Igor Tudor
- Duke_Rolson
Re: Igor Tudor
Διαβάζουμε τις δηλώσεις... Κλασσικά να καλύψεις την πάρτυ σου.. Χαβαλέ, αστειάκια, εντάξει μωρέ εμείς είχαμε το δεύτερο ημίχρονο, οι άλλοι το πρώτο..
Τον βελλίδη τον πήραμε για να παίζει... Τον μπερμπάτοφ τι τον πήραμε? Να σκουπίζει τον πάγκο?
Τον βελλίδη τον πήραμε για να παίζει... Τον μπερμπάτοφ τι τον πήραμε? Να σκουπίζει τον πάγκο?
Η ξεκινάς με 4-2-3-1 και βάζεις Κλαους με στοχο να παίξεις ποδοσφαιρο ή χτυπάς στη κόντρα και βάζεις τριάδα με παιχτες που ξέρουν μπαλα. Και κόντρα και Κλαους δε γίνετε ρε μεγάλε. Κανεις και αστείες δηλώσεις μετα. Τι να πω. Θέλουμε να σε στηρίξουμε και μας εκθέτεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν φύγει θα είμαστε μια χαράDimg4 έγραψε:Ρε φιλε εκτεθηκε ΕΥΤΥΧΩΣ τωρα με τις συνεχομενες λαθος επιλογες, μηπως το καταλαβει και φυγει. Δεν υπαρχει προοδος, εχει καταστρεψει ψυχολογικα το μισο ροστερ και στις δηλωσεις ειναι στον κοσμο του. Μια αναδρομη στην πλειοψηφια των ποστ τις τελευταιες σελιδες θα σε καλυψουν
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο τύπος προσπαθεί να απαντήσει χιουμοριστικά, γιατί σε τόσο ηλίθια ερώτηση, αν την πάρεις στα σοβαρά θα αρχίσεις να κλαις
- teo4giannitsa
Το ματς το εχασες μονος σου. Τραγικη η προσεγγιση του παιχνιδιου στο πρωτο ημιχρονο και ακατανοητη εμμονη με Κλαους και Τζιολη. Καταλαβαινω σε ποσο δυσκολη θεση βρισκονται οι διοικουντες και ποσο δυσκολη αποφαση ειναι το αν θα συνεχισουν η οχι να κανουν υπομονη μαζι του.
Τελευταία φορά που κοίταξα πάντως, προπονητής του ΠΑΟΚ είναι, όχι του kgeo...joshua έγραψε: Γιατι ρε η προπονηταρα σου τον ειδε καλο και την ομαδα να πεταει οσο επαιζε δεκαρι.
Μονο 3;kataramenos5 έγραψε:Απο τακτικες και ιστοριες δε καταλαβαινω και πολλα ο αμπαλος.Αυτο που καταλαβαινω ομως ειναι οτι 3 παικτες απ το ροστερ (Ολσεν,Σκονδρας,Μπερμπα) δε προκειται να παιξουν για σενα και κατα συνεπεια για την ομαδα.Αυτο ειναι τεραστιο λαθος.
Κατσε, Σαμπο, Ζαίρο,Αντωνης...δεν ξερω αν ξεχναω καποιον...και οταν παιζουν, δεν παιζουν στις θεσεις τους
Σε μια χρονια που εχουμε καλυτερο ροστερ απο τις προηγουμενες. Και απο αθλητικα προσοντα και απο πλευρας τεχνικης. Μεχρι και εξτρεμ εχουμε φετος.
Η αποψη που εχω σχηματισει ειναι πως εχει εμμονες και κολλαει ασχημα ωρες-ωρες.
Νομιζω δεν ειναι θεμα εμπειριας αλλα περισσοτερο θεμα χαρακτηρα.
- Duke_Rolson
Και μην τρώτε τον παπά του τούντορ που έπαιξε στη γιούβε... Μέτριος, δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ...
Αν ήταν έτσι, να φέρναμε τον Μαραντόνα προπονητή...
Αν ήταν έτσι, να φέρναμε τον Μαραντόνα προπονητή...
Πλάκα πλάκα, καλά που υπάρχει και ο ξερόλας και δεν μπορούμε να κατηγορηθούμε για κριτική εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς.
Τεράστιο σφάλμα η χρησιμοποίηση του Βελλίδη, όταν ο προηγούμενος πορτιέρο σου, τον οποίο συντηρείς μεταξύ σφύρας και άκμονος, έχει κάνει τόσο καλό παιχνίδι στα πηγάδια. Όχι, ΔΕΝ χάσαμε εξ αιτίας του Βελλίδη αλλά έχεις καταστρέψει την ψυχολογία του Όλσεν.
Επίσης μεγάλο σφάλμα η χρησιμοποίηση του Μπερμπάτοφ αντί του Πέλκα στο ημίχρονο. Άποψή μου η οποία μπορεί να είναι και λάθος.
