Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Τωρα που τελειωσε το παραμυθακι Ολσεν (που φταιει σε ολα, ειναι κακος στις εξοδους κτλ), δεν φαιρνουμε 2 καθαρα στοπερ αξιας να παιξουν στην ομαδα μας; Τα παραμυθια στυλ το καλοκαιρι θα φτιαξουμε την αμυνα τα σιχαινομαι!
Επειδη πρεπει να παιζει βρεξει χιονισει ο κολλητος του Γιωργακη και ανυπαρκτος στην θεση Τζαβελλας δεν κοιταζουμε στοπερ; Ελεος ρε και ειμαι σε επικινδυνη ηλικια πλεον, ΕΛΕΟΣ!!!!! ΕΝΑ ΓΑΜΟΣΤΟΠΕΡ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,85 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΟΜΠΙΤ!!!

Επειδη πρεπει να παιζει βρεξει χιονισει ο κολλητος του Γιωργακη και ανυπαρκτος στην θεση Τζαβελλας δεν κοιταζουμε στοπερ; Ελεος ρε και ειμαι σε επικινδυνη ηλικια πλεον, ΕΛΕΟΣ!!!!! ΕΝΑ ΓΑΜΟΣΤΟΠΕΡ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,85 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΟΜΠΙΤ!!!
-
Asimos
ΝΒ: θα δουμε αν θα κανουμε μετεγγραφη.
Λουκετο. Τωρα. Και με κερακι εξω απο τη Μικρας Ασιας.
Λουκετο. Τωρα. Και με κερακι εξω απο τη Μικρας Ασιας.
My precious tzavellas
One Cb to rule them all, One Cb to find them, One Cb to defend them all and in the Playoffs fuck them").
One Cb to rule them all, One Cb to find them, One Cb to defend them all and in the Playoffs fuck them").
Ο μανιακός ξέρει πιο πολλά για τις μεταγραφές από τον νβ...
SM-G920F
SM-G920F
- PaokPatraG4
Μια χαρά είμαστε και έτσι....μέσα στους στόχους μας είμαστε ακόμα....τελικά μας τρολαρει και ο κυρ-Νικος δεν εξηγείται αλλιώς....
για 1-2 πόντους δεν θα κολλήσουμε τώρα...εχουμε Μαλεζά, Βίτορ, Κόστα.
Ας βάλει τον Τζεβέλλα να παίξει στα πλάγια.
Βρες έναν Ούρουκ Χάι για παρτενέρ να δέσει η άμυνα.MANIAKOS έγραψε:My precious tzavellas
Φιλε δες και το υψος των Βιτορ και Κοστα και τ ξαναλεμεspyretto έγραψε:για 1-2 πόντους δεν θα κολλήσουμε τώρα...εχουμε Μαλεζά, Βίτορ, Κόστα.
Τα χομπιτ τωρα δικαιωνονται!!
Μηπως το "κατι θα γινει" και "θα δουμε αν θα ειναι για επιτελικο ή οχι" του ΝΒ υπονοει πιθανη αλλαγη προπονητη? Για δειτε το παλι
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα εσύ δίνεις σημασία και θες να αποκωδικοποιησουμε άνθρωπο που δεν ξέρει να μιλάει...
Εδώ είπε, "δεν δικαιουμασταν να χάσουμε"
Τί σημαίνει αυτό αν τον ρωτήσεις, δε θα ξέρει να σου απαντήσει...
SM-G920F
Εδώ είπε, "δεν δικαιουμασταν να χάσουμε"
Τί σημαίνει αυτό αν τον ρωτήσεις, δε θα ξέρει να σου απαντήσει...
SM-G920F
- ace79grpaok
Εχω βαρεθεί να το παίζω μέντιουμ και χαρτορίχτρα για να καταλάβω τι λενε,αν δεν θα κάνετε άλλες κινήσεις πείτε το στον κοσμο αρκετά σκασμενοι ειμμαστε για να περιμένουμε τον άγιο βασιλη να φέρει κανα παικτη
- nikos_algio
Καλα αμα διωξουνε τον Τουντορ δεν υπαρχει σωτηρια στην ομαδα ..... Δεν μαθαινουμε με τιποτα απ οτι φαινεται δεν υπαρχει γιατρεια.. Οχι οτι ο ιτ ειναι ο Μουρινιο αλλα τουλαχιστον αφηστε τον να αποδειξει οτι δεν ειναι.. Ποση αρρωστια πια μεσα σε αυτα τα 4 ιερα γραμματα; Πραγματικα απιστευτη ξενερα αν γινει κατι τετοιο και ακομα μεγαλυτερη ξενερα να βλεπω οτι πολλοι συνοπαδοι θα το επικροτουν..