Νίκος Bεζυρτζής
Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ
ο Τζαβέλλας μίλησε "Ξαναπάμε στην Ξάνθη για να ξανααναβληθεί το παιχνίδι και να ξαναγυρίσουμε... Ένα όνειρο με λίγα λόγια..."
ο Τούντορ μίλησε και αυτός "Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι που παίζουμε αυτό το παιχνίδι τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα προτιμούσα αυτή τη βδομάδα να είχα περισσότερες μέρες ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές μου".
Άντε σειρά σου τώρα. Πάρε τον κυρ διατητή από το χεράκι, δείξτου ότι δεν πηδάει η μπάλα και να γυρίσουμε σπίτια μας. Α, πες και στον Πανόπουλο ότι αν γίνει το παιχνίδι με καλύτερο καιρό θα έχει και περισσότερους ΠΑΟΚτσήδες (με προαγορασμένα τα εισιτήρια).
ο Τούντορ μίλησε και αυτός "Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι που παίζουμε αυτό το παιχνίδι τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα προτιμούσα αυτή τη βδομάδα να είχα περισσότερες μέρες ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές μου".
Άντε σειρά σου τώρα. Πάρε τον κυρ διατητή από το χεράκι, δείξτου ότι δεν πηδάει η μπάλα και να γυρίσουμε σπίτια μας. Α, πες και στον Πανόπουλο ότι αν γίνει το παιχνίδι με καλύτερο καιρό θα έχει και περισσότερους ΠΑΟΚτσήδες (με προαγορασμένα τα εισιτήρια).
Αν δεν γίνει αύριο δεν πρέπει να περιμένουμε άλλες 24 ώρες μετά ; Το οποίο ενόψη αγώνα την Κυριακή μας δυσκολεύει περισσότερο. 

Μερες εχει να ακουστεί που συμπτωματικά συνέπεσε με νίκες
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- painkiller4
Εσυ που εισαι υπαρχεις; Τι ρολο εχεις;
Σημερα πρεπει να απαιτησετε αυτο το κορακι να πανα γα@ και να μην ξανασφυριξει ξανα
Σημερα πρεπει να απαιτησετε αυτο το κορακι να πανα γα@ και να μην ξανασφυριξει ξανα
Έτσι αυτό ακριβώς
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαστε υπεράνω......
Να ναι καλά ο αιμοδότης που πάει με το Σταυρό στο χέρι λες και κάνουμε λιτανεία στην Παναγία Σουμελα, μεγάλη η χάρη της, την έχω κι αβαταρ...
SM-G920F
Να ναι καλά ο αιμοδότης που πάει με το Σταυρό στο χέρι λες και κάνουμε λιτανεία στην Παναγία Σουμελα, μεγάλη η χάρη της, την έχω κι αβαταρ...
SM-G920F
Ελπίζω η σιωπή μας να μη σημαίνει ότι η σφαγή και η μη αντίδραση -κυρίως- είναι μέρος του...dna του ΠΑΟΚτσή... 
δεν μου αρέσει αυτή η ιστορία και έρχονται ματς-φωτιά.

δεν μου αρέσει αυτή η ιστορία και έρχονται ματς-φωτιά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Στη φωτο νομιζω απο χθες καθόταν μονος πισω απ φα ια λμ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Επιτελους στο ποστο και στις επαλξεις του αγωνα που πρεπει να βρισκεσαι.Στην συνεδριαση της λιγδας ο Βεζυρτζης.
Χωστα εκει που πρεπει να ασχολεισαι και οχι αλλου και αλλου.Αντε μπραβο αντιπροεδρε.
Χωστα εκει που πρεπει να ασχολεισαι και οχι αλλου και αλλου.Αντε μπραβο αντιπροεδρε.
Σωστός
Κυρ Νίκο "έμπειρε", άντε να δω πότε θα βγεις να κάνεις το alter ego του κερατούκλη του κυρ Σάββα και να "γαυγίσεις" για καμιά διαιτησία...Σαν τα πρόβατα στην σφαγή πάμε 2 αγώνες τώρα κι εσύ...ΦΦΦΕΕΕΕΕΤΤΤΑΑΑΑΑ... 

Εσπασε τη σιωπή του:
Κάναμε μία ήττα από μία φάση που έγινε ατομικό λάθος. Θα μπορούσαμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Η ήττα δεν λέει τίποτα όμως. Την Τετάρτη παίζουμε για το κύπελλο και εκείνο είναι πιο σοβαρό παιχνίδι».
Σε ερώτηση για τις επαφές που έγιναν αυτές τις ημέρες και για τα μεταγραφικά, ο Νίκος Βεζυρτζής επεσήμανε:
«Τα είπαμε και πριν το παιχνίδι, αλλά και μετά. Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Για τις μεταγραφές μπορώ να πω ότι έχουμε άλλη μία εβδομάδα και κάτι θα γίνει. Θα δούμε αν θα είναι για επιτελικό παίκτη ή όχι…».
Μπορεί να φέρουμε λοπόν παίκτη μπορεί και όχι...
Κάναμε μία ήττα από μία φάση που έγινε ατομικό λάθος. Θα μπορούσαμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Η ήττα δεν λέει τίποτα όμως. Την Τετάρτη παίζουμε για το κύπελλο και εκείνο είναι πιο σοβαρό παιχνίδι».
Σε ερώτηση για τις επαφές που έγιναν αυτές τις ημέρες και για τα μεταγραφικά, ο Νίκος Βεζυρτζής επεσήμανε:
«Τα είπαμε και πριν το παιχνίδι, αλλά και μετά. Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Για τις μεταγραφές μπορώ να πω ότι έχουμε άλλη μία εβδομάδα και κάτι θα γίνει. Θα δούμε αν θα είναι για επιτελικό παίκτη ή όχι…».
Μπορεί να φέρουμε λοπόν παίκτη μπορεί και όχι...