Στις δηλώσεις του επισήμανε ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και ρωτώ: γιατί να συμβεί αυτό; Γιατί παρέταξε την ομάδα τόσο παθητικά στο 1ο; Γιατί τράβηξε τον Τζιόλη ΠΙΣΩ από τους κόφτες και όχι μπροστά, με αποτέλεσμα να χαθεί το κέντρο στο 1ο; Συμπαθάτε με αλλά τον Τζιόλη τον είδα κάτι σαν λίμπερο σήμερα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Άμπαλος είμαι, χαζές ερωτήσεις ίσως κάνω αλλά τις έχω τις απορίες.
Τεράστιο σφάλμα η χρησιμοποίηση του Βελλίδη, όταν ο προηγούμενος πορτιέρο σου, τον οποίο συντηρείς μεταξύ σφύρας και άκμονος, έχει κάνει τόσο καλό παιχνίδι στα πηγάδια. Όχι, ΔΕΝ χάσαμε εξ αιτίας του Βελλίδη αλλά έχεις καταστρέψει την ψυχολογία του Όλσεν.
Επίσης μεγάλο σφάλμα η χρησιμοποίηση του Μπερμπάτοφ αντί του Πέλκα στο ημίχρονο. Άποψή μου η οποία μπορεί να είναι και λάθος.
Στις δηλώσεις του επισήμανε ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και ρωτώ: γιατί να συμβεί αυτό; Γιατί παρέταξε την ομάδα τόσο παθητικά στο 1ο; Γιατί τράβηξε τον Τζιόλη ΠΙΣΩ από τους κόφτες και όχι μπροστά, με αποτέλεσμα να χαθεί το κέντρο στο 1ο; Συμπαθάτε με αλλά τον Τζιόλη τον είδα κάτι σαν λίμπερο σήμερα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Άμπαλος είμαι, χαζές ερωτήσεις ίσως κάνω αλλά τις έχω τις απορίες.
Αν ερθει στη θεση του ενας καλυτερος θα ειμαστε μια χαρα. Τουλαχιστον θα δουμε το ροστερ μαςeorptol έγραψε:Αν φύγει θα είμαστε μια χαράDimg4 έγραψε:Ρε φιλε εκτεθηκε ΕΥΤΥΧΩΣ τωρα με τις συνεχομενες λαθος επιλογες, μηπως το καταλαβει και φυγει. Δεν υπαρχει προοδος, εχει καταστρεψει ψυχολογικα το μισο ροστερ και στις δηλωσεις ειναι στον κοσμο του. Μια αναδρομη στην πλειοψηφια των ποστ τις τελευταιες σελιδες θα σε καλυψουν
Αν εκανε τετοιες δηλώσεις μαλλον ειναι να φεύγει . Ελπιζω μονο να φερουν κανονικό προπονητη κ οχι προσωρινό
Γιατί ρε συ dc και εμείς αυτό λεγαμε τόσες ημέρες. να βαλει τους γρήγορους να τους παίξει στην πλάτη επειδή είναι εκτός. αυτό πήγε να κάνει στο α και παραλίγο να του βγεί με τον γκάρυ.
για βελλίδη συμφωνώ. και ναι, συμφωνώ και για πέλκα μετά τη συμπεριφορά του 10 σήμερα.
για βελλίδη συμφωνώ. και ναι, συμφωνώ και για πέλκα μετά τη συμπεριφορά του 10 σήμερα.
Και ποιος είναι ο καλλιτερος; αυτήν την εποχή κανείς δεν είναι καλλιτερος γιατί τον ποιο καλό να φέρεις από του χρόνου θα προσφέρει καις την φετινή χρονιά
-
Kαλα εσεις δεν εισασταν που κραζατε τον τουντορ οτι εχει κολλημα οτι ΒΑΖΕΙ τον σαμπο!?? Και τωρα λετε οτι εχει κολλημα που ΔΕΝ τον βαζει?? Ε ρε τρελαααααniks έγραψε:Μονο 3;kataramenos5 έγραψε:Απο τακτικες και ιστοριες δε καταλαβαινω και πολλα ο αμπαλος.Αυτο που καταλαβαινω ομως ειναι οτι 3 παικτες απ το ροστερ (Ολσεν,Σκονδρας,Μπερμπα) δε προκειται να παιξουν για σενα και κατα συνεπεια για την ομαδα.Αυτο ειναι τεραστιο λαθος.
Κατσε, Σαμπο, Ζαίρο,Αντωνης...δεν ξερω αν ξεχναω καποιον...και οταν παιζουν, δεν παιζουν στις θεσεις τους
Σε μια χρονια που εχουμε καλυτερο ροστερ απο τις προηγουμενες. Και απο αθλητικα προσοντα και απο πλευρας τεχνικης. Μεχρι και εξτρεμ εχουμε φετος.
Η αποψη που εχω σχηματισει ειναι πως εχει εμμονες και κολλαει ασχημα ωρες-ωρες.
Νομιζω δεν ειναι θεμα εμπειριας αλλα περισσοτερο θεμα χαρακτηρα.
Ποιος αντωνης ρε φιλε. γελανε και τα κλαματα. Ζαιρο σε θεση ποιου να τον βαλει? Στην θεση μακ του πρωτου σκορερ σου δηλαδη ή στην θεση του γκαρυ?
Κατσε? Ποιον να βγαλει? Τσιμιροτ ή χαριση?