10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από Odi »

simba έγραψε:Ωπα μεγαλε, τι θα γινει που ακουσον ακουσον εχω πει κ πολλα τελευταια?

Καταλαβες τι προσπαθησες να κρατησεις απ'αυτα που εγραψα?
Ηρεμησε λιγακι, διαβασε τα και μιλαμε ξανα..
Ξέρω γω;Τι μπορεί να γίνει άραγε;

Για αρχή μπορείς να γράψεις ένα Post όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου που να μην τον προσβάλεις.

Στην συνέχεια μπορείς να κατσεις ήρεμα και να μου εξηγήσεις με αγωνιστικά κριτήρια γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα στην καριέρα του Μπερμπάτοφ στην οποία δεν είναι ούτε βασικός,ούτε σέντερ φορ.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Μακάρι η λύση στο αγωνιστικό πρόβλημα να είναι να παίξει περιοχή ο ΝΜ.
Μεγαλοποιούμε πράγματα, φανταζόμαστε εύκολες λύσεις.

Τι άλλο θα πρέπει να γίνει ωστε να καταλάβουμε πως σύντομοι δρόμοι και εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

buffalobill4 έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω πως οφελειται ο κυριος #10 μειωνοντας τον Κλαους. Αυτο ειναι κατι ακατανοητο για μενα. Συν τοις αλλοις περισυ ο Κλαους επαιξε μεχρι και αμυντικο χαφ και δεξι εξτρεμ. Τα γκολακια του τα κολλησε βεβαια. Οταν ομως καποιοι λεγαμε οτι παιζει αλλη θεση, καποιοι εδω τον ελεγανε παλτο.

Στα αλλα μιας και ο Κοστα οπως ειπαμε ειναι κουπατος και ο τζιολης φιναλιστ του τσουλου και οχι απλες πορειες... μην τυχον και ξανακουσω για αποχωρηση τους ποσο δε μαλλον για το να λειπουν απο την εντεκαδα
Ε να βάλουμε και τον Μπερμπάτοφ αμυντικό χαφ τότε για να πατσίσουν.

Τώρα εντάξει,εσείς βλέπετε αυτόν τον θλιβερό (μέχρι σήμερα) Κλάους και δεν δίνετε μια ευκαιρία να παίξει φορ ο Βούλγαρος..Απόψεις είναι αυτές.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν είχε συμπαίκτες δηλαδή στην Mονακό, απλά έπαιζε κορυφή...ούτε Μαρσιάλ υπήρχε, ούτε Τουλαλάν, ούτε Τραορέ, ούτε Φαλκάο, μόνος του έπαιζε.
Τώρα έχει Κίτσιου, Χαρίση και Τσιμιροτ, τι να κάνουμε δηλαδη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

simba έγραψε:Οντι, βγαλτη την τσιμπλα, παρε κανα ηρεμιστικο αν εισαι σε εξαψη (που μεχρι και στημενο ειπες το βελλιδη και τον εβρισες) και καταλαβε τι γραφω..
Για μονακο με καλυτερους/ποιοτικοτερους παικτες απ'αυτους του ΠΑΟΚ μιλαω αν διαβασες τα παρακατω..
αν εβλεπες την περσινη μονακο θα ηξερες οτι αυτος αξιοποιουσε τους ποιοτικοτερους του (απο αυτους του ΠΑΟΚ) συμπαικτες και οχι το αντιθετο
μια ζωη ηταν το φορ που εκανε μαγκες τους διπλα του.
επισης ποτε δεν βασιστηκε στα αθλητικα του προσοτα (ταχυτητα,εκριξη,ευκινησια) αλλα στο τεραστιο ποδοσφαιρικο του μυαλο.
γι αυτο ακομα και πριν καποιους μηνες σε ενα απο τα πιο απαιτητικα πρωταθληματα επαιζε για πλακα

αλλα ειπαμε εδω και τον μεσι να φερουμε κουσουρλη θα τον βγαλουν καποιοι για να ικανοποιησουν τη βλακια τους
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

spyretto έγραψε:Δεν είχε συμπαίκτες δηλαδή στην Mονακό, απλά έπαιζε κορυφή...ούτε Μαρσιάλ υπήρχε, ούτε Τουλαλάν, ούτε Τραορέ, ούτε Φαλκάο, μόνος του έπαιζε.
Τώρα έχει Κίτσιου, Χαρίση και Τσιμιροτ, τι να κάνουμε δηλαδη.
Ναι αλλά εκεί είχε αντιπάλους τον Νταβίντ Λουίζ,τον Τιάγκο Σϊλβα κλπ και εδώ έχει τον Άρθο και τον Κολοβέτσιο.Σαν να ισορροπείται λίγο η κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Odi έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω πως οφελειται ο κυριος #10 μειωνοντας τον Κλαους. Αυτο ειναι κατι ακατανοητο για μενα. Συν τοις αλλοις περισυ ο Κλαους επαιξε μεχρι και αμυντικο χαφ και δεξι εξτρεμ. Τα γκολακια του τα κολλησε βεβαια. Οταν ομως καποιοι λεγαμε οτι παιζει αλλη θεση, καποιοι εδω τον ελεγανε παλτο.

Στα αλλα μιας και ο Κοστα οπως ειπαμε ειναι κουπατος και ο τζιολης φιναλιστ του τσουλου και οχι απλες πορειες... μην τυχον και ξανακουσω για αποχωρηση τους ποσο δε μαλλον για το να λειπουν απο την εντεκαδα
Ε να βάλουμε και τον Μπερμπάτοφ αμυντικό χαφ τότε για να πατσίσουν.

