Νίκος Bεζυρτζής
Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ
Ασφαλώς όχι.
Δεν είπε όμως και τίποτα καινιύργιο, μπορεί να φέρουμε παίκτη, μπορεί και όχι.
Το "κάτι θα κάνουμε" υποδηλώνει ότι μάλλον μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει τίποτα. Οι συσκέψεις δεν είναι προτάσεις.
Κατά τ'αλλα εγώ βγάζω "χολή".
Δεν είπε όμως και τίποτα καινιύργιο, μπορεί να φέρουμε παίκτη, μπορεί και όχι.
Το "κάτι θα κάνουμε" υποδηλώνει ότι μάλλον μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει τίποτα. Οι συσκέψεις δεν είναι προτάσεις.
Κατά τ'αλλα εγώ βγάζω "χολή".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 24 Ιαν 2016, 23:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σήμερα ψυχραιμια θελει απο διοικηςη μεριά γιατι με νιωνιο σημαντικο ματς
- Sick Bastard
Καλά που είναι κι ο Βεζυρτζής στη διοίκηση για να ''μάθουν οι παίχτες σε ποιά ομάδα βρίσκονται'' και δεν μπαίνουν χεσμενουά στο γήπεδο, oh wait.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Και εγω δεν ειδα τιποτα κακο στις δηλωσεις του,αντιθετως τον ειδα σοβαρο.
Ειπε και το αλλο πιο βασικο,αυτο (δε λεει τιποτα το αποτελεσμα,το παιχνιδι της τεταρτης ειναι πιο σοβαρο για το κυπελλο διοτι ετσι κι αλλιως θα ειμαστε στους 4 και απο εκει και περα τα παντα θα κριθουν εκει).
Υπαρχει βελτιωση τουλαχιστον στις δηλωσεις του.Αν και θα τον ηθελα πιο ενεργο και σε αλλα πραγματα και οχι στα ποδια του τεχν διεν/ντη κ προπονητη.
Ειπε και το αλλο πιο βασικο,αυτο (δε λεει τιποτα το αποτελεσμα,το παιχνιδι της τεταρτης ειναι πιο σοβαρο για το κυπελλο διοτι ετσι κι αλλιως θα ειμαστε στους 4 και απο εκει και περα τα παντα θα κριθουν εκει).
Υπαρχει βελτιωση τουλαχιστον στις δηλωσεις του.Αν και θα τον ηθελα πιο ενεργο και σε αλλα πραγματα και οχι στα ποδια του τεχν διεν/ντη κ προπονητη.
Γιατι τετοιο προμοταρισμα απο τους τοπικούς άρχοντες αρδ ρε συ νβ;
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
τραγική δήλωση, δείχνει κάκιστη νοοτροπίαspyretto έγραψε:Εσπασε τη σιωπή του:
Κάναμε μία ήττα από μία φάση που έγινε ατομικό λάθος. Θα μπορούσαμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Η ήττα δεν λέει τίποτα όμως. Την Τετάρτη παίζουμε για το κύπελλο και εκείνο είναι πιο σοβαρό παιχνίδι».
Η δήλωση είναι καλή έτσι είναι
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απαράδεκτη δήλωση, να χέσω το ΠΑΟΚτσήδικο DNASick Bastard έγραψε:τραγική δήλωση, δείχνει κάκιστη νοοτροπίαspyretto έγραψε:Εσπασε τη σιωπή του:
Κάναμε μία ήττα από μία φάση που έγινε ατομικό λάθος. Θα μπορούσαμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Η ήττα δεν λέει τίποτα όμως. Την Τετάρτη παίζουμε για το κύπελλο και εκείνο είναι πιο σοβαρό παιχνίδι».
Το απαράδεκτο που το είδατε με αεκ το χ ήταν το δικαιοτερο αποτέλεσμα και το ματς με Πανιώνιο αφορά πρόκριση ενω το άλλο αγώνα πρωταθληματος όταν λέει η κάνει βλακειες να το λέμε τώρα είπε τα αυτονόητα
Εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι αν ο γαύρος έχανε από την αεκ δε θα έκανε ποτέ τέτοια δήλωση γτ θα γινόταν μακελειό.
Ο γαύρος που είναι 20 βαθμούς μπροστά κ αδιάφορος. Άκου δεν πειράζει ήττα σε ντέρμπι.
Σταματήστε να μικραίνετε τον ΠΑΟΚ
Ο γαύρος που είναι 20 βαθμούς μπροστά κ αδιάφορος. Άκου δεν πειράζει ήττα σε ντέρμπι.
Σταματήστε να μικραίνετε τον ΠΑΟΚ
η αληθεια ειναι πως να το κανουμε?
ισως θα μπορουσε να το διατυπωσει καλυτερα ή ακομα ακομα να μη μιλησει καθολου
ισως θα μπορουσε να το διατυπωσει καλυτερα ή ακομα ακομα να μη μιλησει καθολου
- Sick Bastard
Γιατί είναι η αλήθεια;
Θέλω να πω γιατί δεν είναι σημαντική μία ήττα που αφήνει την ομάδα 4η
στο πρωτάθλημα
κι αν δεν λαθεύω της αφαιρεί κι έναν πόντο απ τα po?
Γιατί είναι πιο σημαντικό ένα παιχνίδι για το κύπελο, όταν οι στόχοι είναι δύο όπως ΑΥΤΟΣ είπε;
Θέλω να πω γιατί δεν είναι σημαντική μία ήττα που αφήνει την ομάδα 4η

κι αν δεν λαθεύω της αφαιρεί κι έναν πόντο απ τα po?
Γιατί είναι πιο σημαντικό ένα παιχνίδι για το κύπελο, όταν οι στόχοι είναι δύο όπως ΑΥΤΟΣ είπε;