Igor Tudor
Re: Igor Tudor
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΟΣΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Βλεπεις μπαλα εσυ ΠΑΟΚΤΖΗpaoktzis έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ
Ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΦΤΑΝΕΙ
ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Τον κραζατε;;; Μην σακουλιαζεις τον κοσμο για να αποδειξεις αυτο που θελεις εσυ. Καλα που ο ΠΑΟΚ εχει εσενα για οπαδο και ειναι πρωταθλητης καθε χρονοpaoktzis έγραψε:6 μηνες κραζατε τον τουντορ γιατι βαζει τον ολσεν και σημερα τον κραζετε γιατι δεν τον εβαλε. τι να πω οσο ο ΠΑΟΚ εχει τετοιους οπαδους 4ος θα ειναι
Ενω αν ειναι ολοι σαν κι εσενα βροχη τα πρωταθληματα. Καται γιδαpaoktzis έγραψε:6 μηνες κραζατε τον τουντορ γιατι βαζει τον ολσεν και σημερα τον κραζετε γιατι δεν τον εβαλε. τι να πω οσο ο ΠΑΟΚ εχει τετοιους οπαδους 4ος θα ειναι
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paoktzis έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΟΣΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

++++++++farmak76 έγραψε:Ενω αν ειναι ολοι σαν κι εσενα βροχη τα πρωταθληματα. Καται γιδαpaoktzis έγραψε:6 μηνες κραζατε τον τουντορ γιατι βαζει τον ολσεν και σημερα τον κραζετε γιατι δεν τον εβαλε. τι να πω οσο ο ΠΑΟΚ εχει τετοιους οπαδους 4ος θα ειναι
farmak76 έγραψε:Ενω αν ειναι ολοι σαν κι εσενα βροχη τα πρωταθληματα. Καται γιδαpaoktzis έγραψε:6 μηνες κραζατε τον τουντορ γιατι βαζει τον ολσεν και σημερα τον κραζετε γιατι δεν τον εβαλε. τι να πω οσο ο ΠΑΟΚ εχει τετοιους οπαδους 4ος θα ειναι

Το παραμυθι για το κραξιμο στον Τουντορ να σταματησει.Ο Τουντορ αρχισε να κανει τη μια αλχημια πισω απ την αλλη ο Τουντορ αλλαζει συστημα καθε τρεις και λιγο,ο Τουντορ διαχειριζεται τους παικτες οπως τους διαχειριζεται,αυτος παρουσιαζει την ομαδα αυτην απο το ματς με Αστερα και μετα.Δεν αγανακτησε ο οπαδος του ΠΑΟΚ στο ασχετο μαζι του.
Μακαρι να μην τα ειχε κανει ολα αυτα,ισως να κερδιζαμε σημερα(κατ εμε σιγουρα θα την ειχαμε πατησει την ΑΕΚ οπως εγινε και στον πρωτο γυρο).
Μακαρι να μην τα ειχε κανει ολα αυτα,ισως να κερδιζαμε σημερα(κατ εμε σιγουρα θα την ειχαμε πατησει την ΑΕΚ οπως εγινε και στον πρωτο γυρο).
- Kostomanolis
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι τα στημενα μας και κυριως των αντιπαλων. Ολοι μα ολοι οι αντιπαλοι μολις παιρναν την σεντρα κοιτανε να παρουν φαουλ και μετα εκτελεση-γιομα. Καποιος απο τους δικους μας θα κανει την μαλακια και θα το φαμε.... Το ιδιο ισχυει και στα κορνερ. Η δικαιολογια για κοντους παικτες μου θυμιζει την παροιμια με την κοντη ψω.η που τις φταινε οι τριχες...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Ειμαι υπερ του να στηρίζουμε, αλλα από σημερα θα στέκομε κριτικα απέναντι στο Τουντορ γιατι είναι πλεον 6 μηνες στην ομαδα.
Βασικα δεν μου αρεσε αυτό που ειδα σημερα, και ο τροπος που η ομαδα αντιμετωπιζει καποια παιχνίδια.Αν κατεβαινω για να παιξω αμυνα, ευχαριστω αλλα δε θα παρω!Δηλ με τον ολυμπιακο με τι σκεπτικο θα κατεβω?
Θα παραθεσω ορισμενα πραγματα που δεν σημφωνω.
1)Ο Μακ δεξια χανετε.(δεν το εχεις δει ακομα?)
2)Η ομαδα δεν εχει πειθαρχεια.Ο Κιτσιου αλλα και ο Χαρισης παιζουνε αναρχα και όχι στα σιγουρα.
Αυτό είναι θεμα προπονητη.
3)Παιζεις 6 μηνες 3-5-2 και τωρα που σου λοιπουν τα μπακ(Λεοβατς,Κωσταντινιδης)παιζεις 4-3-3?
