33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
δεν διαφωνώ ντεσπε. αλλά αν ο άλλος είναι όπως είναι, χίλιες φορές Κλάους.
Sorry αλλά δεν τον έχεις δει καν στην θέση του Κλάους.Εγώ θα ρισκάρω λέγοντας οτι ο Μπερμπάτοφ είναι καλύτερος φορ.Κλάσεις καλύτερος.
Μόλις περιέγραψες σχεδόν όλους τους παίχτες επιπεδου Berbatov φιλε. Γι αυτό τις λένε βεντέτες. Έλα όμως που είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορα στις ομάδες τους και είναι αυτοί που σ ανεβάζουν επίπεδο. Με φιλότιμους και καλά παιδιά ομάδα δεν έφτιαξε κανεις.K_geo έγραψε:απλό είναι. αν δεν παίζεις για την πάρτυ σου, όταν κανεις πάσα σε λάθος χρόνο (βλ σε γκαρυ στα πλάγια περιοχής) δεν κράζεις το συμπαίχτη σου.
όταν δεν βρίσκεις ελεύθερη πάσα γιατί ντε και καλά θέλεις να την δώσεις στα δεξιά ενώ αριστερά σου περιμένει το χαφ μόνο του, δεν κράζεις τον συμπαίχτη σου
όταν χάνεις και κάνει καθαρό φαουλ δεν κανεις τσαλιμάκια με τη μπάλα και τον αντίπαλο εκνευρίζοντας τους συμπαίχτες σου
όταν χάνεις και ξέρεις ότι η ομάδα σε χρειάζεται συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν την αφήνεις με 10
όταν χάνεις και ξέρεις ότι οι συμπαίχτες σου σε χρειάζονται να μαρκάρεις ΚΑΙ εσύ, άλλωστε για ενα γαμημένο μισάωρο μπήκες, το κάνεις και δεν τους κράζεις που δεν μαρκάρουν.
αυτά.
Εγώ τον Klaus τον πάω παρα πολύ. Το θεωρώ εντελώς ηλίθιο το κράξιμο σε ένα παίχτη που εδώ και 4-5 χρονια είναι ο μονος που κάνει τη δουλειά του που είναι να βάζει goal.
Αλλα δε γίνετε να παίζει βασικός επειδή μαρκάρει καλύτερα. Και στο κάτω κάτω δε θέλω να παίζει η ομάδα με τη λογική ότι πρέπει να μαρκάρει και ο μοναδικός τηε επιθετικός. Θέλω να παίζει με τη λογική ότι θα έχει τη μπάλα στα πόδια της και θα ψάχνει τον επιθετικό της. Δεν είμαστε ούτε Τρίπολη ούτε Ατρόμητος. Δεν υπάρχει λογικό επιχείρημα που να πείθει ότι ο Berbatov πρέπει να είναι αλλαγή του Klaus. Δεν υπάρχει λογικό επιχείρημα ότι ο Berbatov πρέπει να είναι αλλαγή στην Ελλάδα γενικά....
μια χαρα τον είδα. με τον παναιτωλικό, όπου έχασε τρια τετ α τετ. με τη γριά όπου έχασε το πέναλτι. ακόμα και σήμερα, όποτε πατούσε περιοχή βούτηρο στο ψωμί του κολοβέτσιου ήταν. αλλά να... δεν σκέφτηκαν ότι είναι ο μπερμπάτοφ και νευρίασε το πουλάκι μου και κρέμασε την ομάδα... τεσσερις φορές πάτησε περιοχή, 4 φάουλ.
Με την γριά έβαλε και ένα γκολ.
Με τον παναιτωλικό ήταν όλη η ομάδα για τα σκυλιά και έχασε μια φάση.
Τον κρίνεις χωρίς ρυθμό με κάτι σκόρπια 15λεπτα και βγάζει και συμπέρασμα οτι τον έκανε ο Κολοβέτσιος οτι ήθελε.Ενώ οσο έπαιζε ο Κλάους,ο Κολοβέτσιος ρεζίλι είχε γίνει.Τον εξέθεσε ο Κλάους ανεπανόρθωτα.
Αρνούμαι να πιστέψω οτι κάνω συζήτηση για το αν είναι καλύτερος σέντερ φορ ο Κλάους ή ο Μπερμπάτοφ.Απλά αρνούμαι.
Τον κρίνεις χωρίς ρυθμό με κάτι σκόρπια 15λεπτα και βγάζει και συμπέρασμα οτι τον έκανε ο Κολοβέτσιος οτι ήθελε.Ενώ οσο έπαιζε ο Κλάους,ο Κολοβέτσιος ρεζίλι είχε γίνει.Τον εξέθεσε ο Κλάους ανεπανόρθωτα.
Αρνούμαι να πιστέψω οτι κάνω συζήτηση για το αν είναι καλύτερος σέντερ φορ ο Κλάους ή ο Μπερμπάτοφ.Απλά αρνούμαι.
-
αφου δεν εχεις καταλάβει ότι δεν κάνεις συζήτηση για το αν είναι καλύτερος ο Κλάους ή ο Μπερμπατοφ. είναι ηλίθια μια τετοια συζήτηση.