Τώρα εντάξει,εσείς βλέπετε αυτόν τον θλιβερό (μέχρι σήμερα) Κλάους και δεν δίνετε μια ευκαιρία να παίξει φορ ο Βούλγαρος..Απόψεις είναι αυτές.
Εγω δεν ειπα να παιξει και ο αλλος για να πατσισουνε. Εγω προσπαθω να ειμαι δικαιος απεναντι σε ολους με την κριτικη μου. Σε ολους ομως και οχι πιο δικαιος αναλογα με το βιογραφικο. Αυτο που βλεπω αυτο λεω

Γιατι αν παμε με βαση το βιογραφικο...χαιρετα Τσιμιροτ Χαριση και ζητω Κοστα Τζιολης
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Για δείτε λίγο πως τελείωσε το πρωτάθλημα 14-15 ο Μπερμπάτοφ με τη "γεμάτη" χρονιά στην Μονακό. Δεν έπαιξε καθόλου τα τελευταία έξι παιγνίδια, και έπαιξε 4 ματς στα τελευταία 14 κι αυτά αναπληρωματικός.

Για να μην λέμε ότι θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Odi έγραψε:
simba έγραψε:Ωπα μεγαλε, τι θα γινει που ακουσον ακουσον εχω πει κ πολλα τελευταια?

Καταλαβες τι προσπαθησες να κρατησεις απ'αυτα που εγραψα?
Ηρεμησε λιγακι, διαβασε τα και μιλαμε ξανα..
Ξέρω γω;Τι μπορεί να γίνει άραγε;

Για αρχή μπορείς να γράψεις ένα Post όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου που να μην τον προσβάλεις.

Στην συνέχεια μπορείς να κατσεις ήρεμα και να μου εξηγήσεις με αγωνιστικά κριτήρια γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα στην καριέρα του Μπερμπάτοφ στην οποία δεν είναι ούτε βασικός,ούτε σέντερ φορ.
Εσυ δλδ τωρα που εκοψες το σημειο που ηθελες και παρουσιασες αυτο που ηθελες (το εντελως διαφορετικο δλδ, προπαγανδιστικα) χωρις να καταλαβεις τι γραφω,
απλα διαφωνησες μαζι μου ή μηπως εκανες κατι αλλο?
Ή μηπως οι συνεχεις ειρωνιες σου παντου μετα τον αγωνα, το οτι "φωναζεις" τα ιδια πραγματα τη στιγμη που δε μπορεις να κανεις ποδοσφαιρικη κουβεντα, δεν ειναι επιληψιμα και δεν επισυρουν να σου αντιστρεψει και ο αλλος την ειρωνια?
Μηπως καποιοι γινανε βασιλικοτεροι του βασιλεως?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Gimnistis έγραψε:Μακάρι η λύση στο αγωνιστικό πρόβλημα να είναι να παίξει περιοχή ο ΝΜ.
Μεγαλοποιούμε πράγματα, φανταζόμαστε εύκολες λύσεις.

Τι άλλο θα πρέπει να γίνει ωστε να καταλάβουμε πως σύντομοι δρόμοι και εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν?
Συμφωνω ρε φιλε. Ηρθε ο παιχταρας (και δεν το λεω επ ουδενι ειρωνικα) και απο μετρια καινουρια ομαδα γιναμε το φαβορι. Πουθενα αλλου αυτα. Νοοτροπια βλαχοχωριατη και νεοπλουτου
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

15 σελίδες τώρα,ποδοσφαιρικά μιλάμε.

Όσο για το κάτι άλλο,άλλη όρεξη δεν είχα.Είπα τι θα κάνω για να την πω στον simba.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

desperando έγραψε:
simba έγραψε:Οντι, βγαλτη την τσιμπλα, παρε κανα ηρεμιστικο αν εισαι σε εξαψη (που μεχρι και στημενο ειπες το βελλιδη και τον εβρισες) και καταλαβε τι γραφω..
Για μονακο με καλυτερους/ποιοτικοτερους παικτες απ'αυτους του ΠΑΟΚ μιλαω αν διαβασες τα παρακατω..
αν εβλεπες την περσινη μονακο θα ηξερες οτι αυτος αξιοποιουσε τους ποιοτικοτερους του (απο αυτους του ΠΑΟΚ) συμπαικτες και οχι το αντιθετο
μια ζωη ηταν το φορ που εκανε μαγκες τους διπλα του.
επισης ποτε δεν βασιστηκε στα αθλητικα του προσοτα (ταχυτητα,εκριξη,ευκινησια) αλλα στο τεραστιο ποδοσφαιρικο του μυαλο.
γι αυτο ακομα και πριν καποιους μηνες σε ενα απο τα πιο απαιτητικα πρωταθληματα επαιζε για πλακα

αλλα ειπαμε εδω και τον μεσι να φερουμε κουσουρλη θα τον βγαλουν καποιοι για να ικανοποιησουν τη βλακια τους
Ντεσπε αμφιδρομα ειναι αυτα τα πραγματα..
Η ποιοτητα των γυρω του επετρεψαν στον ιδιο ΩΣ ΦΟΡ να παιξει αυτο που μπορει,
και αυτος ανεδειξε ταυτοχρονα με την ποιοτητα του τους γυρω του..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

spyretto έγραψε:Κανένας Ιγκόρ, ας φύγει.
Κι ας δούμε τον Μπερμπάτοφ με τον νέο προπονητή που θα έρθει, κάνας Τσιώλης, ΓΧ, ή ποιος άλλος έρθει.
Καλα αυτη η ατακα "διωξτε τον να ερθει αλεφαντος φχ τσιωλης" ειναι οτι πιο παιδικο μπορεις να πεις.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

desperando έγραψε:
Ποιονα ρε τον ζουμπα; αυτος δεν επινε καθολου γαλα...

Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

buffalobill4 έγραψε:[
και σκοραρει ομως
Καθε ποτε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”