει

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο που δεν θα συγχωρεσω ποτε σε οσους αχρηστους,ανικανους,μαλακες,εχουν περασει απο την ομαδα τα τελευταια χρονια,παικτες,προπονητες,παραγοντες,ειναι οτι καταφεραν να διχασουν τον κοσμο και να πεισουν μεγαλο μερος αυτου πως για ολα τα δεινα της ομαδας φταιει ο κοσμος και οχι αυτοι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αλίμονο αν στο δικό μας φόρουμ δεν μπορούμε να εκφράζουμε την άποψή μας. Το αν είναι σωστή ή όχι είναι κάτι που σηκώνει πολλή κουβέντα. Ο καθένας από εμάς στηρίζει την δική του άποψη ως σωστή, αλλά η ερμηνεία των γεγονότων είναι πάντοτε υποκειμενική και ως τέτοια υπόκειται σε αμφισβητήσεις.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

K_geo έγραψε:Γιατί ρε συ dc και εμείς αυτό λεγαμε τόσες ημέρες. να βαλει τους γρήγορους να τους παίξει στην πλάτη επειδή είναι εκτός. αυτό πήγε να κάνει στο α και παραλίγο να του βγεί με τον γκάρυ.

για βελλίδη συμφωνώ. και ναι, συμφωνώ και για πέλκα μετά τη συμπεριφορά του 10 σήμερα.
Μάλλον δεν κατάλαβες.
Δεν ήταν θέμα προσώπων το χθεσινό αλλά τακτικής στο 1ο ημίχρονο, στο οποίο την σέντρα την περάσαμε 3-4 φορές.
Ξαναλέω, ΔΕΝ χάσαμε εξαιτίας του Βελλίδη αλλά δεν έπρεπε να τον βάλει.
Για τον Μπερμπάτοφ: δηλώνω φαν του αλλά διαφωνώ στην χρησιμοποίησή του σαν 10. Κάθετα, οριζόντια, πλάγια, απ'ο παντού. Γι αυτό ΔΕΝ έπρεπε να τον βάλει στο 2ο, εκτός αν τον έβαζε φουνταριστό στην θέση του Κλάους και έβαζε και Πέλκα μέσα.

Anyway, δεν ήρθε η καταστροφή από την ήττα αλλά σίγουρα δημιούργησε κάποια προβλήματα.
Επίσης, καταλαβαίνω την λογική ότι "στα παπάκια μας τι κάνουμε τώρα, στα πλέι οφ θα φανούμε". Όμως, καμιά χαρά και στον οπαδό που τον θέλεις και στο γήπεδο, δώστηνα ρε την ρημάδα. Πίπα κώλο μας πάνε οι πίκρες.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

eorptol έγραψε:
Ο καλλιτερος είναι αυτός που δεν παίζει

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
You dont even put in Maradona with no training direct to derbygame. You have burned the new player allready.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”