rainmaker έγραψε:1. Ο διαιτητής πήρε αποφάσεις που συνέβαλαν στην ήττα και έδωσε κάρτες με ευκολία.
2. Οι αντίπαλοι ήταν ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ και έκαναν θέατρο σε ΟΛΗ τη διάρκεια του αγώνα πέφτωντας κάτω σα πυροβολημένοι.
Έχοντας πει αυτά :
Άλλη μια εμφάνιση - ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.
Άλλη μια εμφάνιση που η ομάδα ήταν ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.
Άλλη μια εμφάνιση που φάγαμε γκολ πιο γελοίο κι απ τα γελοία.
Άλλη μια εμφάνιση που είδαμε παίκτες - ΚΟΤΑΡΕΣ να τρέμουν και τον ίσκιο τους πετώντας τη μπάλα εντελώς στα τυφλά στα 2/3 των περιπτώσεων.
Άλλη μια εμφάνιση που οι καλύτεροι σου παίκτες απείχαν ΜΙΛΙΑ απο τους υπόλοιπους και δεν είχαν που να στηριχθούν.
Άλλη μια εμφάνιση που η φράση "ψυχολογική προετοιμασία" φαντάζει πολύπλοκος αλγόριθμος.
Άλλη μια εμφάνιση που επιλέγονται παίκτες ανέτοιμοι, απροετοίμαστοι, ανήμποροι.
Δε μου φταίει η ήττα.
Μου φταίει που ΠΑΛΙ φάγαμε γκολ-ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ
Μου φταίει που στα 80 απο τα 90 λεπτά τρακάραμε στο χορτάρι επειδή δε ξέρανε τι να κάνουν με τη μπάλα ενώ η κουλα ήταν κάκιστη.
Μου φταίει που δε μπορούμε να κάνουμε ούτε ΜΙΑ ορθολογική φάση.
Σιχάθηκα να με προσβάλλει αυτό το συνονθύλευμα.
Σιχάθηκα να υπάρχουν ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ δικαιολογίες για το τι μας έφταιγε.
ΣΙχάθηκα να έχουμε τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ (τον άρχοντα του σταρχιδισμού) και να τρώει κόκκινες επειδή η ίδια μας η ομάδα τον έχει κάνει ΕΞΑΛΛΟ με την αμπαλίαση της.
Πως το λένε ρε ************************ σας σιχάθηκα.
Φέρτε ένα γαμημένο ΜΠΑΛΑΔΟΡΟ να κρατάει μπάλα και να μη κάνει καμινάδες ή να μη τρέχει άσκοπα πέρα δώθε.
Φέρτε έναν αμυντικό που να μη πανηγυρίζουμε όταν κάνει πετυχημένο τάκλιν και κυρίως ΝΑ ΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ.
Απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο εκεί μέσα, ΣΙΧΑΘΗΚΑ σας νταντεύουμε τέσσερα χρόνια τώρα.