10.Dimitar Berbatov
- buffalobill4
Re: 10.Dimitar Berbatov
Σου εξηγησα Οντι οτι ο ανθρωπος που αναφερεσαι σηκωθηκε και εφυγε απο το γηπεδο σε αγωνα που παιζοταν η προκριση του ΠΑΟΚ στο γιουροπα και δεν ανοιξε ρουθουνι. Καναμε ολοι μοκο γιατι ηταν αυτος. Και ο Κλαους που κραζεις σημερα ετρεχε κλωτσομπουνια σε αλλο ματς αλλη χρονια και δεν μιλησε. Αυτη ειναι η διαφορα τους.
Για μενα οπως ξαναειπα μετα το ματς με την Καμπαλα, εσπασε κατι μεσα μου γι αυτον και σημερα τελειωσε οριστικα
Για μενα οπως ξαναειπα μετα το ματς με την Καμπαλα, εσπασε κατι μεσα μου γι αυτον και σημερα τελειωσε οριστικα
έτσι είναι, και οποιος έχει παίξει μπάλα το καταλαβαίνει αυτό. όταν έχεις ένα συμπαίκτη που περπατάει και όλη την ώρα το παίζει κόουτς σου γυρνάει τα μυαλά.... ο βέρμπα προκαλεί εκνευρισμό στην ομάδα...K_geo έγραψε:οχι. για δυο λόγους. εναν γιατί όταν έβλεπες τα ριπλέυ 1) όταν εκανε λαλακια έκραζε τους συμπαίχτες του και 2) γιατί όταν έκανε λαλακιες οι συμπαίχτες του τρελαινόντουσαν (χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο με το φαουλ και το βιτορ που λεει "τι κανει;".,Odi έγραψε:Βάζει τον εαυτό του πάνω από τον ΠΑΟΚ επειδή πήρε κόκκινη;
Όταν ο Γκαρσία έκανε τις κόκκινες συλλογή,τί λέγαμε ;
Όταν τις έκανε ο Κοντρέρας;
καθολου τυχαιο για εμενα το οτι με του που βγηκε παιξαμε σαν μια ομάδα.
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση πιστευω...
Σε 2-3 ματς που επρεπε να ξεκινησει βασικος (οχι τα χαζα που λενε καποιοι τεταρτη-κυριακη ή βρεξει χιονισει βασικος μπερμπα), δεν ξεκινησε, 2 κυριακες μπορουσε να παιξει συνεχομενα βασικος ως σεντερ φορ και δεν επαιξε,
και ειδικα σημερα πιστευω το περιμενε μετα τη μη συμμετοχη στην Ξανθη...
Οποτε, για παικτη της καλιμπρας του, ειναι λογικος ο συσωρευμενος εκνευρισμος και η ελλειψη ηρεμιας που εδειξε (που ενταθηκε γιατι μπηκε σε μια ομαδα που στο β' ειχε ενα νωθρο κλαους μπροστα και τους μακ-γκαρι μετριους) και παρασυρθηκε σ'αυτη τη φαση..
Απ'την αλλη θα επρεπε να δειχνει λιγο περισσοτερο στρατιωτης της ομαδας, αλλα οχι με τοση υπερβολη οπως το θετει ο Κ_geo, που το βλεπει αρκετα εξιδανικευμενα..
Σε 2-3 ματς που επρεπε να ξεκινησει βασικος (οχι τα χαζα που λενε καποιοι τεταρτη-κυριακη ή βρεξει χιονισει βασικος μπερμπα), δεν ξεκινησε, 2 κυριακες μπορουσε να παιξει συνεχομενα βασικος ως σεντερ φορ και δεν επαιξε,
και ειδικα σημερα πιστευω το περιμενε μετα τη μη συμμετοχη στην Ξανθη...
Οποτε, για παικτη της καλιμπρας του, ειναι λογικος ο συσωρευμενος εκνευρισμος και η ελλειψη ηρεμιας που εδειξε (που ενταθηκε γιατι μπηκε σε μια ομαδα που στο β' ειχε ενα νωθρο κλαους μπροστα και τους μακ-γκαρι μετριους) και παρασυρθηκε σ'αυτη τη φαση..
Απ'την αλλη θα επρεπε να δειχνει λιγο περισσοτερο στρατιωτης της ομαδας, αλλα οχι με τοση υπερβολη οπως το θετει ο Κ_geo, που το βλεπει αρκετα εξιδανικευμενα..
Αν το πας ετσι, εσυ βαζεις τον Τουντορ πανω απο τον συλλογο γιατι εχει απαξιωσει το μισο ροστερ αλλα εξακολουθει να στηριζεται. Αποψη λεγεται για εναν παγκοσμιας κλασης παικτη που ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΑΚΟΜΑ!Ακάλυπτος έγραψε:Το ξέρεις φαντάζομαι ότι βάζεις τον Μπερμπάτοφ πάνω από τον σύλλογο που υποστηρίζεις έτσι;Dimg4 έγραψε:Την διαθεση του την κατεστρεψε ο Τουντορ με την συνεχομενη απαξιωση. Οπως και να το κανουμε ειναι παγκοσμιας κλασης και συνεργαστηκε με προπονηταρες με τους οποιους ΟΥΔΕΠΟΤΕ ειχε προβλημα. Εννοειται πως δε θα ανεχτει για μια χρονια να υποτιμηθει τοσο.
Και εσύ και πολλοί άλλοι..
- john4serres
Έπαθε δηλαδή μετάλλαξη ο Μπερμπάτοφ στα 35 του.Μάλιστα.Ακάλυπτος έγραψε:Εγώ τους έβλεπα και τους δύο να παίζουν παθιασμένα, για τον ΠΑΟΚ, για την κερκίδα, για τον λαό που ήταν στην Τούμπα και στα εκτός έδρας και φώναζε τα ονόματα τους.Odi έγραψε:Βάζει τον εαυτό του πάνω από τον ΠΑΟΚ επειδή πήρε κόκκινη;
Η προσφορά τους ήταν τέτοια και η ιδιοσυγκρασία τους, που τους κάνει να διαφέρουν από τον Βούλγαρο.
Καλά εντάξει.Ξαναλέω πως είναι ο πιο σπουδαίος σέντερ φορ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και δεν έχει παίξει ούτε δύο ενενηντάλεπτα ως σέντερ φορ.Τώρα αν επιλέγετε να μην βλέπετε τον παραλογισμό αυτών που γράφετε,ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Τώρα οκ..Προκαλεί ο Μπερμπάτοφ εκνευρισμό στον Κίτσιου πχ και στον Τζιόλη

Να φέρουμε τον Ρόκι Μπαλμόα να κάνουμε ομαδάρα.
Κρίμα που όλα αυτά δεν τα ήξεραν οι συμπαίκτες του σε Μονακό,Λεβερκούζεν,εθνική Βουλγαρίας και Manchester United και τα κορόδια σε όλο τον κόσμο νομίζουν οτι είναι παιχταράς.
Ας μην επαιζαν ο Γκαρσια,ο Κοντρερας η ο Κονσεισαο για να παιζουν ο Ηλιαδης,ο Μαλεζας κι ο Γεωργιου κι εκει θα βλεπαμε τι θα εκανε κι ο δικος τους ποδοσφαιρικος εγωισμος..
οπως εγραψε και καποιος πιο πανω ας προσλαμβαναν εσας ως διευθυντες σε μια εταιρια και μετα να περιοριζαν τα καθηκοντα σας σε απλου υπαλληλου να δουμε τι θα κανατε..
οπως εγραψε και καποιος πιο πανω ας προσλαμβαναν εσας ως διευθυντες σε μια εταιρια και μετα να περιοριζαν τα καθηκοντα σας σε απλου υπαλληλου να δουμε τι θα κανατε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος παοκαρα23 την Κυρ 24 Ιαν 2016, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι?? Ρε φιλε δεν ειναι ολοι ιδιοι πως θα γινει δηλαδη? Ο προπονητης ειναι και ψυχολογος, παγκοσμιως γνωστο ειναι αυτο αφου εχει να διαχειριστει διαφορετικους χαρακτηρες. Ε αυτος ειχε την τυχη/ατυχια να εχει στα απειρα χερια του ενα τεραστιο οπλο με απιστευτη καριερα και το μονο που καταφερε ειναι να του φερεται σαν εναν επιθετικο τελευταις λυσης. Εσυ αν ησουν Μπερμπατοφ θα το ανεχοσουν επι 5 μηνες?K_geo έγραψε:ΑΑΑΑΑΑ ναι ε;;;Dimg4 έγραψε:Την διαθεση του την κατεστρεψε ο Τουντορ με την συνεχομενη απαξιωση. Οπως και να το κανουμε ειναι παγκοσμιας κλασης και συνεργαστηκε με προπονηταρες με τους οποιους ΟΥΔΕΠΟΤΕ ειχε προβλημα. Εννοειται πως δε θα ανεχτει για μια χρονια να υποτιμηθει τοσο.
ΟΧΙ ΦΙΛΕ. Αν είναι μεγάλος παίχτης, ακόμα και 10 λεπτά να μπει μετά απο ενα μήνα σαν τον μαλακα τον Κοστα, πρέπει να τα δώσει ΟΛΑ για την ΟΜΑΔΑ.
Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Δλδ το Σάλπι που ήταν φιλότιμος γιατί δεν τον κράζαμε;
Odi έγραψε:Έπαθε δηλαδή μετάλλαξη ο Μπερμπάτοφ στα 35 του.Μάλιστα.Ακάλυπτος έγραψε:Εγώ τους έβλεπα και τους δύο να παίζουν παθιασμένα, για τον ΠΑΟΚ, για την κερκίδα, για τον λαό που ήταν στην Τούμπα και στα εκτός έδρας και φώναζε τα ονόματα τους.Odi έγραψε:Βάζει τον εαυτό του πάνω από τον ΠΑΟΚ επειδή πήρε κόκκινη;
Η προσφορά τους ήταν τέτοια και η ιδιοσυγκρασία τους, που τους κάνει να διαφέρουν από τον Βούλγαρο.
Καλά εντάξει.Ξαναλέω πως είναι ο πιο σπουδαίος σέντερ φορ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και δεν έχει παίξει ούτε δύο ενενηντάλεπτα ως σέντερ φορ.Τώρα αν επιλέγετε να μην βλέπετε τον παραλογισμό αυτών που γράφετε,ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Τώρα οκ..Προκαλεί ο Μπερμπάτοφ εκνευρισμό στον Κίτσιου πχ και στον Τζιόλη![]()
και είναι καλύτερος ο Κλάους που είναι μαχητικός
.
Να φέρουμε τον Ρόκι Μπαλμόα να κάνουμε ομαδάρα.
Κρίμα που όλα αυτά δεν τα ήξεραν οι συμπαίκτες του σε Μονακό,Λεβερκούζεν,εθνική Βουλγαρίας και Manchester United και τα κορόδια σε όλο τον κόσμο νομίζουν οτι είναι παιχταράς.
Ο Γκαρσία είχε πλακωθεί με Σάντος,Χάβο και Δώνη (δηλαδή με όλους όσους συνεργάστηκε) και τώρα κράζουμε τον Μπερμπάτοφ που δεν πάει τον Τούντορ.Παράνοια.
Από την άλλη δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά στο συμβόλαιο του ΝΜ πως θα παίζει όπου και όποτε γουστάρει.
το θέμα είναι να αξιοποιηθεί για το καλό της ομάδας και όχι για να μην έχει νεύρα. Στο κάτω κάτω δεν μας νοιάζει κιόλας...
το θέμα είναι να αξιοποιηθεί για το καλό της ομάδας και όχι για να μην έχει νεύρα. Στο κάτω κάτω δεν μας νοιάζει κιόλας...
- Duke_Rolson
Μπράβο σου παιχταρά μου για την κόκκινη και δεν ειρωνεύομαι.. ΕΣΥ δικαιούσαι να τρως κόκκινη από μαλακία.. Γιατί είσαι ο Μπερμπάτοφ... Όχι κάποιος τυχαίος ποδοσφαιριστάκος, ούτε κάποιος τυχαίος προπονητάκος..
Ο προπονητής λοιπόν, να ξυπνήσει και να σε βάζει βασικό σε κάθε ματς...
Άντε γιατί από γατιά χορτάσαμε...
Ο προπονητής λοιπόν, να ξυπνήσει και να σε βάζει βασικό σε κάθε ματς...
Άντε γιατί από γατιά χορτάσαμε...
Θυμάται κανείς τη φάση με τον Γκαρσία και τον Σάντος όταν ο δεύτερος τον έβαζε δεξιά ή αριστερά στον ρόμβο;
Και το μετέπειτα επικό ''Εγώ δεν είμαι Σάντος'' του Χάβου;
Θυμάστε τις δηλώσεις Σάντος για Γκαρσία κατά τη μεταγραφική περίοδο και την μετέπειτα έμπρακτη αναδίπλωση του Πορτογάλου;
Είναι ζήτημα αναγνώρισης του λάθους όταν δυο ισχυροί χαρακτήρες συγκρούονται.
Το ποιος βάζει πάνω απ' την ομάδα τον εαυτό του, ο καθένας μπορεί να το κρίνει.
Και το μετέπειτα επικό ''Εγώ δεν είμαι Σάντος'' του Χάβου;
Θυμάστε τις δηλώσεις Σάντος για Γκαρσία κατά τη μεταγραφική περίοδο και την μετέπειτα έμπρακτη αναδίπλωση του Πορτογάλου;
Είναι ζήτημα αναγνώρισης του λάθους όταν δυο ισχυροί χαρακτήρες συγκρούονται.
Το ποιος βάζει πάνω απ' την ομάδα τον εαυτό του, ο καθένας μπορεί να το κρίνει.
- desperando
- Επικοινωνία:
ελατε ρε σιγα το νεο
αχρηστος και περιπατητης και ο μπερμπατοφ
σιγα το νεο πρωτη φορα το κανουμε
κοκκινη καρτα ετα απο 14 χρονια λεει
σιγα μη μου κανει εντυπωση
οταν θα μαθει να πιεζει ψηλα μπορει να τον βαλει και σε κανενα ματς βασικο ο χαρι ποτερ εεε σορυ ο τουντορ
αχρηστος και περιπατητης και ο μπερμπατοφ
σιγα το νεο πρωτη φορα το κανουμε
κοκκινη καρτα ετα απο 14 χρονια λεει
σιγα μη μου κανει εντυπωση
οταν θα μαθει να πιεζει ψηλα μπορει να τον βαλει και σε κανενα ματς βασικο ο χαρι ποτερ εεε σορυ ο τουντορ
ε αυτο δεν το βλεπω να το χει ο ιτ ειναι πολυ εγωιστης και δε μπορει να ενταξει στην ομαδα το μεγαλυτερο παιχτη που περασε ποτε απ τον ΠΑΟΚ μας δυζστυχως ... πλεον μονο ο φα μπορει να λυσει το θεμα με την εμπειρια του