κοιτα ακου να δεις στα @@ μου και ο οικοδομος εγω γουσταρα να τον καρφωνανε το δελτιο αλλα δεν με χαλασε τα 4 μυρια το καλοκαιρι και καραγουσταρα που φυγε πηραμε κ φραγκα αλλα τουλαχιστον με οικοδομο μπηκαν πολλα μυρια ενω αυτη η μουσιτσα και ο λος στρουμφιτα με 1100000 εφυγε και με 3 παικτες δανικους που ρθαν που κοστισαν 600000 στην παε.ακου να δεις δεν θα διχαστει παλι ο λαος του παοκ τωρα που ναι ενωμενος και καλα θα κανεις να το ξεχασεις μεγαλε γιατι θα παρει τα 3 του μπακα ο σαλπι και θα κατσει εκει που προτιμησε το σκυλακι του γουμενου.μπουλο λοιπονDj_timo έγραψε:Ενω ο οικοδομος που σε εφτυσε και ειπε καλυτερα οικοδομη παρα Παοκ δε σε χαλασε και τον αποθεωσες στο πρωτο γκολ...καλα κρασιαblackterror4 έγραψε:λοιπον αμα ειναι συγγενεις σου πες του να πα να @αμηθει το κοντο@περμα και να μην πατησει το ποδι του στην τουμπα ξανα.δεν υπαρχει περιπτωση να ρθει.οταν θυμαμαι εστελνα μυνημα γραφοντας την λεξη παοκ στελνοντας την σε καπια υπηρεσια και καποιοι με λεγαν τι @αλακας που σαι καθεσαι και χαλας καρτες.οταν ειχα γυρισει απο θαλασσα κατα τις 9 το βραδυ και το μονο που εκανα ηταν να αφησω την τσαντα μου και να παω να τρεξω να παρακολουθησω την συναυλια που γινονταν πανω στην νεαπολη με τις δυτικες συνοικιες ο κοντο@ουτανος ηταν στην αγγλια με την εθνικη αθηνας και μετα στο αεροδρομιο απο την πισω πορτα εφυγε.αυτη τη πικρα και εκεινο το καλοκαιρι δεν το ξεχναω.ουστDj_timo έγραψε: Και παλι. Θελει και θα γυρισει πιο συντομα απο οτι περιμενετε. Αν δε γουσταρει καποιος να ακουει για καποιον η να διαβαζει απλα παραβλεπει το σχολιο και γραφει οτι γουσταρει. Τοπικ μεταγραφων ειναι, παιζει εντονα να γυρισει και το αναφερω επειδη τυχαινει να ξερω κατι. Οταν ακουω για Ζουελα το αναφερω επισης...