αλλά αν ο καλύτερος μπερμπάτοφ είναι αυτός, τότε δεν θέλω ρε φίλε, πως το λένε; εγώ θέλω τον αμπερμπατφσκι αλλά να παίζει για την ομάδα και να μην την κάνει μπουρδέλο, γίνεται;
αν δεν γίνεται, χίλιες φορές κλάους, κουλούρη ή κάκκο. πως να στο πω δλδ;
αλλά αν ο καλύτερος μπερμπάτοφ είναι αυτός, τότε δεν θέλω ρε φίλε, πως το λένε; εγώ θέλω τον αμπερμπατφσκι αλλά να παίζει για την ομάδα και να μην την κάνει μπουρδέλο, γίνεται;
Και ο Κολτσίδας πάντα με ψυχή έπαιζε και ήταν πάντα παρών αλλά οι δυνατότητές του ήταν μέχρι ένα σημείο.Ακάλυπτος έγραψε:Αυτό έλεγες όταν πάταγε το σκουλήκι μέσα έξω;Odi έγραψε:Οχι,ας κρατήσουμε όλους αυτούς που βγάζουν μάτια,για να φύγουν όσοι ξέρουν μπάλα.Ακάλυπτος έγραψε:Ε ναι, ας φτιαχτεί εδώ μια επιτροπή στο paokmania να διώξει τον Κλάους τον άμπαλο, να διώξει τον Κάτσε τον άμπαλο, να διώξει τον Γλύκο τον άμπαλο, να διώξει τον Πέλκα τον άμπαλο, να παίξει επιτέλους μπαλίτσα ο Μπερμπάτοφ γιατί έχει πήξει στους μέτριους και άμπαλους..
Αυτό έλεγες όταν σκότωνε τον γαύρο μέσα έξω;
Αυτό έλεγες όταν έβαζε γκολ στην Ευρώπη;
Πάντα παρόν τον θυμάμαι στα μεγάλα ματς τον Κλάους και πάντα να παίζει με ψυχή.
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να έχει παίχτη που να στηρίζεται στα ποδοσφαιρικά προσόντα του και όχι στο παοκτσηδηλίκι και στην ψυχή.
Όσα χρόνια είναι βασικός ο Κλάους η ομάδα αποτυγχάνει και δεν έχει πετύχει τίποτε.
Μήπως είναι και αυτός μέρος του προβλήματος?
Τις μεγάλες ομάδες τις κάνουν οι μεγάλοι παίχτες και ο Αθανασιάδης δεν είναι μεγάλος παίχτης.
Εγω καμια φορά αναρωτιέμαι αν ειναι ποδοσφαιριστής.
Το μόνο που κάνει είναι να τελειώνει με τη μια τις φάσεις.
Αυτό είναι ποδόσφαιρο ή τενις? Ή σκοποβολή?
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιον ποδοσφαιριστή πραγματικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sabri32 την Κυρ 24 Ιαν 2016, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
odi την καριέρα του βέρμπα όλοι την ξέρουμε,δεν κάνουμε συζήτηση ποιος είναι καλύτερος , κάνουμε συζήτηση ποιος προσφέρει ποιο πολλά στην ομάδα, και το βασικότερο, ποιος παίζει για την ομάδα.....Odi έγραψε:Με την γριά έβαλε και ένα γκολ.
Κάνει μπουρδέλο ο Βούλγαρος την ομάδα και όχι ο Τούντορ με τις επιλογές του.Οκ.K_geo έγραψε:αφου δεν εχεις καταλάβει ότι δεν κάνεις συζήτηση για το αν είναι καλύτερος ο Κλάους ή ο Μπερμπατοφ. είναι ηλίθια μια τετοια συζήτηση.
Πώς μπορείς να ξέρεις ποιος προσφέρει πιο πολλά όταν ο ένας δεν παίζει στην θέση του ποτέ;;Sfinas έγραψε:odi την καριέρα του βέρμπα όλοι την ξέρουμε,δεν κάνουμε συζήτηση ποιος είναι καλύτερος , κάνουμε συζήτηση ποιος προσφέρει ποιο πολλά στην ομάδα, και το βασικότερο, ποιος παίζει για την ομάδα.....Odi έγραψε:Με την γριά έβαλε και ένα γκολ.
Πώς μπορείς να ξέρεις ποιος παίζει για την ομάδα,όταν δεν τον έχεις δει ούτε σε δυο σερί ενενηντάλεπτα;;
Η συζήτηση πρέπει να είναι ποιος μπορεί να προσφέρει πιο πολλά στην ομάδα.
Σε κανένα σενάριο δε μπορεί ο Klaus να προσφέρει πιο πολλά από τον Berbatov.
Όταν φέρνεις Berbatov και οποιονδήποτε παίχτη τέτοιου επιπεδου δε τον βάζεις να παίξει για την ομάδα. Βάζεις την ομάδα να παίξει γι αυτόν.
Σε κανένα σενάριο δε μπορεί ο Klaus να προσφέρει πιο πολλά από τον Berbatov.
Όταν φέρνεις Berbatov και οποιονδήποτε παίχτη τέτοιου επιπεδου δε τον βάζεις να παίξει για την ομάδα. Βάζεις την ομάδα να παίξει γι αυτόν.
ε να φ΄λυγει ο Τούντορ να έρθει ένας να παίζει η ντίβα και ας τους κράζει όλους τους υθπόλοιπους δεκα. αυτό λεμε.Odi έγραψε:Κάνει μπουρδέλο ο Βούλγαρος την ομάδα και όχι ο Τούντορ με τις επιλογές του.Οκ.K_geo έγραψε:αφου δεν εχεις καταλάβει ότι δεν κάνεις συζήτηση για το αν είναι καλύτερος ο Κλάους ή ο Μπερμπατοφ. είναι ηλίθια μια τετοια συζήτηση.
Έχει παίξει σε Λεβερκούζεν,Μονακό και United του Sir Alex και έγινε εδώ ντίβα που κράζει τους άλλους δέκα.Καλά.
Αυτο που μαλωνουν οι Mod για τον Κλαους τι ειναι? Καινουρια γραμμη για να φαινεται οτι και καλα ο καθενας εχει την δικια του αποψη?
Σας καταλαβαμε κυριοι!

Σας καταλαβαμε κυριοι!