4)Η διαχειριση των παιχτων είναι με ?Μπερμπα,Ολσεν,Αντωνης,Κλαους...
Γενικα βαθμος από 1 εως το 10 σημερα από μενα θα παρεις 2.
Βασικα δεν μου αρεσε αυτό που ειδα σημερα, και ο τροπος που η ομαδα αντιμετωπιζει καποια παιχνίδια.Αν κατεβαινω για να παιξω αμυνα, ευχαριστω αλλα δε θα παρω!Δηλ με τον ολυμπιακο με τι σκεπτικο θα κατεβω?
Θα παραθεσω ορισμενα πραγματα που δεν σημφωνω.
1)Ο Μακ δεξια χανετε.(δεν το εχεις δει ακομα?)
2)Η ομαδα δεν εχει πειθαρχεια.Ο Κιτσιου αλλα και ο Χαρισης παιζουνε αναρχα και όχι στα σιγουρα.
Αυτό είναι θεμα προπονητη.
3)Παιζεις 6 μηνες 3-5-2 και τωρα που σου λοιπουν τα μπακ(Λεοβατς,Κωσταντινιδης)παιζεις 4-3-3?
4)Η διαχειριση των παιχτων είναι με ?Μπερμπα,Ολσεν,Αντωνης,Κλαους...
Γενικα βαθμος από 1 εως το 10 σημερα από μενα θα παρεις 2.
Ο καλλιτερος είναι αυτός που δεν παίζειpaoktzis έγραψε:6 μηνες κραζατε τον τουντορ γιατι βαζει τον ολσεν και σημερα τον κραζετε γιατι δεν τον εβαλε. τι να πω οσο ο ΠΑΟΚ εχει τετοιους οπαδους 4ος θα ειναι
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο που δεν θα συγχωρεσω ποτε σε οσους αχρηστους,ανικανους,μαλακες,εχουν περασει απο την ομαδα τα τελευταια χρονια,παικτες,προπονητες,παραγοντες,ειναι οτι καταφεραν να διχασουν τον κοσμο και να πεισουν μεγαλο μερος αυτου πως για ολα τα δεινα της ομαδας φταιει ο κοσμος και οχι αυτοι.
- ΑποστόληςΑ
Αλίμονο αν στο δικό μας φόρουμ δεν μπορούμε να εκφράζουμε την άποψή μας. Το αν είναι σωστή ή όχι είναι κάτι που σηκώνει πολλή κουβέντα. Ο καθένας από εμάς στηρίζει την δική του άποψη ως σωστή, αλλά η ερμηνεία των γεγονότων είναι πάντοτε υποκειμενική και ως τέτοια υπόκειται σε αμφισβητήσεις.
Μάλλον δεν κατάλαβες.K_geo έγραψε:Γιατί ρε συ dc και εμείς αυτό λεγαμε τόσες ημέρες. να βαλει τους γρήγορους να τους παίξει στην πλάτη επειδή είναι εκτός. αυτό πήγε να κάνει στο α και παραλίγο να του βγεί με τον γκάρυ.
για βελλίδη συμφωνώ. και ναι, συμφωνώ και για πέλκα μετά τη συμπεριφορά του 10 σήμερα.
Δεν ήταν θέμα προσώπων το χθεσινό αλλά τακτικής στο 1ο ημίχρονο, στο οποίο την σέντρα την περάσαμε 3-4 φορές.
Ξαναλέω, ΔΕΝ χάσαμε εξαιτίας του Βελλίδη αλλά δεν έπρεπε να τον βάλει.
Για τον Μπερμπάτοφ: δηλώνω φαν του αλλά διαφωνώ στην χρησιμοποίησή του σαν 10. Κάθετα, οριζόντια, πλάγια, απ'ο παντού. Γι αυτό ΔΕΝ έπρεπε να τον βάλει στο 2ο, εκτός αν τον έβαζε φουνταριστό στην θέση του Κλάους και έβαζε και Πέλκα μέσα.
Anyway, δεν ήρθε η καταστροφή από την ήττα αλλά σίγουρα δημιούργησε κάποια προβλήματα.
Επίσης, καταλαβαίνω την λογική ότι "στα παπάκια μας τι κάνουμε τώρα, στα πλέι οφ θα φανούμε". Όμως, καμιά χαρά και στον οπαδό που τον θέλεις και στο γήπεδο, δώστηνα ρε την ρημάδα. Πίπα κώλο μας πάνε οι πίκρες.
- paoki_sweden
You dont even put in Maradona with no training direct to derbygame. You have burned the new player allready.eorptol έγραψε:Ο καλλιτερος είναι αυτός που δεν παίζειpaoktzis έγραψε:6 μηνες κραζατε τον τουντορ γιατι βαζει τον ολσεν και σημερα τον κραζετε γιατι δεν τον εβαλε. τι να πω οσο ο ΠΑΟΚ εχει τετοιους οπαδους 4ος θα ειναι
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk